Találatok a következő kifejezésre: A menszeszem napja késik, (70 db)

Julius 2-án mult el a menszeszem a párommal jul.11-13-17 én voltunk együtt szexuálisan akkor lehetek terhes? Mert mindig 21. napra rá meg szokott pontossan jönni a menszeszem most késik 2 napja. Ma teszteltem de negativ lett. Mikor teszteljek ujbol?

Legjobb válasz: Július 17. az egész jó idõpontnak tûnik nekem, szóval lehet baba:) A tesztelés szerintem egy kicsit korai volt, de ha vársz 1-2 hetet, akkor egészen biztos, hogy kimutatja a teszt! Szurkolok!

Július 17. az egész jó idõpontnak tûnik nekem, szóval lehet baba:) A tesztelés szerintem egy kicsit korai volt, de ha vársz 1-2 hetet, akkor egészen biztos, hogy kimutatja a teszt! Szurkolok!

2 honapig szedtem cilest gyogyszert de most dec.2-án nem jött meg a menszeszem teszteltem de negativ lett. Mi az oka hogy nem jött meg a menszeszem? Mivel késik már 11 napja?

már a 3 levél gyogyszert nem kezdtem el szedni amit dec.5-én kellett volna el kezdeni. az elsö levél gyogyszernél is késett a menszeszem mert akkor ugy jött meg hogy a 2.levél gyogyszert már szedtem 3 napig.

Legjobb válasz: a closti elvékonyitja a méhnyálkahártyádat vagy nemvolt mégsem peteéresed

a closti elvékonyitja a méhnyálkahártyádat vagy nemvolt mégsem peteéresed

Viszket és ég! Már 2 napja hogy elkezdett viszketni és égni ott lent és fehér folyásom is van néha, a menszeszem is késik! Mi lehet a probléma? Nem szeretnék dokihoz menni mert olyan ciki!

De ha mégis elmegyek dokihoz mit mondjak neki,vagy hogy mondjam el hogy mi a bajom?

Legjobb válasz: masszív fertõzésed van, hüvelygyulladással...orvoshoz menni miért ciki? a kellemetlen majd az lesz számodra, hogy olyan szagos folyásod lesz, amit a melletted álló is érezni fog... vagy amikor majd pár év múlva, amikor nem jön össze a gyerek, a doki közli, hogyha kezeltetted volna a fertõzésed, akkor most nem lennél meddõ

masszív fertõzésed van, hüvelygyulladással...orvoshoz menni miért ciki? a kellemetlen majd az lesz számodra, hogy olyan szagos folyásod lesz, amit a melletted álló is érezni fog... vagy amikor majd pár év múlva, amikor nem jön össze a gyerek, a doki közli, hogyha kezeltetted volna a fertõzésed, akkor most nem lennél meddõ
Nem ciki!!! Szépen menj el nõgyógyászhoz, találkozott már ilyennel, ne félj! Mondd el neki, amit nekünk is leírtál: viszket és ég! Nem tudom, hogy hány éves vagy, de minden korban vigyázni kell a nõknek magukra. Ha nem mész el orvoshoz, akár a késõbbiek során történõ gyerekvállalás sikerességét is kockára teheted! Nyugodj meg, tényleg nem lesz probléma, doktorbácsi/néni megnéz, és kapsz rá gyógyszert és meggyógyulsz! :-)
A kérdező hozzászólása: Ra'szedem magam és elmegyek :) Köszönöm:)

Vasárnap voltunk együtt a barátommal, de védekeztünk, most már 3ik napja hogy késik a menszeszem. Félek nehogy valami baj legyen. Mikor csinálhatok tesztet? Korai lenne most vagy várjak még pár napot?

Legjobb válasz: Szerintem várjál még egy pár napot,de ne nagyon húzd az idõt.A menszesz szokott késni,nekem is volt olyan ,hogy öt napot is késett.Sajnos a védekezés nem 100%-os.Mi is védekeztünk és ikreim születtek.

Szerintem várjál még egy pár napot, de ne nagyon húzd az idõt.A menszesz szokott késni, nekem is volt olyan , hogy öt napot is késett.Sajnos a védekezés nem 100%-os.Mi is védekeztünk és ikreim születtek.
Szia. Mivel védekeztetek? Szerintem is pár napot várj és utána tesztelj.
A kérdező hozzászólása: ovszerrel védekeztünk
ha óvszerrel védekeztetek, és nem szakadt ki és az elõjátéknál sem történt semmi olyan, akkor nem értem miért terhességre gondolsz. Egyébként ha 3 napja késik akkor már mutatná a teszt , de mivel zat írtad, hogy a vasárnap miatt, tehát ha neked épp vasárnap volt peteérésed és még terhes is lennél, a beágyazódásik 8-10 nap, aztán lesz hcg amit a teszt mutat, tehát ha a vasárnap miatt vagy kiváncsi, még lehet több mint egy hétig nem mutatná ki a teszt.

Lehetek-e terhes? 6. napja késik a menszeszem. A 3. napon csináltam tesztet, ami negatív lett. Sosem szokott késni. Lehet, hogy még nem mutatta ki a teszt az igazi eredményt?

Legjobb válasz: Menszesz nekem már késett stressz miatt is, például vizsgák, megmérettetések, kritikusabb élethelyzetek miatt. Az még nem jelent 100%-ban terhességet. Várj 2-3 napot és csinálj még egy tesztet szerintem! Nem mindegyik teszt mutatja ki az egészen kis mértékû hcg szintet, azt is nézd meg, amikor vásárolsz egyet, vagy kérdezz rá a gyógyszerésznél, melyik mutatja ki legkorábban a terhességet.

Menszesz nekem már késett stressz miatt is, például vizsgák, megmérettetések, kritikusabb élethelyzetek miatt. Az még nem jelent 100%-ban terhességet. Várj 2-3 napot és csinálj még egy tesztet szerintem! Nem mindegyik teszt mutatja ki az egészen kis mértékû hcg szintet, azt is nézd meg, amikor vásárolsz egyet, vagy kérdezz rá a gyógyszerésznél, melyik mutatja ki legkorábban a terhességet.

A menszeszem öt napja késik, de ma valami olyan folyásom van mint ami a menszesz végefele (barnás valami) de nem görcsölök. Mi lehet a baj? Ettől még lehetek terhes?

eddig a teszt negativ lett.

Legjobb válasz: Szia! Lehet, hogy terhes vagy csak a hCG szint még nagyon alacsony. Vannak nõk akik az elsõ hónapban még mensiznek és nem is tudják, hogy terhesek. Szerintem várj még pár napot /persze csak ha nincs görcsölés/ és tesztj még egyet. Ha nagyon bizonytalan vagy keress fel egy dokit.

Szia! Lehet, hogy terhes vagy csak a hCG szint még nagyon alacsony. Vannak nõk akik az elsõ hónapban még mensiznek és nem is tudják, hogy terhesek. Szerintem várj még pár napot /persze csak ha nincs görcsölés/ és tesztj még egyet. Ha nagyon bizonytalan vagy keress fel egy dokit.
Sztem is várj, ha terhes vagy egy pár nap múlva ki fogja mutatni.Remélem sikerül amit szeretnél.
Szia!Én dettó így vagyok csak nekem 11 napja késik és volt egy halvány pozitív tesztem 1 hete!A többi negatív!Én is tanácstalan vagyok!
2. válaszoló Nem bírtam kivárni az egy hetet, de a mostani tesztem halvány pozitív! Igaz halvány, de egyértelmûen ott van, pedig már kb. 8 hetes lehetek. Már alig várom, hogy a doki megerõsítse.
sziasztok!! En 21 eves vagyo. Nekem ma késik 15 napja a menszeszem. 2 tesztet vettem a 7dik es 8adik nap kesesnel, aztan a 9 dik kesesnel vérvételt csinaltam a hazi orvosnal es vegul a 13dik kesesnel is vettem egy tesztet de mindegyik negativ lett! :( Fel hivtam a nôgyogyàszt is és azt mondta nem mindenkinek mutassa ki rogton csak 3 hét utan.. Ugyhogy most varom a randevut ami 12 nap mulva lessz.. Meg mondom az igazat nem bizok tulzottan a terhessegben de abba sem hogy bajom lenne hiszem soha nem volt semmi bajom. Hozza tenném hogy soha nem késett még ennyit, csak max 3 napot.. A menszeszem bevan àlva hiszen mar 10 eve megvan. Fogamzasgàtlot 1 évig szedtem ôsszesen es abba is hagytam 1 éve. Ugyhogy szerintem a 7 nap késés semmi ehez képest ugyhogy varjj azt javaslomm
A 2. válaszoló vagyok. Simán lehet, hogy jövõ héten már kétcsíkosat tesztelsz, szerintem egy hét múlva ismételd meg. Tudom, nehéz kivárni, az október végi rövid mensim után én is tisztára be voltam sózva, most már lassan úgy vagyok vele, hogy ha tényleg terhes vagyok, akkor elõbb-utóbb úgyis ki fog derülni. Inkább azon izgulok nehogy valami hormonális gond legyen. Drukkolok, hogy a késésed oka baba legyen!
Én is ebben a helyzetben vagyok, csak már régebb óta. Október végén és most is gyanúsan enyhe és rövid mensim volt, én tettem fel azt a kérdést pár kérdéssel elõtted. Olvastam már pár helyen, hogy valakinek sokkal kisebb százalékban választódik ki a vizeletébe a HCG, ezek a nõk csak késõbb tesztelnek pozitívat. Én is ebben reménykedem fõleg mivel a görbém úgy néz ki, mintha terhes lennék, és az utóbbi 3 tesztemen is lehetett nagyon halványan látni valamit, hátha nem szellemcsíkok voltak.
A kérdező hozzászólása: az elsõ válaszolónak gratulálok, a halvány 2 csík már babát jelent!a második válaszolónak üzenném:szerintm csinálj tesztet, szerintem pozitv lesz!:) )remélem az enyém is!nagyon örülnék neki!majd írd meg második válszoló h mi lett a teszt eredméne!kiváncsi vagyok rá!drukkolok!
Az a jó ebben, hogy amíg nem jön meg addig lehet reménykedni, fõleg ha eddig mindenrendben volt a mensivel, rendszeres volt meg minden :) ! Remélem a következõ tesztetek pozitív lesz!!! Sok sikert nektek!!!
újra a 2. válaszoló vagyok Az utolsó szellemcsíkos tesztemet tegnap reggel csináltam, szóval csak egy hét múlva fogok újra tesztelni, hogy legyen ideje a hormonszintnek növekedni. De ígérem megírom az eredményt! De akármit is mutat a teszt, mindenképp el fogok menni nõdokihoz, már bejelentkeztem hozzá. Csak az UH a tuti, én csak annak hiszem el!
Szia! GArtulálok! Akát már holnap is mehetsz orvoshoz, mert nyolc hetesen már van szívhang, tehát valóban egyértelmûen kimutatható a szívhang :) ! És meg is kapja a kicsi a könyvét, az elsõ személyi igazolvány :) !!! Sok sikert ! Majd írj mi volt a doiknál! Itt is jó, de privátban is! CSak majd ha úgy írsz említsd meg a kérdésedet! RAmélem minden rendben zajlik majd , sok boldogságot!!!!
A kérdező hozzászólása: gratulálok!!!:) )))))én ma csináltam még egy tesztet, 12 nap késés után, de az is negatív!de még bizakodok mert nagyon olyan érzésem van h pár nap mulva pozitív lesz!
Szia! Kitartás!!! Addig van remény ameddig nem jön meg! És vannak akiknek tényleg nagyon soká mutatja ki a teszt! De ha esetleg nem akarsz a teszre várni, menj el orvoshoz, már õ is meg tudja állapítani mi a helyzet! Tapintással, meg uh-val! És aza biztos :) ! Sok sikert és kitartást!
A kérdező hozzászólása: 2. válaszoló szerintem te már reménykedj nyugodtan!a szellemcsík is csík!:) )jövõ héten már tuti ott lesz az a 2. csík erõsen!nem ártana nekem is idõpontot kérnem a dokihoz!

Késik/kimaradt a menszeszem de nem vagyok babás. Kérdésem: lehet kivételesen 38-40 nap körül peteérés? Normálisan 28 naposak a ciklusaim, most 10 napja kimaradt/késik.

Az érdekel, hogy van-e esélyem kimaradást követ?en teherbeesni. Köszönöm a segítségeteket.

Legjobb válasz: Ha van peteérésed, akkor esélyed is van. Mibõl gondolod h nem vagy babás?

Ha van peteérésed, akkor esélyed is van. Mibõl gondolod h nem vagy babás?
Szia! Nekem alapból 40 naposak(vagy még több) voltak a ciklusaim, cickafarkcseppel tudtam úgy 33-34 naposra beállítani. Nekem nagyon nehezen maradt meg a drága, 2 év kellett hozzá. 33 h km
A kérdező hozzászólása: Vérvizsgálaton voltam. Se nem baba, se nem hormonzavar. Minden rendben van a hormonokkal, csak menszeszem nincs. Talán túlságosan szerettem volna. :) Már a terhességi tüneteket is észleltem, de vérmintában a HCG 3, 5 volt.

Már 12 napja késik a menszeszem, viszont a terhességi teszt negatív. Lehetek terhes?

17-én kellett volna megjönnie, 24-én teszteltem, de az negatív lett. Most sincs menszeszem, viszont a mellemb?l nyomásra átlátszó lé folyik. Sajnos a n?dokim elég kés?n fogad és nagyon rossz így bizonytalanságban lenni.

Legjobb válasz: Szia,szerintem tesztelj újra,már most mutatnia kell vmit,hisz 12 napja késik(biztos nem ok nélkül)!!!Nekem a 10.napi késés után lett a tesztem poz. és még akkor sem annyira erõs,de jól látható!Addig akárhányszor csináltam ,mindig nega lett!Én nagyon szorítok neked!!!!!!Vigyázz magadra,(magatokra)!!!!!

Szia, szerintem tesztelj újra, már most mutatnia kell vmit, hisz 12 napja késik(biztos nem ok nélkül)!!!Nekem a 10.napi késés után lett a tesztem poz. és még akkor sem annyira erõs, de jól látható!Addig akárhányszor csináltam , mindig nega lett!Én nagyon szorítok neked!!!!!!Vigyázz magadra, (magatokra)!!!!!
Lehetsz!!! Van akinek még ennél is késõbb mutatta ki.
Szia nekem még csak 4 napja késik. A nem várt napján teszteltem akko is - lett és ma reggel is teszteltem ma is - lett. Én sem tudom hogy most mi van. Vátok még pár napot ha még mindig nem jön meg tesztelek és ha megint negatív lesz beszélek a dokimmal. Majd irj ha van fejlemény nálad.
6 hetes kismama vagyok. Ugyan ezek a tünetek voltak nálam amiket te felsoroltál, vagyis a mai napig van. Szerintem várj még pár napot és csinálj még egy tesztet.
Kedves kérdezõ én nem akarlak elkeseríteni, de szerintem inkább magas a prolaktin szinted, mert annak a tünete, hogy folyik tejszerû valami a mellbõl. És attól bizony a mensid is kimaradhat. :( Kicsit felborulhattak a hormonjaid. De ezen egy orvossággal könnyen segít a doki és utána már lehet is babád. :(
Szia! Lehet hormon zavartól is.A mellbõl is jöhet attól tejci szerû lé. Én azért írom ezt, mert 2 hónapja nekem sem jött meg, teszt -, doki ezt mondta.Azóta már "helyre hozta":)
Tegnapi 15:12-es válaszoló vagyok. Kérdezted hogy van e más tünetem. fehér folyásom van és aludni tudnék mindig. A melleim nagyon érzékenyek és hányingerem is van +szapora szívdobogás. Szóval minden egybe. Második babámat várom biztam benne hogy könnyebb lesz de eddig nem úgy néz ki. NAgyon szurkolok neked , mert még szerintem lehet baba. Nekem se mutatta ki csak az 53.napon. Sõt az elsõ babámat 8 hétig azt se tudtuk hogy ott van a pocakomban.
Szia, nekem 14-én kellett volna megjönnie, eddig semmi, szerdán csináltam tesztet negatív lett, pénteken voltam dokinál akkor még nem látott semmit, csak hogy szép vastag a méhnyálkahártyám, ami szerinte menszi vagy beágyazódás elõtt is lehet, kedden megyek vérvételre.
A kérdező hozzászólása: Ma reggel csináltam egy újabb tesztet. Ez is negatív lett, nincs baba. Gondolom 2 negatív tesztet csak nem véletlenül produkálok. Öröm az ürömben, hogy a bizonytalanság megszünt egy felõl. Köszönöm a segítséget!!!
A kérdező hozzászólása: Ó, nem, nem. Nem keserítettél el! Igyekszem minden eshetõségre felkészülni. Lesz, ami lesz! Köszönöm a válaszod!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Hétfõn tesztelek! Beszámolok! Az utolsó kommentelõtõl kérdezném, hogy volt-e más tüneted? Szagoktól rosszullét, ingerlékenység, fehér folyás, vagy bármi hasonló, illetve, most milyen tünetek vannak?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors választ!! Már régóta próbálkozunk, ez most kicsit fény az alagút végén. De nem merem beleélni magam. Nem feszül a mellem, viszont ingerlékenyebb is és fáradtabb is vagyok. Ezek is lehetnek hormon zavartól?
Én is így voltam, amikor 3 hetet késett, de amikor megjött, nem jött utána semmi a mellembõl.Nekem hormonproblémáim vannak.Én azt tanácsolnám, hogy menjél el nõgyogyhoz, aztán ha ott minden rendben endokrinológushoz.Legalábbis én ezt csináltam.

1 hónapja késik a menszeszem. Csináltam 2 tesztet negatív lett min2. Ami aggaszt hogy vannak tüneteim is:álmos vagyok egész nap, a fejem is fáj, meg hát ugye a kimaradt menszeszem is. Szerintetek lehetek terhes?

Legjobb válasz: Ha a teszt negatív is, akkor is szerintem ideje lehet felkeresni egy nõgyógyászt. Ezen még nem gondolkoztál? Bármi más probléma is lehet, nem csak terhesség miatt késhet egy menses.

Ha a teszt negatív is, akkor is szerintem ideje lehet felkeresni egy nõgyógyászt. Ezen még nem gondolkoztál? Bármi más probléma is lehet, nem csak terhesség miatt késhet egy menses.
A kérdező hozzászólása: Az én menszeszem mindig is rendszertelen volt.A nõgyógyászt már felhívtam de azt mondta a recepciós nõ hogy most nem tudnak fogadni mert sok a beteg, a másik helyen meg folyton az üzenetrögzítõ szólal csak meg.
A "mindig is rendszertelen" menses nem normális, egészséges dolog! Hormonprobléma állhat a késés mögött! Nekem a PCOS-m így derült ki. Nem hiszem, hogy ne találnál olyan orvost, ahol nem küldenek haza, ha problémád van! Keress másikat!
Hát, én SZTK-ba szoktam menni, általában fogadnak, csak zárás elõtt fél órával nem adnak nekem sorszámot. Elsõ vizsgálatnak tökéletes, legalább képben vagyok, hogy mi a helyzet. Telefonon az SZTK-ban is el szoktak hajtani engem, de amikor lementem, akkor láttam, hogy hazudtak.
A kérdező hozzászólása: 15:58nak képzeld a mi környékünkön nincs ilyen ha az egyik nem fogad akkor keresel másik dokit, mert sajnos nálunk pénztárca alapján vannak a nõgyógyászati vizsgálatok ami tegyem hozzá nemmagán rendelõben zajlik.Ráadásul azt vizsgálja meg akit a kedve tartja.
A kérdező hozzászólása: Am délután megpróbáltam megint idõpontot kérni és elkezdi a csaj hogy junius 25-re tudnak csak adni elõbb semmi kepp sem.
Kedves kérdezõ! Érdeklõdnék, hogy mi van veled???
A kérdező hozzászólása: kössz megvagyok...a menzeszem azóta megjött, voltam dokinál, de az meg vizsgálat nélkül elküldött vérvételre. Egy hónapot vártunk az eredményre de semmit sem mondott a doki csak annyit hogy terhes nem vagyok az 100%

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!