Találatok a következő kifejezésre: A menzeszem szokott (64 db)

A kérdező hozzászólása: Most sem kicsik a melleim de szeretném ha még nõnének. Szerintetek?
A kérdező hozzászólása: Na most teljesen át lett variálva a kérdésem. Az elején volt az a kérdés hogy "Miért fáj mindkét mellem". Evvel kezdtem és csak utána volt a többi.... remélem értitek így is

Amikor az első nuvaringet teszem fel életemben a ciklus első napján (előtte nem használtam semmit), akkor ennek a menzesznek kb mikor lesz vége, ha amúgy 7 napos szokott lenni?

Legjobb válasz: Nekem is 7 napos volt mindig, az eslõ nuvaringnál is. Már több hónapja van gyûrûm, és a menzeszem már cska 4 napos és sokkal kevesebbet vérzek, nem olyna erõs már 2. nap sem.

Nekem is 7 napos volt mindig, az eslõ nuvaringnál is. Már több hónapja van gyûrûm, és a menzeszem már cska 4 napos és sokkal kevesebbet vérzek, nem olyna erõs már 2. nap sem.
számold ki.:) 3 hétig lesz fent..

Soha nem szokott fájni a hasam alja, és a köldököm körül. Szóval nem szoktam menzesz előtt görcsölni. Csak a menzesz 2. napján. Ma pedig délelőtt óta fáj. Ma kellett volna megjönnie, de semmi. Ez mit jelenthet? Baba?

Legjobb válasz: Elképzelhetõ. De még nagyon korai így kijelenteni. Várj még 5-6 napot, s ha addig se semmi, irány a gyógyszertár vagy a drogéria! Addig fölösleges, mert lehet, hogy tévesen negatív eredményt fog mutatni. Mint nekem is anno. Kétszer is..

Elképzelhetõ. De még nagyon korai így kijelenteni. Várj még 5-6 napot, s ha addig se semmi, irány a gyógyszertár vagy a drogéria! Addig fölösleges, mert lehet, hogy tévesen negatív eredményt fog mutatni. Mint nekem is anno. Kétszer is..

Egy nappal ésőbb jött meg a menzeszem, mint szokott. ez bajt jelenthet?

Lindynette 20 (3x21) fogamzásgátlót szedek több, mint 3 éve. Múlt hónapban az utolsó 3 db tablettát nem szedtem be, mert el?bbre szerettem volna hozni a menzeszem.

Legjobb válasz: ne viccelj! biztos hogy nem vagy terhes! mivel a tabletta kihat a menzesz lefolyására így nem kéne azon aggodnod hogy egy nappal elöbb jött meg. a tabletta meg bizots hogy hatott, de ha megszeretnél nyugodni menj el a nõgyogyászhoz aki a tablettát irta fel.

ne viccelj! biztos hogy nem vagy terhes! mivel a tabletta kihat a menzesz lefolyására így nem kéne azon aggodnod hogy egy nappal elöbb jött meg. a tabletta meg bizots hogy hatott, de ha megszeretnél nyugodni menj el a nõgyogyászhoz aki a tablettát irta fel.
Tuti nem vagy terhes és tuti nincs semmi baj. Mivel a tabi kihat a menszeszedre ez azért van mert elõzõ hónapban kicsit bekavartál és ennyi, nincs semmi gáz. MÁr az is sokat számít, ha nem pontosan egy idõben szeded mindig, szóval nyugi.
Ne izgulj, biztos, hogy nem vagy terhes! Nekem is volt már így, hogy pl. ideges voltam és nem jött meg a 4. napon, hanem csak az 5.-en!

1 hónapja bevettem 1 esemény utáni tablettát, akkor megjött a menzeszem. Most 4 napot késik. Közbe-közbe fáj a derekam, ami a menzeszem előtt jelentkezni szokott. Csináltam 2 tesztet, mind2 negatív lett. Terhes vok v a tabletta tolja el a ciklusomat?

Legjobb válasz: Voltam orvosnál és azt mondta h õ még nem hallott olyanról, h csak nagyon sok idõ után lesz egy teszt pozitív.Meg meg is vizsgált és azt mondta, h egyáltalán nem érez terhesnek.Viszont várnom kell egy hetet és még egyet tesztelni de a doki szerint nem valószínû h pozitív lesz és akkor gyógyszerrel hozzák meg. A melleim már nagyon fájnak és azért félek mert ez lehet a terhesség jele is... Remélem most már meg fog jönni mert már sok ez a stressz...Majd irj ha neked megjön.

A kérdező hozzászólása: Voltam orvosnál és azt mondta h õ még nem hallott olyanról, h csak nagyon sok idõ után lesz egy teszt pozitív.Meg meg is vizsgált és azt mondta, h egyáltalán nem érez terhesnek.Viszont várnom kell egy hetet és még egyet tesztelni de a doki szerint nem valószínû h pozitív lesz és akkor gyógyszerrel hozzák meg. A melleim már nagyon fájnak és azért félek mert ez lehet a terhesség jele is... Remélem most már meg fog jönni mert már sok ez a stressz...Majd irj ha neked megjön.
Szia! Én ugyanebben a helyzetben vagyok! Teljesen ugyanebben ... Múlt hónapban szükség volt eseményutáni tablettára mert elszakadt az óvszerünk. :( akkor korábban jött meg ebben a hónapban meg késik de még csak 1 napja és én sem értem, hogy most a tabi miatt van vagy esetleg más miatt. de a betegtájékoztatón azt írták, hogy okozhat cikluszavart. Bízom benne, hogy ez áll a hátterében! Nekem is fájdogál a derekam és a petefészkeimnél is! Majd írj, hogy ha Neked végre megjön! Szorítok!
A kérdező hozzászólása: Szia! Ma végre nekem is megjött:DDDDDD Nagyon boldog vagyok! Puszi!
Szia! Nekem most jött meg. Már nagyon fájt a hasam tegnap is és ma is, puffadt is volt nagyon meg olyan levert voltam egész héten ... Már vártam. Próbálj meg megnyugodni, ugyan azok voltak rám jellemzõek mint Rád és a doki is mondta, hogy nem vagy terhes tehát így már 100000%, hogy nem vagy az. Biztosan csak a tabi tolja el a mensidet ... De meg fog jönni hidd el! Szorítok Neked és majd írj! Puszi!
A melleimmel nekem is ugyanez a helyzet ... De én 3 hónappal ezelõtt mégrosszabb helyzetben voltam. 2 hónapig késett és heteken keresztül rettegtem, hogy mivan.3 tesztet csináltam és mind negatív lett és nekem is ugyanezt mondták, hogy attól még lehetek terhes szval menjek el egy dokihoz. El is mentem és azt mondták nem vagyok terhes és, hogy ha a harmadik hónapban sem jön meg akkor gyógyszeres kezeléssel meghozzák. Minden lehetséges terhességi tünetet produkáltam akkor mert bebeszéltem magamnak, hogy ez már biztos a félelmeim által. Aztán 60 valahány napos késéssel végre megjött és teljesen megnyugodtam. Szerintem már akkor is volt valami probléma a hormonháztartásommal és erre az eseményutáni tabletta csak rátett még egy lapáttal. (de kénytelen voltam bevenni) Én nem szeretnék mégegyszer végigrettegni két hónapot így próbálom azzal nyugtatni magam, hogy csak az eseményutáni tabletta tolja el a menstruációmat. Tesztelni nem nagyon merek meg még korai lenne mivel még csak 6 napja késik de 2 hét késés után veszek egy tesztet biztos ami biztos. De szerintem nyugodj meg Te is mert annál késõbb fog megjönni! Nem lesz semmi baj! :) Szorítok Neked és írj majd ha valami változás van!
A kérdező hozzászólása: Csináltál már tesztet? Ha igen mi lett az eredmény? Nagyon kíváncsi lennék h neked mit mutat mivel ugyanabban a helyzetben vagyunk. Én már 4et csináltam és mind negatív lett. Viszont van aki azt mondja h ettõl még lehetek terhes mert lehet h csak késõbb mutatja ki, és azt is mondják h már tuti meg fog jönni. Nekem a melleim nagyobbak mint máskor és nagyon kemények, meg fájdogál a derekam. Már nem tudom mit gondoljak...
nekem sem ... már kezdek félni és nekem nagyon kemény a hasam, az alsó része nem de a fölötte lévõ rész picit kemény nem tudom hová tenni a dolgokat de egyébként más bajom hála Istennek nincsen.
A kérdező hozzászólása: Neked megjött már a menzeszed?Nekem nem:(
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszodat! Remélem mindkettõnknek megjön. Elég valószínûtlen, hogy mindegyikünk terhes. Sztem a tabi miatt van. De azért az lenne a legmegnyugtatóbb ha megjönne.
Örülök neki, szorítottam érted! :) Én is nagyon boldog vagyok! :) :) :)

Ma vagyok a ciklusom 20. napján. Kezd fájni a mellem, úgy ahogy a menzesz előtt szokott. Reménykedhetek azért még, hogy babás maradtam?

Legjobb válasz: Nekem eléggé fájt a mellem mikor terhes lettem,de mensi elõtt nem szokott sosem.

Nekem eléggé fájt a mellem mikor terhes lettem, de mensi elõtt nem szokott sosem.
A kérdező hozzászólása: Neked hamar jött a baba?
Nekem is erõs cicifájdalom jelentkezett! 10 hkm
A kérdező hozzászólása: Már az elsõ nem várt elõtt is volt mellfájdalom?
1es vagyok. Elsõre sikerült, és pár nappal a nemvárt elõtt éreztem már, aztán sajnos nem maradt meg, de az már más téma.
A kérdező hozzászólása: Én már kezdek elkeseredni, mert múlt hónapban is a nem várt elõtt jött a szokásos mellfeszülés ami minden menszesz elõtt szokott. És most is érzem már :(

2 hete együtt voltam a barátommal. Védekeztünk óvszerrel. A menzeszemnek 4napja kellett volna megjönnie. Lehetséges? Vagy csak a stressz miatt késik? Amúgyis mindig késni szokott.

Legjobb válasz: Ha megfelelõen használtátok a gumit nincs oka az aggodalomra. Csak a stressz, de ha mindig késni szokott akkor minek stresszelsz? meg fog jönni.

Ha megfelelõen használtátok a gumit nincs oka az aggodalomra. Csak a stressz, de ha mindig késni szokott akkor minek stresszelsz? meg fog jönni.
most nekem is késett 4-et, én is be voltam parázva, ma jött meg. nem tudom, mi van most a lányokkal, sok ismerõsömnek késett. ha nem lyukadt ki, stb, akkor nem lehetsz terhes.:)

Lányok, nektek is szokott olyan lenni, hogy a menzesz előtti napokban ilyen falási rohamok jönnek rátok?

Meg úgy általánosságban sokkal többet ennétek?

Legjobb válasz: Nagyon is. Összezabálok mindent, és utána még jól is érzem magam.

Nagyon is. Összezabálok mindent, és utána még jól is érzem magam.
De meg mennyire. :D Amit elötte nagy nehezen sikerül leadni, az abba a par napba visszajön. :D
Igen, barátnõim is hasonló jelenségrõl számoltak be.
Szerintem tesztelj, ez lehet terhesség jele és mensié is.
Szerintem nem vagy terhes.
A két menzesz vége és a következõ eleje közti idõszakot számolod, vagy a két menzesz elsõ napja közötti eltelt idõt? Elvileg így kell számolni és ha Te is ezt mondod, akkor el kellene menned kivizsgálásra, mert ez nagyon sûrû. Valami gond lehet a hormonokkal, nem?
A kérdező hozzászólása: az ikreim 15 hónaposak és még nem szabályozódott eléggé a ciklus

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!