Találatok a következő kifejezésre: A milka van egy (11 db)

A milka csomagolásán van egy kis tejes bödön benne egyes szám. Ez gyűjthető?

A milka oldalán nem találtam róla semmit.

Legjobb válasz: Én gyûjtöm...de minek??? :/

Én gyûjtöm...de minek??? :/
Ha akarod gyûjtheted sztem azt akarta a gyártó hogy ez olyan legyen mint hogy valaki gyûjti az aluminium dobozok nyítóját! amugy gyûjteni még faleveélet is lehet meg papirdarabokat is !!! NINCS MEGIRVA HOGY NEM LEHET!
A kérdező hozzászólása: Ja és egy olló körbe, hogy kivágható. Ezért gondoltam

Miért van a milka csokik csomagolásán egy kivágható kanna embléma?

Valami nyereményjáték ez vagy mi ? Mert már elég régóta ott vannak azok a kis emblémák , közepükön egy számmal . Valaki tud erről valamit ?

Legjobb válasz: köszi

A kérdező hozzászólása: köszi
Nyereményjáték miatt!


Na megnéztem, kb. 190 kcal egy tojás :)
570 Kcal 100 gramm. Le kéne mérni, hogy hány grammos 1 db tojás, vagy nézd meg a csomagoláson, hogy az egész mennyi, és oszd el.
nincs rajta??
Nem mindenre írják rá, én is ettem tegnap egy Danette-et, és nem volt rajta :)

A Magyar Honvédségnek tényleg csak az az egy bevethető mil mi-24-ese van, amit a Die Hard 5 forgatásán használtak?

Legjobb válasz: Komolyabb háború nem fenyeget minket és nem is fog.Kivel háborúznánk?Szomszédos országok egytõl "barátságos" övezetek.Mire ideérne háború vagy nem maradna semmi mert kitört a nukleáris fegyver háború akkor ugyis mind1 mid van mid nincs vagy elég idõ lenne egy masszív védelmi vonal felállitásában Európa szerte.A háborúnak a legkisebb lehetõségi szele megcsap valamit egybõl tesznek ellene nagyhatalmak(USA).És ne gyertek 56-al mert más volt a helyzet Suezi válság miatt nem jöttek.És már nem az akkori 2 pólusú világ van mint anno..

én nem a háborútól félnék a helyetekben, annak gyorsan vége lenne a számunkra.....hanem az EU-tól, az lassan szipolyoz ki minket
Komolyabb háború nem fenyeget minket és nem is fog.Kivel háborúznánk?Szomszédos országok egytõl "barátságos" övezetek.Mire ideérne háború vagy nem maradna semmi mert kitört a nukleáris fegyver háború akkor ugyis mind1 mid van mid nincs vagy elég idõ lenne egy masszív védelmi vonal felállitásában Európa szerte.A háborúnak a legkisebb lehetõségi szele megcsap valamit egybõl tesznek ellene nagyhatalmak(USA).És ne gyertek 56-al mert más volt a helyzet Suezi válság miatt nem jöttek.És már nem az akkori 2 pólusú világ van mint anno..
"Ennyire csóró az ország vagy komolyan nem érdekli a kormányt, hogy mi lesz a Honvédséggel?" - Tesz. Sõt, pont ez az a kérdés, amit kiemelten kezelnek a Honvédségnél. Most kaptunk finn helikoptereket, és már folynak a tárgyalások egy 50 db-os, használt amerikai Huey-kötelék megvásárlásáról. Ez pedig csak valami tréfás hoax lehet. A hadgyakorlatokon is több helikopter repül. Ercsinél is több volt egynél.
kedves kérdezõ tegyük fel vesz az állam 30 darabot szerinted azt nem kell tankolni? karbantartani? pótalkatrészt venni? így van 1 mûködõ úgy meg a bkv sorsára jutna cipõfûzõvel van felkötve a troli karja stb
"Komolyabb háború nem fenyeget minket és nem is fog" - a bosnyákok is ezt mondták, Jugoszlávia rémállamába zárva.
Hát ha ez igaz... háborúban hullanánk, mint a legyek. :/
Mégis, ki támadna meg minket? Így is több vadászgépünk van, mint amennyire szüksége lenne az országnak (igaz, hogy egy megállapodás alapján a horvát légteret is részben felügyeljük).
Miért is van szükségünk több helikopterre?Belátható idõn belül nem lesz olyan háború, ami Magyarország területét érinteni fogja, így ha vennénk is csúcsszuperállat helikoptereket, elöregednének, mire használná is õket a honvédség élesben.
én még a http://www.htka.hu honlapján olvastam egy cikket és ez alatt többen is megemlítették hogy igen sajnos csak ez az egy van ami bevethetõ de az lshn.hu honlapján ilyenrõl szó sincs amiben csak az a különös hogy ez a honlap csak a magyar honvédség helikoptereivel foglalkozik, reméljük nem igaz, de az biztos hogy az irányított páncéltörõ rakétáink üzemideje lejárt
A kérdező hozzászólása: De azért a helikopter-képességet meg kellene tartani még ha nincs is szükség olyan sokra békeidõben.
"Komolyabb háború nem fenyeget minket és nem is fog" Ezt a félnótást honnan szalasztották?
aki nem ért a témához vagy nem követi akkor miért szól bele milyen 50 UH-1-rõl beszélsz ? alapból is 30+2-rõl volt szó de azokat már ejtettük most azokat az olasz szarokat akarjuk megvenni de ennek mi köze van a mi-24-hez ez egy harci minyó az UH-1 meg szállító és a mi-8-ok helyett lennének meg ki beszél itt arról hogy új harci helik kellenének tökéletesen elég az a 8-12 db ami most van csak meg kéne õket javítani, attól hogy többet látni gyakorlaton nem biztos hogy a fegyverzet is mûködik, mert ha a kérdés arra vonatkozott hogy mennyi tud repülni akkor 5db hogy mennyi tud lõni akkor 1db hogy mennyi bevethetõ háborúban akkor 1 db ha csak nem akarjuk a másik5 db-ot beküldeni mozgócélnak
Hadsereg nélkül egy ország olyan mint egy ember meztelenül, fegyver nélkül egy épppen jól lakott farkasfalka közepette. De ugye egyszer õk is éhesek lesznek és akkor vége... Sok rosszab helyre elmegy a pénz, mint helikopter üzemanyagre és alkatrészre.
A kérdező hozzászólása: Ennyire csóró az ország vagy komolyan nem érdekli a kormányt, hogy mi lesz a Honvédséggel?
Ja ez az 1 van, de ez is távirányítós...
A mai világban már nem lényeges a a hadsereg. A háborút banki eszközökkel vívják. Elég, ha egy ország IMF hitelt vesz fel és neki már annyi is.
Nem de nem sokkal több. Sajnos mi mindig utólag vonjuk le a tanulságot. Arról meg hogy mi fenyeget minket egy idézet "bízz Istenben de tartsd szárazon a puskaport". Na ezért kell hogy legyen harci helikopterünk is. De a baj hogy a hadsereg általános állapota se sokkal jobb.
hozdd át õket, mert nagyon ennék csokit
edd meg
máskor talán elolvasod a nyereményjáték játékszabályzatát...bár a kategóriából ítélve az olvasás nem erõsséged....
buktad....gondolom promóciós matrica nem volt rajta?!
erre csak azt tudom mondani, hogy béna vagy, miért nem olyan milkát vettél, amelyik promóciós.
Márk:) )
Tényleg a Zalán, Milán olyan jól hangzik. Én azt adnám a helyedben :) ))
Az én nagyobbik fiam Martin, a kicsi pedig Márk.
Márkó.Nekem Márkóm van és ha a második fiú lett volna, Milán lett volna.De tetszik még a Dániel is.
Zalán, van itt a lakótelepen nálunk két kisfiú, ikrek, õk Milán és Zalán, nagyon édik:-)
Sándor :-) Máté
Nekem is Milánom van :) Ha nekünk lenne még egy kisfiunk én Marcellnek hivnám Milánom mellé :)
Mikor elolvastam a kérdésed, nekem is a Márk ugrott be, pedig nem is olvastam a kedves elsõt :)
Dominik, László, Miklós
Milán, Zalán, mielött el olvastam a válaszokat erre gondoltam és is.

Van olyan patch, program vagy cheatkód a PES 12höz, ami segítségével BAL módban egyből egy nagy csapathoz pl Milan vagy Real kerülök?

Legjobb válasz: Sajnos nincs énis sokat kerestem, de nem találtam én 4 szezont nyomtam végig és végre a barcánál vagyok :D Kicsit unalmas néha, de kitartás :D

Sajnos nincs énis sokat kerestem, de nem találtam én 4 szezont nyomtam végig és végre a barcánál vagyok :D Kicsit unalmas néha, de kitartás :D
A videókártya drivere fent van?
A kérdező hozzászólása: Igen fennt van.De már megoldottam a problémát.Felraktam az Ace Mega Codec packot.Köszi azért h írtál.

Tudnátok küldeni képet ilyen hajról? Oldalt pár mili, fent is, de ott egy másfél-két centi haj van, srégan megy, oldalra van kivasalva. Ha kell képet tudok küldeni de az az ismerősömé és nekem több kéne, mert a fodrászhoz szeretném a képet bevinni.

Legjobb válasz: szia menj a hajam.hu ra és a hajkeresõnél állítsd be hoyg férfi hajak és a haj hosszánál hogy rövid. azért nem adoma linket mert a kép folyamatosan változik.

szia menj a hajam.hu ra és a hajkeresõnél állítsd be hoyg férfi hajak és a haj hosszánál hogy rövid. azért nem adoma linket mert a kép folyamatosan változik.
A kérdező hozzászólása: Szia, köszi ezek jók csak itt van bennük ilyen "kopasz" csík amit én nem szeretnék szóval ezek nem teljesen jók.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!