Találatok a következő kifejezésre: A mikroszkópom napig páfrányosat mutatott, (2 db)

A mikroszkópom 4 napig páfrányosat mutatott, de ma már nem, viszont csak ma tapasztaltam olyan tojásfehérjés váladékot (de csak nagyon picit) , akkor most mi is van tul. Képpen?

Az összes termékenységi kalkulátor a tegnapi napot adta meg,h akkor van a peteérésem,viszont én ma érzem a petefészek szurkákat+tojásfehérjés a váladékom.Ma nem tudtam együttlenni a barátommal és holnap is csak délután tudunk akciózni.Ha ma van peteérésem(16.napon járok),akkor a holnap délutáni akcióból sikerülhet vagy már túl kés??

Legjobb válasz: holnap késõ, mert a petesejt csak 24-36 órát életképes..., de ha páfrányos volt az már a tüszõrepedés és bármely napon kilökõdhet a petesejt, lehetett tegnapelõtt is, akkor egybõl kell dolgozni! Azért próbáld meg a holnapot, de ha nem jön össze, akkor következõ hónapban el ne késs! Drukkolok!

holnap késõ, mert a petesejt csak 24-36 órát életképes..., de ha páfrányos volt az már a tüszõrepedés és bármely napon kilökõdhet a petesejt, lehetett tegnapelõtt is, akkor egybõl kell dolgozni! Azért próbáld meg a holnapot, de ha nem jön össze, akkor következõ hónapban el ne késs! Drukkolok!
A kérdező hozzászólása: De tegnap és tegnapelõtt együtt voltunk, hátha abból sikerült, de azért még holnap is próbálokzunk.Köszi a választ!
Szia nekem mindig azt monták hgy hajnalba legyünk együtt és én négy év után így estem teherbe most 18 hetes kismami vagyok. sok sikert nektek.
A kérdező hozzászólása: Hajnalban?Mondjuk már én is hallottam valami hasonlót, de sajna mi ezt nem igazán tudjuk összehozni.A párom mindig éjszakás!

Az lehetséges, hogy a peteérés a 22-23. napon van ha a mensim általában a 29. vagy 30. napon jön meg? A PG53 mikroszkóp akkor mutatott a legtisztább, páfrányos képet.

Legjobb válasz: Lehetséges, azonban ha mindig ilyen idõben van és a ciklusod max. 30 napos, akkor azt jelenti, hogy a luteráis idõszakod nagyon rövid, tehát nagy valószínûsággel sárgatest hormon elégtelenséged van. Javaslom, hogy 2-3 hónapon át mérd a hõdet és használj ovu tesztet, ebbõl sok minden kiderül. A dokid a hõgörbéd alapján sokat tud segíteni.

Lehetséges, azonban ha mindig ilyen idõben van és a ciklusod max. 30 napos, akkor azt jelenti, hogy a luteráis idõszakod nagyon rövid, tehát nagy valószínûsággel sárgatest hormon elégtelenséged van. Javaslom, hogy 2-3 hónapon át mérd a hõdet és használj ovu tesztet, ebbõl sok minden kiderül. A dokid a hõgörbéd alapján sokat tud segíteni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!