Találatok a következő kifejezésre: A menszimet nem várom, már napok (5 db)

A menszimet 11-én nem várom, már napok óta fájnak a melleim és a mellbimbó udvarom teltebb lett. Néha szurkál+feszül a hasam. Fehér folyásom van, nem volt átlátszó nyúlos! Mi lehet ez?

Nagyon szeretnénk babát!

Legjobb válasz: ez még biztos hogy nem a baba még csak mostanában lehet4tt a peteérésed majd egy hét múlva már esetleg érezhetsz valamit

ez még biztos hogy nem a baba még csak mostanában lehet4tt a peteérésed majd egy hét múlva már esetleg érezhetsz valamit
A kérdező hozzászólása: Szia!Az az igazság, hogy nem vettem észre, hogy lett volna pé-em, mert nem volt nyálkám.De azért 2naponta mindent beleadtunk:) Miért szurkál+feszül a hasam??
Ez lehet esetleg a beágyazódás jele vagy peteérésé is, lehet, h csúszik a ciklusod.
sajna akkor megfog jönni nekem pl másnapra jött meg a multkor de volt hogy 34 napra is
A kérdező hozzászólása: :(( Jaj ha megjön én azt már nem bírom ki lelkileg! Nem is tudom, hogy mit csináljak akkor már. Kérjek egy teljes kivizsgálást az orvosnál? Vagy mennyi idõ után lehet ilyet kérni? 4 hónapja próbálkozunk.
Terhes voltam, kezdetben a hõm, 37fellett volt végig.Én inkább az elkeseredésedre reagálnék.Talán ha nem akarnád annyira görcsösen.A fejben sok minden eldöl.Én ugy álltam neki, hogy biztos sikerül, megsem fordult a fejemben, hogy nem.Elsöre sikerült.Sajnos a harmadik hónapban elhalt a magzat, át estem egy mütéten.Eszembe sem jut elkeseredni, a természet tudja a dolgát.Ahogy lehet megprobáljuk ujra.Pedig hidd el én is nagyon szeretnék babát.Eljön az ideje.Meglátod mikor már egy kicsit is nem akarod annyira, görcsösen.Mennyi energiádba kerül, folyton ezen töprengeni.Sok sikert kivánpk.
Együtt érzek veled, hasonló cipõben járok. Mi is minden egyes hónapban újabb és újabb dolgokkal kerülünk szembe, ami miatt nem jött még össze a babókánk. Ha legyûrûnk egy akadályt jön egy újabb. Szerintem mindenki "görcsöl" csak nem vallja be. Nem hiszem el, hogy könnyedén tovább lehet lépni egy-egy sikertelen hónapon. Én most már ott tartok, hogy azt eszem, azt iszom ami jólesik, mérem a hõmet, ovu tesztezek, teázok, tehát mindent megteszek, ami tõlem telik, ennél többet egyikünk sem tehet, és leginkább remélek. Aztán mensi után kezdõdik minden elõrõl és persze mindenkitõl azt hallom, hogy majd jön a baba, ha jönni akar és ne "gölcsöljek" rajta. Szóval én nem adok neked ilyen tanácsot, de kívánok magunknak mihamarább egy egészséges babókát!
A kérdező hozzászólása: Szerintem mind a kettõben van valami kis igaz. A reményt nem szabad feladni, de mégis nagyon nehéz. Olyan nincs, hogy ne görcsölj, mert annyira szeretné az ember, hogy nem tud, nem lehet nem erre gondolni. Ha már többszöri próbálkozás után még mindig sikertelen, akkor még jobban ez van az emberben, és csak kicsi idõre tudja isten igazán elterelni a figyelmét. Mást nem tudunk csinálni csak újból és újból próbálkozni. Sajnos leesett a hõm reggel 36, 3-ra, így már "várom", hogy mikor jön meg. Kitartást kívánok neked is, és mindenkinek, aki hasonló cipõben jár!
Sajnos akkor megjon en egy eve ebbe szenvedek mindig esik 37-rol naprol napra lefele.
A kérdező hozzászólása: Hát igazatok volt. Megjött ma reggel :(((

Mi bajom lehet? Mar 2. honapja enyhe rozsaszin valadekot tapasztalok menszi elott 1 hettel szinte a nem vart napjaig.! Marc.13-an volt conisacios mutetem. Az utani honap rendben volt

most 2-3 napja tapasztaltam ezt ujra. 1honapja szinte minden nap,mig meg nem jott. Ilyen soha nem fordult meg elo velem.mit tehetnek?mit jelenthet ez a folyas?

Legjobb válasz: Feltétlen vissza kell menned az orvosodhoz,õ megvizsgál.Addig nem leszel nyugodt,míg meg nem bizonyosodsz,h van-e vmi probléma.:)

Feltétlen vissza kell menned az orvosodhoz, õ megvizsgál.Addig nem leszel nyugodt, míg meg nem bizonyosodsz, h van-e vmi probléma.:)
A kérdező hozzászólása: E honap 13-án telik le a 3 honap, most kell mennem kontrollra! de ez nagyon aggaszt mert soha nem volt ilyen.


akkor valoszinü hogy baba.tesztelj .szoritok neked.
Tuti babas vagy:-)Egy teszt bebizonyitja.
felkelés elõtt méred?
A kérdező hozzászólása: Este volt ennyi a höm de fekvés közben, még nem merek tesztelni, mert a multkor nem jött meg és baba sem volt!!!!:((Remélem most sikerült!
A kérdező hozzászólása: Ja, reggel is mértem 37, 2 volt!
Nem jelent semmit, ha terhes vagy, akkor kb. a 12. hétig kísérni fog a mindjárt megjön érzés.
gondolom 3 tized fokot esett a hõd... mindenesetre nekem az esések után mindog megjött. szerintem csak akkor esélyes, ha holnapra visszamegy.
Igen, második válaszolóval teljesen egyetértek: ha szombatig visszamegy, akkor még nem baj az esés, de ha lent marad, akkor mensi.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válszokat, remélem visszamegy a hõ, ha nem akkor majd legközelebb...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!