Találatok a következő kifejezésre: A monitoron vannak, de a (164 db)

Hogyha a gépet bekapcsolod ugy jó de ha leakarod kapcsolni nem kapcsol le hanem a ventillátor megy tovább de viszont a monitor lekapcsol de a ventillátor nem áll le ez mért van?

Legjobb válasz: Ha windóz (mert nem írtad), akkor a power managmentben állítsad be hogy a kikapcs gombra ne altatás legyen hanem kikapcsolás (tipp, mert azt sem írtad hogyan kapcsolod ki).

Ha windóz (mert nem írtad), akkor a power managmentben állítsad be hogy a kikapcs gombra ne altatás legyen hanem kikapcsolás (tipp, mert azt sem írtad hogyan kapcsolod ki).
A kérdező hozzászólása: *tekerõs. ammúgy meg ha nem értitek akkor bocsii
A grafikus kártyához tartozó kezelõ szoftver segítségével általában be lehet állítani a fényerõt, kontrasztot. Ha megmondod hogy milyen grafikus kártyád van, akkor pontosabb leírást is kaphatsz, ha esetleg nem értesz hozzá.
A kérdező hozzászólása: bocsi de nem tudom mert új a gép is és nem nagyon értek hozzá ammúgy se...:( bocsii.
A kérdező hozzászólása: és ahhoz szét kell szerelni a gépet??O.o télleg nem tudom.. de ha szét kell, akkor nem lehet úgy megcsinálni, hogy ne kelljen szétszerelni?? pls..

Vettem egy uj lcd monitort! és akartam játszani a Assasins creed 1-el ami már rég rajta votl a gépemen és ahogy megnyitom a játékot hang van de a kép nem jön be és azt irja ki hogy out of range mit kéne csinálnom?

és a régi monitoromon nem de az nem lcd monitor volt hanem ez a régebbi típusú

Legjobb válasz: "out of range" --> "tartományon kívül esõ" kb. annyit tesz, hogy azt a felbontást nem tudja kezelni. Régi monitor állítsd lejjebb a játék felbontásást, olyan felbontásra, amit az új monitorod is kezel.

"out of range" --> "tartományon kívül esõ" kb. annyit tesz, hogy azt a felbontást nem tudja kezelni. Régi monitor állítsd lejjebb a játék felbontásást, olyan felbontásra, amit az új monitorod is kezel.


Ha egy Full HD-s monitorom van, de csak a játékban 1440x900-as felbontást használok akkor lesz vmi képromlás (játékon belül)?

a VGA-m egy MSI R6850 Cyclone OC (860/4400)

Legjobb válasz: Minden monitor a natív felbontásán a legszebb jelen esetben 1920 x 1080, de én nem vettem észre annyira nagy képromlást, mert nálam is ugyanígy van.

Minden monitor a natív felbontásán a legszebb jelen esetben 1920 x 1080, de én nem vettem észre annyira nagy képromlást, mert nálam is ugyanígy van.
A kérdező hozzászólása: és ha egy natív 1440x900-as monitort vennék akkor annak jobb lenne a képe mint a nem natív 1440x900-nak ugye? konkrétan én egy BenQ GL941M -re gondoltam http://ipon.hu/webshop/product/_benq_gl941m/162782
Igen jobb lenne a képe. És ezzel a videókártyával elég sokáig menne rakta minden játék fullon is akár (ha persze játékra használnád).
A kérdező hozzászólása: igen, egyrészt játékra is :)

Fujitsu simemens L19-2 monitorom van de mikor tölti az oldalakat a betűk vibrálnak. Miért lehet ez?

ha szoftver kellene hozzá honnan töltsek le mert nem találtam sehol.

Legjobb válasz: Ha csak a betûk vibrálnak akkor nem a monitor hibája, inkább a videokártyáé, vagy csak simán böngészõé.

Ha csak a betûk vibrálnak akkor nem a monitor hibája, inkább a videokártyáé, vagy csak simán böngészõé.
Nem.
Nincs olyan, hogy "Full HD-s videókártya". A legtöbb videokártya (nem csak az újak) tudja a fullHD felbontást, de ettõl még nem lesz külön ilyen kategória.
A kérdező hozzászólása: Értem, Köszönöm!

No signal jel, de nem hiszem, hogy a monitorral van hiba, mit lehetne tenni?

Tehát tegnap még használtam a számítógépemet, sorozatot néztem, majd kikapcsoltam és aludtam. Ma benyomtam a gépet, de a monitor fekete maradt, narancssárga LED fénnyel. Ki-be kapcsolás után azt írta No signal, majd ugyanúgy narancs. A gépem közben ment, megnéztem hátul, minden kábel a helyén.

Legjobb válasz: Videokártyacserével kezdeném a tesztet. Ha van integráltad és eddig külön kártyával használtad, akkor vedd ki és nézd meg az alaplapival.

Videokártyacserével kezdeném a tesztet. Ha van integráltad és eddig külön kártyával használtad, akkor vedd ki és nézd meg az alaplapival.
Sokminden lehet. LEhet memória is, videokáûrtya is, de még alaplap is. De én leginkább memóriára tippelek.
alaplap szerintem ugyanan ez volt nállamis

Lekapcsol a monitor miközben telepítem a vidókártya drivert ha letörlöm ismét van kép szépen megy is de telepítem megint elmegy miért lehet?

Legjobb válasz: Lehet hogy nem jó drivert telepítesz,töltsd le szt ez automatikusan megkeresi a megfelelõt majd telepítsd,egy kicsit lassú de ingyenes. http://drivereasy.en.softonic.com/

Lehet hogy nem jó drivert telepítesz, töltsd le szt ez automatikusan megkeresi a megfelelõt majd telepítsd, egy kicsit lassú de ingyenes. http://drivereasy.en.softonic.com/
telepítés közben az normális, várd meg, míg befejezi
A kérdező hozzászólása: már próbártal 12 féle drivert meg próbáltam az autómatikus driver keresõt is de nem jó és tudom h természetes el megy a kép telepítés közbe csak az a gond h itt nem jön vissza hallom feltelepül és annyi aztán át kell kötni a régi képcsöves monitort h le tudjam törölni a drivert
gondolom újrainditod a gépet is
A kérdező hozzászólása: Persze ujraindítom van kép még a windows logó is megy betölt de az asztalnál feketeség hang minden van csak kép nincs


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!