Találatok a következő kifejezésre: A menzeszem ugyanazon a napon (4 db)

Akik nem szednek gyógyszert, annak mindig ugyanazon a napon jön meg a menzeszük?

Legjobb válasz: nekem spec igen.na jó néha egy napot késik.

nekem spec igen.na jó néha egy napot késik.
Nem. Azokban az években, amikor nem szedtem fogamzásgátlót, soha nem jött meg napra pontosan a vérzésem. De minden hónapban megjött, de a 23 naptól a 30-ig terjedõen.
Nekem nem, hol 25 napra jön meg, hol 27-28 napra.
Nekem mindig pontosan jött. Ritkán késett 1-2 napot.
Ha az idõjárás közbe nem szól, 30-31 napos a ciklusom.
+-3 nap
egyáltalán nem. most pl 9 napja késik, de volt h 5 nappal korábban jött. (szûz vagyok, nem lehetek terhes)
A kérdező hozzászólása: Irigylem azokat, akiknek napra pontosan jön meg vagy csak 1 napot csúszik :) Megnyugtattatok. Nekem is hol késik 5-10 napot, hol elõbb jön meg. Kiszámíthatatlan.
Lehetnek.
a legtöbb nõnek a legelesõ tünetek megegyeznek a pre mens tünetekkel. Csak aztán nem jön meg. Szóval igen lehet.
A kérdező hozzászólása: Reménykedem, bár ez még az elsõ hónapunk a próbálkozás szempontjából. Köszönöm a válaszokat!
Igen lehetnek. Meg nem is. Nekem nemvart elott egy hettel kezdodtek a tunetek es meg voltam gyozodve, hogy meg is fog jonni. Tiz percenkent jartam ki, hogy "na most jott meg". De vegul megsem. Nekunk elso honapban osszejott, szoval sok szerencset! Ne tesztelj nemvart elott, mert az meg negativ lehet es az majd lelomboz. Majd mindenkeppen ird meg, hogy mi lett az eredmeny :) 12+3 hkm
ugyanigy vagyok en is, es mi is egy honapja probalkozunk, de én csinaltsm tesztet, negativ.... de remenykedek

Mitől lehet, hogy 10 éve ugyanazt a fogamzásgátlót szedem, és pár hónapja újra visszatértek a hasgörcsök a menzesz 1-2 napjában?

Mint anno tinikoromban.. Eddig semmi bajom nem volt.

Legjobb válasz: Idõnként váltani kell.Ehhez már valószínûleg túlzottan hozzászokott a szervezeted,és már nem fejti ki olyan hatékonyan a hatását,mint eleinte.

Idõnként váltani kell.Ehhez már valószínûleg túlzottan hozzászokott a szervezeted, és már nem fejti ki olyan hatékonyan a hatását, mint eleinte.
Nekem is kezdenek visszajönni. Kb 5 év után kezdte a dolgot. A hatása amúgy megmarad, emiatt nem kell aggódni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Gondolkodom rajta, hogy elhagyom a tablettát (magas hormontartalom, stb), és módszert váltok. Spirál, vagy valami. Csak errõl nem sokat tudok sajnos.
A kérdező hozzászólása: Félek, hogy ha tabi fajtát váltok, akkor hízok, vagy ki tudja milyen hatásai lesznek. :(

A menzeszem mindig ugyanazon a napon jön meg, de előzőleg egy héttel előbb jött. /érettségi stressz/. Ha az előző hónappal számolom, már meg kellene lennie. Ha az előző hónapban előbb volt meg, most visszaáll, rendesen jön meg, a szokott időben?

Legjobb válasz: Ezt nem lehet megmondani..Igen valószínüleg csak a stressz miatt volt hogy hamarabb jött meg én azt hallottam hogy statisztikailag 75%(10 nõbõl 7 - nek) hogy újból akkor jön meg amikor eddig..De persze lehet hogy te pont abba a 3 -ba vagy benne..

Ezt nem lehet megmondani..Igen valószínüleg csak a stressz miatt volt hogy hamarabb jött meg én azt hallottam hogy statisztikailag 75%(10 nõbõl 7 - nek) hogy újból akkor jön meg amikor eddig..De persze lehet hogy te pont abba a 3 -ba vagy benne..
Szia! Nekem is voltak olyan idõszakaim /fõiskolai vizsgák/ amikor a 26 napos ciklusom helyett 21 napra jött meg a mensi. Ha megszünik a stresszes életmód a mensi is visszaáll a "régi kerékvágásba". Nálam legalábbis igy történt.
én is most érettségiztem, és nekem is elmaradt :) az írásbelin kellett volna meglennie, de két héttel utána jött meg. szerintem emiatt ne aggódj, hamarosan viszaáll.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!