Találatok a következő kifejezésre: A menzeszem ugyanazon a napon jön (2 db)

Akik nem szednek gyógyszert, annak mindig ugyanazon a napon jön meg a menzeszük?

Legjobb válasz: nekem spec igen.na jó néha egy napot késik.

nekem spec igen.na jó néha egy napot késik.
Nem. Azokban az években, amikor nem szedtem fogamzásgátlót, soha nem jött meg napra pontosan a vérzésem. De minden hónapban megjött, de a 23 naptól a 30-ig terjedõen.
Nekem nem, hol 25 napra jön meg, hol 27-28 napra.
Nekem mindig pontosan jött. Ritkán késett 1-2 napot.
Ha az idõjárás közbe nem szól, 30-31 napos a ciklusom.
+-3 nap
egyáltalán nem. most pl 9 napja késik, de volt h 5 nappal korábban jött. (szûz vagyok, nem lehetek terhes)
A kérdező hozzászólása: Irigylem azokat, akiknek napra pontosan jön meg vagy csak 1 napot csúszik :) Megnyugtattatok. Nekem is hol késik 5-10 napot, hol elõbb jön meg. Kiszámíthatatlan.

A menzeszem mindig ugyanazon a napon jön meg, de előzőleg egy héttel előbb jött. /érettségi stressz/. Ha az előző hónappal számolom, már meg kellene lennie. Ha az előző hónapban előbb volt meg, most visszaáll, rendesen jön meg, a szokott időben?

Legjobb válasz: Ezt nem lehet megmondani..Igen valószínüleg csak a stressz miatt volt hogy hamarabb jött meg én azt hallottam hogy statisztikailag 75%(10 nõbõl 7 - nek) hogy újból akkor jön meg amikor eddig..De persze lehet hogy te pont abba a 3 -ba vagy benne..

Ezt nem lehet megmondani..Igen valószínüleg csak a stressz miatt volt hogy hamarabb jött meg én azt hallottam hogy statisztikailag 75%(10 nõbõl 7 - nek) hogy újból akkor jön meg amikor eddig..De persze lehet hogy te pont abba a 3 -ba vagy benne..
Szia! Nekem is voltak olyan idõszakaim /fõiskolai vizsgák/ amikor a 26 napos ciklusom helyett 21 napra jött meg a mensi. Ha megszünik a stresszes életmód a mensi is visszaáll a "régi kerékvágásba". Nálam legalábbis igy történt.
én is most érettségiztem, és nekem is elmaradt :) az írásbelin kellett volna meglennie, de két héttel utána jött meg. szerintem emiatt ne aggódj, hamarosan viszaáll.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!