Találatok a következő kifejezésre: A menszimet nem várom, (33 db)

Mi történhet? 5 napja kesik a menszim, nem vart napjan teszteltem, negativ volt. Ma reggel teszteltem, negativ lett.

Legjobb válasz: babat szeretnek mar lassan 1eve, de eddig semmi. nagyon ketsegbe vagyok esve...

A kérdező hozzászólása: babat szeretnek mar lassan 1eve, de eddig semmi. nagyon ketsegbe vagyok esve...
Ismerem az erzest mi ket es fel eve varunk. Menj el endokrinologushoz es csinaltass 3. es 21. napi vervetelt. Nekem igy derult ki a bibi.
Nekem volt, hogy két hetet késett, annyira akartam a babát. Ne görcsölj ennyire rá, mi másfél éve várjuk én aviva tornázom meg cickafarkot iszom, részemrõl mindent megteszek, hogy jöjjön, de amúgy nem görcsölök rajta, csak megteszem amit tudok érte.
Ezek szerint nem vagy terhes, babát szeretnél?

Sárga színű a folyásom. holnapra(nem)várom a menszit. ez most menszi lesz vagy a baba? fehér folyásom szokott lenni most miért sárga?

Legjobb válasz: Én is ugyan ebben a cipõben, de én ma már teszteltem egy negatívat. Régebben azt olvastam itt, hogy testápolókrém szerû folyásnak kell lennie, de azt is olvasatam már, hogy másoknak szinte száraz, áttetszõ. Hol lehet az igazság? :)

Én is ugyan ebben a cipõben, de én ma már teszteltem egy negatívat. Régebben azt olvastam itt, hogy testápolókrém szerû folyásnak kell lennie, de azt is olvasatam már, hogy másoknak szinte száraz, áttetszõ. Hol lehet az igazság? :)
A kérdező hozzászólása: én megvárom a holnapot!remélem nem a menszim fog megjönni!pénteken már volt egy menszi érzésem éjjel de elmúlt most viszont ez a sárgaság a bugyin.nem is folyás mert csak egy csík van.különben neked vannak tüneteid?
Remelem nincs baj velem de nekem nem is volt soha folyasom...ugy ertem terhesseg elott vagy kozben maig sincs..9 hetesek vagyunk.
A kérdező hozzászólása: mindenki máshogy mûködik.örülj hogy nincs folyásod és hogy a baba már ott van a pociban.én csak azért írtam a sárgaságot mert lehet még valakinek hasonló és talán okossabb leszek ha megírja hogy neki már baba van a dologba és ne parázzak vagy fordítva mert megjön és így jártam.te örülj semmi gond veled és persze gratulálok
A kérdező hozzászólása: azért azt megkérdezhetem hogy voltak-e tüneteid?
Nekem ugy kezdodott, mikor meg nem tudtam hogy babat varok hogy mintha meg akarna jonni..erzes volt es mar 2 hetet kesett de mindig azt hittem na reggel megjon...es nem jott..dohanyoztam es fura kezdett lenni miert nem kivanom a cigit reggel a kaveval..a teszt utan ahogy kiderult hogy babat varok folyamatosan aludni akartam, meg maig is, epp az elobb keltem fel, jol mondva ebresztettek fel!amugy a kave vagy parfum szaga reggel iszonyatosan zavar es ingerel..a melleim mar nagyon reg fajnak, talan ez volt a legelso tunet..drukkolok neked!
Nekem 15-én nem kell megjönnie, és nekem is van sárgás-fehéres folyásom...baba remélem neked is és nekem is. Hasad nem fájt? Vagy más tünet?

Van aki Novemberre, Decemberre nem várja a menszit?

Várjuk együtt a nem várt napot:)Hátha sikerül a baba:)

Legjobb válasz: Én hétfõre nem várom,majd meglátjuk mi lesz.Remélem nem baj,hogy válaszoltam.

Én is nagyon drukkolok mindenkinek:D
GRATULA!!! Jöjjenek csak a nyári gyerekek :)
Utolsó: Ha biztos vagy benne hogy akkor volt az ovud, akkor én még várnék 1 hetet. Mikorra nem várod?
8-ára nem várom. nem vagyok benne biztos, ciklus.hu szerint 23-án volt, de én pl 25-én éreztem ovus fájdalmat, elmulasztani nem mulasztottuk el, ha volt ovum, ebben biztos vagyok, csak hát remélem, hogy egyáltalán volt, és sikerült valami:)
A kérdező hozzászólása: gratula a tesztelõknek:) )) Ha tudod mikor volt ovu akkor rá 1 hétre egy 10 es tesztel ki kell, hogy mutassa:)
A kérdező hozzászólása: 5+5 hetes vagyok:)
Gratulálok Kedves Kérdezõ! Nagyon-nagyon Boldog Babavárást! Kleopátra 89, hová tûntél? Csak mert múltkor a szõnyi kórház került szóba és kérdeztem, csak nem te is komáromi vagy? De még nem kaptam választ!:S
GRATULÁLOK!!!!! én vasárnap tesztelek, szorítsatok :)
kedves utolsó! te komáromi vagy? apukám ott él, én meg Angliában jelenleg, és ha összejött a baba akkor megyek haza a szõnyi kórházba szülni Dr. Rokay Lászlóhoz, elég jó barátok apuval, meg eddig is hozzá jártam, benne megbízom. Lehet ismered is apukámat, tudod a GEO PC nevû számítógép üzletet? Az övé, ha már voltál ott, egy nagyobb darab szemüveges 60as :) Te mikor tesztelsz?
ha 23. 24.volt ovum, nem tudom pontosan, de együtt voltunk egész hónapban, akkor mikor kéne tesztelnem?
Kedves Utolsó! Neked is hatalmas GRATULA! :)
Sziasztok! Teszteltem ma egy jó erõs pozitívat! :) Nagyon boldogok vagyunk:) Drukkolok mindenkinek:)
Kriszta! Megy a drukk! Csajok! Valaki másnak esetleg tünetek? Írjátok ám meg! Nekem annyi, hogy szinte minden nap (különbözõ idõben szurkál a petefészkem, mint 27-én, peteéréskor. Ez jelenthet vmit?
sziasztok. ti hogy vagytok? 8-án tesztelek, egyenlõre mellfájáson kívül semmit nem érzek, de az meg mindig van mans. elõtt, úgyhogy nem tudom egyenlõre, plusz rettenetesen fel vagyok fázva:S remélem azért lesz két csíkom:) mindenkinek szorítok
Sziasztok, köszi mindenkinek a drukkot, de sajna ma este megjött:( A drukkokat elteszem decemberre:) Remélem ti sokkal jobb hírekkel szolgáltok hamarosan! Hajrá csajok:) MIndenkinek 2 csíkot! Kriszta
képzeljétek ma este teszteltem egyet(nem bírtam reggelig várni), és én látok egy nagyon halvány 2. rózsaszín kis csíkot a teszten, ez azért lehet halvány mert még korai stádiumu vagyok? Vagy csak szellemcsík? 3.-án kéne megjönnie. Ti hogy álltok?
ma is csináltam egy másik fajta tesztet, azon elõször nem látszott, de pár perc múlva elõjött egy halvány rózsaszín vonal :) Nagyon örülök! :)
Kleopártra89! Láttam egy másik kérdéshez is írtál, így most innen is küldök egy hatalmas GRATULÁCIÓt! Többiek?Tünetek?
A kérdező hozzászólása: Sziasztok.Kleopátra gratula a halvány csík is csik:) ))))) Milyen erõsségû tesztet teszteltél?
Köszi Adrika :) Elõször 25-össel, de az nagyon halvány volt, aztán ma 10-essel, így már jól lehetett látni. :)
Kedves 23:03-as! Én szorítok! Kedves 23:05-ös! Én már nemvárt elõtt 6 nappal halvány pozit teszteltem, azóta is többet, amik erõsödnek :) Igen, komáromi vagyok! Sajnos nem tudom pontosan, melyik a GEO PC, talán ami a templom mellett van? Én szerintem dr.Ördöghöz fogok járni, kislányommal is hozzá jártam és nagyon meg voltam vele elégedve! Te teszteltél már?
A kérdező hozzászólása: Köszi:) Mindenkinek drukkolok:)
zapatrempolritovo, Neked is gratulálok a pozi tesztedhez! Most mennyi idõs babás vagy pontosan?
Köszi! :) 7 hetes és 2 napos vagyok ma. :)
A kérdező hozzászólása: Ki, hogy viseli a terhességet?Én nagyon rosszul:(
nekem szerencsére semmi tünetem, de én teljesen szét vagyok esve. Az elején vesegyulladásom volt, az elsõ 2 hétben, most meg a torkom akkora mint egy barackmag, gennyes, lázas vagyok, még a bõröm is fáj, szal szenvedek rendesen... de a terhességgel semmi gond, csak most aggódom a babáért így h én is beteg vagyok:((
A kérdező hozzászólása: sajnos nincs baba nem fejlõdõtt a petezsákom és baba sem volt.((
nagyon sajnálom:((
Nagyon sajnálom:( de nehogy magadba ess, a következõ hónapban vár rád a másik babád, a mostani angyalkád meg vigyáz majd rátok! Kitartás, sok erõt kívánok neked!!!
Ó :( Nagyon sajnálom!
Sziasztok csajok! Jó látni hogy mennyire örültök, és gratulálok nagyon (azoknak is, akik csak legközelebb fognak pozitívat teszelni)! Én október végén teszteltem halvány pozit a nemvárt elõtt két nappal, és a múlt héten voltam dokinál, ahol hallottuk a szívecskéjét! Minden rendben volt, kellemetlen tünetem nincs egyelõre :)
Te is július 15re voltál kiírva?:) )) Na kiváncsi leszek, majd ha megszültem visszanézek ebbe a topikba és írok egy privátot, hogy melyik napra sikeredtem:) drukk nektek
Kriszta vagyok, gratulálok nagyon csajok! Akinek meg még nem jött össze (velem együtt:) ) annak nagyon drukkolok! Képzeljétek, a fiammal július 15-ra voltam kiírva, és július 19-én született:D
23.05 vagyok. én holnap tesztelek:) Igen a templom melletti :) Gratulálok a pozitív tesztedhez :)
23.05 vagyok megint, nem bírtam ki, teszteltem egyet ma délután és már ez is egyértelmûen azonnal pozitív lett:) drukkolok mindenkinek!
Kedves 23:05! Neked is hatalmas gratula!!! Ha minden jól megy, talán még találkozunk is a kórházban! Csajok, akiknek pozi lett a tesztjük! Hogy érzitek magatokat? Görcsök, barnázás esetleg valakinél? Mikor mentek orvoshoz? Saját számolásaitok szerint menni idõs lehet a terhességetek?Utsó menszi elsõ napjától? Én 4+3 hét.
23.05 vagyok, köszönöm szépen, igen, lehet, hogy találkozunk, remélem:) én ma vagyok 5 hetes számításaim szerint:)
Nah itt vagyok, nem tûntem el :) ) Én is Dr.Ördög Istvánhoz fogok járni, (az elsõ kislányomat is nála szültem) Akkor csajok lehet hogy találkozunk jövõre a szõnyi kórházban, jó lenne :) Ki mikorra van 'kiírva?' GRATU a többi pozitív tesztelõnek is!!!
Jah, arra elfelejtettem válaszolni, nem komáromi vagyok, a Dr. Úr Kisbéren is rendel ;)
Számításom szerint, én július 19!
23.05 vagyok, én július 15:) csüt. megyekdokihoz, remélem már lesz szívhangunk:) drukk és gratula mindenkinek.(mindenki válogassa ki melyik vonatkozik rá:) )
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.Hát remélem több ilyen nem lesz
A kérdező hozzászólása: Kriszta drukkk:) ))))++++++
Én hétfõre nem várom, majd meglátjuk mi lesz.Remélem nem baj, hogy válaszoltam.
Mi a felhasználóneved? Megkereslek ott!
A kérdező hozzászólása: niki 1 egy kisbaba van az adatlapomon egy tojásban:) )
Sziasztok! Igaz, én nem férek bele az intervallumba (tegnap kellett volna megjönnie), de azért nem várom! Szorítok mindenkinek.
szia. én november 8-ára nem várom, elvileg ma volt a nap amikor együtt kellett lennünk, bár mi minden nap együtt vagyunk, mindkettõnknek nagy a szexuális étvágya szerencsére (mondom most a babatervezés miatt) úgyhogy annyira nem nézegetem a naptárat:) ez a 2. hónap, hogy próbálkozunk, múlthónapban nem volt peteérésem.drukkolok mindenkinek :)
Sziasztok! Mi tegnaptól nem védekezünk :) )) Én is 2.-3-ára nem várnám, de pé után voltunk együtt, szóval szerintem eza hónap csak "bemelegítésnek" volt jó :) Én is Hoxás vagyok, de ott van külön fórum ezekre. 2012es babák, meg babatervezõsök is stb...
A kérdező hozzászólása: nekem tegnap este a 20 cn volt egy rózsaszines barnás maszatolás nem tudom mitõl lehetett:( Drukk mindenkinek++++++ És majd írjatok sikerült e :) Ha van kedvetek gyertek a Hoxára ott van egy két fórum ezeknél tag vagyok:) -2011. október-november-december. Még ebben az évben teherbe esünk. -Akik kisbabát akarnak, és rajta is vannak a dolgon, gyertek beszélgetni -Akik 2012-ben szülni szeretnének:) Várlak ha gondoljátok:)
Én November 2-re nem várom :( 2. babócát próbáljuk összehozni, remélem sikerrel. Én szorítok nektek! :)
Én mára nem várom, és nagyon ideges vagyok, hogy mi lesz. Most egy bevásárló körút vár még rám pedig legszívesebben egesz nap csak feküdnék... Nagyon szorítok mindenkinek!!:)
A kérdező hozzászólása: Utolsó.Sajnálom, hogy így jártál:(nekem mindig 3 hó pihit mondtak a mûtét után
A kérdező hozzászólása: Jól van:) Én tag vagyok már a Hoxán:) esetleg van ahol tag vagy?
Sziasztok! Én majd decemberre nem várom! Sajnos 5 hete volt missed ab-om, de a következõ mensi után mi is újra belevágunk a babaprojektbe. :) Kedves kérdezõ! Esetleg a hoxán nyithatnánk egy klubot, ha van kedved! :)
A kérdező hozzászólása: Nem persze:) Jó lenne egy kis klub ahol megoszthatnák tapasztalatainkat:) Nem tudod van ilyen itt valahol? Mi fél éve próbálkozunk de hiába:(
Én november 10-re nem várom. Te pontoean mikorra nem?
pontosan
27-re nem varom. Ez az elso honap hogy probalkoztunk a parommal. Bizom benne hogy osszejott, es drukkolok Nektek is! :)
A kérdező hozzászólása: Én 2.ára nem várom remélem nem is jön meg.Sikerült pont pozitiv ovu teszt napon együtt lenni:) Mindenkinek drukkolok:) Szedem már a terhes vitamint is
Én is 2-a, 3-a körülre nem várom. Nem használok ovu tesztet, de minden hónapban megszenvedem az ovut:) Mi is akkor voltunk együtt, hátha. Kistesót szeretnénk:D
Az elsõ vagyok:nekünk a 3. baba lesz/lenne(az elsõ 2 gyereke elsõre össze jött).Ez lesz a 2. hónap, hogy próbálkozunk...remélem hamarosan összejön, mert már 39 évesek vagyunk.Sok sikert mindenkinek!
A kérdező hozzászólása: Hát én is csak 2 hónapja használok ovu tesztet de nagyon jó kis dolog:) idáig mindig a nyákra hagyatkoztam, hogy akkor van peteérés de mint kiderült rá 4 napra volt csak pozi ovuteszt:) Mivel én is 30leszek félek, nehogy akkor miatt ne jöjjön a baba:(Meg hát volt 4 vetélésem is
A kérdező hozzászólása: Lányok mindenképp irjatok ha pozi lett a teszt:)
A nemvart elott vagyok 1-2 nappal, de mar nehany napja "mindjart megjon erzesem" van. A melleim is erzekenyek es mara szo szerint ugy erzem mintha be lennenek gyuladva. Csinaltam egy tesztet ma reggel, es NAGYON HALVANY POZITIV! :) )) Varok par napot meg, es csinalok egy ujabb tesztet, jelzem mi lett annak az eredmenye. Remelem megmarad es egy egeszseges kisbaa lesz belole! :) Remelem Ti is jol haladtok, legyszi irjatok majd, kinek hogy alakul!
Köszönöm szépen a jó kívánságot...én is bízom benne és azonnal tájékoztatlak titeket! :)
13:56-nak , nah én is így jártam :) Csináltam 1 tesztet de annyira feleslegesen, csak a férjem gyõzködött, de tudtam hogy korai!!! Természetesen negatív lett :( Én Nov. 2-ára nem várom (mint már írtam) szerintetek mikor csináljak leghamarabb tesztet?
A kérdező hozzászólása: Kleopátra Szerintem 2.án csinálj addigra ki kell, hogy mutassa:) Drukkolok:) )++++++
De már el is keseredtem, mert olyan 24-25 fele éreztem a jobb oldalon petefészkedben szurkálást, azt mondják ez a p.é.(de én csak most tudtam meg) És annak a környékén sem voltunk együtt, úgyhogy tuti negatív lesz a teszt, de ha nem jön meg 2.-án, azért is megcsinálom! :D
A mai ovu tesztemen egyforma erõsségû, szép élénk piros, vastag csíkot láttunk :) Úgyhogy este össze is bújunk apával, hátha... Lehetséges, hogy egy hónapba több peteérés is van 4-5 nap eltéréssel?
10-21 21:00 vagyok (Kriszta). Csajok, ezt nem értem, valaki esetleg? Elméletben múlt hét kedd-szerda körül volt az ovum, együtt is voltunk hétfõn és szerdán is. Meg ma is:) És utána volt egy kis vér. Szerintetek ez mitõl lehetett? a 8. dpo-n? Érthetetlen:(
A kérdező hozzászólása: Adrika Elvileg elõfordulhat egy hónapban több peteérés van ez ritka álltalában ha a középidõben a 14.nap körül tök pozi lesz az ovu teszt vagy a tesz csík erõsebb a kontrolnál akkor másnap 24-36 órán belül ovuláció:) )) És minden nap ha még ovu teszteznél látnád, hogy a tesz csík halványodik.Már ovu napkor is halványabb lesz a teszt.De még ovu napkor is érdemes akciózni:)
A kérdező hozzászólása: 10-21 21:00 vagyok (Kriszta). A vérzés jó fõleg a 8 DPO:) ))))) Az a beágyazódás jele azért hivják pecsételõ vérzésnek.)) De jó most már csak reménykedni kell.))4-5 nap múlva egy 10 es erõsségû terhességi teszt már kimutathatja:) )))Drukk:) ))++++ Ird meg mindenkép mi lett:)
A kérdező hozzászólása: utolsó kivánom, hogy baba legyen:)
Sziasztok. Én november 1-ére nem várom...de azért tegnap(nov.25.-án) csináltam egy tesztet feleslegesen mert negatív lett. Mostmár muszáj várnom vagy hétvégéig vagy jövõhétig! Majd írjatok h kivel mi van! Drukkolok mindenkinek:)
A kérdező hozzászólása: Adrika Általában a menszi elmúlása után elkezd szépen pozitivvá válni az ovu teszt majd peteérés körül középidõben teljesen két csíkot kell látni ezt azt jelenti, hogy 24-36 órán belül ovud lesz rá másnapra már halványodnia kell a tesztednek a második csíknak.leeht nekd már megvolt az ovu azért halvány vagy még most lesz szóval szerintem 1-2 napig tesztelj délután ha eegy idõben és ne igyál egyél elõtte 2 óráig kiváncsi leszek mit mutat a teszt:) Hajrá éd írd meg mi lett:)
én majd csak 2 hét múlva tesztelek, de mindenképpen írni fogok:) mindnkinek drukk!
Sziasztok! Mi a 3.babóra gyúrunk, jövõre leszek 30! Okt.13-19-ig volt meg a havim, sajnos elég rendszertelen a havim(28-34 nap), de 21, 22, 23, 24 együtt voltunk. Elsõ 2-nél nem éreztem sem a peteérést, sem a beágyazódás-volt egy spontán vetélésem és tavaly egy missed ab-m :( 23-án délutántól elalvásig szurkált a méhem, mit gondoltok, mitõl lehetett? Szurkolok Nektek is!
sziasztok! Mi az elsõ picurra gyúrunk, harmadik próbálkozós hónapunk!November 6- ra nem várom!Remélem nem is jön!:)
A kérdező hozzászólása: zapatrempolritovo Gratula:) )vigyázz magatokra és irj mindenképp mi van:)
A kérdező hozzászólása: 13:16 Megy a drukkkk:) ))++++++
A kérdező hozzászólása: Adrika Szerintem azért szúr a méhed mert peteérésed lesz:) Hajrá mindent bele:) Használj ovu tesztet nagyon jó pontosan betudod majd lõni a peteérést:)
A kérdező hozzászólása: 18:27 Druk neked is:) ))+++++ Szedsz már vitamint?
Már vettem ovu tesztet és 2 napja használom is :) Számolásaim szerint 27-n(holnap)lesz peteérésem, a mai ovu teszt negatív. Papírja szerint akkor pozitív, ha peteérés lesz az elkövetkezendõ 24-36 órában. Akkor ez miért lett negatív? Kezdõ ovu-tesztes vagyok, nem értem :S Gratula a már babásoknak és szorítok a többieknek, hogy sikerüljön mielõbb!
Jó lenne:) Kíváncsi leszek, mi lesz:) Most úgyis hosszú hétvége jön, de ha keddig nem jön meg, akkor tesztelek egyet:) Majd írok. Kriszta

Keddre nem várom /elvileg/, sajnos nem rendszeres a menszim. Mikor lenne érdemes tesztelni?

Legjobb válasz: Én is keddre nem várom és holnap reggel tesztelek mert már nem bírom idegekkel.Ha van baba szerintem már ki kellene mutatnia.Érdekelne hogy van e valamilyen tüneted?

Én is keddre nem várom és holnap reggel tesztelek mert már nem bírom idegekkel.Ha van baba szerintem már ki kellene mutatnia.Érdekelne hogy van e valamilyen tüneted?
Kérdésedbõl nem derül ki egyértelmûen, hogy a kedd az átlagos ciklus hosszadhoz van méretezve vagy még a 28. nap. Ha hosszabbak a ciklusaid mint 28 nap, akkor a tesztelést az átlagos ciklus hosszhoz kellene igazítani.

Vajon most sikerült? A tegnap este mért höm 37, 4 volt(nyugalmi állapotban)ma reggel meg 37, 2 nyelv alatt és hüvelyben is! A melleim fájnak föleg a bimbóm érzékeny! Még 2nap a nem várt menszi-ig!

Legjobb válasz: Szerintem remenykedhetsz!A hod az jo,a cicim nekem is mar a nem vart mensi elott egy jo hettel,mar erzekeny volt! 2 nappal a nem vart mensi elott neg teszteltem,6 nap utan (a tegnap +!) (Mas tuneteid nincsenek?FAradtsag,stb?) Sok sikert es boldog baba varast!

Szerintem remenykedhetsz!A hod az jo, a cicim nekem is mar a nem vart mensi elott egy jo hettel, mar erzekeny volt! 2 nappal a nem vart mensi elott neg teszteltem, 6 nap utan (a tegnap +!) (Mas tuneteid nincsenek?FAradtsag, stb?) Sok sikert es boldog baba varast!
Szia! Biztosat csak az elmaradt mensi után tudsz meg. A hõmérséklet ugyanis 12-24 órával szokott leesni a mensi elõtt. A mellfájdalom a mensi elõjele is szokott lenni, de utalhat terhességre is.
A kérdező hozzászólása: Szia!Fáradtság az van, a multkori mensim nem jött meg(19-én)de nem voltam terhes az Uh szerint!Azota sem jött meg!Majd holnap kiderül:)

Menszi érzésem van, Akkor sajna meg fog jönni? Babát szeretnék 8-ra nem várom de már kezd fájni a hasam ez nem jó jel ugye?

Már sajnos kezd fájni a hasam és a derekam 8-ra nem várom de úgy látszik,hogy jönni fog a nem várt.Volt már valaki így ????kb 11-napja voltunk együtt

Legjobb válasz: Nekem is ma kezdett mesisen fájni a hasam, és a derekam... Többet jártam pisilni ma... 7. ére nem várom :) Drukkolunk egymásnak?

Nekem is ma kezdett mesisen fájni a hasam, és a derekam... Többet jártam pisilni ma... 7. ére nem várom :) Drukkolunk egymásnak?
A kérdező hozzászólása: Igen persze nagyon, nagyon szia Zsuzsa
Én azért bizakodom, mert a kisfiamnál is pont így éreztem, szóval azért mertem ezt írni, szóval várakozzunk addig :) Szia, Petra :)
Sziasztok, èn 7.-ère nem vàrom, fàj a derekam ès a pocim, de jò lenne ha ebben a hònapban osszejonne a babò!:-) Kriszti
A kérdező hozzászólása: Szia Kriszti Üdv a táborban:-)))))) akkor neked is drukk :-))))))Zsuzsa
A kérdező hozzászólása: Sziasztok Zsuzsa vagyok én teszteltem tegnap és tegnap elõtt halvány de pozitív lett :-))))))Sziasztok
Wow, akkor lehet, én is ellövök egyet holnap :D Petra. Gratulálok!!!!! Küldjed ide is a csíkokat :) ))

Holnapra nem várom, nagyon szurkál a bal oldalam, ami menszi előtt nem szokott lehet baba?

Legjobb válasz: nálam is ez a kérdés, összevissza fájdogálok, belenyilal nekemis mindenhova, ma reggel teszteltem de nega lett, teljesen elvok keseredve:S holnapra vagy szombatra nem várom, bár a teszt 25ös érzékenységû volt.

nálam is ez a kérdés, összevissza fájdogálok, belenyilal nekemis mindenhova, ma reggel teszteltem de nega lett, teljesen elvok keseredve:S holnapra vagy szombatra nem várom, bár a teszt 25ös érzékenységû volt.
A kérdező hozzászólása: Mi volt a teszt neve? Akkor olyat nem veszek. :D Azért drukkolok neked! Remélem hibás volt a teszted...
http://www.nadorpatika.hu/index.php?page=products&id=68519 ez volt az HCG-line, de mondom nem is ismerem:S
nekem ilyen tüneteim voltak (egyszercsak lettek, pedig elõtte nekem sem volt), aztán kiderült hogy azon az oldalon endometriózisom van. az fájt mensi környékén...
A kérdező hozzászólása: mert felek, hogy nem mutatna meg ki...elozo honapban is, ahogy teszteltem, ra masnap megjott..szoval par napot varnek meg vele :)
De nem attól jön meg, vagy marad el, hogy tesztelsz-e. :) Ahogy gondolod, én drukkolok.
A kérdező hozzászólása: Tudom, csak nekem ezek utan kapcsolodik a 2:P :D Szerinted kimutatna mar? Koszi szepen! Aranyos vagy!
Ettõl még lehetsz terhes, de miért nem tesztelsz?
Én most vagyok 8 hetes és én is barnáztam a nemvár elött két nappal. Halvány barnásat. És igen, terhes voltam. Tesztelj szerintem is!! Drukk ezerrel :) !
A kérdező hozzászólása: Koszi! 2 nap mulva megirom :)
Köszönöm, õ már nagylány! Szorítok Neked! Várom az eredményt.
A kérdező hozzászólása: Ertem..koszi szepen..varok holnapig es ha nem jon meg, akkor holnaputan tesztelek.. grat a babadhoz.. :D
Nem akarlak rábeszélni, megértem, hogy félsz. Csak a saját példám alapján mondhatom, nekem kimutatta a nemvárt napján. De tényleg jobb, ha késõbb tesztelsz, akkor már több a hcg. Én azért csináltam meg, mert "tudtam" hogy terhes vagyok...
A kérdező hozzászólása: Hat koszi csajok, de hajnalban megjott..igaz tiszta barna az egesz, de mar 2 honapja ilyen..tenyleg el kene mennem dokihoz..koszi a drukkot, de ugy latszik a baba nem akar meg jonni. :(

3 hetes terhességet nem várt menszi előtt kimutat a teszt? Vagy nem? Március 10-én jött meg és 14-ig tartott most is 10-11-ére várom de nagyon furán érzem magam!

Legjobb válasz: Áh, még nagyon korai!Még a beágyazódás sem történt meg!Persze vannak nõk akik érzik elsõ perctõl kezdve a babit, de ilyenkor még minden kétesélyes!

Áh, még nagyon korai!Még a beágyazódás sem történt meg!Persze vannak nõk akik érzik elsõ perctõl kezdve a babit, de ilyenkor még minden kétesélyes!
A kérdező hozzászólása: Lehet hogy azért mert nagyon görcsölök hogy legyen babám de az a fura hogy még van majdnem 10 napom hogy megkéne jönnie de már most tompán fáj a hasam meg feszül a hasam alja és a mellbimbóm estére amikor megyek fürödni tele van fehér pöttyökkel!És amikor megjön elõtte 2-3 nappal szoktam csak görcsölni
A vélt fogamzástól számított kb. két héten belül mutathat valamit a teszt. Ez nagyjából a nem várt napja körül van. Leghamarabb a nem várt elõtt 1-2 nappal lehet tesztelni, de akkor még megeshet, hogy negatív annak ellenére mégis baba van a dologban.
Nem akarom, hogy tesztet pazarolj el, szo sincs errol de ha 14-en lett vege a mensidnek akkor nincs kizarva, hogy volt egy spontan peteeresed mondjuk 15-20 kozott es megfogant a baba. A nagykonyv szerint kozepido tajan van pe de attol meg nincs kizarva, hogy valakinel hamarabb bekovetkezik egy spontan peteeres. Persze azt tanacsolom, hogy meg ne tesztelj. Mindenkepp vard meg a nemvart napjat, csak azt szerettem volan irni, hogy ilyen is lehetseges.
Szia! Nekem is 10-én jött meg, és szintén 10 körül jön a következõ. Szerintem is még nagyon korai. Én beszéltem védõnõvel, azt mondta, ha 5 napja késik, akkor teszteljünk. Én az eddigi hónapokban elkövettem azt a hibát, hohy mindig teszteltem aznap reggel, mikorra meg kellett volna jönnie, és így kidobtam az ablakon 4 tesztnyi pénzt. Legyél türelmes, inkább akkor tesztelj, mikorra van esély, hogy pozitívat mutasson a teszt! Szerintem most még ez eléggé esélytelen...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!