Találatok a következő kifejezésre: A merida a (47094 db)

Ha egy pasi azt mondja, nem a méret a lényeg, akkor azt mondhatja azért mert neki kicsi?

Legjobb válasz: vagy csak azért mert a haverjának akar önbizalmat adni vagy csak azért, mert a nõktõl mást sem hallani :)

vagy csak azért mert a haverjának akar önbizalmat adni vagy csak azért, mert a nõktõl mást sem hallani :)
párom is azt mondja, hogy nem a méret a lényeg...pedig nincs kicsi neki, épphogy befér:D (hozzáteszi azt is, hogy akkoris ki tudna igy elégiteni, ha csak 10centi lenne:D)

Jó ez a méret a 21. héten?

21. hét elején 500 grammos magzatka jó méret, ugye? egyéb dolgai - fejkörfogat, stb, stimmelnek :)

Legjobb válasz: tuti, mert nekem 21hét 4naposan 460g volt..

tuti, mert nekem 21hét 4naposan 460g volt..
biztos jó, mert most olvasom a 20 hetes magzatra általánosan 300 grammot írtak :) Én majd csak pénteken megyek.

Lányok: igaz az, hogy: Nem a méret a lényeg?

Legjobb válasz: Egy bizonyos méret azért legyen...(magasságban is és péniszméretben is)

Egy bizonyos méret azért legyen...(magasságban is és péniszméretben is)
persze, kivéve ha kicsi
Persze, amíg nagy, addig nem számít ... :-P
nem a méret a lényeg, csak nagy legyen
Nem lenyeg.Neked lenyeg a nõ tágassága vagy szûkössége?
Ha ággályaid, ketsegeid vannak irj nyugodtan, majd segitek.
#12: Szerinted a férfiak miért kedvelik a popószexet? Ez egy hülye kérdés volt, még szép, hogy nem mindegy milyen tág vagy szûk...
Igenis nem ez a lenyeg, mint ahogy az sem mekkora a farka valakinek. Nem ezen mulik a jo szex. Valakit lehet ez erdekel, de a normalisaknak nem ez a fõ problemajuk. Egy nõ korbeoleli a ferfi peniszet megfelelõ izgalom hatasara, szoval mindenki elvezi, tehat nem ez a lenyeg. Ha valaki tagnak erez egy nõt vagy nem izgatta fel rendesen vagy kevesebb a surlodas nedvesseg miatt, de ez meg izgato vagy nem feszesek az izmai amin javitani lehet. Ennyi, olvass anatomiat és ne mondj butasagokat ezaltal gatlast okozva az onbizalomhianyos emberekbe. Amugy meg nem mindenki szereti a popsiszexet.
Amíg a pénisz beleesik egy átlagos tartományba, mondjuk 13-18 cm között, addig tényleg kevéssé, vagy egyáltalán nem számít a méret. Ha ennél kisebb vagy nagyobb, akkor már nem lehet figyelmen kívül hagyni. Hiába lenne ügyes például, ha egyszer vékony és rövid, és alig érzel valamit, amikor benned van.
Nagyon kicsivel még nem volt dolgom, de naggyal már igen. Kb. 20 cm-es lehetett. Nekem az már nagy, mert lökdösi a méhszájamat és az fáj, nem élvezem az egészet. Ha jó kemény, elég vastag (min 4 cm) és sokáig tud dugni akkor 13-14-tõl kb 17-18-ig jó nekem. 32N
nem a méret a lényeg, hanem a nagy számok lehetõlEG EUROban
Igaz.
Ha életem nagy szerelme levetkõzik, és kicsi neki, szerinted otthagyom? Ki sem próbáljuk? És ha mégis kipróbáljuk, és jó vele a szex, akkor másnap elhagyom? Ugyan már, hagyjátok ezt a témát, senkit sem érdekel a méret.
15:45 Szerintem nem. 17/L
Ha szeret az illetõ akkor egy cseppet sem számít...
Igaz, a játékosság számít.
ANÁLSZEX 4EVER!
Mivel nincs külön mérõ, így sehogy - hacsak nem szereltek fel mérõt (bár az nem 2 fillér).
Attól függ hány fõ fog ott lakni. De beszéljétek meg, hogy a rezsi x részét fizetik ki. Tegyük fel ti vagytok 3an és oda megy egyedül valaki akkor a rezsi egynegyed részét fizesse ki.
"Az benne van a bérleti díjban amit 35000 Ft/fõben állapítottunk meg, hogy ne kelljen erre adót fizetni." Ha a bérlõ bármilyen pénzt ad át neked, az után adózni kell. Akár külön van rezsi elszámolva, akár beleépítve a bérleti díjba. Egyetlen megoldás lenne, ha a vevõ a nevére íratná a rezsiszámlát, de erre nyilván nincs lehetõség. Vagy megegyeztek egy felosztási arányban, vagy fix értéken beépíted a bérleti díjba.
Nem tudom, de ha nem a bérlõ nevére jön a számla, akkor arra tippelek, hogy mindegy, adózni kell a rezsi után is.
A rezsi után nem kell adózni, hiszen az NEM JÖVEDELEM!
Igen, lehet. 2011-ben változott a szabályozás, máshogy kell elszámolni.

Lányok! Egyfolytában azt mondjátok, hogy a méret a lényeg?

ÉN sajnos nem így látom.24/8cm-el "áldott"meg a sors.Több kapcsolatom szakadt meg emiatt,mert az adott hölgy vagy elszaladt rögtön vagy alattam akart meghalni.Akkor most mi újság?

Legjobb válasz: Az hogy számit a méret,de kérlek A MÉRET az általában a 17-20 között Uhhhhhh.De a24 kicsit meredek:) nem csinálsz fotót nekünk?:D

Az hogy számit a méret, de kérlek A MÉRET az általában a 17-20 között Uhhhhhh.De a24 kicsit meredek:) nem csinálsz fotót nekünk?:D
Szerintem csak a férfiak képzelik be maguknak, hogy 20 centi alatt egy nagy nullák... A te méreted tényleg kellemetlen lehet, de ügyes technikával ki lehet hozni belõle a legjobbat.
látogasd meg a goldengate-et. sikered lesz, az tuti.
Szia. Én örülnék neki. :) :) :) Az elõzõ pasimnak 21 centi volt, és nagyon élveztem. :) Mondjuk, amikor egyszer egy 30 centis szerszámmal találkoztam (pornós volt a drága), megijedtem. :) De fájni az sem fájt.
24 hossz, és 8 cm vastag? Vagy miii? Most túl nagy? Vagy igy kell érteni: 24/8 = 3?
nagy lófasz vagy :D
Továbbra is csajozgass és ha találsz, akkor egy nagyobb puncis lányt válassz barátnõnek. A káma szutra ír errõl.Nagyjából 3 fajta punci méret van. Így hívják benne-õzsuta, kanca, elefánt.Tehát a cél, hogy találj egy elefánt puncis lányt.Egyébként én dugtam már mindenfélét és testalkatról nem lehet megállapítani kinek mekkora, mert volt olyan is velem, hogy a 45 kilós csajban kolompoltam, és a nagyobb testûbe meg alig bírtam berakni. Jó vadászatot!
A kérdező hozzászólása: http://www.psharing.com/pic.php?id=443055
Nekem van, hogy a párom is sok. Pedig õ (hála istennek) bõven nincs ekkora.

Nem a méret a lényeg?

Tegyük föl egy 10cm kuki is lehet úgyan olyan jó mint egy 15-20cm? Csak a technika számít vagy a méret is?

Legjobb válasz: 14 centi 12 évesen használva mondjuk :) Valaki itt jól írta, a nagy méret vizuálisan izgató, de hogy melyik nõnek mi a jó az a nõtõl (is) függ. A Káma Szútra szerint 3 féle férfiméret és 3 féle nõi méret van (a felosztást a fantáziádra bízom), és mindegyik méret úgymond egy méretet "tévedhet". Tehát egy kis farok egy nagyon tág lánynak értelemszerûen nem jó, egy közepes elég lesz és egy nagy kifejezetten jó. Egy nagy farok egy nagyon szûk lánynak nem jó, egy közepes igen és egy kicsivel se lesz baja soha.

14 centi 12 évesen használva mondjuk :) Valaki itt jól írta, a nagy méret vizuálisan izgató, de hogy melyik nõnek mi a jó az a nõtõl (is) függ. A Káma Szútra szerint 3 féle férfiméret és 3 féle nõi méret van (a felosztást a fantáziádra bízom), és mindegyik méret úgymond egy méretet "tévedhet". Tehát egy kis farok egy nagyon tág lánynak értelemszerûen nem jó, egy közepes elég lesz és egy nagy kifejezetten jó. Egy nagy farok egy nagyon szûk lánynak nem jó, egy közepes igen és egy kicsivel se lesz baja soha.
Ahogy én tapasztaltam, a pénztárca mérete jobban számít, mint a farkadé.
10 centis a kukid? korod?
Hát tudod egy pénisznél egy-két centi baromi sok! Úgyhogy ne hasonlítsd össze a 10 cm-t 12-vel 13-mal stb... Arról pedig ismételten nem a lány tehet hogyha az õ puncija tág egy kisebb pénisznek úgyhogy nem kéne eljásztani a hattyú halálát hogy jaj a gonosz lányoknak csak a 30 cm a menõ... -.-'
Nem a méret a lényeg. Fogjuk rá, talána a technika, biztos. Van egy barátom, aki csak úgy haver, na neki is kicsi van, tényleg.., de akivel összejön, és szex van, az mindig rajta lóg. Nem tudom, lehet a technikája jó, vagy csak a kisugárzása, vagy a közelsége olyan. Nem tudhatom, de ilyen miatt nehogy kétségbe ess! A túl nagy meg amúgy, nekem pl. fáj. De arra is meg van a megoldás, csak akarni kell a megoldást is, meg azt is, akivel csinálod.
A kérdező hozzászólása: 18éves. Ezt a 10cm példának okáért mondtam. Mondlyuk ami azt illeti ha nemis 10cm de nem nagy a péniszem.
Hány éves vagy????
Ez nõtõl függ nagyrészt. A barátomnak 18 cm-es van, és úgy érzem számomra ez a tökéletes méret, persze pár centivel lehetne kisebb is, de egy 10 cm-est nem hiszem hogy nagyon éreznék. Bár ki tudja, lehet hogy ezt a "hiányosságot" tudná kompenzálni egy nagyon jó nyelv-kézmunkával.
Pffffff. Nem hiszem. :D
A válasz írója 80%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 15:51: Lehet te vagy az exem? :DDD
Figyu! Nekem volt egy 2 éves párkapcsolatom és neki 28 évesen volt 11 cm "használat közben", de jó volt vele, mert tudta használni. Szerintem nem a méret a lényeg, hanem a technikája.
A kérdező hozzászólása: Akkor ezek szerint kis péniszel nemtud mit kezdeni az ember a csajnál ):
Nekem 18 centis farkam van és 20 éves koromban használtam elõször. A kérdés hogy ha 15 centis és már 16 évesen használni kezdem... Melyik a jobb?
Figyelj ha pl valaki nem érzi a 10 cm-s kukit akkor neki nagyobb kell. De arról õ nem tehet hogy nem érzi, érted ugye? Annak nem azért kell nagyobb mert az a menõ hanem mert azt élvezi. Ha valakinek jó akkor nincs azzal semmi baj.
A lényeg hogy tudja használni. Van azonban kriitkusan kicsi, amit nem leeht hazsnálni, na az már baj. Nem tudom a 10 centis milyen még nem probáltam:D
Én csak annyit mondok nyugodj meg találhatsz olyan lányt akinek pont te lehetsz az ideális férfi. Fölöslegesen ne idegeskedj ezen a dolgon vannak lányok akiknél semmi esélyed és vannak akinél nyerõ vagy! 1x összejöttem egy csajjal "megcsináltam" rendesen erre utána elkezdte jó vagyok de lehetnék még kicsit nagyobb, 21/6 osom van és ezt sem volt neki elég ... ott is hagytam, sose felelhetünk meg a nõk igényeinek kár a gõzért.

Most akkor a méret a lényeg vagy sem?

Leszek valaha hátrányban más férfival szemben mert nekem kb 14 cm a péniszem és sokaknak pedig 20 körüli?

Legjobb válasz: Nekem nagyon is számít a méret 20L

Nekem nagyon is számít a méret 20L
Az átlagos méret. Hidd el, hogy több az e körüli mérettel rendelkezõ pasas, mint sokan hiszik. Ritka az akinek 20-as van vagy afeletti.
nekem is 14 cm és nagyon gátlásos vagyok ez miatt. ha mondjuk 16-17-18 cm lenne az tökéletes lenne nekem.
Ne foglalkozzatok ezzel.
Ez rohadtul abszurdum, mérj magadnak 16 vagy 18at aztán elhiszed és gátlás feloldva. Nincs jelentõsége, kirakat látszat, tévhit.
Technika számít. Mindig csak a technika.
Na mielõtt még félre értés esik én írtam azt hogy 10 lányból 9 azt mondta hogy kicsi! ez úgy történt hogy 1 NEM r*bancokra bukok és nem is õket keresem! és nem úgy hogy elõkaptam meg ilyesmi hanem jártam is vele csak amikor oda jutottunk akkor ezt mondta ÉS tovább nem mentünk. de élõben csak 3 történt ilyet mert nem bírtam tovább csinálni. interneten volt a többi hogy ismerkedtem és szóba jött ez a téma és akkor.
A 17esnek van igaza! Mit sem ér egy férfi nagy szerszámmal ha nem tudja használni, tehát nem a méret a lényeg.
Ettõl még a méret is lényeg. 8 cm-rel hiába ügyködsz.
Igen, de itt most 14 cm, nem 8 cm..:) Szóval üzenem annak, aki lepontozott mindannyiunkat, hogy autofellációra fel!
20as, találkoztam jóval méreten felülivel is hát azzal is hiába ügyködött. :)
Utolsó ezt nem hiszem el, elõkaptad és azt mondták hogy rohadt kicsi? 10nõbõl kilenc alapvetõen nem ennyire bunkó. De viccet félre tuti kamuzol.
11-es kimondta az igazat! Õ ott rontotta el, hogy 16 évesen szerelmes barátnõt kellene keresnie nem ribiket. Egy szerelmes nõ elnézi szerelembõl és nem sért meg.
Akinek 20 azoknak is 14 csak máshogy mérik...:D
Vannak olyan nõk akiknél igen és van az ellenkezõje.Utóbbiból kevés van.
4: mekkora kell neked?
14 centi még Michelle Wildnak is jó (pont most olvasom a könyvét :D), és pl nekem is tökéletes. Egy 20 centissel sokszor fájhat sok minden, szóval fiúk, higgyétek már el végre; a csajok 80%-a a 14-est választaná, a maradék 20% meg nem a ti méreteteket.
nem.
Különben, a fallikus ábrázolás, óriás hím tag i.e 15 000 vagy még régebbi kultusz. Lásd termékenységi kultusz. Biológiailag a 14 cm a nõk 100%ban tökéletes. De ennek inkább lelki és szimbolikus vonásai vannak, korunkban nem utolsó sorban szexista pornó központú, irreális méret reklámú oligarchia nem csak õsi szimbolikus vonzalmunkat hozza elõ hanem rá is tesz egy lapáttal ami elég kellemetlen, hasonló a helyzet a nõkre épülõ szépségiparágakban. A nagy fallosz egyfajta mágikus pozitív jelkép, így a civilizált felvilágosodott embert nem kéne hogy vonzza, de pl sokan hisznek babonákban is, az is hasonlókorú mágikus gondolkodás és a mai napig mûködik.
Michelle Wild hazudott mert férfiaknak írt könyvet.
Akár hazudott, akár nem, igazat írt sokunk szerint. :)
nekem 13 cm és eddig 10 lányból 9 mondta azt hogy "rohadt kicsi"...16/F
Ha van mellé elég lóvéd a 12 cm sem kicsi a csajoknak.:)

Ha nem a méret a lényeg akkor mi?

mindig mindenkki azt hajtja hogy nem az a lenyeg hogy mekkora hanem hogy hogy hasznalod. De hát most vegulis mit tudok vele csinalni azon kivul hogy ki - be ? :D

Legjobb válasz: A [email protected] használati útmutatója: A [email protected] az Isten eleinte csak megtermetette, hogy a férfi ne hugyozza össze magát mert akkoriban még primitív volt és nem létezett wc. Késõbb rájött, hogy kéne valami amibe beleteheti, és valami hasznát is vehesse, ezért megteremtette a puncit, Évát. Mivel Isten látta h nem áll kemény és csak lekonyult, és így nem megy bele Éva puncijába így létre hozta az erekciót, és a megkeményedését. Kitalálta, hogy ha feláll azért konyuljon is néha le, mert nem jó ha mindig áll mert nehéz úgy a pisilés. Majd rájött Ádámka a [email protected], hogy ha csak bedugja nem történik semmi, és egy helyben állnak, majd tólta beljebb és visszább, rájött hogy ez a puncinak azaz Évának is tetszik. Majd gondolkodott mire lehetne még jó??????, Rákötött egy madzagot h azzal majd horgászni is tud..hát eléggé fájt neki mikor ráharapott egy 100kg os harcsa, és meghúzta. Rájött h erre nem jó. Így rájött h 2 dologra lehet használni, dugásra és kiüríteni a vizeletét!

A [email protected] használati útmutatója: A [email protected] az Isten eleinte csak megtermetette, hogy a férfi ne hugyozza össze magát mert akkoriban még primitív volt és nem létezett wc. Késõbb rájött, hogy kéne valami amibe beleteheti, és valami hasznát is vehesse, ezért megteremtette a puncit, Évát. Mivel Isten látta h nem áll kemény és csak lekonyult, és így nem megy bele Éva puncijába így létre hozta az erekciót, és a megkeményedését. Kitalálta, hogy ha feláll azért konyuljon is néha le, mert nem jó ha mindig áll mert nehéz úgy a pisilés. Majd rájött Ádámka a [email protected], hogy ha csak bedugja nem történik semmi, és egy helyben állnak, majd tólta beljebb és visszább, rájött hogy ez a puncinak azaz Évának is tetszik. Majd gondolkodott mire lehetne még jó??????, Rákötött egy madzagot h azzal majd horgászni is tud..hát eléggé fájt neki mikor ráharapott egy 100kg os harcsa, és meghúzta. Rájött h erre nem jó. Így rájött h 2 dologra lehet használni, dugásra és kiüríteni a vizeletét!
attól függ hogy 5 perc alatt ellövöd magad vagy 20 percig döngeted e mert az orgazmust okozó hormonnak idõre van szüksége minél tovább csinálod annál biztosabb ogy orgazmusa lesz
Azon a ki-be mozdulaton is lehet dolgozni :D
ha ezt megkérdezed akkor már gondok vannak azaz nem már hanem még gondok vannak. erre a választ az idõ fogja megadni neked. :)
Pont az, hogy mozogj gyorsan, ügyesen, sokáig. :)
Vicces a levezetés, akkor is, ha biológiailag kb. fordított a létrejövés sorrendje. :D
tekergesd a csípõd légy kreatív

Megfelelõ ez a méret a magzatnál?

10hkm vagyok és a tegnapi Uh-on Crl:30mm-t mért.

Legjobb válasz: Ez a méret elvileg egy 9+6 hetes babának felel meg a táblázat szerint.Szerintem normális.

Ez a méret elvileg egy 9+6 hetes babának felel meg a táblázat szerint.Szerintem normális.
Igen, pontosan tankönyvi érték :)
Nekem 9hetesen volt 25mm , sztem jo a meret :) De ilyenkor meg nem igazan szamit :) Az en babam 5-6 nappal mindig kisebb, mert egy hettel kesobb volt az ovum :) 18hkm

Mikor tájt játszódhat az Így Neveld a Sárkányodat (How to Train Your Dradon), a Merida, a bátor (The Brave), illetve az Aranyhaj (Tangled)?

Legjobb válasz: Aranyhaj: 14-15. század Merida: 12-14. század Így Neveld a Sárkányodat: 8-11. század

Aranyhaj: 14-15. század Merida: 12-14. század Így Neveld a Sárkányodat: 8-11. század
Ha még figyeled a kérdést, az Aranyhajat az animátorok az 1780-as évekre teszik.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!