Találatok a következő kifejezésre: A menszeszem napos, de (8 db)

13 napja késik a menszeszem. Csináltam 2 tesztet (egyik 3 napos másik 9 napos késésnél) Mindkettő negatív lett. Folyton görcsölök. Eztán megyek majd orvoshoz, de kíváncsi lennék a véleményetekre hogy mitől lehet ez? Terhesség? De akkor miért negatív?

Legjobb válasz: Szia lehet hormonzavar de sok minden lehet idegeskedés stb.. Ezt csak doki tudja megmondani. Azért csinálj mégegy tesztet hàtha és csak késöbb volt ovud és ezért nem mutatta ki.

Szia lehet hormonzavar de sok minden lehet idegeskedés stb.. Ezt csak doki tudja megmondani. Azért csinálj mégegy tesztet hàtha és csak késöbb volt ovud és ezért nem mutatta ki.
én is hormonzavarra tippelek, meg hogy idegeskedsz hogy nem jön meg. nekem egyszer 3 hónapig nem jött meg stressz miatt. nõgyógyászomtól kaptam rá gyógyszert.
A kérdező hozzászólása: Nekem sose késett még csak akkor mikor terhes voltam a kislányommal, de akkor 9 hónapig. Mindig olyan szabályos nekem történjék bármi
Nem feltétlenül jelent bajt. Nekem is megbolondult egy ideje, volt hogy kb. 119 napos volt a ciklusom. Aztán ilyen ciklus mellett is teherbe estem szeptemberben. Mondta is az orvos, hogy ez elég furcsa ilyen zavaros ciklus mellett, mert nehezebben szokott sikerülni, de az én példámból láthatod, hogy nem feltétlenül jelent bajt. Lehet az idõjárás vagy idegesség. Sok dolog okozhatja, de a 13 nap késés nem a világ vége. :) Ki is maradhat akár, nem kell egybõl megijedni. :)

28, 30, 34 napos ciklusaim vannak, de minden honapban megjön. De valamikor megjön de olyan mintha a menszeszem utolso napján lennék. Ezt mi okozhatja?

Van olyan hogy reggel megjön alig vérzek,majd délutánra elmulik,majd 2 nap mulva megjön "rendesen".Görcsölés van,meg a többi velejáró.Orvosnál jártam,aki mindenféle vizsgálat nélkül hormongyógyszert irt fel,nem szedtem be. /3 kislány édesanyja/

Ha 5 napot késett a menszeszem, de egyébként 30 napos szokott lenni a ciklusom, most mikor várható a peteérés?

Legjobb válasz: A peteérés az bármikor megtörténhet... De valószínû, hogy kb. úgy lesz a pé-d, ahogy most volt...

A peteérés az bármikor megtörténhet... De valószínû, hogy kb. úgy lesz a pé-d, ahogy most volt...
Menstruációval új ciklus indul. Ha megvolt az elõzõben a peteérés, akkor most minden úgy várható, ahogy szokott...

Késik/kimaradt a menszeszem de nem vagyok babás. Kérdésem: lehet kivételesen 38-40 nap körül peteérés? Normálisan 28 naposak a ciklusaim, most 10 napja kimaradt/késik.

Az érdekel, hogy van-e esélyem kimaradást követ?en teherbeesni. Köszönöm a segítségeteket.

Legjobb válasz: Ha van peteérésed, akkor esélyed is van. Mibõl gondolod h nem vagy babás?

Ha van peteérésed, akkor esélyed is van. Mibõl gondolod h nem vagy babás?
Szia! Nekem alapból 40 naposak(vagy még több) voltak a ciklusaim, cickafarkcseppel tudtam úgy 33-34 naposra beállítani. Nekem nagyon nehezen maradt meg a drága, 2 év kellett hozzá. 33 h km
A kérdező hozzászólása: Vérvizsgálaton voltam. Se nem baba, se nem hormonzavar. Minden rendben van a hormonokkal, csak menszeszem nincs. Talán túlságosan szerettem volna. :) Már a terhességi tüneteket is észleltem, de vérmintában a HCG 3, 5 volt.

A menszeszem 25 napos, de most előtte 2 napig barna folyásom volt. Lehet ez esetleg valami hormon zavar?

Szeretnénk még egy babát.A manót még kétszer szoptatom naponta.

Legjobb válasz: Szia! Egy egyszerû vérvétellel utána tudsz járni. Valószinüleg hormon zavar lehet a háttérben. Biztosat csak a vérvétel után tudhatsz meg.

Szia! Egy egyszerû vérvétellel utána tudsz járni. Valószinüleg hormon zavar lehet a háttérben. Biztosat csak a vérvétel után tudhatsz meg.

2 menszesz közt kb félidőben (nagyon rövid, 21-25 naposak a ciklusaim) van valamim, amit nem hívnék folyásnak, de mégis valami. Ez peteérés lehet? Ha nem az, akkor viszont mi ez?

Ilyen s?r? nyálka jelleg? valami. Ez így van, miótan nem szedem a fogamzásgátlót, kb 4 hónapja. 1-2 napig van, aztán megint nincs ez a "nyálka" enyhén sárgás szín?.

Legjobb válasz: ez peteérés szinte biztos:)

ez peteérés szinte biztos:)
Igen, a folyás a peteérés jele.
A kérdező hozzászólása: :-))))) Remélem tényleg az. Köszi a válaszokat. Jut eszembe a múltkor valki azt írta, hogy ilyen rövid ciklusnál nincs peteérés. 25-23-21 naposak. most akkor van, vagy nincs?

2 menszesz közt kb félidőben (nagyon rövid, 21-25 naposak a ciklusaim) van valamim, amit nem hívnék folyásnak, de mégis valami. Ez peteérés lehet? Ha nem az, akkor viszont mi ez?

Ilyen s?r? nyálka jelleg? valami. Ez így van, mióta nem szedem a fogamzásgátlót, kb 4 hónapja. 1-2 napig van, aztán megint nincs ez a "nyálka". Enyhén sárgás szín?.

Legjobb válasz: Ez a peteérés lehet.

Ez a peteérés lehet.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!