Találatok a következő kifejezésre: A menzeszem napjatol szamolva ma volt (3 db)

A menzesz napjatol szamolva a 22-dik napon is meg teherbeeshetek? Ma van az a napom! Es mit jelent az ha sarga folyasom van? Meg menzesz elott vagyok, a 14-dik napom 7-diken volt, mikor csina;hatok tesrhessegi tesztet?

Legjobb válasz: Ez így tök értelmetlen, fogalmazd át hogy tudjak segíteni :-) Amúgy a 22. nap is teherbe lehet esni, sõt! az ember érdekes lény, az evolúció ezért történt meg mert nem csak akkor és csakakkor lehet teherbe esni amikor azt gondolják

Ez így tök értelmetlen, fogalmazd át hogy tudjak segíteni :-) Amúgy a 22. nap is teherbe lehet esni, sõt! az ember érdekes lény, az evolúció ezért történt meg mert nem csak akkor és csakakkor lehet teherbe esni amikor azt gondolják
kicsit zavaros a kérdésed...de próbáljuk meg!teherbe lehet esni bármelyik napon.nem tudhatod, hogy az adott hónapban mikor van peteérésed.bármikor lehet.a sárga folyás lehet felfázástól, vagy valamilyen gombától is.tesztet akkor csinálj mikor már 2-3 napja késik a mensid.azt te tudod mikor kell megjönnie.
Háát... talán sikerült! :) Mikor lezs a következõ mensid?

Ma van a 20-dik napom a menzesz elso napjatol szamolva, utolso menim 32-napos volt. A tegnap esti akciobol is meg sikerulhetett a baba? Meh korai lenne erzni terhessegi tunetet? A 14-dik napon is eggyuttvoltunk meg amikor csak jolesett.

Milyen folasnak kell lennie ha baba van?

Legjobb válasz: Figyelj, a remeny hal meg utoljara! :D En epp ma olvastam utana, es sokan a mensi elotti par napban tortent akciobol es teherbe esnek. Jo, nyilvan ilyenkor vmivel kevesebb az eselye, de mint mar irtam, a remeny hal meg utoljara, spontan peteeres pedig elofordulhat. ;)

Figyelj, a remeny hal meg utoljara! :D En epp ma olvastam utana, es sokan a mensi elotti par napban tortent akciobol es teherbe esnek. Jo, nyilvan ilyenkor vmivel kevesebb az eselye, de mint mar irtam, a remeny hal meg utoljara, spontan peteeres pedig elofordulhat. ;)
Szia. Nekem is 30-32 naposak a ciklusaim és a 14. naptól a 20. napig együtt voltunk és sikerült. A hõm alapján nagyobb a valószínûsége hogy a 20.nap körül foganhatott. Szóval elképzelhetõ. De ha a 20. nap fogan, onnantól 14 napra (nem)kell megjönnie, tehát így számolj! Sok sikert és kitartást kívánok! Drukkolok! :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!