Találatok a következő kifejezésre: A menzeszem napján (98 db)

A menzesz napján is lehet fehérfolyás?

Mármint pl. reggel van az a krémes cucc és délutánra már megjön? Van ilyen?

Legjobb válasz: igen,nekem is volt igy. De multkor például az elsõ nap csak barna volt,és csak a 2.nap volt vér!

igen, nekem is volt igy. De multkor például az elsõ nap csak barna volt, és csak a 2.nap volt vér!
Igen.

X-epil tesz 2 pozitív, az egyik menzesz elõtti este, a másik reggeli vizeletbõl menzesz napján, a predictor teszt negatív ugyanígy menzesz napján reggeli vizeletbõl, reménykedhetem?

A predictor pedig érzékenyebb nem?

Legjobb válasz: Ezért nem érdemes különbözõ márkájú tesztekkel kísérletezni. Maradj egynél. A predicatorról sok rosszat olvastam már itt, bár én nem ismerem. Viszont az xepil megbízható, és ezek elég egyértelmû pozik. Szóval persze, hogy reménykedhetsz, gratulálok a babához:)

Ezért nem érdemes különbözõ márkájú tesztekkel kísérletezni. Maradj egynél. A predicatorról sok rosszat olvastam már itt, bár én nem ismerem. Viszont az xepil megbízható, és ezek elég egyértelmû pozik. Szóval persze, hogy reménykedhetsz, gratulálok a babához:)
Ezek telejesen pozitívak. Gratula!!A prediktor nekem is negatív volt, míg az X-epil, meg a Facelle 25-ös meg ilyen pozitív mint a tiéd:) 28 hkm
szerintem baba van!!!! Csinalj egyet holnap vagy holnaputan reggelibol, de szerintem 100% baba!!!
Ugyanolyan tesztet használj, az a tuti. Én csak X-epillel teszteltem, azon így szépen látszott ez erõsödés.
bar en ket mas markaju tesztet hasznaltam, de ugyanigy jartam. Tegnapelott gyenge pozitiv, aztan vettem egy masikat, es tegnap negativ lett, ma reggel meg az elso teszt fajtaju eros pozitiv. A lenyeg, hogy van pozitiv teszt :)

A barátommal a menzesz 3. napján együtt voltunk. Gumi nélkül de szinte már meg sem volt a menzeszem! Idő előtt kivette sőtt még előbb is, lehetek terhes?

Legjobb válasz: Menzesz ide vagy oda, MINDIG kell védekezni valamivel, ha kihúzta, akkor valószínûleg nem vagy terhes, de én az évek során megtanultam, hogy úgy érdemes szexelnie az embernek, hogy utána ne kelljen kérdezõsködnie.

Menzesz ide vagy oda, MINDIG kell védekezni valamivel, ha kihúzta, akkor valószínûleg nem vagy terhes, de én az évek során megtanultam, hogy úgy érdemes szexelnie az embernek, hogy utána ne kelljen kérdezõsködnie.
mi az, hogy 3-k napon semmi már? amúgy nem leszel terhes N
nekem is alig van a 3.napon. nem leszel terhes, nyugi.
elõváladékról hallottatok már? van rá esély, de kicsi...
hallottunk, de beleélvezéssel, peteéréskor is csak 20% az esély.
Nem valószínû, csak összeszedhettél valami fini fertõzést, amire csak akkor jössz rá, majd nem eshetsz teherbe. :D Nem vicc, tényleg komoly bajok lehetnek az ilyenbõl. Az óvszert nem véletlenül találták fel, ha ennyit sem tudsz, ne szexelj.
Elõször olvasd el a biológia tankönyvedet, aztán szexelhetsz. Hidd el, fontos ez a sorrend. :)
Elõfordulhat, hogy már napokkal elõtte jelzi a szervezeted, kitartás!
Általában fiataloknál fordul elõ ilyen probléma, mert még fejletlen a méh. 2-3 év után elmúlik
Változnak az idõk. :) Nekem is volt, hogy csak elõtte egy nappal, de manapság már több nappal elõre is jelez. Ú, a mellem pedig le akart szakadni, úgy fájt...

Amikor az első nuvaringet teszem fel életemben a ciklus első napján (előtte nem használtam semmit), akkor ennek a menzesznek kb mikor lesz vége, ha amúgy 7 napos szokott lenni?

Legjobb válasz: Nekem is 7 napos volt mindig, az eslõ nuvaringnál is. Már több hónapja van gyûrûm, és a menzeszem már cska 4 napos és sokkal kevesebbet vérzek, nem olyna erõs már 2. nap sem.

Nekem is 7 napos volt mindig, az eslõ nuvaringnál is. Már több hónapja van gyûrûm, és a menzeszem már cska 4 napos és sokkal kevesebbet vérzek, nem olyna erõs már 2. nap sem.
számold ki.:) 3 hétig lesz fent..

Ha a legelső szelvény Miligestem nem a menzesz első napján veszem be, úgy már nem hatékony?

Hajnalban jutott eszembe, hogy be kellett volna vennem. Nem akartam már így bevenni, de másnap azt mondták nekem, így is bevehetem, mert az első szelvénynél még mindegy. Nem érem el az orvost, nem tudom, mit higgyek. Ötletek?

Legjobb válasz: Ha most kezdted elõször, akkor azt hiszem, hogy 1 hetet minimum kell várni, hogy hasson, ha az elsõ napján veszed be, tán azonnal hat. Bár én nem mertem kockáztatni, szerintem te is várd meg a minimum egy hónapot.

Ha most kezdted elõször, akkor azt hiszem, hogy 1 hetet minimum kell várni, hogy hasson, ha az elsõ napján veszed be, tán azonnal hat. Bár én nem mertem kockáztatni, szerintem te is várd meg a minimum egy hónapot.
Szerintem le van írva a betegtájékoztatóra, hogy ha nem az elsõ menis-napon veszed be, akkor mi a teendõ. Megnézted?
A kérdező hozzászólása: Megnéztem, de nem ír semmi ilyet. Sem azt, mikor kezd el hatni, sem azt, mi van ilyenkor. Sikerült kerítenem egy nõgyógyászt az ügyeletrõl, õ azt mondta, így is szedhetem nyugodtan. Ha az elsõ nap kezded el sincs meghatározva egyértelmûen, mikor kell szedni. Háziorvos szerint 2 hét, publikum szerint 1 hónap, van, aki szerint elsõ nap, úgyhogy mindenképp várok egy hónapot.
Hát igen, szedni lehet így is, hogy nem az elsõ napon kezded, csak mellette tovább kell védekezni.
Meglesz, de elképzelhetõ, hogy gyengébb és rövidebb lesz.
nem menzeszed lesz hanem megvonásos vérzésed. általában kevesebb mennyiség lesz és rövidebb igeig tart.
nemmarad ki, csak lerovidul.. :)
1 hónap után én úgy tudom...
A kérdező hozzászólása: 1hónap ok köcike:) mer ahogy itt olvasgatam voltam rövidebb idök is csak ök az 1.naptol szedik én+az 5.töl :S
Ebben az eseben sajnos várnod kell 1 hónapot a teljes védettség kialakulásához!
A kérdező hozzászólása: Tehát akkor a köv.menstruáciom után lexek védett igaz?tehát most elkezdtem az 5.napon végig beszedem a gyógyszert és utána megjön a menstruáciom és utána védet vok igaz????
igen:) !bár a tajékoztatóban úgy van írva h.az 5.napon kezded el szedni akkor már rá egy 8 nap után védett vagy, de hát sztem az nem elég biztonságos úgy.inkább várd ki azt az 1 hónapot sztem:) , jobb elõvigyázatosabb lenni:) !
Ha nem használt hormontartalmú fogamzásgátlót az elõzõ hónapban: A Yasminelle szedését a ciklus elsõ napján (azaz a menstruáció elsõ napján) kezdje el. Ha a Yasminelle szedését a menstruáció elsõ napján kezdi el, már azonnal védett a terhességgel szemben. Elkezdheti a szedést a ciklus 2-5. napján is, de ilyenkor az elsõ 7 napban további védekezést (például óvszert) kell alkalmaznia. Ez van a betegtájékoztatójában!
A kérdező hozzászólása: oké köszönöm szépen a segitséget:) akkor kivárom az egy hónapot és akkor 99, 9999%védett lexek köszi szépen pux

Tisztelm Doktor Úr! 27 éves vagyok, 4 éve spirálom van, eddig minden rendben volt a menzeszemmel is és a spirállal is. 11 napja késik a menzeszem. Ugyanúgy fájnak a melleim, és néha a hasam is, mint előtte, de nincs vérzés, csak néha napján pecsételő, azt

Tisztelm Doktor Úr! 27 éves vagyok, 4 éve spirálom van, eddig minden rendben volt a menzeszemmel is és a spirállal is. 11 napja késik a menzeszem. Ugyanúgy fájnak a melleim, és néha a hasam is, mint előtte, de nincs vérzés, csak néha napján pecsételő, aztán semmi. Okozhatja ezt a stressz, mert kb 3 hete nagy változás állt be az életembe, ami pozitív, de mégis aggódom, hogy mi lehet, miért nem menstruálok. Hány % esélye van annak, hogy esetleg terhes vagyok, akár normál, akár méhen kívüli? Elöre is köszönöm a válaszát!Üdvözlettel: Annamária

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Első lépésben egy terhességi vizeletteszt végzését javaslom. Amennyiben ez negatív, egyelőre lehet várakozni, de mindenképpen javaslom felkeresni kezelőorvosát. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Első lépésben egy terhességi vizeletteszt végzését javaslom. Amennyiben ez negatív, egyelőre lehet várakozni, de mindenképpen javaslom felkeresni kezelőorvosát. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Főorvos Úr! Szeretném megkérdezni, hogy a Symiciát el lehet-e kezdeni bármikor, és ebben az esetben mikor nyújt védelmet, vagy kizárólag csakis a menzesz meghatározott napján kezdhető el? (két hete hagytam abba a Cerazettet, meg is beszéltük orvo

Tisztelt Főorvos Úr! Szeretném megkérdezni, hogy a Symiciát el lehet-e kezdeni bármikor, és ebben az esetben mikor nyújt védelmet, vagy kizárólag csakis a menzesz meghatározott napján kezdhető el? (két hete hagytam abba a Cerazettet, meg is beszéltük orvosommal a Symiciát, de minél hamarabb védettséget szeretnék, és mivel rendszertelen a mensturációm, még egy ideig eltarthat, mire megérkezik). (a prózai ok: párom küldöldön dolgozik, jövő héten jön haza, van egy hetünk. Muszáj lesz máshogyan védekeznünk, vagy kivitelezhető az elgondolásom? ) Főorvos Úr véleménye szerint a Cerazette szedése után is kell a 3 hónapos “tisztulása” a szervezetnek? (tervezünk 2. babát, csak még nem tudjuk a pontos idejét, bár akár már most is jöhetne, hiszen az első babánk már 2 és fél éves). Köszönöm válaszait! Üdvözlettel Andrea

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A tabletta szedését bármikor elkezdheti, de célszerű a menstruáció első napján kezdeni. A szedés első hónapjában más módon is javasolt védekeznie. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A tabletta szedését bármikor elkezdheti, de célszerű a menstruáció első napján kezdeni. A szedés első hónapjában más módon is javasolt védekeznie. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!