Találatok a következő kifejezésre: A miskolci kórház szülészetén milyen a (3 db)

Milyen a szülészeti ellátás Miskolcon? (megyei kórház)

Legjobb válasz: Szia. Sajnos ez elkeserít, mert nekem a dokim ott van, aki nagyon jó orvos, és nem szivesen válnék meg tõle. De ha mégis megtenném (a kórház miatt), 26 hetesen nem késõ?

A kérdező hozzászólása: Szia. Sajnos ez elkeserít, mert nekem a dokim ott van, aki nagyon jó orvos, és nem szivesen válnék meg tõle. De ha mégis megtenném (a kórház miatt), 26 hetesen nem késõ?
Szia! A megyeiben is veled lehet a baba. Az, hogy miért volt egyedül a szülõszobán, és utána miért nem segítettek neki, nem tudom. Én is a megyeiben fogok szülni, az orvosom nagyon rendes, az is bababarát kórház, mint a Semmelweis. Én egyedül a csecsemõsökrõl hallottam rosszat, de azt mondták, ha kérdezel, azért segítenek.
1. válaszoló vagyok. Megtörtént a barátnõmmel tuti...egyébként van, aki a Semmelweisrõl mond rosszat, és a Megyeit dícséri :-) amúgy ha ott lenne az orvosom, én sem váltanék kórházat, és azt a jó esetben 5 napot ki lehet bírni, úgy gondolom.Jó szülést, sok sikert!
2. hozzászóló vagyok: Én is így próbálok hozzáállni, hogy valahogy csak kibírjuk azt a néhány napot, nehogy már holmi nemtörõdöm, durcásképû orvosok meg nõvérek elrontsák a legnagyobb boldogságunkat! Nekem sok ismerõsöm szült a Diósgyõriben és semmi problémájuk nem volt, szerintem minden kórházról lehet jót és rosszat is mondani, egyéni tapasztalat alapján. A lényeg, hogy csal pár nap és utána lehet menni haza boldogan és dög fáradtan csemetét nevelni. 23 heteske
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Mint ahogy már írtam, nem szivesen hagynám ott a dokimat, mert nagyon meg vagyok vele elégedve.

Milyen látogatási rendszer van a Miskolci Megyei Kórház Szülészetén?

Úgy értem, hogyha megszületik a kisbabám jöhetnek majd látogatni a szüleim? És a férjem tényleg nem foghatja majd meg a babát? Köszi!

Legjobb válasz: Van látogatási idõ és akkor jöhetnek hozzátok. A babát csak a szobából lehet megmutatni.És a látogatókat a folyosón lehet fogadni. Ott vannak asztalok meg székek.Egyébként ne hidd hogy ez rossz módszer, mert én szültem olyan kórházban is,ahol boldog boldogtalan bejöhetett a szobába és addig maradt ameddig nem szégyelt. És az én szobatársam férje és a torokgyulladás miatt oviba nem mehetõ kislánya napi 8 órát csücsültek benn. Én meg szoptathattam úgy a babát, hogy egy idegen pasi bámul. MOndhatni kellemes volt. Arról nem beszélve, hogy rettegtem, hogy az oviba orvos által nem engedett lánykától mit kap el az újszülött.

Van látogatási idõ és akkor jöhetnek hozzátok. A babát csak a szobából lehet megmutatni.És a látogatókat a folyosón lehet fogadni. Ott vannak asztalok meg székek.Egyébként ne hidd hogy ez rossz módszer, mert én szültem olyan kórházban is, ahol boldog boldogtalan bejöhetett a szobába és addig maradt ameddig nem szégyelt. És az én szobatársam férje és a torokgyulladás miatt oviba nem mehetõ kislánya napi 8 órát csücsültek benn. Én meg szoptathattam úgy a babát, hogy egy idegen pasi bámul. MOndhatni kellemes volt. Arról nem beszélve, hogy rettegtem, hogy az oviba orvos által nem engedett lánykától mit kap el az újszülött.
Látogatnimehetnek minden nap 15-17-ig.Viszont a szobába nem mehet senki.Csak az ablakon keresztül láthatják a picit.A férjed sem foghatja meg a babát.

A miskolci megyei kórház szülészetén milyen a szülés? Van ott szülésfelkészítő?

milyenek a szülészn?k? milyen érzéstelenítést alkalmaznak? lehet sétálgatni vajúdás közben? mindig van gátmetszés, beöntés?

Legjobb válasz: Szia! Köszi szépen a választ. Sokat segítettél.

A kérdező hozzászólása: Szia! Köszi szépen a választ. Sokat segítettél.
Szivesen
Az elöttem írónak igaza van szülõszobán NST vizsgálat órákig is eltart nekem 10 órán át nézték közben nem lehet csak feküdni.Oxitocint is adtak mivel meginditiották a szülést.Érzéstelenítést nem tudom biztosra.Gátmetszést a term.szülõk mondták hogy van.Beöntést én nem kaptam szerencse.Szülésznõk fiatalok voltak nagyon nem ismertem meg õket mivel müteni vittek 10-11óra fekvés után.Többször is figyeltek rám.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!