Találatok a következő kifejezésre: A menzeszem het (265 db)

1 nap, nem olyan sok idõ a teszt tekintetében. Várj vele 2-3 napot még.

4 napja késik a menzeszem. Már lassan egy hete fehér folyásom van. Sőt van amikor viszket. Szerintetek gomba? Késhet ez miatt?

terhes nem lehetek szerintem, mindig leellenőriztük és óvatosak voltunk, semmi gond nem volt vele.Jah és a suli miatt nagyon stresszes vagyok, és nem zökkenőmentes az életem. Mindent túlidegeskedek.... :S

Legjobb válasz: Nekem menzesz alatt szokott ilyen lenni, de amióta intim mosakodót használok (csak menzesz alatt), azóta nincs ilyen gondom.

Nekem menzesz alatt szokott ilyen lenni, de amióta intim mosakodót használok (csak menzesz alatt), azóta nincs ilyen gondom.
Valószínû, valamilyen gombás fertõzésed van. Jobb, ha elmész orvoshoz minél elõbb. Emiatt késhet a menzesz is.
A kérdező hozzászólása: köszönöm! :) tervezésben van, már csak idõpontot kell kérni
A kérdező hozzászólása: amúgy volt már olyan, hoy menzesz elõtt összeszedtem suliba. Canestent használtam, és mire pont elfogyott a 3. adag megjött.

Ha valaki sokat stresszel amiatt, h meg fog-e neki jönni vagy sem, és menzi előtti héten megfázott és algopirint szedett, akkor ezektől késhet a menzesz?

Mert bár védekezünk mindig barátommal, egyszer hüvelykúpot használtunk,és els? alkalomnál nem élvezett belém,viszont rá két órára nem bírtam ki,és hát megint együtt voltunk,akkor lehet h kicsi belém jött,és egyáltalán nem biztos,h akkor is védett még,bár 4órán át hat,de nem tuti h védett,a melleim nagyobbak,néha fáj a hasam,úgy,mintha megjönne,de tegnap volt a 28.nap és semmi.. Pedig nekem ált.hamarabb is jön meg...És egész nap ezen agyalok,tesztet meg nem merek csinálni..meg elvileg 26-32.napig kell,h megjön a menzi, azon meg még belül vagyok..Szerintetek késhet a stressz miatt,meg a betegség miatt?

Legjobb válasz: Stressz miatt tutitra, nyugodj meg, és megjön, nekem például úgy volt, hogy stresszeltem magam 2 hétig, hogy nem jött meg, vettem tesztet, nem és negatív lett, ez volt délelött megnyugodtam és délután megjött.Szóval azt tudom ajánlani hogy vegyél tesztet és az megnyugtat és akkor nyugottan jöhet a menzeszed.

Stressz miatt tutitra, nyugodj meg, és megjön, nekem például úgy volt, hogy stresszeltem magam 2 hétig, hogy nem jött meg, vettem tesztet, nem és negatív lett, ez volt délelött megnyugodtam és délután megjött.Szóval azt tudom ajánlani hogy vegyél tesztet és az megnyugtat és akkor nyugottan jöhet a menzeszed.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen! Még mielõtt elolvastam a válaszodat, vettem, mert nem bírtam tovább idegekkel, és egy vörös csík jelent meg, tehát negatív. :$ Most megnyugodtam, és a barátom is, de remélem, h úgy is tuti a teszt, h elvileg az van rajta, h az elmaradt menzesz utáni elsõ napon képes kimutatni.., mert végülis nekem nem biztos még, hogy elmaradt.. Vagy ez így is kimutatja tutira? Csak nekem ugye mindig hamarabb jött meg..
Én úgy tudom h ha menszesz elõtt csináltatsz tesztet akkor az tuti h pozitív lesz... nem???
A kérdező hozzászólása: hát nem hiszem. itt vagyok rá élõ példának, h nem, mert ma jött meg, és tegnap negatívot mutatott! :)
igen
Mivan? a gyógyszert akkor kezdheted el szedni, ha elkezdessz menstruálni. Ha csak úgy, valamikor a ciklus közepén kezded elszedni, akkor semmit nem ér, fõleg nem az elsõ 2 héten. Rohanás a 72 órás tablettáért.
Nem úgy értetted, hogy akkor kezdted el szedni, amikor megjött, de ahogy elkezdted szedni a gyógyszert elállt a vérzésed?
Na ebbõl nem sokat értettem, de ha egy hét szedés után elment benned a barátod, akkor még sok minden voltál, csak nem védett. Hogy jutottál fogamzásgátlóhoz? doki írta fel? Mert ez esetben el kellett volna magyarázza...
Olvasni is lehet, ott a betegtájékoztató fogamzásgátlónál mindíg 50 oldal, olyan részletes
A kérdező hozzászólása: a háziorvos irta fel a receptet de véletlen mást irt mint amit a nõdoki irt ki, menzeszem után kezdtem el szedni két hét re rá... :S nem menstruáltam akk már...és most szedek elöször fog gátlót...akk ezek szerint terhesség lesz belõle?

Rezia fogamzásgátlót szedek 2 hete, a menzeszem elsõ napján kezdtem el szedni, és azóta is még tart, enyhe vérzés formájában. Ez normális?

Tudom, ez embertõl/kortól/szervezettõl is függ, olvastam már olyat is, hogy volt, akinek 20 napig megvolt a vérzése, stb, és ezért kicsit félek, nem akarok én is így járni. Lehet, hogy csak türelmes(ebb)nek kellene lennem, hogy majd elmúlik? Tanácsok, ötletek esetleg? Elõre is köszi!

Legjobb válasz: Szia! Már egy éve szedem a Reziát, ez az elsõ tablettám, és be is vált. Az elején én is pont így jártam, de olvastam arról, hogy még elég sokan. Szóval menzesz után még majdnem 2 hétig volt pecsételõ vérzésem. Utánajártam, meg a betegtájékoztató is említi ezt a mellékhatást, de oda van írva, hogy rendszeres szedéssel ez elmúlik. Emiatt nem hagytam abba, gondoltam, hátha ez tényleg csak egyszeri mellékhatás, amíg még szokja a szervezet - azóta nem is fordult elõ többször :)

Szia! Már egy éve szedem a Reziát, ez az elsõ tablettám, és be is vált. Az elején én is pont így jártam, de olvastam arról, hogy még elég sokan. Szóval menzesz után még majdnem 2 hétig volt pecsételõ vérzésem. Utánajártam, meg a betegtájékoztató is említi ezt a mellékhatást, de oda van írva, hogy rendszeres szedéssel ez elmúlik. Emiatt nem hagytam abba, gondoltam, hátha ez tényleg csak egyszeri mellékhatás, amíg még szokja a szervezet - azóta nem is fordult elõ többször :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, megnyugtattál! :)
Én is így vagyok most. Már 2 éve szedtem reziat, de akkor csak egyszer fordult elõ pecsételõvérzés az elsõ hónapban. Most újra ezt szedem, az elsõ levél utolsó fehér tablettáját szedtem ma be és még mindig tart a menstruációm, igaz nem sok, de azért ez már 24 napig tart. Még beszedem a második levelet, és ha nem változik, akkor váltok. Bár korábban nem volt semmi bajom vele, remélem most is bevállik.

CSÁSZÁR után 1 héttel normális ha már nincs meg? Vissza jön még a menzesz?

Legjobb válasz: ne haragudj, de nagy butaságokat irsz...nincs meg?menzesz? ezt gyermekágyas vérzésnek nevezik, és semmi köze a menstruációhoz! császárosoknál általában hamarabb megy végbe ez a tisztulás, mert a mûtét után áttörlik a méhet belül, ami a természetes uton szülõknél nem történik meg ugye. én 2 babat szültem császárral(sajnos),nekem kb 2 hét után maradt el teljesen, de 3-4nap után már minimális volt, egy betét elég volt kb egész napra(persze cseréltem higéniai okokból, mennyiségét tekintve irom csak)aztán 1hét után már kb egy tisztaságival elvoltam. nem valószinû hogy ujra erõsebb lesz.

ne haragudj, de nagy butaságokat irsz...nincs meg?menzesz? ezt gyermekágyas vérzésnek nevezik, és semmi köze a menstruációhoz! császárosoknál általában hamarabb megy végbe ez a tisztulás, mert a mûtét után áttörlik a méhet belül, ami a természetes uton szülõknél nem történik meg ugye. én 2 babat szültem császárral(sajnos), nekem kb 2 hét után maradt el teljesen, de 3-4nap után már minimális volt, egy betét elég volt kb egész napra(persze cseréltem higéniai okokból, mennyiségét tekintve irom csak)aztán 1hét után már kb egy tisztaságival elvoltam. nem valószinû hogy ujra erõsebb lesz.

Tisztelt doktor úr! 11 hónapja szültem. 6 hétig vérzésem volt. Utána megjött a menzeszem, rendszerint 1 hónapra. Azután 3 hónapig semmi, majd újra megjött. Most lesz május végén 4 hónapja, hogy megint nincs menzeszem. Rendszertelen a nemi életem, tehát ne

Tisztelt doktor úr! 11 hónapja szültem. 6 hétig vérzésem volt. Utána megjött a menzeszem, rendszerint 1 hónapra. Azután 3 hónapig semmi, majd újra megjött. Most lesz május végén 4 hónapja, hogy megint nincs menzeszem. Rendszertelen a nemi életem, tehát nem hiszem, hogy terhes lennék. A terhességem előtt is ilyen gondjaim voltak. Mitől lehet ez a probléma? köszönöm!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Mindenképpen javaslok egy részletes endokrinológiai kivizsgálást. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Mindenképpen javaslok egy részletes endokrinológiai kivizsgálást. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt doktor úr! 11 hónapja szültem. 6 hétig vérzésem volt. Utána megjött a menzeszem, rendszerint 1 hónapra. Azután 3 hónapig semmi, majd újra megjött. Most lesz május végén 4 hónapja, hogy megint nincs menzeszem. Rendszertelen a nemi életem, tehát ne

Tisztelt doktor úr! 11 hónapja szültem. 6 hétig vérzésem volt. Utána megjött a menzeszem, rendszerint 1 hónapra. Azután 3 hónapig semmi, majd újra megjött. Most lesz május végén 4 hónapja, hogy megint nincs menzeszem. Rendszertelen a nemi életem, tehát nem hiszem, hogy terhes lennék. A terhességem előtt is ilyen gondjaim voltak. Mitől lehet ez a probléma? köszönöm!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Mindenképpen javaslok egy részletes endokrinológiai kivizsgálást. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Mindenképpen javaslok egy részletes endokrinológiai kivizsgálást. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

A menzeszem kb 2 hétig tart? Miért van ez?

A menzeszem mindig egy hétig szokott tartani,ahogy nemrég megjött volt egy hétig,de második héten ugye még mindig volt. De nem olyan nagyon er?sen,de nem is olyan nagyon kevés,olyan középtájt. De mégis van azért még mindig. Ez miért lehet?

Legjobb válasz: hmm...érdekes!hány éves vagy és mikor jött meg elõször,valamint,van-e olyan hónap,mikor kihagy a menzeszed?

hmm...érdekes!hány éves vagy és mikor jött meg elõször, valamint, van-e olyan hónap, mikor kihagy a menzeszed?
Ha az elsõ mensesed 1-2 éven belül volt, belefér, ha régebben akkor lehet valami. Ugye nem diétázol?
Írd meg légy szíves, hogy hány éves vagy és mióta menstruálsz!
1.vagyok...b+ válaszolj már v minek irtad ki a kérdést??

A múlt héten múlt el a menzeszem, de most megint vérzek. Mitől lehet?

Szombaton randim lesz és nagyon izgulok, lehet hogy e miatt? (Spirálom van)

Legjobb válasz: spirálnál pecsételõ vérzés 2 menzesz között lehetséges.

spirálnál pecsételõ vérzés 2 menzesz között lehetséges.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!