Találatok a következő kifejezésre: A mesi 8 nappal (5 db)

Teljesen tanácstalan vagyok. Lassan 8-9 napja késik a mesim. 4 nap késés után a teszt negatív. Van még esély a babára?

Késésen kivül nem igazán volt illetve van egyéb tünetem. Tegnap óta néha-néha er?s hányingerem van kb. 10 percig. Mindjárt megjön érzésem sincs igazán. Enyhe szurkálás el?fordult már többször. A pé-kor el?tte és alatta is együtt voltam a párommal. Utána nem is görcsöltem a baba témán , mert pé után egy héttel és onnantól kezdve folyamatosan martam a páromat, szegénykémmel mindenért összevesztem. esetleg lehetek babás a negatív teszt ellenére, vagy csak már az elkeseredés miatt van minden??? Már egy éve próbálkozunk a babával.

Legjobb válasz: Igen!!van még esély!csinálj újra tesztet lehet,hogy az elõzõ nem volt elég érzékeny!! neke sem mutatta ki teszt,aztán 19nap késés után nõgyógyász mondta meg,hogy öt hetes terhes vagyok!!fel a fejjel!drukkolok!!!

Igen!!van még esély!csinálj újra tesztet lehet, hogy az elõzõ nem volt elég érzékeny!! neke sem mutatta ki teszt, aztán 19nap késés után nõgyógyász mondta meg, hogy öt hetes terhes vagyok!!fel a fejjel!drukkolok!!!
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors választ!!! és mikor teszteljek hány nap múlva? Reggel vagy este, mert sokan azt mondják reggel, de újabban látom itt az oldalon, hogy inkább este???!!! Dokimhoz sajna melom miatt csak legelõszörr április elsõ hetében jutok el de addig, még sok idõ van.....
persze lehetsz babás!Nekem az 5 nap késés után is csak halványan volt csik de másnap reggel már erõsen látszott!Mindenképp tesztelj és reggeli elsõ vizelet a legalkalmasabb rá!Én szoritok neked! Üdv:15 hetes kismami
4 nap késés után nekem a három terhességem közül egyik sem volt kimutatható. Mindig min 7-8 nap után (a másodiknál 2 hét!!) volt + a teszt. Szerintem 1-2 nap múlva tesztelj újra. És én úgy tudom, hogy a reggeli elsõ vizelet a legjobb, mert annak legnagyobb a Hcg tartalma!! Sok sikert! Drukkolok!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a megnyugtató válaszokat. Na azért persze nem beszélem be magamnak a babát, de nem is adom fel, hanem veszek egy tesztet még a héten és hétvégén majd tesztelek. Mégegyszer köszi a válaszokat!!!:-))))

Lehetek babás ha a mesi után a 7-8-9. napon voltun eggyütt?

Van már egy 2 éves fiunk és egy kislány szeretnénk.Azt hallottam,ill. a ciklus.hu oldalon olvastam,hogy peteérés elött kell csinálni akkor van a lányoknak nagyobb eséjük.Egy hét múlva kell megjönnie a mesimnek.Nagyon izgatott vagyok már!Szerinted csináljak már most tesztet?Köszi a választ!

Legjobb válasz: ne tesztelj, nem mutatná ki!! Lehetsz , de nem peteérés elõtt kell, az max egy nappal elõtte jó, mert akkor a spermák várakoznak, de peteérés környékén kétnaponta ajánlott, ha 28 napos a ciklus akkor 9- 15 napig kb . remélem azért a 9 napon jók voltatok, de ha nem jön meg akkor már tesztelhetsz.

ne tesztelj, nem mutatná ki!! Lehetsz , de nem peteérés elõtt kell, az max egy nappal elõtte jó, mert akkor a spermák várakoznak, de peteérés környékén kétnaponta ajánlott, ha 28 napos a ciklus akkor 9- 15 napig kb . remélem azért a 9 napon jók voltatok, de ha nem jön meg akkor már tesztelhetsz.
Szia! Az attól függ, hogy hányadik napon szokott peteérésed lenni. A spermák 72 óráig is életképesek. Vannak más módszerek is, hogy nagyobb esélye legyen a kislánynak, kb 1 hete beszélt errõl a Czeizler Endre a tv-ben. Tesztet pedig az elmaradt mensi után érdemes csinálni.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!Csináltam tesztet mert már nem bírtam, de sajnos negatív lett.Reménykedek azért még!!! Láttam Én is az Aktív mûsorban, ha most nem jön össze akkor kiprobálom.A ciklusom változó, hol 26 napos hol pedig 28.Köszi még 1x.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Képzeljétek.Megjött a mesi rendessen jun.11 -én.tehát letettem arról, hogy babás lehetek.Megvolt a mesim 5 napig aztán a 12.napon reggel görcsel ébredtem meg alvadt vérdarabok jöttek ki belõlem egész nap /bocsi remélem nem vagytok finnyásak/.Másnap elmentem az orvosomhoz csak kézzel megvizsgált azt mondta hormonzavar.Vártam egy hétig de közbe ugyanugy görcsöltem meg fájt a derekam meg kicsit véreztem.Elmentem másik dokihoz mert már nem bírtam tovább és Õ csinált hüvely ultrahangot és közölte velem hogy 4 hetes terhes vagyok és 50% esélye van hogy megmarad.Írt gyogyszert most majd júli.11-én kell visszamennem hozzá és meglátjuk mi lesz.Remélem megmarad az Én gyögyörûm mert nagyon szeretnénk. Sziasztok
Szia! Szoritok, hogy minden rendben legyen. Pihenj sokat és vigyázz magatokra!!!!!

A mesim mindig 7-8 napig tart lehetséges lenne ha valamikor csak 3-4 napot tartana?

Legjobb válasz: Úgy nem ajánlgatnék fogamzásgátlót, hogy azt sem tudjuk, hogy a Kérdezõ hány éves, és mióta menstruál,

Úgy nem ajánlgatnék fogamzásgátlót, hogy azt sem tudjuk, hogy a Kérdezõ hány éves, és mióta menstruál,
Fogamzásgátló mellett csökkenni szokott a vérzés idõtartama és mennyisége is.
OKOSSSS!!!! Ez ajánlás szerinted?? Egy kérdésre volt válasz. Ha ajánlanám, így írtam volna: szedjél fog.gátlót!
2. vagyok. Azért nem kell bekapni.
A kérdező hozzászólása: 12/L vok kb.9 hónapja jött az elsõ
Lehet, h a késõbbiekben le fog csökkenni ez az idõ magától is.A szervezeted az elsõ 2-3 évben még csak "tanulgatja" a mensest:) Sajnos, kívülrõl csak hormon tartalmú gyógyszerrel lehet "beleszólni", de ezt nem érdemes. Ha késõbb is ilyen lesz(sok nõnek van hasonló gondja), arra figyelj majd oda, h spirált ne használj, az megnyújtja és bõvebbé teszi a vérzést.
nekem 8 hónapja lesz hogy megjött az elsõ(minden hónapban) és volt már nekem 11 napos vérzés is.(persze akkor barnáztam) de még hozzá kell tennem, hogy nekem eléggé rövid ciklusaim voltak eddig. Az eddigi leghosszabb 36 napos ciklus, a legrövidebb 18, átlagban 25. 14L

A mesi után 8 nappal nem eshetek teherbe?

Szeretnénk babát, lehett volna, akkor hibáztunk és ost szeretnén jóvá tenni... :S

Legjobb válasz: bocsánat...9

A kérdező hozzászólása: bocsánat...9
hát nem nagy a valószínûsége
A kérdező hozzászólása: ezt sajnálom...
miért sajnélod?
A kérdező hozzászólása: azért mert most nem valószínû, hogy összejöhet...
nincsen otthon a párod? Vagy?
A kérdező hozzászólása: abban az idõben amikor kellen nem, de akkor majd a jövõhónapba... :)
Akkor eshetsz teherbe ha kb. 24-25 napos a ciklusod. Úgy számoltam hogy peteérés elõtt 2 nappal még esélyes hogy a szerelmeskedésbõl baba lehet.
A kérdező hozzászólása: nekem sajnos 28 napos

6 napja késik. Clostyt kaptam. Volt ovulációm, negatívak a tesztek, mesi sehol. Néha mesiszerű görcseim vannak. Hőm 36, 8-37között. Valakinek hasonló?

Reménykedhetek még,hogy baba van a dologban,vagy ez valami más lesz?

Legjobb válasz: Bocsi,de érdemleges választ nem tudok adni. De mégis úgy fest,hogy 1 cipõben járunk! Ha az ovut nézem,akkor már csütörtökön meg kellett volna jönnie,de semmi. Kedden és szerdán 1 minimális barna pötty volt! A melleim jobban feszülnek 2-3 napja és mensi görcsök is elõfordulnak! De mensi sehol és a tesztek negatívak! :(( Sajnos Én sem értem,hogy mi lehet!

Bocsi, de érdemleges választ nem tudok adni. De mégis úgy fest, hogy 1 cipõben járunk! Ha az ovut nézem, akkor már csütörtökön meg kellett volna jönnie, de semmi. Kedden és szerdán 1 minimális barna pötty volt! A melleim jobban feszülnek 2-3 napja és mensi görcsök is elõfordulnak! De mensi sehol és a tesztek negatívak! :(( Sajnos Én sem értem, hogy mi lehet!
Nem tudom mennyi az alaphõd, de szerintem ez elég magas. Ha 6 napja még mindig tartja magát, szerintem esélyes a baba!!! Olyan sokszor olvasni, hogy csak hetekkel utána lett pozitív... Szerintem van okod reménykedni. Ha türelmetlen vagy, menj el dokihoz vagy vérvételre, esetleg csinálj valami érzékenyebb megbízhatóbb tesztet reggel!!! Szurkolok! Igazából azért a closti is bezavarhatott, tehát ne éld bele magad még!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok!Ma reggel pozitívat teszteltem, qupidoval:) )
De jó neked!!! :) ))))) Gratulálok! Nekem sajnos szombaton megjött! :( Elsõ voltam.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!