Találatok a következő kifejezésre: A mentolos okozhat (2 db)

A mentolos síkosító okozhat valami problémát, ha terhes lennék?

Legjobb válasz: Ezt most hogy erted? Sikositot hasznaltatok amikor probalkoztatok a teherbeesessel vagy utana? Mert en azt hallottam, hogy amikor probalkoztok, akkor nem szadad semmilyen sikositot hasznalni, mert azok nem engedik a spermat "szabadon uszni".

Ezt most hogy erted? Sikositot hasznaltatok amikor probalkoztatok a teherbeesessel vagy utana? Mert en azt hallottam, hogy amikor probalkoztok, akkor nem szadad semmilyen sikositot hasznalni, mert azok nem engedik a spermat "szabadon uszni".

Szoptatós anyukák, ti esztek-isztok mentolos dolgokat? Rágó, tea, esetleg szopogató tabletta? Mert azt olvastam, hogy a mentol szívbénulást okozhat a babáknál.

Legjobb válasz: én szoktam rágózni, de szerintem egy nagy hülyeség, amit olvastál.Gondolom akkor okozhatna, ha õk innának vagy ennének mentolosat.

én szoktam rágózni, de szerintem egy nagy hülyeség, amit olvastál.Gondolom akkor okozhatna, ha õk innának vagy ennének mentolosat.
Én nem, mert nem szeretem. De errõl még nem hallottam eddig.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!