Találatok a következő kifejezésre: A mereven cm-es pénisz (26 db)

22 évesen merev állapotban a 13 cm-es pénisz kicsinek számít?

Legjobb válasz: hát, abból kiindulva, hogy a magyar átlag 14cm, nem vészes, ha meg találsz mellé egy olyan puncit, aminek pont ez a méret a megfelelõ, akkor nem lesz gondod ;) 20/L

hát, abból kiindulva, hogy a magyar átlag 14cm, nem vészes, ha meg találsz mellé egy olyan puncit, aminek pont ez a méret a megfelelõ, akkor nem lesz gondod ;) 20/L
Enyém pont akkora csak 2 évvel vagyok fiatalabb. Én is cikinek érzem de nem tudom egyébként miért. Nemrég láttam itt egy kérdést : mit tegyek 26cmes a péniszem és barátnõmnek fáj stb... na szted? mi a jobb? az vagy amilyen nekünk van? Elismerem nem ártana ha nagyobb lenne, de ha szeret valaki nem azt nézi emg elõször h ennek csak ekkora?!
Semmi baj vele. Én 24 vagyok és az enyém 12(mereven). Tudod, Polski, Audi motorral! Ennyi!!!
Hogy kicsinek számít-e? Igen ! Hogy ciki ? Relatív . sztem az , de mint mondtam relatív. valszeg nemdobnám ki emiatt a barátom ha szeretem
nekem pedig 10 cm es senki nem panaszkodott aki azt irja kicsi az nem tudja megbecsulni es nagyravagyo
NYUGI SZERINTEM NEM GÁZ NEM AZ A LÉNYEG MEKKORA HANEM HOGY HOGYAN HAZSNÁLOD ;)
kicsi !!!!!!
Pfff hááát eléggé gáz!!!!:SxD
figyelj ez tényleg gáz de ha van pénzed próbákoz meg a bathmate-el(hidropumpa) .Az elég jó .Nekem nem kell használni (mert kis gyerek vagyok :15) .De interneten sokat olvastam és elég jól beválik .
Mit akartok ekkora farokkal, egyik csaj se ilyenre vágyik...kicsit sokat gondoltok magatokról...deh minek???:S
Hát, szerintem igen. Én nemrég vagyok 11 és mereven 7-8 cm.
nekem 13 éves annyi !!!
én 15 vagyok és 17 cm de haverom aszonnya h a játékosság számít :D
már találkoztam ilyennel és a 2. legjobb volt
Nekem is kb ekkora. Kicsi, de játékos ;). Barátnõm még nem panaszkodott, ezért nem is kérdeztem tõle, hogy szerinte kicsi-e vagy nagy. A statisztikát meg lexarom. :P
Hát pornószínész nem leszel, de a normális élethez az is elég... ;)
szerintem teljesen korrekt
Hát..ha találsz magadnak ráillõ puncit:D Mondjuk nekem már a 18 cm fáj.. De igazából nem ez a lényeg, ha valaki szeret elfogadja..mert nem a szex a minden!
véleményem szerint cikinek nem ciki, ha jól használod ezzel is kitudod elégíteni a barátnõdet. és ne a korodhoz viszonyítsd a méretet, ez már nem fog nõni. valószínûleg én sem repesnék ha a páromnak ekkora lenne, de ha szeretem hát így fogalom el ha egy lány emiatt dob vagy ezen akad fenn az régen rossz és nem érdemel meg téged!
de azért pornózni ne menj vele. :D
Elõzõ vagyok: nekem is csak 14 cm, de sose volt még panasz.
Nem a farkad mérete számít, hanem, hogy milyen jól használod.
Barátomnak 14 és tökéletesen megvagyunk:)

Miért mondják a mereven 10 cm-es péniszre hogy kicsi?

Azért kell hogy n?kkel közösüljünk vele, nem lovakkal...

Legjobb válasz: Szerintem elég 10 cm is, nekem pl. a túl nagy nem jön be. (23L)

Szerintem elég 10 cm is, nekem pl. a túl nagy nem jön be. (23L)
Ja és a pornó tényleg eltorzít mindenkit...
a 10 cm elég, fõleg ha hossz híján vagy gondolom vastagságra ment az egész, és mint sokan mára tudják azt is h: "nem a hossz, hanem a vstagság a lényeg" ha szeret a bnõd elfogad ilyennek. a nõk hüvelye is változó, 10-15cm között bármekkora lehet :) simán jó lehetsz az ágyban, ha elég önbizalmat gyûjtessz. Nekem sincs 20cm-es "álomfarkam" mégis tök jól elvagyok az átlagos méretemmel :)
Mert a pornó azt a képet alakítja ki az emberekben, h 20 centi alatt nincs élet.
Mert a takony kölkök dokumentum filmként kezelik a pornófilmeket és ami abban van az szent igazság és, hogy 20 cm alatt nem vagy ember, nem lehetsz nõvel.
10 centinek már elégnek kéne lennie ahoz h orgazmust éljen át egy nõ mivel a hüvely hossza kb 10cm:)
Na de 10 cm az tényleg elég kicsi...
A 10 centi nagyon-nagyon kicsike.ha még nincs jó formája sem, akkor áhh nehéz lesz jó nõt találnod aki majd így szereti legalább 16ra megnõhetett volna.
mekkora gyíkarcú lehetszXD
így van szerintem is gyíkarcú vagy. én szerintem a te méreted jobban zavar téged mint ahogy a nõt fogja:)
Dehogynem. Aki buta az buta. Ennyi.
mitõl lenne szerencsétlen?!Ha valami kicsi, az kicsi.ENNYI. Most sem buta sem szerencsétlen nem vagyok -.-
Az elõttem szólónak üzenem, hogy ijesztõ, mennyire átjön a hozzászólásából, hogy elbaszott egy élete van. A kérdés feltevõjének pedig azt üzenem, hogy szarja le az ilyen buta szerencsétleneket és nyugodjon meg, semmi gáz nincs vele... (24L)
Nekem mereven 10 cm és kevésnek érzem.... :'( de még nem voltam nõvel....
Na és a vastagság? :/
A kérdező hozzászólása: Az az érdekes hogy én egy szóval nem mondtam hogy ez az én méretem vagy hogy zavarna... xD De azért okoskodjatok csak.

A mereven 8 cm-es pénisz gáz? A mostani pasimnak akkora. Még nem volt hüvelyi kontakt, csak ez-meg-az, abban nagyon tuti, de nem tudom, milyen lesz a konkrét aktus, mert eddig 18-23 cm-es pasiaim voltak.

Engem a méret nem zavar, ha másban kielégít, csak kéne néhány vélemény. El?re is köszi.

Legjobb válasz: fogadd el igy:) hüvelyi orgazmusod lehet h nem lesz.. az én pasimnak nagyobb,de nem sokkal. öt sztem jobban zavarja mint engem a mérete:( DE ha másban kielégit,remélem nem lesz baj a kapcsolatotokkal. szeressétek egymást:)

fogadd el igy:) hüvelyi orgazmusod lehet h nem lesz.. az én pasimnak nagyobb, de nem sokkal. öt sztem jobban zavarja mint engem a mérete:( DE ha másban kielégit, remélem nem lesz baj a kapcsolatotokkal. szeressétek egymást:)
"...mert eddig 18-23 cm-es pasiaim..." Az ilyen dolgokat úgy bírom. A pasik nem is merik 17 cm alá datálni a farkukat. Nekem munkámból eredõen mindig van vonalzó az asztalomon, emellett én tisztában vagyok a méretekkel. Nem mondom, hogy nem láttam 18 cm-es farkat, de azt már "elvétve". A 23 az pedig már tipikusan a néger csóka a szexlapokban. Egy átlagos férfinak 13-17 cm-es a pénisze. A 8 cm-es nemi szervvel sincs semmi baj. Bár tény, hogy a szexuális élet része az ember életének (általában), de azt nem feltétlen a pénisz mérete határozza meg. Ez csak egy szempont. A sok közül.
Én sem értem, hogy honnan tudod ennyire pontosan, hogy annyi. HIdd el, csak igy látva tippelve lehet nem annyi. 18-23???? Ne viccelj már :D ÉS ezt honnan tudod? Mondták? Vagy mérted? :D Mert igaz, h egy átlag pénisz 13-14 körül van. Nem értem hogy jön ki ez az átlag, ha szinte mindenkinek 18 feletti. :D Ja, és 8 cm az kevés. Nem fogsz szinte semmit érezni, hiába vastag. Azt nem tudja úgy benned mozgatni. (Hidd el tudom, sajnos volt hozzá szerencsém) Hiába elégitett ki máshogy, nekem nagyon fontos lett volna, hogy érezzem magamban. Úgyhogy a méret nem zavaron majd gondolkodj el. Inkább szeress bele elõtte, úgy könnyebb lesz elfogadni. :D
Ja és az igaz, hogy a pénisz mérete nem minden. De egy 8 cm-s hiába birja fél órát is, ha nem érzem. Nem akarom alábecsülni, de ha tényleg 8 cm, attól neked nem lesz jó sehogy.
Most kegyetlen leszek, de õszinte: azt, hogy egyáltalán nem számít a méret sztem csak azok a lányok mndják, akik nem találkoztak még igazán kicsivel.. én még életemben nem mértem le egy pasimét sem, de volt egy, akinek nagyon kicsi volt (ha a többit veszem átlagnak, akkor kb lehetett akár 8 cm is, mert feleakkora mint a többi, amit láttam) Hát, õszintén szólva nem tett hozzá a kapcsolatunkhoz a mérete, az tuti... nem emaitt lett vége, de az a véleményem, hogy ha egy nõ nincs rendesen kielégítve (és ekkorával nem lehet) akkor feszültebb, boldogtalanabb, ami egy idõ után a kapcsolat rovására megy. Igenis kell az is, hogy érezzem, ahogy "magáévá tesz", nemcsak gyömöszöl meg lökdös. SZTEM nem lehet mással pótolni (mondjuk jó orálissal, vagy bármilyen kényeztetéssel). Orális szex közben viszont kimondottan elõnyös... persze ez csak az én vélményem, lehet, hgy van olyan, akit tényleg nem zavar. De azért ettõl függetlenül mûködhet jól a kapcsolat, de "valami" (az a pár centi) nekem hiányozna belõle. :(
Állítólag az átlag hüvely úgy 10 centi. Ehhez képest nem rossz az a 8cm. Igenis lehet vele jó a szex (volt már pasim akinek 10 centis volt, és állítom fantasztikus szeretõ). Az átlag méret ázsiai férfiaknál olyan 12 centi körül van, európaiaknál körülbelül 14, afrikai származásúaknál 16-18, az indiánoké viszont iszonyat vastag (persze lehet extrém mértékben kicsi, pl. 4cm hosszú és 2centi átmérõjû, na AZ már gáz, amúgy valahol olvastam szerencsétlen fasziról, õ bevállalta). Elõbb szeress bele, ez jó tanács. Ne hagyd hogy "elhanyagoljon". Ha minden húr szakad, vonjatok be játékokat, bár azt scak végsõ esetben és ne minden alkalommal.
Ahhoz, hogy érezd is magadban, kicsi. Minden mással lehet kísérletezni. Meg is termékenyíthet - de csak kívülrõl, sok szerencsével.
tök mindegy h mások mit mondanak, te leszel vele együtt nem mások. ha neked így jó mert kielégít akkor kit érdekel h mekkora???? csumpa
nekem az a véleményem hogy nem a méret a lényeg , mert mindenkinek akkora van amekkorát a "jó isten" ad neki nem kell az miatt lenézni a fiút - jó nekem 18-19 cm és 17 éves vagyok , de akinek kisebb van az nem tehet róla úgy született hogy benne van ez is a tulajdonságaiban . el kell fogadni mindenkit olyannak amilyen valójában az is lehet hogy õ sem örül annak hogy akkora van neki . nekem pl barátnõmnek bõven elég amekkora van sõt néha azt mondja hogy lehetne kisebb is. csak ennyit akartam mondani de sose a fiúnak a hibája hogy mekkora van neki
Okey.biztos szokatlan a 8 cm...nem egy standard pénisz méret, de tényleg a technikán múlik a jó szex..Nekem is csak 14-15 korul van és eddig még senki sem panaszkodott. Bár egyes pózokban elõnyösebb lene a hosszab szerszám, de hát azokat a pózokat mellõzni kell.. ha nincs igazam javitsatok ki lányok. tomi voltam
Elnézést én nem vágom hogy mereven 8cm vagy amúgy.Mert én 13éves vagyok és 16.2cm mereven amúgymég nemmértem!xD csak mereven de úgy viszont téll 16.2 cm akkor most az jó vagy nem?:D
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!
8 cm az tényleg érdekes, de szerintem nem ezen fog állni vagy bukni a kapcsolat... (mondja ezt az az ember, aki egész eddigi életénben egyetlen emberrel volt szexuálisna együtt. nem is akar többel XD)
A méret nem garantálja a jó szexet, de alapfeltétel is.
Annyira örülök a kettõvel elõtti hozzászólásnak, teljesen ezt érzem én is. De az elõttem lévõ meg durva. Nagyon rossz dolog, ha egy pasival ez van. Mert nem tud mit tenni. Hiába kicsi, nem lehet vele mit tenni. El kell fogadni, ha szereted. Kicsi
8cm??? waze, az kutya kevés...:D nem lesz jó vele a sex, azt most megmondom...
istenem miért kell ennyit foglalkozni a pasi farkának a méretével. ha szereted nem foglalkozol vele, ha meg nem szereted akk nyilván olyan farku pasit keritesz akinek a cmje számodra megfelelö. De egy 20cm farku pasi se jobb mint egy 8cmes.. Sõt, a vastagságát érzed nem is feltélen a hosszát
Te most komolyan, pettingelés közben elõhúzod a centit és leméred??? Az eszem megáll!
én nem is értem ez hogy jön elõ. mármint méregetitek? vagy a srácok méregetik maguknak? nem kell a cm-ekkel foglalkozni. szokták mondani: lehet kicsi, de játékos. szex után tudod majd úgyis eldönteni, hogy megfelelt-e neked, vagy sem.
8 cm az rohadt kevés nem lehet , hogy elmértétek?

15 cm a péniszem merev állapotban, és 11 cm vastag, többi lent? 13/F

Szerintetek ez kicsi, esetleg ha nem nőne még akkor jó lenne? Az a rossz, hogy lankadva kicsi, de viszont állva 'nagy' a fiúöltözőben.

Legjobb válasz: Ember 11 centi vastag? a lónak nincs olyan vastag.

Ember 11 centi vastag? a lónak nincs olyan vastag.
miért áll neked a fiúöltözõben? amúgy normális
Az átmérõt a kerületbõl (amit körbetekerve mérsz) ki lehet számolni. A képlet kerület=átmérõ*3, 14=(2*sugár)*3, 14 Ebbõl következik, hogy 11/3, 14=3, 50 Tehát a te péniszed 15cm /3, 5cm. Tökéletes.
A kérdező hozzászólása: Akkor meg úgy 11 cm, hogy körbetekerem rajta azt a mérõszalagot v mit.
Tudod, a férfiak felnek olyan a pénisze, hogy pici, mikor izgalmi állapotban van, akkor meg megnõ. A másik felének meg olyan, hogy kb mindig ugyanakkora, merev állapotban nincs olyan hatalmas változás. Ezt lány létemre tudom :P A 15cm meg egyáltalán nem kicsi. Minden normális férfi tudja, hogy a lankadt állapot nem mérvadó, tehát nem tulajdonítanak ennek olyan nagy jelentõséget. De te még fiú vagy, örülj, amíg ennyi az összes aggódni valód!
Kisfiam, tudod, mi az átmérõ? http://hu.wikipedia.org/wiki/%C3%81tm%C3%A9r%C5%91 Ha az átmérõje valóban 11 cm lenne, vízvezetéknek hívnánk. 13 évesen meg ne az legyen életed központi kérdése, hogy jelenleg épp mekkora van neked, még csak most kezdtél serdülni.
A kérdező hozzászólása: Az átmérõ, tudod.... :D
Ti egymás péniszét méritek meg az öltözõben? O.o Egyébként nem kicsi.
"11 cm vastag" Mi?
hát az tök más ha körbe tekered a mérõszalagot meg az ha az átmérõjét méred :D de matekból meg nyolcas voltál ugyebár -.-

Lanyok! Mit tennetek/hogyan reagalnatok, ha a sracrol, akivel jartok, vagy csak nagyon megkivantatok es le akartok fekudni vele, kiderulne, hogy mereven kicsi es vekony a penisze (mondjuk 10 cm hosszu es 3 cm az atmeroje)?

Mi lenne az elso reakcio? Csalodnatok? Kiabrandulnatok? Megszunne a vagy? Elvenne a kedveteket? Esetleg rogton fakepnel hagynatok? Nevetsegesnek tartanatok? Vagy nem erdekelne, ugyanugy kivannatok? Szeretnem, ha mindenki jol vegiggondolna, belekepzelne magat a szituacioba es tenyleg OSZINTE valaszt adna!

Legjobb válasz: Egy esélyt mindenképp adnék a dolognak. Ha bebizonyítja, hogy tud úgy bánni a cerkával és a nõvel az ágyban, hogy minõségi szex legyen belõle, akkor onnantól nem érdekel a méret. De ha nem lenne jó vele a szex, akkor nyilván az hosszútávon zavaró.

Egy esélyt mindenképp adnék a dolognak. Ha bebizonyítja, hogy tud úgy bánni a cerkával és a nõvel az ágyban, hogy minõségi szex legyen belõle, akkor onnantól nem érdekel a méret. De ha nem lenne jó vele a szex, akkor nyilván az hosszútávon zavaró.
Nekem sosem az számított hogy mekkora az a lényeg tudjon vele jól bánni!! :)
Örülnék neki, még szûz vagyok.
elsõ válaszolónál pontosabban nem írhattam volna le.
Attól függ h h néz ki. Mert ha ronda akk nem.
Lóra váltanék. -, -'
Osztom az elsõ válaszoló véleményét!
Persze fontos az öszkép, hogy tetszen, hisz csak így lehet hosszútávon megélni az emberrek.De a 10 cm az nem olyan vészes, azzal még lehet jó a szex. Amúgy ismerek oylat akinek hasonlóan kicsi, de neki már évek óta van barátnõje, szóval valakinek ez egyáltalán nem fontos vagy ez is tetszik.
miért a tiédnek milyen a mérete?
A kérdező hozzászólása: Koszi az eddigi valaszokat! Nekem egyebkent ennel nagyobb az intim meretem, de nagyon nem vagyok vele elegedett, gatlasos vagyok miatta es sokszor elszalasztottam a lehetoseget, hogy baratnom legyen (vagy akar csak alkalmi kapcsolat)! Azert ekkora meretet adtam meg, mert ezt azert mar a legtobben tenyleg a "kicsi" kategoriaba teszik, es kivancsi voltam a reakciokra...:)
Keresnék nagyobbat. Írj privit ;)
A kérdező hozzászólása: Legutolso valaszolo: marmint mi hogy nez ki? A penisz? Nem ertem, mire gondolsz.
A kérdező hozzászólása: Itt be merem vallani: mereven kb. 15 cm hosszu es 3, 5 cm az atmeroje! En nagyon kicsinek latom, ha ranezek, de ami meg jobban zavar, hogy lankadtan nagyon picikere es vekonyra osszemegy, mint egy kisgyereke...:( Eleg gatlasos es szegyenlos vagyok miatta, emiatt mar nagyon sok lehetoseget elpuskaztam a lanyoknal, amitol meg persze meg inkabb baleknak erzem magam... tudom, hogy nem kene ezen agyalnom, de olyan nehez rola leszokni!:) De orulok a sok pozitiv valasznak (remelem oszintek is), lehet, hogy tenyleg csak mi, fiuk csinalunk ebbol ekkora ugyet...
a barátod egy igazi FA.SZ!!!!
hát én ugyan ekkorával meg tudok felelni 185-190centis nõknek is, szóval aligha kicsi 25/F
Azért most elképzeltem ahogyan a pasid farkát méred egy vonalzóval vagy colostokkal ... Ugye ezt te sem gondoltad komolyan ... Meg majd pont szex elõtt vagy után fogod méregetni a pasid farkát mert téged az annyira érdekel -.-" Szánalom ....
A kérdező hozzászólása: Nos, ha ennyire kíváncsi vagy rá, én mértem le neki, tehát evidens, hogy nem tudott kamuzni. De ha szerinted lehetetlen, hát te tudod...
Ember nézd már meg a vonalzón mennyi 19 cm -.-""" Kicsit elnézted szerint mert egy 16 éves kis pubertás kölyöknek soha se lesz 19 cm-es farka .... Nah meg ott a helyszínen lemérted neki vagy honnan tudod hogy pont 19 centi? Ha õ mondta akkor kamuzott te meg szépen bevetted ....
Örülnék, ha nekem ekkora lenne :P
Ennél egy hajszállal se legyen nagyobb! Nagyon jó így!
ezt a kérdést 2000x tették már fel. keress rá, és olvasd el a több száz választ.
Kissebbségi komplexusa van. :D
Teljesen jó, nincs miért szorongania! Beszélj a fejével, ne tegye tönkre magának a legszebb éveit egy ilyen butasággal!

Ma fogok elõször a csajommal lefeküdni, a farkam mereven 18cm és a nõi huvely 10 cm körül van, ha teljesen betolom a péniszemet akkor az nem fáj neki?

Köszönöm 17F

Legjobb válasz: A hüvely minden irányban képes a tágulásra, ha kellõen felizgatod, akkor nem igazán.

A hüvely minden irányban képes a tágulásra, ha kellõen felizgatod, akkor nem igazán.
Honnan tudod, hogy a nõi hüvely 10 cm??? Megmérted? :D Viccet félretéve, mindenkinek más méretû, mint ahogyan a farkak mérete is egyénenként változó. Kérdésedre válaszolva, ma kiderül, hogy passzoltok-e ;-)
jenci , jöhetsz nyugodtan, a 18-asod nekem már meg se fog kottyanni, csak te hiszed azt , hogy az enyém 10, )))
Nem tudom, hogy a hüvely hány centi mély. Nyilván az izgalom tágít valamennyit rajta. De nagyon vigyázz, mert úgy tudom, hogy a lányok méhszájának döfködése úgy fáj, mint nekünk egy tökön rúgás. Látod, így van ez: ha kicsi, az is baj, ha nagy, az is baj! Légy óvatos, nagyon figyelj a bnõdre, ha pedig fájdalmat jelez, azonnal állj le.
Hát, a hüvely valóban 9-12 centiméter szokott lenni a nõknél, persze nyilván vannak egyéni variációk, mint a farokméret esetén is, mindkét irányba. Izgalmi állapotban hosszában is nyúlik, de nem a végtelenségig. Én speciel azok közül a csajok közül való vagyok, akiknél nem tolhatnád be teljesen, sõt (a barátom 16 centis, ha õ vadul, az már keményen tud nekem fájni). A lényeg az, hogy elõször is izgasd fel rendesen, mert erre a hosszában való nyúlásra biztosan szükséged lesz. Másrészt óvatosan kísérletezz az elején, NE DURVULJ, NE VADULJ és akár kérdezd meg többször is, hogy nem fáj-e! Csak fokozatosan gyorsulj fel, mert az, ha a méhszájat döfködöd, tényleg nagyon fáj. Ha fáj neki, akkor sajnos nem marad más megoldás, mint hogy figyeljed kell arra, hogy meddig tolod be neki. Erre ha nem tudsz figyelni, akkor akár csinálhatod úgy, hogy 1-2 ujjal, vagy amennyi kell, megfogod a tövénél. Pózok változtatása is segíthet, pl. sok nõ jobban szereti a lovaglást ilyen esetben, mert ott õk befolyásolják, hogy meddig menjen be a pénisz.
finoman csináld és lassan. elõbb jól nedvesedjen be, az sem baj, ha használod a nyelved és próbálj meg nem izgulni
A kérdező hozzászólása: megvolt a szex nagyon jó volt nem toltam belé teljesen fogtam a farkam tövét és kb 14 cm ment belé, igy nem fájt a csajomnak meg elõtte újjaztem meg kinyaltam köszönöm, a segítéget a válaszolóknak:) 17F
komolyan ez a méricskélés, ám grat, üdv a klubban
törõdj bele
hát guba annyira nem vagy nagy:D
a gáz légnemû halmazállapot szóval nem, azt meg nem értem hogy miért kell ideírnod a magasságodat is ha valaki szeret akkor annak pont jó, így leírva kicsi, de ha tudod használni akkor lényegtelen
17cm a páromé de pont tökéletes! De nem minden a méret.Talán látványra lehet nem izgató, de szexbe meg jó.
A páromnak is pont ekkora, akivel 2, 5 éve õrületesen jó a szex. :) Imádom vele. A nõi hüvely mellesleg 8-11 cm :P
Az enyém is ekkora sajnos.De ki tudom vele elégíteni a páromat akár többször is 1 aktus alatt.Csak a munkahelyi zuhanyzóban kisebb rendûségi érzés a legrosszabb.ez van el kell fogadni.33f
Úgy érted, mereven? Mert nekem nyugalmi állapotban akkora körülbelül... :D Ha viszont tényleg mereven ekkora, azzal eléggé elmaradsz az átlagtól. Ezzel tisztában vagy, remélem. ;) Amúgy a csajok mit szóltak hozzá eddig? Nem kevesellték, amit ott találtak? ;)
Inkább levágnám..hasznát úgyse veszed, akkor minek legyen útba...?:O
Gáz.
19.42 Azért fiam, hogy neröhögjön ki a csaj..akit megakarsz..simogatni.
röhejesen kicsi
Ne a kukidat méregesd hanem inkább a bicepszedet. Na már most ha az 40cm alatt van akkor az ám az igazi GÁZ. XD
nincs véletlen bnõd? :D cs mer a barátomnak is pont ekkorák a méretei meg a kora, magassága is stimmel:D:D
Õõõ...xDD
Húúú terjednek a 20cm-es péniszú és 40-es kezû emberkék itt a virtuális világban... Hiába van 40cm-es kezed ha egy 34 es kéz kettétör b+! 24/N
na várj...a 40-es kezût igen nehezen törné ketté a 34-es.
amúgy gáz, nekem 182 cm-rel és 14évvel van 19 cm-es kolbászom..
kicsi, de el lehet menni vele ugyanugy 20L
Ha gáz, ha nem gáz ez van és ezt kell elfogadni. Szerintem nem parázz ettõl, ha lesz egy olyan lány az életedben aki teljes szívébõl szeret nem fog emiatt elhagyni, ebben nyugodt lehetsz. És ezt tapasztalatból írom...a barátom pénisze is kb ekkora és már 2éve élünk nemi életet és teljesen rendben van köztünk minden! Sok sikert, hogy megtaláld azt a nõt aki elfogad úgy, ahogy vagy és feltétel nélkül szeret!
Hát barátom így nem fogod el.úrni az életed!
12-15 cm között van az átlag. 10-12 centi között/alatt beszélünk orvosilag kicsirõl. Megdöbbenni nem fognak tõle, de szégyelned sem kell. 13 centivel is tökéletesen ki lehet elégíteni egy lányt, ugyanis az átlag hüvely 10 centi körül van.
A kérdező hozzászólása: De Miért??????
elbújnék
Nem a méret a lényeg... na de azért ez már elég gáz kisfiam...
hallod ideje lenne munkát találni magadnak..jó dolgoban azt se tudod mit csinálj..szánalom b+
Jaj ez gáz, de nagyon. Ha lankadtan lenne 13 cm . Na az már valami.
Nem hiszem. 39F
azzal max teát kevergethetsz...
nekem nagyobb b+ 12/F
a köv kérdésed pedig a "bejönne nektek egy 200cm magas pasi akinek 5cm mereven? és 22 éves?" komolyanmár... hagyd abba
Ez már túl kicsi max tényleg valami betegség miatt annyi de most komolyan.
Fogyjál 5 centit.
Minden nõ magasság és farokméret alapján választ párt. Más nem is számít. Ez teljesen mindennapi...
Nah, de légyszíves írd már meg, hogyha fake. Ha poénkodsz ezzel, akkor nagyon lejárt vicc, ha pedig nem, akkor megérted az elõzõ rosszat feltételezõ megyjegyzésemet, mert pont a hozzád hasonló helyzetben levõk védelmében írtam.
A kérdező hozzászólása: 2 cm
az jobban számít hogy milyen vastag:) némelyik pózba ez még elõny is L19
vannak a tahók, akik azt hiszik, errõl tehet az illetõ... Még szerencse randi elõtt nem kell bemutatni hogy megfelelõ-e.
Ha szeretet, majdcsak megoldjátok, vannak technikák arra, hogy mitõl lehet még jó a szex... Valószínüleg nem úgy fog odajönni, hogy benéz a gatyádba, pofákat vág és körberöhög. Ha belédszeret, nem csak ezt fogja nézni.
9 cm? Az nagyon picike.
ahogy láttam ezeket a rianc válaszolókat akiknek csak a méret a lényeg :O le esett az állam, hogy mennyi sok marhaság van, és még nõk is mellesleg :S szomorú személy szerint engem egyáltalán nem érdekelne, hogy hány cm, sõt nem is érdekel, nekem az lenne a fontos hogy kedves légy velem, odaadó és így tovább és ha szeretnénk egymást, akkor még az sem érdekelne ha impotens lennél, szerintem az a lány aki igazán szeretni fog nem fogja érdekelni, hogy mekkora a péniszed, mert igazi szerelembõl élvezitek majd a szeretkezést azzal a 9 centis szerszámoddal is :) ilyennel ne foglalkozz, meglátszik hogy kik írtak ide, akik mindennap **** szopnak és arra büszkék :) ezekkel le sem kell állni, majd úgyis megtalál az aki a lelekedért és önmagadért fog szeretni és nem fogja érdekelni, hogy mekkora. engem sem érdekel, az sokkal fontosabb mi van a szívedben és a lelkedben :) L/18

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!