Találatok a következő kifejezésre: A monitoron vannak, de (159 db)

Ha egy Full HD-s monitorom van, de csak a játékban 1440x900-as felbontást használok akkor lesz vmi képromlás (játékon belül)?

a VGA-m egy MSI R6850 Cyclone OC (860/4400)

Legjobb válasz: Minden monitor a natív felbontásán a legszebb jelen esetben 1920 x 1080, de én nem vettem észre annyira nagy képromlást, mert nálam is ugyanígy van.

Minden monitor a natív felbontásán a legszebb jelen esetben 1920 x 1080, de én nem vettem észre annyira nagy képromlást, mert nálam is ugyanígy van.
A kérdező hozzászólása: és ha egy natív 1440x900-as monitort vennék akkor annak jobb lenne a képe mint a nem natív 1440x900-nak ugye? konkrétan én egy BenQ GL941M -re gondoltam http://ipon.hu/webshop/product/_benq_gl941m/162782
Igen jobb lenne a képe. És ezzel a videókártyával elég sokáig menne rakta minden játék fullon is akár (ha persze játékra használnád).
A kérdező hozzászólása: igen, egyrészt játékra is :)
A kérdező hozzászólása: oké köszi segitettetek
Önmagában nem, de a gépbe tehetõ tv tuner.
Csak gépen keresztül tv kártyával, mivel a monitorodban nincs tuner. Vagy monitorcsere......

Fujitsu simemens L19-2 monitorom van de mikor tölti az oldalakat a betűk vibrálnak. Miért lehet ez?

ha szoftver kellene hozzá honnan töltsek le mert nem találtam sehol.

Legjobb válasz: Ha csak a betûk vibrálnak akkor nem a monitor hibája, inkább a videokártyáé, vagy csak simán böngészõé.

Ha csak a betûk vibrálnak akkor nem a monitor hibája, inkább a videokártyáé, vagy csak simán böngészõé.


No signal jel, de nem hiszem, hogy a monitorral van hiba, mit lehetne tenni?

Tehát tegnap még használtam a számítógépemet, sorozatot néztem, majd kikapcsoltam és aludtam. Ma benyomtam a gépet, de a monitor fekete maradt, narancssárga LED fénnyel. Ki-be kapcsolás után azt írta No signal, majd ugyanúgy narancs. A gépem közben ment, megnéztem hátul, minden kábel a helyén.

Legjobb válasz: Videokártyacserével kezdeném a tesztet. Ha van integráltad és eddig külön kártyával használtad, akkor vedd ki és nézd meg az alaplapival.

Videokártyacserével kezdeném a tesztet. Ha van integráltad és eddig külön kártyával használtad, akkor vedd ki és nézd meg az alaplapival.

Amikor feltelepítettem a játékot és elindítom elkezdi tölteni, de a monitor elsötétül, de hang van. Miért?

Régebben nagyon szrettem a Pokoli Szomszédok 2-?t,és most szeretnék vele újra játszani.De amikor indítani akarom akkor elsötétül a monitor,de hang az van.

Legjobb válasz: Videokártya driver frissítés esetleg?

Videokártya driver frissítés esetleg?
A kérdező hozzászólása: Próbáltam, de semmi..

Hogyha a gépet bekapcsolod ugy jó de ha leakarod kapcsolni nem kapcsol le hanem a ventillátor megy tovább de viszont a monitor lekapcsol de a ventillátor nem áll le ez mért van?

Legjobb válasz: Ha windóz (mert nem írtad), akkor a power managmentben állítsad be hogy a kikapcs gombra ne altatás legyen hanem kikapcsolás (tipp, mert azt sem írtad hogyan kapcsolod ki).

Ha windóz (mert nem írtad), akkor a power managmentben állítsad be hogy a kikapcs gombra ne altatás legyen hanem kikapcsolás (tipp, mert azt sem írtad hogyan kapcsolod ki).
A kérdező hozzászólása: pontosabban: sapphire hd 3450
Az ismereteim nem tökéletesek ezért, bocs ha a következõk nem lesznek jók, csak próbálok hangosan gondolkozni. Utána néztem néhány oldalon és ezt olvastam : Legalább 300w-os tápot igényel, hogy rendeben mûködjön, és 1db 6 érintkezõs tápcsatlakozást. A tápegységed mûködik rendben? A 6 érintkezõs csatlakozás rendesen csatlakoztatva van? (Kérdezem ezt akkor ha újratelepítés elõtt esetleg fizikailag is megbontottad a gépet, mondjuk egy portalanítás miatt)
A kérdező hozzászólása: tuti, hogya a HD-re van kötve
A kérdező hozzászólása: win 7 32 bit már az amd oldalasat is próbáltam everest be is ugyan azt irja h szabványos... pont a a baj, hogy olyan játékok se mennek mint eddig azóta csinálja ezt amióta újra lett telepítve már vagy 10 helyrõl letöltött illesztõprogramot próbáltam de egyik se jó.
Felismerni felismeri, hogy van benne, mert különben nem lenne kép a monitoron. Ezt az illesztõ programot próbáltad már : hivatalos gyári meghajtó driver : http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?cid=1&gid=.. Egyébként ellenõrizd a SIW nevû programmal. Hardware - Video bejegyzésnél. Ha itt megjeleníti akkor nagy gond nem lehet, pláne akkor ha rendben mûködik.
Mért ne kelene irnia? névszerint kiirja ugyan ugy mint xp ben a videokártyát
AGP vagy PCI-E? mert HD AGP knek külön van driver
Nem is kell neki írnia eszközkezelõben, Win7 már máshogy kezeli a VGA-kat mint az XP.
Amd honalpjáról letöltöted feltelepiteted és nem megy? hány bit es windows? 32 v 64?
Ha van kép akkor mûködik. Everest ?
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek a válaszokat. Megoldódott a gond. BIOS-ba kellet állítani a videokártyánál aztán le kellet tiltani az integrált kártyát aztán fel kellett rakni a drivert és jó lett.
A kérdező hozzászólása: *tekerõs. ammúgy meg ha nem értitek akkor bocsii
A grafikus kártyához tartozó kezelõ szoftver segítségével általában be lehet állítani a fényerõt, kontrasztot. Ha megmondod hogy milyen grafikus kártyád van, akkor pontosabb leírást is kaphatsz, ha esetleg nem értesz hozzá.
A kérdező hozzászólása: bocsi de nem tudom mert új a gép is és nem nagyon értek hozzá ammúgy se...:( bocsii.
A kérdező hozzászólása: és ahhoz szét kell szerelni a gépet??O.o télleg nem tudom.. de ha szét kell, akkor nem lehet úgy megcsinálni, hogy ne kelljen szétszerelni?? pls..

Kaptam egy laptopot aminek az a baja, hogy nem mûködik a monitor része, de ha a a szobában világos van akkor látszódik halványan valami?

Szerintem valami háttérvilágítás mehetett tönkre, mert ha rákötök egy másik monitort mûködik rendesen. Leesett és ezért lett vele ez. Nem tudjátok ,hogy mi történhetett?

Legjobb válasz: Fénycsõ vagy inverter a gyanús.

Fénycsõ vagy inverter a gyanús.
ha windows 7-ed van akkor csak asztal jobb katt képfelbontás és ott látod hogy hány monitort használsz


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!