Találatok a következő kifejezésre: A merida a 18-os (5 db)

A merida bicajoknál a 18"-os vázméretek ugyan akkorák mint a schwinn csepelekné a 26"-os?

Vagy egyáltalán hogy mérik ezeket a vázakat?

Legjobb válasz: Nem.Mert a 26 os a kerék méretét jelenti a 18 as meg a vázméretet .

Nem.Mert a 26 os a kerék méretét jelenti a 18 as meg a vázméretet .
ahogy fölöttem írja a 26"-os a kerékméretet a 18"-as a vázméretet jelöli :D

18 hetes terhes vagyok. Nővéremet megcsászározták 13 óra vajúdás után, mert a 3kg 60dkg-os baba megakadt a szülőcsatornában. Egyáltalán miért hagyták 13 óráig szenvedni?

párom els? reakciója az volt, hogy a sok sz*r vitamintól lett ekkora a baba /n?vérem kb. 52kg, elég pici vékonykák vagyunk./ szerintetek tényleg van köze a magzatvéd?vitaminnak a baba nagyságához?a baba most gépen van, mert az altatás során/n?véremet altatták/megállt 1percre a pici szíve :(

Legjobb válasz: Szerintem a világon semmi köze nincs ez csupán alkati kérdés. Amikkor anyu engem szült még abszolúlt nem szedett ilyesmiket és 4 kilosan bújtam ki, az öcsémmel már szedett mert 15 év van köztünk és nem volt jelentõs a különbség pusztán 5 deka.. az semmi, szerintem NEM BEFOLYÁSOLJA! De van aki meg arra fogja!!! Remméljük nem lesz semmi a picurkával!!!! miért hagyták szenvedni? Sajnos mert "szar" az egésszégügy, ez az egyik a másik meg sajnos ezeket a dolgokat a dokik sem láthatják elõre.. biztos egy ideig jól tágult és úgy nézhetett ki a dolog, hogy nem lesz gond.! kitartás, és ne aggódj!!! Egyed a vitamint én is eszem, még ebben az enyhe idõben sok a bacilus!!! nehogy elkapjuk, inkább legyen egy fél kilóval nagyobb a baba, de úgysem emiatt lesz. 24 hetes kismaama

Szerintem a világon semmi köze nincs ez csupán alkati kérdés. Amikkor anyu engem szült még abszolúlt nem szedett ilyesmiket és 4 kilosan bújtam ki, az öcsémmel már szedett mert 15 év van köztünk és nem volt jelentõs a különbség pusztán 5 deka.. az semmi, szerintem NEM BEFOLYÁSOLJA! De van aki meg arra fogja!!! Remméljük nem lesz semmi a picurkával!!!! miért hagyták szenvedni? Sajnos mert "szar" az egésszégügy, ez az egyik a másik meg sajnos ezeket a dolgokat a dokik sem láthatják elõre.. biztos egy ideig jól tágult és úgy nézhetett ki a dolog, hogy nem lesz gond.! kitartás, és ne aggódj!!! Egyed a vitamint én is eszem, még ebben az enyhe idõben sok a bacilus!!! nehogy elkapjuk, inkább legyen egy fél kilóval nagyobb a baba, de úgysem emiatt lesz. 24 hetes kismaama
Nagyon sajnálom a nõvéredék esetét. A dokik csak végsõ megoldásként császároznak. A magzatvédõ vitaminokról meg annyit, hogy jól felfújják a babát is, meg a mamát is. A barátnõm babája 4, 3 kg-al született! (6 hónapos koráig szedte az Elevitet) A másik barátnõmnek teljesen normál súlyú babája lett, õ sem hízott el, pedig csak a folsavat szedte. Különben meg sem a nagyanyáink, sem a mi anyáink nem szedtek ilyeneket, mégis itt vagyunk!
Nem hiszem, hogy nagy babák lesznek, nekede a 3, 6 kilós baba hogyhogy "ekkora"? Az nem óriási baba, tejesen normális, akor is ha 52 kg a nõvéred, gondolom a férje azért nem 52 kg. :-) Én nem szedtem, és 3, 8 lett a babám, és 56 kg voltam. Természetes úton szültem, cakk-pakk 3 órát tartott az egész vajúdással, kitolással együtt. Ha kisebb a babája, lehet, hogy akkor is elakad.
12 órát meg kell várniuk, ez elõírás. Barátnõm is 14 órát vajudott, mire császár lett, és azt mondták, elõbb nem lehet. A vitaminokról én is és a szakirodalom is azt mondja, hogy ha a kismama egészségesen, változatosan táplálkozik, nincs szükség még + vitaminra. Én sem szedek semmit, csak Aloe Vera gélt. De ez ami történt, téged ne befolyásoljon, minden terhesség és minden szülés más....-) Gratula nõvérednek és neked is:-)
Sajnálom a növéred és szoritok neki hogy jól legyenö is és a bab is , a párodnek mondanám hogy én megkérdezetm a dokimat hogy lehet -e a vitamintól óriás babám azt mondta nem a vitamintól szoktak megnölni tulajdonképpen a növéred babája sem nagy baba 3, 20-3, 50az átlag most nem a 10dkg mulott hogy elakadt ez biztos azt én sem értem miért hagyták enyit kinlódni nem volt fogadot orvos melete ?a rendelöbe ahová járok találkoztam egy kismamával most 3 -ra terhes és 40kg val indult kb 5 kg hizott és már a 36ik hétbe járt szerintem az sem számit ki hány kg ha nemtégul rendesen lehet akkár 120kg is és 2 kg babával nem fogja tudni megszülni ha nincs rendesen kitágulva én is 18 hetes vagyok remélem ilyen problémánk nem lesz neked is szoritok és a vitamin jó a babának nem kell minden rémhirt beszedni jó baba várást és sok puszit az újszülötnek
A kérdező hozzászólása: köszi a megnyugtatásokat, tudom minden terhesség más és más, csak aggódom, nõvérem jól van de a babáról még nemtudni, hogy károsodott-e

Ha a doki szerint 18=1hetesen fiunak lata a babat de nem 100%-os mert takarta magat kicsit es a koldokzsinor is ott volt akkor lehet hogy megis csak lany lessz?

Legjobb válasz: A kisfiúkat általában elõbb felismerik az ultrahangon, de ha ennyire takarta magát, akkor még bármi lehet belõle! :D

A kisfiúkat általában elõbb felismerik az ultrahangon, de ha ennyire takarta magát, akkor még bármi lehet belõle! :D
A kérdező hozzászólása: A doki azt monta hogy fiunak latja de hoza tette hogy takarja magat nem fotogen es hogy a koldokzsinor is a labakozot van!!!Probalta nyomni az UH-erosen a hasamra hatha helyet valtoztat de nem valtoztatot aztan megegyszer azt monta szerinte ebbol nehez lessz lany!!!Amugy telyesen mindegy csak egeseges legyen van mar egy fiunk!!!Csak szeretnek elkezdeni vasarolni hogy ne mindent egyszere kelljen es felek hogy ha veszek valami zoldet vagy keket es megis lany lessz akkor meg mit csinalok vele!!!
Szia!Valahogy én is igy vagyok vele.Végig a lábaközt volt a zsinór de két szonográfus látta a fütyit.Vizit után megnézte az orvos nálla viszont semmit se mutatott!Én elkezdtem igy bevásárolni méghozzá kellemes világoszöld dolgokat sárgával kombinálva.Szeretem ezt a színt és ha még is lány lesz nem zavar.Egyébként az üzletben azt mondták lányoknak is viszik a zöldet általában a kék a fiú szín.


18-án utaznánk Bécsbe a vásárra Railjet vonattal. Át kell-e szállni valahol vagy fixen Budapestről elvisz a WestBahnhofig? Mert elvira.hu szerint van ilyen is olyan is. Vettünk 31€-os kirándulójegyeket de most nem tudjuk hogy is jutunk oda ;)

Egyéb tapasztalatokat is szívesen meghallgatnék a vonattal való utazással kapcsolatban!

Legjobb válasz: Ha nem kell rá helyjegy, akármelyik vonatot választhatjátok, és akkor válasszátok, azt, amelyikkel nem kell átszállni...

Ha nem kell rá helyjegy, akármelyik vonatot választhatjátok, és akkor válasszátok, azt, amelyikkel nem kell átszállni...
Ha Railjettel mentek, akkor nem kell átszállni, sõt, egészen hamar oda fogtok érni. :)
Jó drága út volt akkor! Mi a _*ckermann utazási irodánál 4990 Ft-ért megyünk aznak busszal, oda-vissza. A valász: Railjetrõl nem kell átszállni. Helyjegy sztem kell és biztos hogy kaptatok is rá.
Nem kell átszállni és helyjegy sem kell rá. Felszállsz a Keletiben, és szûk 3 óra múlva leszálltok a Westbahnhofon. Nekem annyira nem jött be a Railjet, még nekem is szûkek az ülések közt a távolságok, pedig elég kicsi vagyok. Sokkal jobban tetszett a "sima" vonat. Bár a Railjet sokkal modernebbnek, elegánsabbnak tûnik. Szóval jó és rossz oldala is van. Jó szórakozást Bécsben, gyönyörû ilyenkor.
Elõzõ vagyok. Ha már megvan a jegyed, csak arra a vonatra szállhatsz fel, amelyikre szól.
Igazából harmad annyiból kijössz a jegy árból ha átszálsz az Euro régiós vonatra és addig sima vonattal mész, de persze nem olyan kényelmes. Sajnos ez az elvirán elég bénán van fent.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!