Találatok a következő kifejezésre: A monitoron vannak, (730 db)

Monitorom kezd meghalni? Bekapcsolom, egy pillanatra van kép, majd elsötétül. Kikapcsolom, bekapcsolom újra a monitort, van kép egy másodpercre majd megint sötét lesz. Közben a gép működik rendesen.

Ha sokszor ki-bekapcsolgatom a monitort, egy id? után jó lesz, nem sötétül el. Monitorom haldoklik, vagy a géppel van valami?

Legjobb válasz: Monitor, én is találkoztam ilyen jelenséggel, 1 éve kb egy ismerõsnél ... õ megbarátkozott a helyzettel, induláskor 2-3 szor ki-be kapcsolja a monitort, és utána jó. amíg tényleg meg nem hal, nem vesz másikat.(minek)

Monitor, én is találkoztam ilyen jelenséggel, 1 éve kb egy ismerõsnél ... õ megbarátkozott a helyzettel, induláskor 2-3 szor ki-be kapcsolja a monitort, és utána jó. amíg tényleg meg nem hal, nem vesz másikat.(minek)
A kérdező hozzászólása: Legutóbb vagy 20x kellett, de amíg mûködik, én se tervezek újat venni...
Póbáld meg egy másik gépre kapcsolni, ha akkor is rosszalkodik akkor monitor, ha nem akkor a gép, esetleg videókártya...

Ha időnként kék színű lesz a monitorom, /egy pár pillanat múlva már megint a régi/akkor a gépemmel, vagy a monitorommal van probléma?

Legjobb válasz: Kék alapon fehér betûkkel, amit nem tudsz elolvasni? Ez a KÉKHALÁL. Nem a monitor a hibás, hanem a gép vagy az operációs rendszer, valamelyik driver, esetleg szoftver. http://www.pcworld.hu/forum/index.php?showtopic=12931

Kék alapon fehér betûkkel, amit nem tudsz elolvasni? Ez a KÉKHALÁL. Nem a monitor a hibás, hanem a gép vagy az operációs rendszer, valamelyik driver, esetleg szoftver. http://www.pcworld.hu/forum/index.php?showtopic=12931
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod, de a betûk színe nem változik, csak olyan kéken villog a monitor. Ment a kezecske.

Ehhez a monitorhoz van átalakító?

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

Legjobb válasz: A leírás és külsõs képek alapján is van VGA bemenet a monitoron. Nem kell semmilyen átalakító hozzá. Honnan veszed, hogy csak DVI-os?

A leírás és külsõs képek alapján is van VGA bemenet a monitoron. Nem kell semmilyen átalakító hozzá. Honnan veszed, hogy csak DVI-os?
A kérdező hozzászólása: Hát akkor megveszem, leírásban ott van hogy csatlakozók DVI, jack 3, 5, D-SUB és én azt feltételeztem hogy csak ezek vannak .x.dDD
Hát akkor vedd meg ikszdé ikszdé, mert a "VGA" elnevezés ugyanaz mint ha "D-SUB"-ot mondanál
A kérdező hozzászólása: Te jó lélek vagy:D<3<3 Köszi! Megy a zöld pacsi:P


Nem illeszti hozzá a monitorom, van megoldás?

Elindítok akármilyen játékot, de elég csak a windows felbontását átállítanom de nem igazítja a képet a monitorhoz és ki lóg a fele, kiéve 1280x1024 és 800x600-as felbontások, de ezeket is csak 60hz-n, megtudnám oldani? És igen volt driver újratelepítve, windows is és ki lett próbálva más videó kártyával és monitorral is.

Legjobb válasz: Próbáltad már játék közben a monitor auto gombját megnyomni valószínüleg segítene ha nincs ilyen gombod akkor vedd semmisnek válaszom!

Próbáltad már játék közben a monitor auto gombját megnyomni valószínüleg segítene ha nincs ilyen gombod akkor vedd semmisnek válaszom!
A kérdező hozzászólása: A monitornak a menüjében van egy auto és egy repair, ha viszont rámegyek már az 1280x1024-es felbontást se fogja megjeleníteni amíg újra nem indítom a gépet.

1280x1024-es a monitorom! Van rá valami mod vagy program amivel 1280x720-ban tudnék játszani a játékokkal?

Legjobb válasz: Ha a monitorod támogatja a felbontást, egyszerûen annyira állítod be.

Ha a monitorod támogatja a felbontást, egyszerûen annyira állítod be.
A kérdező hozzászólása: támogatja csak hát kocka a monitor 4:3-as nem 16:9-es igy alul fölül fekete csikok vannak :D
Nem értelek, ha 4:3-as a monid, akkor nem fogsz tudni csak csíkokkal 16:9-ben, és mi bajod van az 1280*1024-el?:D
A kérdező hozzászólása: néhány játék roszzalkodott :D

A monitor képernyőjéről eltűnik a piros szín. A monitornak van baja? Javítható?

Régi tipusú monitor. Nem TFT. Ilyenkor lila árnyalatú az egész kép. Illetve ami piros lenne, azt feketének látszik és a piros árnyalatai sem láthatók. A monitor hibás, esetleg a kábel vagy lehetséges, hogy a videó kártyávál van gond?

Legjobb válasz: Egyszer szétszedtem egy ilyen miatt és ahogy elkezdtem mozgatni a vezetékeket,kiderült,valamelyik nem érintkezik.Ahogy megmozdítottam,egybõl bejött-valószínûleg nálad is ez lesz.-kiékeltem utána még ment.-ma már nincs meg,késõbb vettünk újat. Szétszerelést és belepiszkálást természetesen nem ajánlhatom jó szívvel,nehogy megrázzon az áram,tehát felelõsséget nem vállalok.

Egyszer szétszedtem egy ilyen miatt és ahogy elkezdtem mozgatni a vezetékeket, kiderült, valamelyik nem érintkezik.Ahogy megmozdítottam, egybõl bejött-valószínûleg nálad is ez lesz.-kiékeltem utána még ment.-ma már nincs meg, késõbb vettünk újat. Szétszerelést és belepiszkálást természetesen nem ajánlhatom jó szívvel, nehogy megrázzon az áram, tehát felelõsséget nem vállalok.
Valószínûleg a kábel van megtörve, csak azt tudod csinálni, hogy ide-oda mozgatod, amíg jó nem lesz a kép, és a megfelelõ szögben cellux-al összeragasztod. Szétszedetni és összeforrasztatni szervízben nem érdemes, mivel 6-7 ezer FT-ért csinálják általában, annyiért kapsz új CRT is :) Pölö nekem is van egy 21 colos Belineam, ami nem kell a kutyának sem :(
Nekem is volt ilyen, akkor videókártya gond volt. Próbáld ki egy másik monitorral is (vagy monitort másik géppel)

A videókártyámon van egy csatlakozó a monitornak van egy sokluku széles és van egy sarga s videó kimenet ha én erre az s videókimenetbe beledugok egy átjátszó kábelt lehet e tv nézbűni pl filmet?

vagy kell valami program vagy minek a videokartyan az s video kimenet hogy lehet gépröl átjátszani a tv re filmet ?

Legjobb válasz: Azért van rajta :)

Azért van rajta :)

Van-e olyan program, aminek segítségével 3D-ben tudok (természetesen 3D-s szemüveggel) játékokon játszani? Tehát az egész mindenséget láthatom 3D-ben ami a monitoron van.

Legjobb válasz: nem igazán, ahhoz úgy kell megírni a játékot, hogy alapvetõen legyen benne 3d képre átállás.

nem igazán, ahhoz úgy kell megírni a játékot, hogy alapvetõen legyen benne 3d képre átállás.
A kérdező hozzászólása: Aham.. értem, köszi a választ
A kérdező hozzászólása: El vagyok keseredve :\
pop-corn
A kérdező hozzászólása: Akarom mondani tv-t.
Antennához vagy kábel tv coax kábel-hez kell csatlakoztatni, mint akármulyen más tv-t.
A kérdező hozzászólása: Értem, köszönöm szépen!

No signal jel, de nem hiszem, hogy a monitorral van hiba, mit lehetne tenni?

Tehát tegnap még használtam a számítógépemet, sorozatot néztem, majd kikapcsoltam és aludtam. Ma benyomtam a gépet, de a monitor fekete maradt, narancssárga LED fénnyel. Ki-be kapcsolás után azt írta No signal, majd ugyanúgy narancs. A gépem közben ment, megnéztem hátul, minden kábel a helyén.

Legjobb válasz: Videokártyacserével kezdeném a tesztet. Ha van integráltad és eddig külön kártyával használtad, akkor vedd ki és nézd meg az alaplapival.

Videokártyacserével kezdeném a tesztet. Ha van integráltad és eddig külön kártyával használtad, akkor vedd ki és nézd meg az alaplapival.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!