Találatok a következő kifejezésre: A menszeszem voltam, amikor (10 db)

Amikor neked megjött a menszesz, milyen előjelei voltak?

Mint pl: -szőrősődés a honad alatt és a nemi szevednél -mellnővés

Legjobb válasz: Punci és hónaljszõr, mellnövekedés, fehérfolyás, ezek mind elõjelek. Neked melyik van?

Punci és hónaljszõr, mellnövekedés, fehérfolyás, ezek mind elõjelek. Neked melyik van?
A kérdező hozzászólása: Amit felsoroltál mindegyik van.
Nekem a folyás után 1, 5 évvel késõbb jött csak meg.
A kérdező hozzászólása: Nekem már 6 hónapja van!
A hat hónap nem túl sok.Nekem 2, 5 évig volt az elsö menstruáció elött.De mindig legyen nálad betét és egy tiszta bugyi.
Hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: 11 vagyok

Egy hónap hijján 14 voltam amikor megjött most 15 és él éves vagyok. A menszeszem eleinte normális volt. Utána zavaros. Most utolsó két Hónapba megint jó volt, de most megint zavaros. Miért zavaros még mindig?

Már elegem van. Sexuális életet nem élek de lassan szeretnék, és igy elég parás.(azt se tom mikor lehetek terhes vagy mikor késik!) oké a védekezés de engem nem nyugtat meg.! Tabira gondoltam ami beállithatná de anyám nem engedi:S Hogy tudnám meggyözni rola? vagy tehetek ellene vmit hogy beálljon végre?:S elöre is köszi

Legjobb válasz: Zavaros=rendszertelen??? Ha még csak másfél éve volt az elsõ, akkor várj, hogy rendezõdjön. Ha egyéb problémád is van, akkor menj el egy nõgyógyászati vizsgálatra, lehet, hogy az orvos fog akár tablettás kezelést javasolni.

Zavaros=rendszertelen??? Ha még csak másfél éve volt az elsõ, akkor várj, hogy rendezõdjön. Ha egyéb problémád is van, akkor menj el egy nõgyógyászati vizsgálatra, lehet, hogy az orvos fog akár tablettás kezelést javasolni.
18 vagyok, 5éve menstruálok, és még nekem sem állt be a menzeszem (nem szedek fogamzásgátlót) van úgy hogy 2-3 napot késik, van úgy hogy 2-3 nappal hamarabb jön meg. Szóval nyugi!:)
A kérdező hozzászólása: kösszi mindenkinek:) ismerem a ciklus pont.hut de csak az utobbi idöben reggeltem és most elég normális volt csak most rossz megint:S am igen rendszertelen de nekem nem 2-3napokat késik hnem van h 28ra jön meg van h 45.re van h 35re..:S
Ne aggódj majd beáll.Tabit meg én se adnák a lányomnak 15 és fél évesen ( ez nem sértés csak hozzászólás). Ha túl hamar kezded a tabi szedés akkor meg felnõtt korodban lesz - a te szavaiddal élve - zavaros a menzeszed.Szóval most várj csak.
Nem akarlak elkeseríteni, de lehet, hogy mindig is össze-vissza fog megjönni a mensid. Várnod kell, mást nem tehetsz. Tabit én sem engedném a lányomnak ennyi idõsen, de ha jól érvelsz, hogy ilyen össze-vissza ciklusaid vannak, és azt is elmondod, hogy majd nem akarsz terhes lenni. Sokszor kell hangoztatni, minden hónapban, amikor megjön vagy épp nem. Addig pedig, ha szexuális életet élsz, fiyelj a védekezésre és nem lesz baj.
Szia, én is 15, 5 éves vagyok, és nekem 13, 5 évesen jött meg.De még mindig nem állt be, csak egy kis ideig kiszámítható utána felborul.Nem tudom ismered-e a ciklus.hu-t. Nekem elég jól eltalálja hogy mikor fog megjönni.Ez egy netes naptárrendszer. De szentem be fog állni elõbb vagy utóbb.

Ma voltam a nőgyógyásznál először. és kérdezte, hogy szokott e a menszeszemmel valami rendellenesség lenni? Mondtam, hogy nem . De amikor megvizsgált mondta hogy van egy kis folyás.

de ez normális mindenkinél nem? és amikor nyomkodta a hasamat kérdezte h neme fáj.és mondtam hogy egyáltalán nem , mire fura fejet vágott.megnézett az ultrahangon és mondta hogy nem lát terhességet, de vegyek egy tesztet.de az is lehet hogy vastag,sürü. ezt mire érette? és lehetséges hogy terhes vagyok?13 napja múlt el a menstruációm.nem lehet hogy felfáztam és azt érezte? mert reggel sokat rohangáltam a wcre a felfázás tüneteivel.

Legjobb válasz: Szia! Azért vágott fura fejet, mert a "felfázás" egyik tünete, hogy érzékeny a hólyagalap. Hiányolt nálad egy tünetet. :-) Terhes valószínûleg nem vagy, vagy ha igen, akkor még nem kimutatható. A ciklusod onnan kezdõdik, amikor megjön. Ahhoz képest hányadik napon vagy?

Szia! Azért vágott fura fejet, mert a "felfázás" egyik tünete, hogy érzékeny a hólyagalap. Hiányolt nálad egy tünetet. :-) Terhes valószínûleg nem vagy, vagy ha igen, akkor még nem kimutatható. A ciklusod onnan kezdõdik, amikor megjön. Ahhoz képest hányadik napon vagy?
A kérdező hozzászólása: a doktornak nem mondtam el hogy szerintem fel vagyok fázva.eléggé meg voltam szeppenve.12én jött meg tehát a mai nappal 20.
Valószínûleg van vmi fertõzésed, azért sûrûbb a folyásod, és a felfázásos tüneteid is erre utalnak. Kaptál vmi gyógyszert? Vagy miért mentél el hozzá? Mert terhesség megállapítására majd csak kimaradt mensi utáni második héten érdemes elmenni dokihoz, de már elõbb pozit tesztelnél.
A kérdező hozzászólása: fogamzásgátló gyógyszert mentem felíratni.
Értem. Azért ha továbbra is sûrûn szaladgálsz wc-re, vagy egyéb kellemetlen tüneted lenne, menj vissza hozzá, hogy rendbe tegyen.

Kedves doktor úr! 38 éves vagyok, 4 gyereket nevelek. Csak azt szeretném megkérdezni, mi lehet a menszeszemmel, mert van, amikor hónapok is kimaradnak. Orvosnál voltam, azt mondta a korral jár. Nem szedek semmit, ön szerint mi lehet velem, most is 2 hónap

Kedves doktor úr! 38 éves vagyok, 4 gyereket nevelek. Csak azt szeretném megkérdezni, mi lehet a menszeszemmel, mert van, amikor hónapok is kimaradnak. Orvosnál voltam, azt mondta a korral jár. Nem szedek semmit, ön szerint mi lehet velem, most is 2 hónapja nem jött meg. Kérem, valamit írjon rá. Köszönöm tisztelettel, Etelka

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Ezek a panaszok az életkorral nem magyarázhatók. Javaslok egy részletes nőgyógyászati, hormonális kivizsgálást. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Ezek a panaszok az életkorral nem magyarázhatók. Javaslok egy részletes nőgyógyászati, hormonális kivizsgálást. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Kedves doktor úr! 38 éves vagyok, 4 gyereket nevelek. Csak azt szeretném megkérdezni, mi lehet a menszeszemmel, mert van, amikor hónapok is kimaradnak. Orvosnál voltam, azt mondta a korral jár. Nem szedek semmit, ön szerint mi lehet velem, most is 2 hónap

Kedves doktor úr! 38 éves vagyok, 4 gyereket nevelek. Csak azt szeretném megkérdezni, mi lehet a menszeszemmel, mert van, amikor hónapok is kimaradnak. Orvosnál voltam, azt mondta a korral jár. Nem szedek semmit, ön szerint mi lehet velem, most is 2 hónapja nem jött meg. Kérem, valamit írjon rá. Köszönöm tisztelettel, Etelka

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Ezek a panaszok az életkorral nem magyarázhatók. Javaslok egy részletes nőgyógyászati, hormonális kivizsgálást. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Ezek a panaszok az életkorral nem magyarázhatók. Javaslok egy részletes nőgyógyászati, hormonális kivizsgálást. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Mi lehet ez? Október 7.-én jött meg a menszeszem, tartott 3-4 napig. Tegnap voltunk együtt a férjemmel megszakításos módszerrel. Ma reggel óta fájdogál a hasam alja, kicsit olyan mint amikor megvan.

Elvileg 20-21 én van peteérésem. Nemrég voltam pisilni és egy kicsi vér volt a papíron.... miért? ez lenne a peteérés jele vagy másé? na most teljes bizonytalanságban vagyok... 5 hónapja szültem :) szerintetek mi lehet? folyamatosan nyílalgat a hasam aljánál.

Legjobb válasz: Nem lehet egy kis gyulladás?

Nem lehet egy kis gyulladás?
Nem tudom nekem szólt-e, de nem is akarom mentegetni magam, de én nem pontoztam.(2. válaszoló).Se le, se fel.
kösz a lepontozást, imádom ezt a mentalitást...
ez bizony peteérés lesz! 98%-ot adok neki. :-)
A kérdező hozzászólása: köszi :)
A kérdező hozzászólása: én sem pontoztam le senkit, most asdok mindenkinek zöld kezecskét és köszönöm a válaszokat.
Bocsika, veletek semmi gond, csak valaki belekontárkodott a válaszomba, mert olyan kedve volt... :-)

Tisztelt Doktor úr. A barátnőmnek, 4 napja késik a menszesze. Mi kb 2 hete voltunk együtt, de vigyáztam. Tehát én biztos vagyok benne, hogy benne nem mentem el. Azt szeretnénk tudni, mi az ok amiért késik neki. Az ideg, a stressz ami miatt késhet? Köszönj

Tisztelt Doktor úr. A barátnőmnek, 4 napja késik a menszesze. Mi kb 2 hete voltunk együtt, de vigyáztam. Tehát én biztos vagyok benne, hogy benne nem mentem el. Azt szeretnénk tudni, mi az ok amiért késik neki. Az ideg, a stressz ami miatt késhet? Köszönjük válaszát.

Legjobb válasz: Tisztelt Uram! A menstruáció kimaradásának több oka is lehet, de mindenképpen javaslom elvégezni a terhességi vizelettesztet. Ez tehát most az első lépés! Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Uram! A menstruáció kimaradásának több oka is lehet, de mindenképpen javaslom elvégezni a terhességi vizelettesztet. Ez tehát most az első lépés! Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán
Tizenéves vagy gondolom, a hormonjaid rendetlenkednek. Ennyi.
Mióta menstruálsz és hány éves vagy?
nem vagy túl vékony?nem fogyóztál mostanság? nekem akkor maradt ki amikor sokat fogytam és nem ettem szinte semmit.
Az elsõ vizsgaidõszakom idején két hónapig kimaradt... Azóta rendszeres, gondolom a sok, addig ismeretlen stressz volt az oka.
A kérdező hozzászólása: Nem fogyozok egyaltalan, es a menstuaciom 6 eve jar, igaz az elejen nem volt mindig stabil, viszont az utobbi par evben eleg stabil volt. (gondoltam arra az lehetosegre is, hogy van baratom es talan o is befolyassal lehetett/lehet a hormonaimra?) Amugy koszike az eddigi kommenteket!
Ha 6 éve menstruálsz, akkor nem vagy már kislány. Tessék felemelni a popódat, és elmenni egy nõgyógyászhoz, mert ez lehet hormonzavar, esetleg komolyabb elváltozás, mint ciszta, mióma stb. Másfél hónapja késik a menzeszed, és eddig a doki még sem fordult a fejedben? Nem találgatni kell, hanem felkeresni az orvost, mert komolyabb probléma is lehet belõle.

Csütörtökön voltam orvosnál, több mint 3 hete késik a mensim. 2 hét múlva kell visszamennem. Mire vár? Nem kaptam semmilyen gyógyszert ami meghozná a menszeszem? !

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/87f8c5364934039b0303d7..

Legjobb válasz: a leletedre nem irt semmit?Esetleg nem csináltál terheségi tesztett vagy a doki nem küldtt el?

a leletedre nem irt semmit?Esetleg nem csináltál terheségi tesztett vagy a doki nem küldtt el?
Szia! Nekem is 3 hét késés után lett pozitív a teszt, elmentem dokihoz, de mivel a cilkusom elég rendszertelen volt(soha nem volt 28 napos) azt mondta higy kb 4 hetes terhes vagyok(pedig akkor már 7-8 hetes körül kellet volna lennie ha 28napos lett volna a ciklusom). Jövõhét csütörtökön megyek vissza akkor már lesz szívhangja is a picinek.
Akkor a doki arra vár hogy 2 hét múlva lát-e valamit.Én mikor voltam elöszõr csak a megvastagodott nyálkahártyát látta és 2 hét múlva már ott volt az én kicsi babám.Én a helyedben csinálnék egy másik tesztet és ha az is poz akkor megvárnám a 2 hetet és meglátnám mit mond.(Én 6 tesztet csináltam mire elhittem hogy baba van és az 1 stimus honapban összejött) A leletre mit irt? Kívánom hogy minden ugy legyen ahogy szeretnéd!
A kérdező hozzászólása: Gratulálok a babóhoz:-)Csütörtök reggel csináltam tesztet, pozitív is lett igaz csak 10 perc után az is nagyon halványan.A doki is csinált, de õ azt mondta negatív.Nem tom mi van , a hõmön sem tudok elmenni!?Igaz a ciklusom rendszertelen, ezért mindig remánykedek
A kérdező hozzászólása: Bocsi:reménykedek

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!