Találatok a következő kifejezésre: A mikor van (54116 db)

Most akkor mi a . Mi van? Már idegesít.

Naszóval.. letöltöttem valami PhotoFiltre X nev? programot meg a magyarítás file-okat hozzá, asztalra kitettem rarban, fel sem kellett telepíteni, kibontottam, beledobáltam a magyarítást, elindítottam hogy m?xik-e, m?ködött, azonban amikor beletettem egy másik mappába az asztalon, hogy legyen elkülönítve, és beleléptem abba a mappába amibe beletettem a PhotoFiltre X-et (úgy mappástól...remélem eddig követhet?) akkor ha beléptem volna a PhotoFiltre X-mappába , kijött egy aranyos kis hibaüzenet, "A hozzáférés megtagadva." ?????? mi a [email protected] van ?? Tehát adott egy mappa XY néven, benne a PhotoFiltre X -nev? mappával, amit nem tudok megnyitni hibaüzenet nélkül, és még ki sem tudom törölni. kivágtam volna vissza az asztalra, és jön olyan hibaüzenet, hogy nézzem meg nem e használja más program, vagy nincs e tele a lemez, nem e írásvédett meg ilyenek.. miközben már akkor rég kiléptem a programból, tehát az kizárt hogy én valami olyan progit futtattam volna ami esetleg használta volna.. valakinek valami ötlet?? Már engem idegesít..

Legjobb válasz: kapcsold ki majd be a gépet! (ujrainditás) nálam is szokott lenni néha ilyen hiba hogy használtban van! D utánna mindig jó!

kapcsold ki majd be a gépet! (ujrainditás) nálam is szokott lenni néha ilyen hiba hogy használtban van! D utánna mindig jó!
A kérdező hozzászólása: próbáltam.. nem jött be. =|.
PhotoFiltre Studio X (Portable!) tört verziót csíptél meg, (mivel ez egy fizetõs verzió lenne egyébként) vszínû, hogy kémprogik kiséretében készítette el a "leleményes" portable készítõ. (jav. csökkentett módban, próbáld meg indítani a gépet és úgy eltávolítani, ha úgy sem megy, futtasd le ugyancsak csökkentett módban a Malwarebites progit) Ha még is használni akarod a programot, innen töltsd le: http://photofiltre.weboldala.net/pfsx-en.zip (angol) Magyar nyelvi fájl: http://photofiltre.weboldala.net/StudioHU.zip vagy: ez eleve magyar és garantáltan vírus és kémprogi mentes: http://www.ladyj.hu/pfs.zip
A kérdező hozzászólása: nagyon kösz, ment a plusz.

Tényleg bunkó megszólás a "mi van? "

Már többször mondták nekem, hogy nem "mi van" hanem "tessék", volt olyan is aki megharagudott rám emiatt.

Legjobb válasz: Bunko bizony. Csak egy igazi ordas taplo kerdez igy vissza, ugyhogy szokj le rola batran.

Bunko bizony. Csak egy igazi ordas taplo kerdez igy vissza, ugyhogy szokj le rola batran.
Nálam ez attól függ..pl hangnem és hogy kinek megy a mivan. Egy közeli embernek nem bunkóság, csak ha direkt olyan hangnemben mondod..de mondjuk ha elbambulsz és hirtelen eszmélve egy mivannal visszakérdezel, akkor az nálam korrekt. De ha mondjuk egy hivatalban vagy egy tanáriban benyögsz egy ilyet akkor igen, az nagyon is az. Disztingválás a kulcs...
A kérdező hozzászólása: a mai eset az olyan volt, hogy nem hallottam, hogy mit mondtak nekem mert másra figyeltem és csak a nevemet hallottam. hulla fáradt is voltam akkor már. de nem volt olyan a hangnemem, hogy bunkó lett volna az a mi van.
Akkor is szokj le rola mert berogzodik hogy igy kerdezel vissza es egyszer olyan helyen fogod elszolni magad ahol nem kellene, hangnemtol meg mindentol fuggetlenul.
Igen.
igen, az :)
Nagyon. Erre szokták mondani, hogy s.gged kivan.
Hát igen, kissé bunkóság. Én csak akkor szoktam így visszakérdezni, amikor valaki már ugrál a fejemen, hogy foglalkozzak vele.

Sokan amikor már nekem akarok regálni a sértésre, provokációra, bedobják a "mi van, megsértõdtél? " dumát! Erre mit mondjak?

Akár osztálytárs,m akár rokon, akárki sérteget, emgvádol, vagy csak akar egy jót veszekedni, hogy jobb kedve legyen, és rájövök, hogy egy hülyeséget/hülyével vitatkozok, akkor már nem szólok/írok semmit rá, és bedobják ez a dumát.

Legjobb válasz: Hát én azt mondanám, hogy nem sértõdtem meg csak abszolút nem érdekel a dumád és otthagynám az illetõt.

Hát én azt mondanám, hogy nem sértõdtem meg csak abszolút nem érdekel a dumád és otthagynám az illetõt.
"mi van, megsértõdtél? " Nem, csak belátom, hogy nem vagyunk azonos szellemi szinten. Nem, de szerintem már kimerítettük a pedzett témát. Nem sértettél meg. Untatsz. Valahogy így...
-Mi van, megsértõdtél? -Dehogy, csak az jutott eszembe, hogy nem kéne rád több idõt vesztegetni, hiszen akárhogy magyarázhatom, nem érted meg! -Mi van, megsértõdtél? -Nem, csak azon tûnõdöm, hogy lehet ennyi eszed:D -Mi van, megsértõdtél? -Igen, képzeld. -Mi van, megsértõdtél? -Mondtál valamit? :D
- Mi van, megsértõdtél? - Szó ami szó, elég bunkó paraszt voltál, de nem sértõdtem meg, nem vagyok sértõdékeny. - Mit mondtál??? Hogy bunkó paraszt vagyok??? - Mi van, megsértõdtél? :D
4-es! ez k. jó!
Amúgy elmúltatok már 14?


Lekodólt mappa feloldása linuxon? (A "minek van linuxod ha nem értesz hozzá" típusú kommenteket nyugodtan megtarthatjátok)

A sztori a következő. Volt egy Windowsom mellé egy Ubuntum. Windows beszart ezért újraraktam de ez átrakta a bootolást a windowsos fájlra a linuxról. Most itt van nálam egy windows meg egy linux telepítő cd illetve usb. Most live módon vagyok az usb-n és próbálom visszaszerezni a fájljaimat de nem tudom mivel lekódoltam és live módon nincs jogom a fájlokhoz. Hogy tudnám visszaszerezni a fájlokat? Vagy esetleg visszaállítani a boot filet a linuxosra?

Legjobb válasz: Két ötletem van, egy szép és egy root. Az egyik a grub újrarakása. Az Ubuntu közösségnek van errõl egy leírása. A másik lehetõség a rendszergazda: live CD-n kiadod a sudo su utasítást, és máris rendszergazda vagy, akinek mindenhez joga van.

Két ötletem van, egy szép és egy root. Az egyik a grub újrarakása. Az Ubuntu közösségnek van errõl egy leírása. A másik lehetõség a rendszergazda: live CD-n kiadod a sudo su utasítást, és máris rendszergazda vagy, akinek mindenhez joga van.
Itt egy leírás, hogyan tedd vissza a Grub-ot: http://ubuntu.hu/node/12132 Grub helyrerak, Linux betölt, örül... :)
Jó leírás ez! A Grubot ha újra teszed, akkor minden ugyan olyan lesz, mint a telepítés elõtt, vagyis ugyanúgy fel fogja ajánlani a 2 lehetõséget és ugyanúgy menni fog a linux is.
A kérdező hozzászólása: Sudo bash-el ha jól emlékszem megpróbáltam de nem sikerült. Aztán elment a kedvem és gondoltam addig a winfost helyrerakom. Majd most akkor próbálkozok a grubbal. A másik amire még gondoltam az egy javítás+frissítés. 11.04 ubuntu van fent az usb-n meg az újabb van.

Hol van a Vista biznis-ben a rajzoló program a mi van az XP-ben?

Legjobb válasz: Minden program --> Kellékek --> Paint

Minden program --> Kellékek --> Paint
A kérdező hozzászólása: Hiába keresem de nincsen . Pedig eredeti vista a notebookhoz adták . Beirtam a keresobe is de nincs . A Programoknál ahol kell torolni ott van egy Paint.NET , de sehol nem találom . Hibás lenne vagy lehet utólag beletenni ?
A kérdező hozzászólása: már sikerult megtalálni , a Program Files-ban van . Ha onann indítom akkor megy , de sehol máshol nincs se a start-ban se máshol csak a Program Files-ban . Miért van ez ?

Mi van ha 26 évesen félek félek a lányoktól, bénán eredménytelenül udvarolok nekik?

Mi van ha még szűz vagyok és nem tudom, hogyan kéne elérnem hogy legyen "végre" valakim? Mi van ha túl érzelmes vagyok és nem vagyok magabiztos? Mi van ha nem hiszek magamban eléggé, ahogy eddig sem tudtam..?

Legjobb válasz: Mi van, ha kivakarod magad az önsajnálatból és tovább próbálkozol? Mi van, ha tököt növesztesz és egy kis önbizalommal közeledsz hozzájuk? Mi van, ha ez bejön?

Mi van, ha kivakarod magad az önsajnálatból és tovább próbálkozol? Mi van, ha tököt növesztesz és egy kis önbizalommal közeledsz hozzájuk? Mi van, ha ez bejön?
Szia! Szerintem ne görcsölj ezen ennyit. Nekem 17 éves koromig nem volt senkim, és már én is így éreztem, aztán elkezdtem törni magam, hogy legyen valakim, na ezt ne csináld, mert nem csak visszautasítások lettek belõle, de kihasználás, megalázás, és a végére borzasztóan éreztem magam. Aztán felhagytam ezzel a hadjáratommal, és rá pár hónappal össze is jöttem egy lánnyal. Fontos, hogy magabiztos legyél, mert az szimpatikus az élet minden terén, ha látni rajtad az eltökéltséget, magabiztosságot :) Egyébként mint késõbb rájöttem, a szüzesség elvesztése egyáltalán nem olyan nagy dolog egy pasinak, mint egy lánynak. Megtörtént, és nem éreztem semmit másnak, mintha a szánkóval lecsúszol a domboldalt, elsõre lassan megy, aztán hirtelen beindul. Amit barátnõmtõl megtanultam, hogy olyan nem létezik, hogy valaki senkinek ne tetsszen. Milliószor volt már hogy odasúgta, hogy az a csaj megbámult stb, de én észre se vettem. Amit tudok tanácsolni, hogy próbálj ismerõsöket barátokat szerezni, és lehet, hogy hülyén hangzik, de szerintem olyan nincs, hogy "friendzone", mert ezt nevezhetjük az ismerkedés folyamatának is. Nem kell félned az elutasítástól, mert valószínû egyszer kétszer becsúszik mindenki életében, de utána felemelt fõvel kell távozni :) Sok sikert!
Én 27 évesen még szûz vagyok. Nekem a külsõm miatt soha nem is lehet senkim, nekem a magányba kell beletörõdnöm. Az összes lány undorítónak, ocsmánynak tart, ráadásul még kövér is vagyok és alacsony is, nem is csoda, hogy az összes próbálkozásom (ami már több százra tehetõ), mind csúfos kudarccal ért véget.
A kérdező hozzászólása: Talán azon múlik ki mennyire hisz önmagában.. ki milyen negatív.. vagy pozitív.. Köszönöm a válaszokat, tanácsokat és a linkeket igyekszem áttanulmányozni.
A pozitív hozzáállás sem segít semmit, ha az ember ronda, mint a bûn.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm még egyszer. Hát nekem az az érzésem hogy a világ legjobb képûbb férfija is lehet kishitû pesszimista antiszociális torz önképes "sikertelen" "lúzer" És csúnya férfiból is lehet sikeres kaszanova, ha hisz önmagában. Erre sok példát láthat az ember az életben. A "szocializálódás" sokat segíthet, sõt gondolom nélkülözhetetlen ebben a fejlõdésben. A szocializálódás sem egyszerû és mindenkinek más az efelé vezetõ útja, nehéz megtalálni. (nem gondolom, hogy a sarki kocsma vagy a sablon diszkók ezekre jó példák lennének) Ez elméleti síkon mûködik is de vannak lelki-szegény depresszív emberek nekik ez egy igazi küzdelem, jómagam is ilyen vagyok. Remélem sikerül megváltoznom egyszer, és másoknak is sikerül.
A kérdező hozzászólása: Jók a cikkek...
A kérdező hozzászólása: Kösz.

A mi ovinkban 30-32 gyerekre jut 2 óvónő (felváltva, egyik de-másik du. ) plusz egy dada. Rosszul tudom, hogy van valami szabály arra, h. egy óvónőre max. Mennyi gyerek juthat? Megdöbbentett.

Legjobb válasz: Nem tudom van-e szabály rá, de szerintem mindenhol ennyien vannak. Legalábbis nálunk Miskolcon igen. Mi csoportunkban is 30-an vannak. Sajnos ez az önkormányzat által megszüntetett csoportok/intézmények miatt van... Nem tudsz mit csinálni...

Nem tudom van-e szabály rá, de szerintem mindenhol ennyien vannak. Legalábbis nálunk Miskolcon igen. Mi csoportunkban is 30-an vannak. Sajnos ez az önkormányzat által megszüntetett csoportok/intézmények miatt van... Nem tudsz mit csinálni...
Úristen ez rengeteg én úgy tudom 26+ 2 fõ a max. elvileg ami 2 óvónõre (tehát így váltásban ahogy írod) és egy dadusra jut...32 gyerek már nagyon sok...
Nàlunk 35-èn vannak, ugyanìgy 2 òvònõ, egy dadus. Azt nem tudom hogy bàntja tõle lehetne èn màst tudok. Èpp a napokban beszèlgettem a fiam gondozòjàval a bölcsiben ès õ mondta, hogy egy gyerekre 1;5-2 nm kell jusson. Na nàlunk Ez tuti nincs meg. Nem is èrtelme hogy engedhetik ezt meg. Mindennek van hatàra. Mondjuk nàlunk profik az òvònõk, iszonyù jòl kezelnek ennyi gyereket, de egy ovis csoportban, akkor iszonyù egy ekkora lètszàm.
Vidèki ovi mini csoport 18 fö 2 óvónö váltásban (egyik dèlelõtt-másik dèlután)+1dajka+(konyhás nèni+takarító nèni, de ök a többi csoportnak is segìtenek) a többi csoport nem tudom pontosan mennyi fö, de ök is kb. ennyien vannak. De a 30-32 fö nagy sok! Belegondolok, hogy ennyi gyerekek felöltöztetni nagy meló lehet, mert pl. a lányom mèg nem tud egyedül öltözni.
Beiratkozás után nálunk elmondták szülõin, hogy az önkormányzat 30 fõre emelte a létszámot a sok gyerek miatt. Szintén 2 óvónõ és egy dada volt kiscsoportban, plusz egy segítõ, nem tudom a titulusát, segít a gyerekeknek is, de õ takarít, stb. Tehát tulajdonképpen 2-2 felnõtt van délelõtt-délután velük.
30 fõ/ovonõ az elõírás, de óvónõt nem fognak plusz 2 gyerek miatt max két gyereket eltanácsolnak. Így semmit nem fogsz tudni elérni.
jól tudod. Ha jól tudom, akkor 6 gyerek/ óvónõ... ez van.
Nàlunk 35-èn vannak, ugyanìgy 2 òvònõ, egy dadus. Azt nem tudom hogy bàntja tõle lehetne èn màst tudok. Èpp a napokban beszèlgettem a fiam gondozòjàval a bölcsiben ès õ mondta, hogy egy gyerekre 1;5-2 nm kell jusson. Na nàlunk Ez tuti nincs meg. Nem is èrtelme hogy engedhetik ezt meg. Mindennek van hatàra. Mondjuk nàlunk profik az òvònõk, iszonyù jòl kezelnek ennyi gyereket, de egy ovis csoportban, akkor iszonyù egy ekkora lètszàm. Ràadàsul vegyes csoport, vannak minik, kicsik, közèpsõsök ès nagyok.
19-es, melyik városban van ez hogy nincs óvónõ?
Nálunk, vidéki városban 26-28 gyerek lehet egy csoportban max.
a bölcsiben meg 12-14 lehet max, mondjuk fiam csoportjában 7en vannak
Nálunk az egyik óvónõ egyik pillanatról a másikra felmondott, és hetek óta nem sikerül a helyére találni senkit. Szóval nálunk azóta 1 óvónõ és 1 dadus van 28 gyerekkel. És a jelek szerint a kutyát nem érdekli.
Vidéki ovi, 15 gyerek. 2 óvónõ, egy dajka.
19-es! Mivel állami állásról van szó, ezért meg kell hirdetniük hivatalosan is a helyet, és megvárniuk, amíg jelentkeznek. Elég hivatalos menete van ennek. Az, hogy miért nem oldja meg az óvoda egy kis besegítéssel a többi óvónõt bevonva...érdekes.
Vidék, vegyes csoport 28-30 gyerek van 2 óvónõ + 1 dajkára szintén váltásban. Hát hogy még a 2nm sincs meg a gyerekre az tuti. Egymás hegyén hátán szájában alszanak, váltásban esznek annyira kicsi MINDEGYIK terem. Anno 20 fõre volt számolva a termek mérete. A városban 3 ovit zártak be és bérletre kiadták nem fogják õket újra nyitni. Maradnak a gyerekek hering módjára. :(
Nálunk (kiscsoport) 26 gyerek van + 2 óvónõ és 1 dada. Én még ezt is soknak tartom.
Óvodákban 25 fõ/ csoport a szabály, de a fenntartó engedélyt adhat 30 fõig ennek kibõvítésére. Új óvoda építésénél 3nm-t számolnak gyerekenként, a régi szabvány 2 nm volt. Ezt is illik figyelembe venni az engedélyezéskor. A két óvónõ közös, csoportban töltött "átfedési" ideje nem lehet több átlagosan napi két óránál. A többi idõszakban 1 óvónõ van egy csoporttal. Két csoportnak jut két dajka, vagyis egyik délelõtt- a másik délután segít két csoportnak. Összesítve: dél körül 4 felnõtt van 50-60 gyerekkel, de mondjuk 9-kor csak 2. OFF: csak kiválóan felépített szokásrenddel lehet ennyi gyerekkel "bírni", sõt! érdemi munkát végezni. A bölcsõdékben 5-8 gyerek juthat gondozónõként. Egy csoportban 2 gondozónõ van, vagyis 10-16 gyerek lehet.
nálunk 18 gyerekre van 1 óvónö , dada nincs, vegyes csoport 3-6 évig
Június, vagy július óta van az új rendszer, ami a maximális létszámot 30+3 fõben állapítja meg. A plusz 3 fõt csak az SZMSZ, és az óvoda vezetõsége együttértésben szavazhatja meg.
nálunk 27en vannak. azért emelték a létszámot mert jövõre kötelezõ lesz az ovi 3 éves kortól, nincs hely és mit csinálnak? hát akkor beraknak még 5-10 gyereket egy csoportba a nagyokosok :( nálunk f10-ra jön a másik óvónéni, a reggeles meg uzsikor megy el, így azért nem olyan sokat vannak 1 óvónénivel, na meg reggel kötelezõ programok vannak, reggeli, torna, majd 10órai után mennek ki mikor ketten vannak. egyik óvónéni feltöltözik a gyerekekkel, a másik a dadussal öltözteti a kicsiket, 5 éves kortól meg maguknak kell öltözniük, persze segítenek ha nem megy, de inkább gyorsan megtanítják :) de visszatérve, tényleg felháborító, hogy nem ovikat hoznak létre és adnak még sok sok óvónõnek állást hanem ilyen elmebeteg dolgokat találnak ki!
A kérdező hozzászólása: Ezek Bp-i óvodák amiket írtok?
A kérdező hozzászólása: Nem akarok semmit elérni csak el sem tudom képzelni mit tud csinálni 1 óvónõ 30 gyerekkel, (úgy értem ÉRDEMBEN)meg mi van ha wc-re kell mennie az egyiknek pl.(vagy az óvónõnek)és a dada pont nem ér rá...meg ilyenek.
Az elsõ válaszadók között volt egy részben helyes megfejetés, Nem értem, miért pontozták le... talán mert nem köztudott. Óvodapedagógus vagyok, és a szabály -ahogyan az elsõk között valaki írta is- SZAKMAI SZEMPONTBÓL maximum 6 fõ óvodás, egy pedagógusra, PLUSZ DAJKA. MÁS KÉRDÉS AZ, hogy a törvények semmibe veszik pl. ezt a szakmai elvet, és jóval több óvodást engedélyeznek pedagógusonként... Ráadásul 3 évesekkel nem lehet érdemben foglalkozni még akkor se, ha csak 5-6 fõ jut egy pedagógusra, ugyanis max. 4 fõ ovis lenne az ideális, az õ esetükben, NEM SZÁMÍTVA A DAJKÁT! Tehát a dajka jelenléte úgymond "ráadás", feltétel!

Ha vérvétel közben az ember elájul, akkor mit csinálnak vele? Hova fektetnek hirtelen? Mi van, ha bennem van a tű, amikor elkómálok?

Sajnos mennem kell és valószínű, hogy nem bírom majd, csak ezért szeretném tudni. :(

Legjobb válasz: Van erre rendszeresített ágy. Az asszisztensek meg fel vannak készülve az ilyesmire, és általában észreveszik, ha kókadozol, gyorsan tudnak lépni.

Van erre rendszeresített ágy. Az asszisztensek meg fel vannak készülve az ilyesmire, és általában észreveszik, ha kókadozol, gyorsan tudnak lépni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszodat! Nagyon régóta nem voltam már, õszintén szólva félek! Ismerem magam és bármilyen magabiztos is próbálok lenni, tudom, hogy nem sokáig leszek majd nyugodt sajnos. :(
Így van minden ilyen helyen van egy ágy , ahova le tudnak fektetni és elõtte szóljál nyugodtan, h lehet, h elájulsz! És még valami: vérvétel elõtt igyál meg egy pohár tiszta vizet, nem esik le annyira a vérnyomásod!
A kérdező hozzászólása: Értem, köszönöm a tippet!

Nem tudom mi van velem mostanában a sírógörcs kerülget annyira félek hogy elveszítem. Mit csináljak?

A legjobb fiúbarátomról van szó,akit amióta ismerek (1 éve) szeretek, és nem rég kiderült hogy ő is így érez. Még van egy kissebb akadálya a járásunknak ez nem is lényeges de hamarosan megszűnik és akkor összejövünk:)) Csak van egy probléma, erről ő nem tud és fogalmam sincs hogy ezt mondjam e neki vagy felesleges/jelentéktelen lenne..Amikor megismertem, már a legelején észrevettem hogy őt nagyonnagyon sokan szeretik amit egyébként nem csodálok. Annak ellenére hogy rengeteg lány körülugrálja(...),meg nagyon sok haverja van meg maradt egy hihetetlenül aranyos fiúnak. És nemtudom megérteni hogy egy ilyen srác miért szerethet pont engem..Én olyan "fura" vagyok, legalábbis mások szerint ezért annyira nem is tartozom a népszerű kategóriába persze vannak barátaim de ez most nem számít:) Vannak dolgok, amiket nagyon megváltoztatnék magamban de nem tudok. Például hogy sértődékeny tipus vagyok és a hülyeségeim miatt naponta többször vitatkozom vele eléggé jelentéktelen dolgokon de ő ezt egyébként nagyon jól kezeli mindig kb. 2 perc alatt megnyugtat:) És néha szerintem nagyon lefárasztom azzal hogy folyamatosan beszélek, ráadásul elég nagy hülyeségekről. De ezek nem direkt vannak csak ilyen vagyok.. És nem tudom, tényleg jó érzés hogy egy ilyen különleges fiú szeret de nem értem az egészet és mostanában kikészít a gondolat hogy mi van ha bele fárad a hülyeségeimbe. Annyit szenvedtünk mindketten hogy ez az egész összejöjjön és én meg már most ilyeneken parázok..:( De komolyan rettegek .Szerintetek ezt beszéljem meg vele vagy ez így hülyeség és hagyjam? Csak mert valahogy nem tudom megérteni hogy szerethet egy ilyen lányt mint én egy ilyen fiú..Egyáltalán meg se érdemlem azokat az aranyosságokat amiket tőle kapok meg aztse hogy szeressen. Félek:( Segítsetek mit csináljak? Bocsi ha zavaros lett de ez most nagyon rám jött..És még fiatalak vagyunk eléggé:) (15 évesek)

Legjobb válasz: Mi az akadály? Barátnõje van? Amúgy ne idegeskedj,nem véletlenül van veled :)

Mi az akadály? Barátnõje van? Amúgy ne idegeskedj, nem véletlenül van veled :)
igen fölöslegesen ne idegeskedj, elég lessz akkor idegeskedni ha valami baj van, amúgy 15 évesen kicsit még másképp látja az ember a dolgokat lehet késõbb teljesen meg változol és ezek amiket le írtál nem is fognak gondot jelenteni.
csak annyit javasolnék, ne aggódj olyan dolgokon amik még be sem következtek! Nem csak azért mert ezzel bevonzod ezeket az elképzelt dolgokat, hanem mert egyenesen tökreteszed vele a nehezen összehozott kapcsolatotokat. Légy boldog a mostban, szeresd a párod és ne gondolkozz azon mi lesz holnap vagy azután.Eszembe jutott egy zen gondolat ami ide illik: „Ne zsúfoljátok tele lelketeket haszontalan gondolatokkal. Minek rágódni a múlton, elébe menni a jövönek? Maradjatok a jelen pillanat egyszerûségében.”
Szerintem beszéld meg vele, nekem is ilyen problémám volt :)
ha elég idös vagy, költözz el...
Nálunk is mindig ez volt, én leléceltem amilyen gyorsan csak tudtam! 30L
nálam pont ugyan ez van! csak apám nem iszik már egy 3 hónapja , üvöltözik velem meg***r.egyedül nevel!azon felkapja avizet mert most nem 2 jöttem haza hanem késtem 5 10 percet.áh kiborító!én is elmennék!de nem tudok, nincs senkim!csak meg kelltudnom a jogi uton ha elmennék akkor kapnák e valami pénzt hogy eltartanám magam vagy bérelnék vamait vagy egy rokon !


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!