Találatok a következő kifejezésre: A mindjárt érzés normális (39 db)

Mindjart megjon a mensim erzes (kis derekfajas, enyhe hasi szurka) mellett enyhe barnazas normalis pozitiv teszt mellett az elso elmarado mensi idejen?

Sziasztok, utolso mensim jan. 09-en jott meg. 30 napos ciklusaim vannak. Febr. 07-en kellett volna megjonnie. Aznap mensi helyett csak jo eros mindjart megjon erzesem volt. Barnazas nem volt. Utana hetfon-kedden teljes szunet. Ma, febr. 10-en kiujult a mindjart megjon erzes (Kevesbe intenziv. Nehez a derekam, picit erzem a hasam.) nagyon minimalis barnazassal. (Meg tartana a mensim, ha nem lenne pozitiv a teszt.) Sok helyen azt olvasom, hogy elso elmarado mensi idejen ez teljesen normalis, de sokan irjak azt is, hogy SOS orvoshoz kell fordulni. Akkor most melyik? 34 eves vagyok, elso baba lenne. Valaszaitokat elore is koszonom. (Elnezest, hogy ekezetek nelkul irok. Sajnos nincsenek magyar ekezetek a gepen.)

Legjobb válasz: A mindjárt megjön-érzés terhességnél normális, a barnázás viszont nem. Ezzel érdemes lenne orvoshoz fordulni és hormonpótlást kérni, nehogy elköszönjön a baba. Amúgy gratulálok! :-) 31h km

A mindjárt megjön-érzés terhességnél normális, a barnázás viszont nem. Ezzel érdemes lenne orvoshoz fordulni és hormonpótlást kérni, nehogy elköszönjön a baba. Amúgy gratulálok! :-) 31h km
Szia, nem tudom, hogy van-e ok nélküli barnázás, de leírom, hogy velem mi történt. Nekem is így volt a második babámnál. Olyan volt ahogy leírtad. Én nem tudtam volna megnyugodni itthon, ezért felhívtam a dokit és bementem másnap hozzá. Egybõl uh-ra küldtek és ott látták, hogy egy vérömleny van a baba mellett. Emiatt itthon szigorú fekvés volt a 16. hétig. 37hkm

A mindjárt megjön érzés normális peteérés után?

Hétvégén volt pé-m. Akkor volt hasszurka, meg a petefészkeim is szurkáltak. Azóta egyre er?sebben napról-napra éreztem a méhemet, de most teljesen olyan, mintha meg akarna jönni. Még a derekam is fáj picit. A rggeli kávém a torkomban van. Nem akarok bebeszélni semmit, mert bár szeretnénk babát, nekünk mindegy mikor jön. tegnap a szendvicsem után olyan hányinger jött rám, mint még soha. Az utolsó falatot nem is tudta megenni. És nagyon ég a gyomrom napok óta. Akár eszek, akár nem, fáj. Én azt olvastam, ha babás is lesz vaaki, ezek a tünetek hetekkel a teherbeesés után következnek be, nem egy héttel pé után! Nem akarok mindenáron babát, csak kiváncsi vagyok, ti milyen korán fedeztétek fel, hogy babásak vagytok, vagy egyáltalán, van-e tippetek erre. Köszönöm a segítséget. Egyébként semmilyen folyásom nincs, a mensim meg hónap végén esedékes.

Legjobb válasz: Szia! Én speciel a beágyazódást éreztem meg. Napokig mindjárt megjön érzésem volt, pedig még nem volt aktuális a mensi és terhességi tüneteim, szagundorom, enyhe hányingerem is volt. Bár, ha jól emlékszem, azok már inkább egy-két héttel késõbb kezdõdtek. Mindenesetre sokkal korábban, mint szokott. Mindenütt azt írogatják, hogy a 6. hét környékén jelentkeznek a terhestünetek, de nálam ez már a 4-5. hét környékén megvolt. Ez az egyik oldala, a másik meg az, hogy, amikor egy nõ babát szeretne, szinte bármit be tud magának beszélni. Tudom, mert én is így voltam vele. Én nagyon drukkolok neked, hogy babás legyél, mert bár nem egy leányálom a terhesség, de azért mégis csak az. ;)

Szia! Én speciel a beágyazódást éreztem meg. Napokig mindjárt megjön érzésem volt, pedig még nem volt aktuális a mensi és terhességi tüneteim, szagundorom, enyhe hányingerem is volt. Bár, ha jól emlékszem, azok már inkább egy-két héttel késõbb kezdõdtek. Mindenesetre sokkal korábban, mint szokott. Mindenütt azt írogatják, hogy a 6. hét környékén jelentkeznek a terhestünetek, de nálam ez már a 4-5. hét környékén megvolt. Ez az egyik oldala, a másik meg az, hogy, amikor egy nõ babát szeretne, szinte bármit be tud magának beszélni. Tudom, mert én is így voltam vele. Én nagyon drukkolok neked, hogy babás legyél, mert bár nem egy leányálom a terhesség, de azért mégis csak az. ;)
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Nem akarom én sem bebeszélni, csak idegesítõ, hogy még csak két hete múlt el a mensim, és már ilyen rosszul vagyok. Inkább ez zavar. Nem igaz, hogy nõként mennyit kell küszködni! Pont elég az, amikor mensinél fáj a hasam, nem vágyom rá egész hónapban. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget! Valóban nagyon korán volt peteérésem, meg is lepõdtem rajta. Nem állítom, hogy terhes lettem, csak szokatlan, hogy ilyen hamar fájjon a derekam, az alhasam, és a melleim is kezdenek érzékennyé válni. Ennyi az egész. Mi 8.-án voltunk együtt a párommal, a mensim pedig elõtte 30-án jött meg. Elõtte két napig barna, és két napig volt meg. És most 9-én a hõm felment 36.7-re, és azóta is annyi. Ennyit tudok. :) Odafigyelek magamra, és majd kiderü. Ha megjön, úgy is jó, ha nem, úgy még jobb. Köszönöm hogy segítettetek, mindkettõtöknek! :)

5 és fél hetes vagyok. Normális a mindjárt megjön érzés és a kisebb pillanatnyi görcsök? Folyton azt nézem, hogy megjön-e. Nagyon féltem a kicsit, 2 éve vártunk rá!

Legjobb válasz: Szia! GRATULÁLOK!!!!!! NE izgulj, minden rendben, ez teljesen normális, sõt még késöbb is lesz ilyen érzés. Csak ne idegeskedj és vigyázz nagyon magatokra! :) Nagyon boldog babavárást és egészséget kívánok!

Szia! GRATULÁLOK!!!!!! NE izgulj, minden rendben, ez teljesen normális, sõt még késöbb is lesz ilyen érzés. Csak ne idegeskedj és vigyázz nagyon magatokra! :) Nagyon boldog babavárást és egészséget kívánok!
Szia! Osztom az elõttem szóló véleményét.Én még a terhesség vége felé is éreztem.De akkor már átnevezték jóslónak. De természetes, ne aggódj! És szintén GRATULÁLOK!!!
Ne félj, ne izgulj, mert az nem tesz jót! Én ezt úgy oldottam meg, hogy kivettem 2 hét azonnali, rendkívüli szabadságot és minden olyan esetben, amikor húzódott, görcsölt a hasam bevettem 2 szem MagneB 6-t és lefeküdtem egy fél órára. Hamarosan megszokod az érzést, nem fogsz félni tõle és le sem kell feküdnöd. Azért a dokidnak mondd el, Õ is meg fog nyugtatni, hogy ez egy teljesen természetes érzés ilyenkor. Közben meg folyamatosan beszélj a picidhez, hogy kapaszkodjon, fejlõdjön szépen és biztosítsd arról, hogy nagyon szereted! Boldog babavárást Neked!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a biztató szavakat, most így egy kicsit megnyugodtam. Annyit küzdöttünk ezért a csemetéért, most minden gondolatom körülötte forog és minden furcsaságtól megijedek. De gondolom ez is normális. Próbálok megnyugodni. A szabadság ötlet nem rossz, lehet, hogy kipróbálom. Mindenkinek nagyon szép hétvégét és minden jót kívánok!

Normális ha érzem 11 hetesen még a mindjárt megjön érzést, de csak azokon a napokon amikor meg kéne jönnie ha nem lennék terhes?

Legjobb válasz: Nekem pont így volt, a terhesség alatt az elsõ 4-5 hónapban, amikor meg kellett volna jönnie, mindig éreztem ezt a megjön érzést. Tök normális, nekem azt mondták.

Nekem pont így volt, a terhesség alatt az elsõ 4-5 hónapban, amikor meg kellett volna jönnie, mindig éreztem ezt a megjön érzést. Tök normális, nekem azt mondták.
A kérdező hozzászólása: Köszi!
Nem kóros. Én is ezt éreztem.

Meddig tart terhesseg alatt a "mindjart megjon" erzes es a menstruacios fajdalonhoz hasonlo gorcs? Kulonben is ezek normalis doldok?

Legjobb válasz: Mikor terhes lettem és eljött a mensi ideje, akkor több napig fájt a hasam úgy, mintha meg akarna jönni. Aztán a 4. hónapig minden hónapban a mensi idejekor (ami persze nem jött meg) mensis enyhe görcseim voltak. S ez tök normális. Rákérdeztem orvosnál is, és mondta, hogy a test még jó ideig "emlékszik" a mensire és a tüneteit produkálja terhesség alatt is. Az elsõ hónapban nekem kb. 1 hétig volt ilyen érzésem (utána pedig csak néha-néha 1-2 napig a mensi ideje körül).

Mikor terhes lettem és eljött a mensi ideje, akkor több napig fájt a hasam úgy, mintha meg akarna jönni. Aztán a 4. hónapig minden hónapban a mensi idejekor (ami persze nem jött meg) mensis enyhe görcseim voltak. S ez tök normális. Rákérdeztem orvosnál is, és mondta, hogy a test még jó ideig "emlékszik" a mensire és a tüneteit produkálja terhesség alatt is. Az elsõ hónapban nekem kb. 1 hétig volt ilyen érzésem (utána pedig csak néha-néha 1-2 napig a mensi ideje körül).
Nekem még mindig elõfordul, pedig már 15 hetes vagyok. Elsõre ne hallgass, nekem is doki erõsítette meg, hogy teljesen normális. Egyénenként változik, hogy ki mennyire érzi a méh növekedését, méhszalagok nyúlását. Nekem napi 3 x2 magne b6- ot ajánlott rá a doki.
Elõzõ vagyok: ja, és nemcsak a volt mensi idején fájt, hanem kb minden nap.
Valóban normális mert én is éreztem minden hónapban.
Én is így vagyok, a terhesség elsõ heteibe járok, de mindig úgy érzem mintha meg fog jönni fõleg este, még görcsöl is.Nem tudom jó-e ez dokihoz ezután megyek s õ megmondja.
06.42-nek "Elsõre ne hallgass" Elsõ vagyok.Nekem ilyen nem volt a terhességem alatt, és nem tudom mennyire jó az ha valaki görcsöl.De ha az orvos szerint nem gond akkor valószínûleg úgy van.
Nekem ilyen csak akkor volt mikor meg kellett volna jönnie.
Ja és nem hinném hogy normálisak lennének terhesség alatt ezek az érzések.

Hány hetes terhességig normális a mindjárt megjön érzés?

7hét 2 napos terhes vagyok de még mindig vannak olyan napok amikor ezt érzem.

Legjobb válasz: Szia nekem szinte végig volt ilyen érzésem alkalmanként! Ha ezt érzed, feküdj le pihenni kicsit és nyugodj meg. Ha nem vérzel, semmi baj sincs. Végülis elég nagyra nõ a méhed gondolj bele! :-)

Szia nekem szinte végig volt ilyen érzésem alkalmanként! Ha ezt érzed, feküdj le pihenni kicsit és nyugodj meg. Ha nem vérzel, semmi baj sincs. Végülis elég nagyra nõ a méhed gondolj bele! :-)
Ha jól emlékszem nekem elég sokáig tartott. 12. hétig biztos, de mintha 16-18 hétig is elõfordult volna alkalmanként.
Nekem az elsõ terhességemnél a 3. kimaradt menstruációig azt éreztem, hogy meg fog jönni. Most 8 hetes vagyok és szedek Magne B6-ot és nincs ilyen tünetem. Próbáld ki te is, hátha segít.
Én is szedtem ultrogestant és nekem kb:18 hétig tartott nagyon rossz volt de olyankor tényleg pihenj egy kicsit.

Normális ilyenkor ez a"mindjárt megjön"érzés egész nap?

ma egésznap ez van.Olyan érzés,mint mikor megakar jönni,szóval nem görcs,de ahhoz hasonló,valami enyhe nemis tudom hogy fogalmazzam....de akinél szintén van/volt,az biztos tudja milyen,Szóval ez normális?Pláne hogy egésznap?34hetes vagyok.Vagy ez már jóslófájás?Az "tarthat"egésznap szinte?Vagy az csak 1-2szer el?jön 1nap és annyi?Mellette állandóan nyomkodja magát,vagy keményedek,nemtudom,mert sose tudtam eldönteni,de szerintem kinyomja magát,mert hol az egyik oldalra deformálódik a hasam,hol a másikra..Kérlek segítsetek,mert nemtudom mi van,els? terhesség.

Legjobb válasz: Szia! Nekem is volt ilyen 32 hetesen, pont olyan érzésem volt egy-két napig,mint mensi elõtt amikor meg akar jönni.És egyszer csak el is múlt. Nekem nem lett rendszeres, és nem erõsödött, így jóslóm volt. Én úgy gondolom, ha hamarosan neked is elmúlik, nem lesz erõsebb, és nem megy át rendszeres fájásba, akkor neked is az lesz. Szedsz magneB6-ot?Mikor kell majd visszamenned a dokihoz?

Szia! Nekem is volt ilyen 32 hetesen, pont olyan érzésem volt egy-két napig, mint mensi elõtt amikor meg akar jönni.És egyszer csak el is múlt. Nekem nem lett rendszeres, és nem erõsödött, így jóslóm volt. Én úgy gondolom, ha hamarosan neked is elmúlik, nem lesz erõsebb, és nem megy át rendszeres fájásba, akkor neked is az lesz. Szedsz magneB6-ot?Mikor kell majd visszamenned a dokihoz?
A kérdező hozzászólása: szedek, napi 6szemet.Dokihoz, vagyis terhesgondozásra legközelebb jövõhét szerdán megyek.Csak azért ijedtem meg, mert reggeltõl ez van, nem múlik el.Nem is erõsödik, ugyanolyan, csak az hogy egésznap"görcsölget", vagy nemtudom hogy írjam.Akkor ez normális?Nembaj ha egésznap ez van?Remélem azért holnapig elmúlik.
Szia! Nekem is van kb. a 33. hét óta, olyan mensiszerû görcs, ami eltart egy-két percig is, naponta többször. Gondolom ezt hívják jóslófájásnak. :) Dokihoz én is csak jövõhéten megyek, majd megemlítem neki. Könnyû szülést és minden jót! 34+3 h km
A kérdező hozzászólása: köszönöm, neked is:)

4-5 hetesen normális a mindjárt megjön érzés és a vizes folyás?

Nem görcsölök, csak olyan furi érzés van az alhasamba, néha fájdogál, de nem erősen.

Legjobb válasz: 4 hetesen meg siman meg is johet... szal normalis... -.-

4 hetesen meg siman meg is johet... szal normalis... -.-
nekem késõbb is megmaradt ez az érzés. Kevésbé erõs, mint egy menstruációs görcs, de ahhoz hasonló. :) már nem emlékszem pontosan, de szerintem a 8-10. hét környékén szûnt meg.
Az elsonek igaza van. Meg meg is johet. Van akinek megjon az elso honapban. Nekem nem jott meg, viszont mensis gorcseim voltak mintha megjott volna. Ez tok normalis! Ne aggodj. Ha esetleg vereznel menj orvoshoz hogy megallapitsa elveteltel e?
A kérdező hozzászólása: huh nem ilyen válaszokra vártam. elég ijesztõ ezt olvasni egy olyan embernek, aki 1, 5 év után végre teherbeesik.... és kb. retteg
Ja meg annyi hogy terhesen sajna tobb a folyas, lehet sok is! De ha szintelen, szagtalan, nincs gorcs, viszketes vagy vcalami fertozes gyanuja a folyas teljesen normalis. Lehet olyan folyasod is mint a tojasfeherje es jo sok! Ez a nyak ami a mehszalyadban termelodik hogy lezarja a mehet. Ha tul sokat termel akkor a folosleg eltavozik. Szinten normalis! Pont ezzel voltam ma a dokinal! Ez mar nem az elso terhessegem, es mindegyiknel volt valmilyen folyas...
A kérdező hozzászólása: köszönöm, remélem akkor nem lesz baj
Nek kell rettegni mert azzal csak artasz! De az eletben ez van amiket leirunk tapasztalatbol. En speciel nem kertelek, mondok szepeket. Ez van. 9 hetes terhes vagyok 4 honapja csunyan elveteltem 5 honapos terhesen! Rettegek? Nem! De fel vagyok keszulva barmire. Ez az elet.
nxugi teljesen normális. A kimamák 99%-nak van a terhesség elsõ heteiben megjön érzés a görcs is teljesen normális ha javul Mg hatására. AMig nem vérzel addig nincs gond. Egyébként kevés vérzés is elöfordul sokaknál, de akkor azért kell viszgálat hogy rendben van-e a baba és akkor ha igen akkor kap hormon pótlást a ksimama.
Szia! Én most vagyok 18 hetes kismama. Nekem ugyanez az érzésem volt, sokszor azt éreztem, hogy megjött és ha még nem is kellett akkor is szaladtam a wc-re, hogy mi a helyzet. Sokkal több folyásom is volt. A doki is azt, mondta, meg ha utána olvasol akkor ez egy természetes folyamat, természetesen addig amíg nem színezõdik el és nem kellemetlen szagú. Az alhasam is sokszor feszült. Valahol olvastam, hogy ez egy teljesen normális pszichés állapot hiszen a tested a szokásos havi menstruációs folyamathoz van hozzászokva és hasonló jeleket képes mutatni, de ha nincsenek erõs görcseid, nem vérzel akkor semmiképpen ne aggódj! Légy boldog, hiszen egy élet kezdett el növekedni benned!!! :)

A mindjárt megjön érzés normális 11 nappal a nemvárt mensi előtt?

Nagyon feszül a hasam, fáj a derekam, a mellemr?l nem is beszélve. Pár napja szurkál a hasam alja középen, nem a petefészkemnél. Majd\' el alszom egész nap, de ez lehet az id?járástól is. És ami a legszokatlanabb, hogy ráz a hideg, de nem vagyok lázas. Jéghideg a kezem-lábam. Néha van így, de csak mensi el?tt közvetlenül. És szinte egész hónapban végig krémes, fehér folyásom volt/van. Ez lehet terhesség jele? És még annyi, hogy néha megszédülök. Minden segítségnek örülök.

Legjobb válasz: Hány napos a ciklusod?Nem,nem normális,már akkor ha megjön!Külõnbözõ okai lehet.PL lelki, Stressz,lappangó betegség,Gyógyszer hatás stb.De akár baba is.Ha 11 nap van még a mensiig akkor ha baba van még nem lehet érezni mivel 4-14 napig vándorol és utána ágyazódik be.De azért vigyázz magadra!

Hány napos a ciklusod?Nem, nem normális, már akkor ha megjön!Külõnbözõ okai lehet.PL lelki, Stressz, lappangó betegség, Gyógyszer hatás stb.De akár baba is.Ha 11 nap van még a mensiig akkor ha baba van még nem lehet érezni mivel 4-14 napig vándorol és utána ágyazódik be.De azért vigyázz magadra!
A kérdező hozzászólása: 31 naposak a ciklusaim. Lehetséges, hogy még ciklus elején megtermékenyültem? Vagy az nagyon esélytelen?
A kérdező hozzászólása: Ez a 20. napom. Lehetséges, hogy a pé miatt lennék ennyire érzékeny, amiatt szurkál a hasam?
Azt irod, egesz honapban kremes folyasod van es szurkal a petefeszket. Biztos, hogy nincs valami gombas, vagy bakterialis huvelygyulladasod, vagy petefeszek-gyulladasod?? En a helyedben surgosen elmennek nogyogyaszhoz, mert a folyamatos/gyakori gyulladas kesobbiekben teherbeesesi problemakhoz vezethet. Szerintem ez inkabb gyulladas, mint terhesseg. Irany a doki!
A kérdező hozzászólása: Nem, nem! Nem gyulladás. Dokinál voltam, a krémes folyás is normális, a hasszurka pedig hétvége óta van. Én pé-re gyanakszom, lehet egy kicsit elhúzódott most, nem a 18-19 nap körül volt, mert a reggeli hõm még csak ma ment feljebb. Eddig 36.4 körül volt most 36.7. Lehet most kellene együtt lenni! :-)
sztem inkább pé...talán...de nekm mensi elõtt a pé megléte után mindíg ilyen tüneteim vannak és mindíg meg is jön:(((

36 hetes terhesen normális a "mindjárt megjön" érzés?

Legjobb válasz: nekem is ez van már napok óta. én ma lettem 37 hetes..

nekem is ez van már napok óta. én ma lettem 37 hetes..
ezek már lehetnek jósló fájások. én tegnap töltöttem a 38. hetet, kb két hete vannak hasonló fájásaim, méhösszehúzódások, de még nem rendszeresek... de azért lassan kijöhetne :)
Teljesen normális.:) Ez ilyenkor már tényleg "terhesség". Feszülnek a méhtartó szalagok, a méhed, és a medencéd készül a szülésre...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!