Találatok a következő kifejezésre: A menszeszem napos, (34 db)

Tenyleg kozrejatszik a 90 napos dieta a menszeszben?

Nekem mar kesett 1 napot:(

Legjobb válasz: A 90 napos diéta annyira szervezetbarát és bölcs fogyókúra, hogy dehogy vágja haza az anyagcserédet, és dehogyis árt a testnek! Sõt, hasznos, hisz ez egy új életfoma, akár élethosszig is tartható a 90 napos.:D:D :S Lehet lepontozni.

A 90 napos diéta annyira szervezetbarát és bölcs fogyókúra, hogy dehogy vágja haza az anyagcserédet, és dehogyis árt a testnek! Sõt, hasznos, hisz ez egy új életfoma, akár élethosszig is tartható a 90 napos.:D:D :S Lehet lepontozni.
A kérdező hozzászólása: VAGYIS?
en csinaltam a kilencven naposat, nem valtozott a menzim tole. viszont a stressztol, meg a lelki dolgoktol is siman valtozhat a menzid, illetve ha a 90 napos neked nagyon drasztikus valtozas (pl sokkal kevesebbet eszel, vagy most kezdesz el egy bizonyos tipusu kajat enni, amit eddig nem), akkor valtozhat.. de tobbnyire (nalam legalabbis) mindig lelki oka volt a menzi valtozasnak.
Elsõ vagyok. Amikor az ételeket csoportosítod, akkor kizárod azt, hogy egyik-másik segítse egymás vitaminjainak, makroelemeinek a hasznosítását. Ez innentõl tovább gondolható. A menzeszedre ezen kívül akkor lehet hatással, ha drasztikusan fogytál, vagy hirtelen estél neki egy a tested számára szokatlan diétának. De. Az nem jó, ha olyan a fogyókúra, amely átmenetileg megszabadít pár kilótól, majd ezek lassabban- vagy gyorsabban vissza is jönnek, mivel a kúra 90 napjának lejárta után nem folytatod ezt az életmódot. Még szerencse..:S A nõi hormonok termelésére (is) hatással vannak a vitaminok (pl az E, különösen, de C, A...) Innentõl magad átláthatod, vajon kiegyensúlyozottan táplálkozol-e a diétádban. És igen, egy napos kését naná, hogy észre vesz egy a testét ismerõ, arra igényes nõ... Több okból is.

Tisztelt Doktor úr! Azt szeretném megtudni, hogy 2 hónapja nem jött meg a menszeszem, felírtak egy 5 napos utrogestan kezelést és semmi. Ennek már 4 napja. Reménykedhetem, hogy visszajön a menszeszem még? 43 eves vagyok, letezik, hogy klimax állna a hátté

Tisztelt Doktor úr! Azt szeretném megtudni, hogy 2 hónapja nem jött meg a menszeszem, felírtak egy 5 napos utrogestan kezelést és semmi. Ennek már 4 napja. Reménykedhetem, hogy visszajön a menszeszem még? 43 eves vagyok, letezik, hogy klimax állna a háttérben?

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Ritkán ugyan, de előfordulhat, hogy a klimax ilyen életkorban jelentkezik. Ennek megállapítására azonban komolyabb kivizsgálás szükséges. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Ritkán ugyan, de előfordulhat, hogy a klimax ilyen életkorban jelentkezik. Ennek megállapítására azonban komolyabb kivizsgálás szükséges. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor úr! Azt szeretném megtudni, hogy 2 hónapja nem jött meg a menszeszem, felírtak egy 5 napos utrogestan kezelést és semmi. Ennek már 4 napja. Reménykedhetem, hogy visszajön a menszeszem még? 43 eves vagyok, letezik, hogy klimax állna a hátté

Tisztelt Doktor úr! Azt szeretném megtudni, hogy 2 hónapja nem jött meg a menszeszem, felírtak egy 5 napos utrogestan kezelést és semmi. Ennek már 4 napja. Reménykedhetem, hogy visszajön a menszeszem még? 43 eves vagyok, letezik, hogy klimax állna a háttérben?

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Ritkán ugyan, de előfordulhat, hogy a klimax ilyen életkorban jelentkezik. Ennek megállapítására azonban komolyabb kivizsgálás szükséges. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Ritkán ugyan, de előfordulhat, hogy a klimax ilyen életkorban jelentkezik. Ennek megállapítására azonban komolyabb kivizsgálás szükséges. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Gondot jelent a menszesz 3 rendes napja utáni 2-3 napos barnázás? Minek a jele lehet?

Az utóbbi 3 hónapban figyeltem fel a jelenségre, el?tte 4-5 napos rendes vérzésem volt barnázás nélkül. Babát szeretnénk!!!

Legjobb válasz: szia! nálam a barnázás az a menszi végét jelenti! nem mûködünk egyformán mégis amit leírtál lehet is meg nem is baba! ahogy szokták tanácsolni ha nem jön menszesz akkor teszt!

szia! nálam a barnázás az a menszi végét jelenti! nem mûködünk egyformán mégis amit leírtál lehet is meg nem is baba! ahogy szokták tanácsolni ha nem jön menszesz akkor teszt!

13 napja késik a menszeszem. Csináltam 2 tesztet (egyik 3 napos másik 9 napos késésnél) Mindkettő negatív lett. Folyton görcsölök. Eztán megyek majd orvoshoz, de kíváncsi lennék a véleményetekre hogy mitől lehet ez? Terhesség? De akkor miért negatív?

Legjobb válasz: Szia lehet hormonzavar de sok minden lehet idegeskedés stb.. Ezt csak doki tudja megmondani. Azért csinálj mégegy tesztet hàtha és csak késöbb volt ovud és ezért nem mutatta ki.

Szia lehet hormonzavar de sok minden lehet idegeskedés stb.. Ezt csak doki tudja megmondani. Azért csinálj mégegy tesztet hàtha és csak késöbb volt ovud és ezért nem mutatta ki.
én is hormonzavarra tippelek, meg hogy idegeskedsz hogy nem jön meg. nekem egyszer 3 hónapig nem jött meg stressz miatt. nõgyógyászomtól kaptam rá gyógyszert.
A kérdező hozzászólása: Nekem sose késett még csak akkor mikor terhes voltam a kislányommal, de akkor 9 hónapig. Mindig olyan szabályos nekem történjék bármi
Nem feltétlenül jelent bajt. Nekem is megbolondult egy ideje, volt hogy kb. 119 napos volt a ciklusom. Aztán ilyen ciklus mellett is teherbe estem szeptemberben. Mondta is az orvos, hogy ez elég furcsa ilyen zavaros ciklus mellett, mert nehezebben szokott sikerülni, de az én példámból láthatod, hogy nem feltétlenül jelent bajt. Lehet az idõjárás vagy idegesség. Sok dolog okozhatja, de a 13 nap késés nem a világ vége. :) Ki is maradhat akár, nem kell egybõl megijedni. :)

4hónapja először feküdtem le a barátommal, használtunk gumióvszert. A ciklusom 27-30 napos ami azóta se változott, 6-7napos és igen erős (nem barna'vérszínű') a menszeszem. Lehetek terhes vagy csak túl élénk a fantáziám?

De nagyon félek ha eszembe jut olyan mint amikor pánikrohamom van, hasmenésem van s hányingerem. Semmi egyéb tünet sem utal a terhességre .Már több fórumon és embertöl megkérdeztem h lehetek e mégis terhes a válasz az hogy kétlik, nem tudok hinni nekik egyszer?en félek.

Legjobb válasz: Hihetsz a másik fórumon íróknak is!:) Nem lehetsz terhes, fõleg hogy vérszínû a menszeszed. Ha ennyire ne akarsz még babát, védekezzetek duplán, írass magadnak gyógyszert is! És ne stresszelj! :)

Hihetsz a másik fórumon íróknak is!:) Nem lehetsz terhes, fõleg hogy vérszínû a menszeszed. Ha ennyire ne akarsz még babát, védekezzetek duplán, írass magadnak gyógyszert is! És ne stresszelj! :)
Ha megfelelõen védekeztetek, akkor tuti nem vagy terhes, de ha ennyire izgulsz csinálj egy tesztet. Az sem biztos, hogy éppen akkor volt peteérésed. A hasmenés, meg a hányinger az idegeskedés miatt van, de hidd el nem tesz jót. Nyugi :)
bármi lehetséges, de ak orai hányinger az nem terhességtõl van, hanem idegességtõl... persze nem indokol de ki sem zár ez semmit. a kimaradt menzi csak zaoknál fura, kaiknek mindig rendszeres a vérzésük. ha védekeztetek akkoris lehetsz terhes, de kevés rá az esély, ha kilyukadt az óvszer, ha benned maradt, vagy ha ondós kézzel nyúltak hozzád azt észrevetted volna... ha türülközõn van egy kis ondó és hozzád ér attól nem leszel terhes valószínûleg, mert a spermák haamr elhalnak a szabad levegõn... amúgy egy csepp is elég hogy teherbe ess azok pedgig nehezebben esnek teherbe, akiknek a méhszájuk kicsit hátrafele áll a spermák 3-4 napig élnek max benned, és ha addig nem találkoznak petesejjttel kakor nem lehetsz terhes akinek kimarad a vérzése lehet hogy nincs is peteérése, de elvileg lehet, sõt peteérés nem csak szokásos idõben lehet, hanem mniden egyes orgazmus is kiválthat peteérést ilyenkor gyakori az erõs fehér folyás, mai pár napig tart és sok nõnél ilyenkor hõemelkedés is leõfordulhat, vagy legalábbis a szokásostól eltérõ magasabb hõmérséklet. de van akinek nagyon leesik a hõje, azért pusztán a hõmérséklet alapján ne adjunk semmire... csinálj tesztet és menj dokihoz, a hüvelyfal vastagságából és az ultrahangból minden kiderül. egyébként van akinek szinte nincsenek is tünetei terhesség közbe, nekem sok terhességi tünetem volt egyszer ésm égsem lettem babás.
A kérdező hozzászólása: Hát szerintem már csak akkor fogok megnyugodni amikor nem nö a pocakom amikor kell. Köszi a kommentet ilyenkor kicsit mindig jobb.
A kérdező hozzászólása: szinte biztos hogy nem akkor volt a peteérésem arra nagyon figyeltem. Mondjuk úgy jól eltervezett volt az egész. Nem hamarkodtuk el. Köszi a kommenteket. Amúgy a hasmenés és a hányinger nem csak az idegességnek köszönhetõ összeszedtem valami jó kis vírust.
A kérdező hozzászólása: nekem egy menstruáciom se maradt ki.
A kérdező hozzászólása: és anno 3 nappal az aktus után menstruáltam és azt olvastam egy könyvben h ilyenkor még kevesebb az esély arra h teherbe essen az ember.
A kérdező hozzászólása: az utolsó komment...hát kezdtem megnyugodni és ez most tisztességgel megijesztett. De még mindig félek elmodnai a szüleimnek a dolgot fõleg ha nincs is semmi szegények szívrohamot kapnának. Tudom h ez hülyeség mert ha mégis van valami akkor igy is ugy is van

Ha most okt. 03-án jön és 06-án múlik el a menszeszem és 28 napos a ciklusom akkor pont a 14 dik nap van peteérésem?

Legjobb válasz: Elméletileg igen, de 2-2 napot ide-oda akkor is számolj rá. (Ha pontos a ciklusod, tehát nagyjából mindig 28 napos)

Elméletileg igen, de 2-2 napot ide-oda akkor is számolj rá. (Ha pontos a ciklusod, tehát nagyjából mindig 28 napos)
A kérdező hozzászólása: köszi a gyors választ!:)
Kb 14.-ik nap, ahogy az elsõ írta. De ne akard annyira pontosan belõni, nehogy kicsit korábban legyen, és lemaradjatok róla. Szóval 17.-e elõtt 3-4 nappal már érdemes elkezdeni az akciót. :-)

Ha 25-26 napos a ciklusom március 5-én kel meg jönnie jo idöben voltunk együtt a párommal február 14-19-21-23-25én? Február 8-12 ig volt meg a menszeszem és 24 napos volt a multhavi ciklusom.

a kismama.hu termékenységi kalkulátora szerint február14-15-16-17-18. és 19 -én vol pém

Legjobb válasz: A hõdet méred?Hogy alakul?

A hõdet méred?Hogy alakul?
A kérdező hozzászólása: nem szoktam mérni a hömet.

Mit kell tennem, ha a 7 napos tabiszünet alatt nem jön meg a menszeszem? Tovább szedjem a tabit? Vagy várjam meg míg megjön? (terhesség kizárva)

Legjobb válasz: A 7 napos szünetben mindenképpen meg kell jönnie. Én azt hallottam, hogy ha nem jön meg, akkor nem szabad tovább szedni a tabit... ha nem jön meg, akkor a szünetre rákövetkezõ nap mindenképpen menj el dokihoz. Ha õ azt mondja, hogy nincs semmi bajod és szedheted tovább a tabit, akkor tégy úgy. De szeritem ne halogasd ilyen esetben a dokit, mert lehet, hogy azzal csak magadnak teszel rosszat.

A 7 napos szünetben mindenképpen meg kell jönnie. Én azt hallottam, hogy ha nem jön meg, akkor nem szabad tovább szedni a tabit... ha nem jön meg, akkor a szünetre rákövetkezõ nap mindenképpen menj el dokihoz. Ha õ azt mondja, hogy nincs semmi bajod és szedheted tovább a tabit, akkor tégy úgy. De szeritem ne halogasd ilyen esetben a dokit, mert lehet, hogy azzal csak magadnak teszel rosszat.
Hát, nem tudom milyen tabit szedsz, de olvasd el a tájékoztatóját hogy van-e errõl benne valami. Én belarát szedek és azon az van, hogy megeshet néha hogy kimarad a vérzés a szünetben és lehet folytatni a következõ levéllel (persze ha a terhességet kizártad). Ha a következõ szünetben is kimarad akkor kell felfüggeszteni a szedést és orvoshoz fordulni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!