Találatok a következő kifejezésre: A menszeszem 09 (2 db)

09. 09-én volt menszeszem, 09.22-23-án együtt voltunk, lehet esélyes a teherbeesés?

Petefészek körül érzek nyomást néha, lennt bal oldalon és néha begörcsöl az alhasam.

Legjobb válasz: Igen,esélyes vagy babára!! :-)

Igen, esélyes vagy babára!! :-)
Jah, és írd meg légyszi hogy mi lett!! :-)
A kérdező hozzászólása: Mindenképpen!
A kérdező hozzászólása: Tegnap teszteltem, negatív lett, de még mindig nem jött meg. Holnap reggel újra tesztelek.
A kérdező hozzászólása: Teszteltem, ma is negatív, viszont a hasam bal oldalon továbbra is fáj, így ma elmegyek ambullanciára, mert ez nem normális.
Szia!Mi újság veled?Minden rendben?
A kérdező hozzászólása: Felhívtam a klinikát, idõpontot kaptam hétfõre, azt mondták, hogyha nagyon fáj, menjek be bármikor, mert ez arra utal, hogy cisztám lehet. Azt is mondták, hogy ez magától ki is pukkanhat, és akkor megjön a menszeszem. Úgy néz, ki, hogy meg fog jönni, ma már kicsit véreztem. Mindenesetre ha elmúlik elmegyek mindenképpen orvoshoz, nézze meg minden rendben van-e. Nagyon szeretnénk kistesót!
Szia!Hogy vagy?Remélem minden oké, ma mész akkor orvoshoz?Írj hogy mit mondott.Szorítok érted...Mi is kis tesóra hajtunk.Nekem megjöttek az eredményeim.Rendben a pajzsmirigyem és a progeszteron szintem is, és 2 hónapja hála az égnek nem szenvedek az endometrizis tünetektõl, úgy néz ki bejött a progeszteron krém! :-))))
A kérdező hozzászólása: Szia, nem voltam orvosnál, mert a hétvégén megjött. Jövõ hét kedden megyek egy választott orvoshoz. Az utóbbi idõben mindig csapódtam valakihez, most szeretnék végre valakihez úgy járni, aki foglalkozik velem. Elmondom ezeket a furi tüneteket, aztán remélem segít. Köszönöm az érdeklõdésed, mindenesetre számomra ez érdekes, hogy nálatok is van már gyerkõc és a második mégsem jön, mert vmi nem stimmel, illetve remélem, hogy mostmár minden ok lesz veletek :-)))))) Nekem a kislányom, a tudatos döntés után azonnal érkezett, amikor elkezdtük a tesó projektet, azonnal érkezett, de sajnos missed ab lett belõle. Azóta eltelt 1 év és semmi. Nem értem :-(
Írj majd hogy mit mondott a doki, nagyon kíváncsi vagyok!!!!Az hagyján...nálunk a kisfiam fogamzásgátló mellett jött...most meg tervezzük, és semmi.:-(
Nekem ma megjött.. :-(((( Neked azért szorítok!!! :-)))
A kérdező hozzászólása: Nem jött még meg, a melleim nagyon fájnak. Én kedden csinálnék csak tesztet, ha addig nincs semmi. Drukkolok neked :-)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors választ, nagyon szeretnénk egy kistesót :-)
Igen, de még korai lenne bármit is biztosra mondani. Drukkolok!
Nekem is akkor volt menzeszem, 23.-án és 25.-én voltunk együtt...most várok én is!:-) Megy a drukk!!!!! :-))))
A kérdező hozzászólása: Hú de jó lenne! Állandó szurkálást éreztem ma is, de lehet, hogy bebeszélem magamnak a jeleket. Nekem sajnos egy éve volt egy missed ab-om :-(
Vezetsz hõgörbét?
A kérdező hozzászólása: Nem, még eddig nem csináltam.
Kár, ott összehasonlíthatnánk hogy hogy állunk... :-))) Teszteltél már?Érzel valamit?
A kérdező hozzászólása: Annyit érzek, hogy egyfolytában nyomást érzek bal oldalon a hasamba. Szerintem meg fog jönni :-(
Nekem még nincs arra utaló jel hogy meg akarna jönni..2 nap múlva kiderül, ha nem jön meg tesztelek!Te már csináltál tesztet?
A kérdező hozzászólása: Tegnap voltam orvosnál azt mondta, hogy minden rendben van. Úgyhogy nincs akadálya a tesó dolognak!

A menszeszem 2007. 09. 30-án volt meg utoljára 3 napig. Egy hét múlva már jöttek a terheségi jelek, akkor most én hány hetes terhes vagyok?

Legjobb válasz: Szia! Ha jól számolom akkor 17 hetes+1 napos. Ezt az utolsó menstruációd elsõ napjától számolják....tehát az azóta eltelt idõt! Remélem, nem számoltam el és tudtam segíteni(azért számold meg mégegyszer a heteket te is)!Üdv.: 21 hetes kismama

Szia! Ha jól számolom akkor 17 hetes+1 napos. Ezt az utolsó menstruációd elsõ napjától számolják....tehát az azóta eltelt idõt! Remélem, nem számoltam el és tudtam segíteni(azért számold meg mégegyszer a heteket te is)!Üdv.: 21 hetes kismama
Szia! Ha minden igaz, 18 hetes terhes vagy. De ha jársz terhesgondozásra, ezt tudnod kellene. Ha még nem voltál orvosnál, sürgõsen menj el, magad és legfõképpen a babád érdekében!
Szia. Nagyon úgy tûnik, mintha még nem jártál volna orvosnál. A mensi elsõ napjától számítják a terhességi idõt az orvosok, az ultrahang alapján pedig a ténylegeset, ami mínusz 2 hét általában. De a Babád érdekében sürgõsen menj el orvoshoz, ha nem voltál eddig, mert lassan a genetikai ultrahangról is lecsúszol!
Nekem szept.28-án volt meg utoljára, és én 17 hetes és 5 napos vagyok, akkor te 18 hetes. Hát ha te eddig nem voltál még dokinál, akkor siess, mert ekkorra már 2 ultrahangon kellett volna átesned!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!