Találatok a következő kifejezésre: A mobilomba egy új (70 db)

youtubeon keress rá, v googole, de egyébként ez engem is érdekelne. Ha megtalálnád jelezd itt pls.
A kérdező hozzászólása: The Good, The Bad & The Ugly... Közbe megkaptam...

Lehetséges egy olyan alkalmazás mobilra, hogy a wifimen bejövő adatokat bluetoth segítségével egy új hotspotként használjam, és a bluetothos mobilom segítségével netezhessek rajta?

Tehát A mobil veszi a wifi jelet szétszórja bluetothon és B mobillal a bluetoth segítségével neteznék

Legjobb válasz: Milyen mobilról van szó?

Milyen mobilról van szó?
A kérdező hozzászólása: Samsung wave 723 és valami sony ericcson a másik
Dejó lenne, én itouchal szretnem egy nokianak


Felraktad egyáltalán a .zip romot az SD-re, recoverybõl telepítetted?
A kérdező hozzászólása: Igen egy Swedish Snow RLS7 romot az SD-gyökérbe, de Recovery még nincs rajta amivel bootolhatnám. Úgy tudtam, hogy a particionálás után lehet a Recoveryt feltenni és onnan indítani a telepítést. Ezek szerint sorrend hiba?
Recovery van a telefonodon... Lépj be és telepítsd a romot megfelelõen. Root megvolt?
Recovery van gyárilag is a telón.De úgy nem fog elindulni, ha nem telepíted fel.Ha jó neki a gyári recovery is, gondolom az van, akkor menni fot, ha alapkövetelmény neki a cwm, akkor a recovery-t is át kell flashelni.Ugyanúgy .zip formában letölthetõ, sd-re másolva a gyári recoverybõl telepíthetõ, vagy flashtoollal is megoldható.Ált a legnépszerûbbek a cwm, amon ra, 4ext touch. A rom oldalán, vagy ha az xda-ról töltotted le, akkor tuti, hogy írnak mindent, hogy mi szükséges a rom telepítéséhez.
A mâsodkik modatot a félreértések megelõzése végett módosítanám: De úgy nem fog elindulni a telefon, ha nem telepíted fel a romot.Ez önmagában semmit nem csinál, hogy az sd-re másoltad.

Galaxy S2, Xperia Arc S miért ennyire túlárazottak? Már régi mobilok és annyira már hardveresen sincsenek a csúcson, mégis annyiba kerülnek, mint egy új felsőbbkategóriás mobil?

Legjobb válasz: Gondolom megmaradt a raktáról, és nem visszik lejebb az árat! Én se értem valóban áron felül adják!

Gondolom megmaradt a raktáról, és nem visszik lejebb az árat! Én se értem valóban áron felül adják!
vidd be a szolgáltatóhoz, õk tudnak adni micro simet.
A kérdező hozzászólása: ugyanazzal a mobil számmal?
Persze, szám nem közvetlenül a SIM-hez van rendelve. Ezért lehetséges pl számhordozás is.
A kérdező hozzászólása: köszi
Árat tud esetleg a kedves vásárló?

A gmail mobil alkalmazás egy új üzenetet jelez, de minden levelem el van olvasva, mi okozza ezt, hol az az új levél?

Ha asztali gépen lépek be, ott máskor meg szokott jeleníteni egy levelet olvasatlanként, bár mobilon elolvastam már. Most viszont ott se látom.

Legjobb válasz: Néha elõfordul rendszerhiba. Majd elmúlik. Kapcsold ki a telefont!

Néha elõfordul rendszerhiba. Majd elmúlik. Kapcsold ki a telefont!
A kérdező hozzászólása: mozillaval belepve vegre megjelent egy bennragadt csevegrs :)

Kedden vásároltam egy új telefont a t-mobile-nál. Azóta az új számomra 2 smsm is jött. Az egyik még aznap este a másik most. Budapest bank-tól: svájci frank alapú tartozásom van. A másik pedig 160 ezret fizettek be a számlámra. VAn ilyen?

Volt már vki hasonló helyzetben? nekem nincs szükségem arra,hogy ilyen sms-eket kapjak. a szám el?z? tulaja nem változtatta meg a banknál?

Legjobb válasz: Valószínûleg használt számot kaptál meg. Még szerencsésnek mondhatod magad, mert nem pl.egy fizetõs sms szolgáltatásra vagy feliratkozva a tudtod nélkül... Próbáld felhívni a szolgáltatód vagy a Budapest Bankot

Valószínûleg használt számot kaptál meg. Még szerencsésnek mondhatod magad, mert nem pl.egy fizetõs sms szolgáltatásra vagy feliratkozva a tudtod nélkül... Próbáld felhívni a szolgáltatód vagy a Budapest Bankot
ngem sokáig hívogatott egy bank, h fizessek mert ez meg az lesz..1000szer mondtam, h de én nem õ vagyok õk csak hívtal és hívtak... Bementem, mert megelégeltem a zaklatást annak ellenére h megmondtam h nem õ vagyok és a banki igazgatót kértem Csak úgy magyarázkodtak..

Csináltam egy új op rendszert hosszas fejlesztés után, mobilra, android helyett, a neve SUMO, hogyan tehetném ismertebbé?

androidos telefonokról leszedve az android rendszert, sikeresen feltelepítettem, több telefonon is jól működött, de azért még kell finomítani.

Legjobb válasz: Szi

Szi
Szivesen ki probalnam...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!