Találatok a következő kifejezésre: A menszeszem 09 (3 db)

09. 09-én volt menszeszem, 09.22-23-án együtt voltunk, lehet esélyes a teherbeesés?

Petefészek körül érzek nyomást néha, lennt bal oldalon és néha begörcsöl az alhasam.

Legjobb válasz: Igen,esélyes vagy babára!! :-)

Igen, esélyes vagy babára!! :-)
Jah, és írd meg légyszi hogy mi lett!! :-)
A kérdező hozzászólása: Mindenképpen!
A kérdező hozzászólása: Tegnap teszteltem, negatív lett, de még mindig nem jött meg. Holnap reggel újra tesztelek.
A kérdező hozzászólása: Teszteltem, ma is negatív, viszont a hasam bal oldalon továbbra is fáj, így ma elmegyek ambullanciára, mert ez nem normális.
Szia!Mi újság veled?Minden rendben?
A kérdező hozzászólása: Felhívtam a klinikát, idõpontot kaptam hétfõre, azt mondták, hogyha nagyon fáj, menjek be bármikor, mert ez arra utal, hogy cisztám lehet. Azt is mondták, hogy ez magától ki is pukkanhat, és akkor megjön a menszeszem. Úgy néz, ki, hogy meg fog jönni, ma már kicsit véreztem. Mindenesetre ha elmúlik elmegyek mindenképpen orvoshoz, nézze meg minden rendben van-e. Nagyon szeretnénk kistesót!
Szia!Hogy vagy?Remélem minden oké, ma mész akkor orvoshoz?Írj hogy mit mondott.Szorítok érted...Mi is kis tesóra hajtunk.Nekem megjöttek az eredményeim.Rendben a pajzsmirigyem és a progeszteron szintem is, és 2 hónapja hála az égnek nem szenvedek az endometrizis tünetektõl, úgy néz ki bejött a progeszteron krém! :-))))
A kérdező hozzászólása: Szia, nem voltam orvosnál, mert a hétvégén megjött. Jövõ hét kedden megyek egy választott orvoshoz. Az utóbbi idõben mindig csapódtam valakihez, most szeretnék végre valakihez úgy járni, aki foglalkozik velem. Elmondom ezeket a furi tüneteket, aztán remélem segít. Köszönöm az érdeklõdésed, mindenesetre számomra ez érdekes, hogy nálatok is van már gyerkõc és a második mégsem jön, mert vmi nem stimmel, illetve remélem, hogy mostmár minden ok lesz veletek :-)))))) Nekem a kislányom, a tudatos döntés után azonnal érkezett, amikor elkezdtük a tesó projektet, azonnal érkezett, de sajnos missed ab lett belõle. Azóta eltelt 1 év és semmi. Nem értem :-(
Írj majd hogy mit mondott a doki, nagyon kíváncsi vagyok!!!!Az hagyján...nálunk a kisfiam fogamzásgátló mellett jött...most meg tervezzük, és semmi.:-(
Nekem ma megjött.. :-(((( Neked azért szorítok!!! :-)))
A kérdező hozzászólása: Nem jött még meg, a melleim nagyon fájnak. Én kedden csinálnék csak tesztet, ha addig nincs semmi. Drukkolok neked :-)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors választ, nagyon szeretnénk egy kistesót :-)
Igen, de még korai lenne bármit is biztosra mondani. Drukkolok!
Nekem is akkor volt menzeszem, 23.-án és 25.-én voltunk együtt...most várok én is!:-) Megy a drukk!!!!! :-))))
A kérdező hozzászólása: Hú de jó lenne! Állandó szurkálást éreztem ma is, de lehet, hogy bebeszélem magamnak a jeleket. Nekem sajnos egy éve volt egy missed ab-om :-(
Vezetsz hõgörbét?
A kérdező hozzászólása: Nem, még eddig nem csináltam.
Kár, ott összehasonlíthatnánk hogy hogy állunk... :-))) Teszteltél már?Érzel valamit?
A kérdező hozzászólása: Annyit érzek, hogy egyfolytában nyomást érzek bal oldalon a hasamba. Szerintem meg fog jönni :-(
Nekem még nincs arra utaló jel hogy meg akarna jönni..2 nap múlva kiderül, ha nem jön meg tesztelek!Te már csináltál tesztet?
A kérdező hozzászólása: Tegnap voltam orvosnál azt mondta, hogy minden rendben van. Úgyhogy nincs akadálya a tesó dolognak!

A menszeszem 2007. 09. 30-án volt meg utoljára 3 napig. Egy hét múlva már jöttek a terheségi jelek, akkor most én hány hetes terhes vagyok?

Legjobb válasz: Szia! Ha jól számolom akkor 17 hetes+1 napos. Ezt az utolsó menstruációd elsõ napjától számolják....tehát az azóta eltelt idõt! Remélem, nem számoltam el és tudtam segíteni(azért számold meg mégegyszer a heteket te is)!Üdv.: 21 hetes kismama

Szia! Ha jól számolom akkor 17 hetes+1 napos. Ezt az utolsó menstruációd elsõ napjától számolják....tehát az azóta eltelt idõt! Remélem, nem számoltam el és tudtam segíteni(azért számold meg mégegyszer a heteket te is)!Üdv.: 21 hetes kismama
Szia! Ha minden igaz, 18 hetes terhes vagy. De ha jársz terhesgondozásra, ezt tudnod kellene. Ha még nem voltál orvosnál, sürgõsen menj el, magad és legfõképpen a babád érdekében!
Szia. Nagyon úgy tûnik, mintha még nem jártál volna orvosnál. A mensi elsõ napjától számítják a terhességi idõt az orvosok, az ultrahang alapján pedig a ténylegeset, ami mínusz 2 hét általában. De a Babád érdekében sürgõsen menj el orvoshoz, ha nem voltál eddig, mert lassan a genetikai ultrahangról is lecsúszol!
Nekem szept.28-án volt meg utoljára, és én 17 hetes és 5 napos vagyok, akkor te 18 hetes. Hát ha te eddig nem voltál még dokinál, akkor siess, mert ekkorra már 2 ultrahangon kellett volna átesned!

Baba vagy nem baba? 06. 09-én kellett volna megjönnie a menszeszemnek, azóta semmi. A tüneteim: majd leszakad a derekam, néha alhasi görcseim vannak, néha hisztis vagyok, néha zokogok egy mesefilmen, és ölni tudnék egy kis hekkért!

Teszteltem is, kétszer is, mindkettõ negatív lett. A párommal kb 1 hónapja kezdtünk dolgozni a babaprojecten. Lehet, hogy a tesztek ellenére babóca van a dologban?

Legjobb válasz: Nem valószínû, szerintem inkább mindjárt meg fog jönni, bocs, de nekem inkább úgy tûnik, hogy nagyon rá vagy pörögve a dologra és bemeséled magadnak, hogy terhes vagy, aminek egyébként ilyenkor még semmilyen tünete nincs.

Nem valószínû, szerintem inkább mindjárt meg fog jönni, bocs, de nekem inkább úgy tûnik, hogy nagyon rá vagy pörögve a dologra és bemeséled magadnak, hogy terhes vagy, aminek egyébként ilyenkor még semmilyen tünete nincs.
A kérdező hozzászólása: Igazából a "sorsra van bízva" a történet, nem számolunk, nem mérünk hõt, meg semmi egyéb. Ennek ellenére lehet, hogy bebeszélem... Ja, és fehér folyásom is van, ami korábban csak peteérés környékén jelent meg...
Elvben lehet gyerek, csak nem valószínû, most kezdtetek próbálkozni, nagyon kevesen esnek azonnal teherbe, van két negatív teszt és a terhességnek ebben a korai szakaszában se hiszti, se semmilyen tünet nincs, ellentétben a menstruációval :) Kaja utáni sóvárgás, csak hónapok múlva lenne, ha terhes lennél.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a hasznos hozzászólásokat!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!