Találatok a következő kifejezésre: A menszim 1 héttel (22 db)

Hát egy tesztet csinálhatnál, vagy menj el dokihoz.
mint neten doktorált nõgyógyász, menj orvoshoz.

A mellem fáj már 3 napja de azért nem úgy hogy majdnem leszakad! DD, pedig a menszimnek még van 1 hete, ez mindenképpen a menszit jelezheti?

Írhatna valaki akinek volt valami hasonló tünete és terhes lett

Legjobb válasz: elõzõ vagyok! állandóan azt néztem most akkor meg jött. És amikor a nem várt napja esedékes volt.kkor csináltam tsztet ,de negatív volt. Utána vártam egy hetet, persze nem jöt meg továbbra se,és pozítiv lett. Drukkolok:)

elõzõ vagyok! állandóan azt néztem most akkor meg jött. És amikor a nem várt napja esedékes volt.kkor csináltam tsztet , de negatív volt. Utána vártam egy hetet, persze nem jöt meg továbbra se, és pozítiv lett. Drukkolok:)
szia! hát én pénteken teszteltem pozitívat!! És nekem is fájt a mellem nagyon és most is , meg különös hasszurkám is volt. Na meg olyan mint ha mindjárt megjönne......DE nem Ugyhoyg van esély.Én éreztem már ilyenkor, hogy az vagyok.REMÉLTEM:)
Szia! Ez még akármi is lehet. Nem szoktad mérni az ébredési hõdet? Sokat ssegít a bizonytalanságon. Ha reggelente 37 körül, vagy felette van, és mensi elõtt 1-2 nappal nem megy le, akkor jó esélyeid vannak. Nekem pé utáni 12-16. napig émelygésem volt, abból tudtam, hogyy összejött a baba. A mellem viszont egyáltalán nem volt érzékeny. Nem vagyunk egyformák, mindenkinél más-más tünetek jelentkeznek. Drukkolok, hogy baba legyen!!!:)
A kérdező hozzászólása: köszi a biztató szókat remélem baba lessz, a hõmet nem mérem, valami más tünet ilyenkor mi volt nektek?
Nem akarlak elszomorítani, de nekem mensi elõtt már 14 nappal, tehát a pé után elkezdenek nõni a melleim és egészen a mensi végéig majd' leszakadnak mert annyira fáj...szóval szerintem ez még nem egyértelmû jele a babának...de azért nagyon szurkolok hogy baba legyen a dologban :)

Menszi előtt vagyok 1 héttel, a krémes fehér folyás utalhat menszire és terhességre is?

Van köze a terhsségnek a folyáshoz vagy ebből bármi lehet?

Legjobb válasz: Nekem a szokatlan mennyiségû folyás sajnos menzeszre utalt a múlt hónapban. De szerintem bármi lehet belõle.

Nekem a szokatlan mennyiségû folyás sajnos menzeszre utalt a múlt hónapban. De szerintem bármi lehet belõle.
Nekem krémes szokott lenni mensi elõtt. Szerintem amúgy egy héttel mensi elõtt még ne figyelj jeleket. Úgyis talál az ember ilyenkor, ha kell, ha nem.
Nekem krémes volt, furcsálottam is, mert sosem volt ilyen...végülis nem jött meg és pozi lett a teszt. 15hkm

Menszi elott es utan voltam a parommal de nem tortent meg az aktus csak egy kis elojatek. A menszim megjott viszont most utanna vagyok 1.5 hettel. Tudom mostanaban lenne peteeres. De nem ilyen szokott lenni! Mit tegyek?

Hanyingerem van,faradt vagyok,sokat jarok pisilni,faj a fejem,szurkal a hasam alja...Volt egy vetelesem szolval tudom most nagyobb az eselyem a teherbeesesre.Szerintetek?Csinaljak tesztet?Ha az vagyok nem akarok elvesziteni megegy babat!!!!

Legjobb válasz: És ez a mensid rendben volt? Próbálj meg tesztelni, nem tudom, lehet, hogy az elõzõ ciklusba összejött, és ennek ellenére mégis menstruáltál.

És ez a mensid rendben volt? Próbálj meg tesztelni, nem tudom, lehet, hogy az elõzõ ciklusba összejött, és ennek ellenére mégis menstruáltál.
a menszid rendes volt?szerintem a jelei is lehetnek a babának, szerintem tesztelj, de csak reggeli vizeletböl.
A kérdező hozzászólása: Rendesnek tunt de talan nem volt annyi es vagy 3 napig volt meg.Nem igazan figyeltem!!!!
A kérdező hozzászólása: ezt kihagytam: * de csak 2 napig tartott
Csinálj most egy tesztet, ha az vagy, már kimutatja!

Mi bajom lehet? Mar 2. honapja enyhe rozsaszin valadekot tapasztalok menszi elott 1 hettel szinte a nem vart napjaig.! Marc.13-an volt conisacios mutetem. Az utani honap rendben volt

most 2-3 napja tapasztaltam ezt ujra. 1honapja szinte minden nap,mig meg nem jott. Ilyen soha nem fordult meg elo velem.mit tehetnek?mit jelenthet ez a folyas?

Legjobb válasz: Feltétlen vissza kell menned az orvosodhoz,õ megvizsgál.Addig nem leszel nyugodt,míg meg nem bizonyosodsz,h van-e vmi probléma.:)

Feltétlen vissza kell menned az orvosodhoz, õ megvizsgál.Addig nem leszel nyugodt, míg meg nem bizonyosodsz, h van-e vmi probléma.:)
A kérdező hozzászólása: E honap 13-án telik le a 3 honap, most kell mennem kontrollra! de ez nagyon aggaszt mert soha nem volt ilyen.

Lányok? Lehet olyan, hgy attól jön meg kb 1 héttel hamarabb a menszem, mert minden nap 2x masztizok?

Rem nem az a gond.

Legjobb válasz: nem valószínû. Keress fel egy nõgyógyászt. Megmondja mi bajod.

nem valószínû. Keress fel egy nõgyógyászt. Megmondja mi bajod.
Nekem attól csak késni szokott, de ez sok mindentõl függ, például a kortól is. Ha tini vagy, akkor még normális, hogy nem rendszeres, de ha már felnõtt vagy, fõleg 20+, szerintem menj el egy nõgyógyászhoz.
hogy szoktad csinálni a masztit, mert attól is függhet?
A kérdező hozzászólása: 16 És újjazás, vibri, de nem olzan extra nagy, csak 10 cm..
Menzesz sietni, vagy késni tud stressz hatására, vagy bármilyen egészségügyi probléma hatására, de masztitól semmiképp sem. Emiatt ne aggódj. Masztizz annyit, amennyi jól esik. :)

Soha nem voltam rosszul a menszi elött, de most 1 héttel elötte minden bajom van. Van erre valami jó modszer?

Ezek a rosszul létek abban nyilvánulnak meg,hogy szédülök néha,fáj a fejem,a lábamat húzza a görcs és eddig 5 napig tartott most mege 7 napig.Gondolom 40 évesen még nincs változó kor?!!van erre valami amitöl ez meg szünne,mert már elör.ha tudtok irjatok valami megoldást erre félek a következ? hónaptól,elégggé rosszul viselem ezeket a szédüléseket is...

Legjobb válasz: Elõfordul...Kb 3-4 évente 1x nekem is van ilyen...örüljünk neki,más minden hónapban ettõl szenved... mi meg párévente kibirjuk...

Elõfordul...Kb 3-4 évente 1x nekem is van ilyen...örüljünk neki, más minden hónapban ettõl szenved... mi meg párévente kibirjuk...
Szerintem meg nem örülnöd kéne, hanem orvoshoz fordulni. Ha sose volt problémád, akkor ez most jelez valamit. Ráadásul nem is biztos, hogy csak a menzesszel van összefüggésben. Nem "gondolni" kell, henm kérdezni. Az is baj, ha a mindig 5 nap után hirtelen 7-re változik. (Egy hónap még nem változás, 2-3 már igen.)
9:52-vel egyetértek. Nekem kb.37-38 évesen történt egy hasonló változás a menzeszemben: erõsebb pms, kicsit hosszabb és erõsebb vérzés. Az orvos kivizsgált és felvilágosított, hogy bizony a közeledõ klimax akár 10-12 évvel korábban is okozhat már tüneteket. Akkor jót nevettem, ma, 41 évesen már határozottabban érzem a változást, bár még mindig jó messze van az igazi változókor. Jelenleg évente végeznek egy átfogó hormonvizsgálatot és ha szükséges, hormonpótlást fogok kapni. Mindenképpen menj el a nõgyógyászhoz és õszintén beszélj vele a problémádról.

Babás lehetek? A menszi után 1 nappal voltam együtt a párommal, azóta 1 hét telt el, de azóta nagyon fel vagyok puffadva, fáj a hasam, és elég sok fehér foyásom van. Mennyi az esélyem?

Legjobb válasz: Szia Nem akarlak elkeseríteni, de nagyon picike az esélye, hogy babás légy... Elõfordulhat, de ne éld bele magad... Inkább azt mondom, hogy nem vagy az... és azt kívánom, hogy az légy. Fehér folyást bármi okozhat... Lehet pé miatt... és most kéne ha babát szeretnétek. Puffadást a mostanság fogyasztott kaják...

Szia Nem akarlak elkeseríteni, de nagyon picike az esélye, hogy babás légy... Elõfordulhat, de ne éld bele magad... Inkább azt mondom, hogy nem vagy az... és azt kívánom, hogy az légy. Fehér folyást bármi okozhat... Lehet pé miatt... és most kéne ha babát szeretnétek. Puffadást a mostanság fogyasztott kaják...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!