Találatok a következő kifejezésre: A menszesz napot késett, (9 db)

Késett a menszeszem 4 napot és ma megjött sajna, de lázas vagyok. Akkor nem lehetek most már terhes, ha megjött a menszeszem?

Legjobb válasz: Ha nem teszteltél pozit, akkor nem vagy terhes, csak késett. Jobbulást.

Ha nem teszteltél pozit, akkor nem vagy terhes, csak késett. Jobbulást.
A kérdező hozzászólása: köszönöm azon csak sajna 1 csík lett. :'(
Remélem a kövi hónapotok sikeres lesz. Mióta próbálkoztok?
A kérdező hozzászólása: még csak 2 hete. :)
Neaggódj sikerülni fog;) Mielöbbi babásodást:D
A kérdező hozzászólása: köszönöm. :)
Ha sosem szakadt ki az óvszer és mindig használjátok, akkor nincs mitõl tartanod.
Nem szakadt ki az óvszer, megjött a menzeszed, nincs ok az aggodalomra.
nincs okod
nekem is ugyanez a problemam....februar 13-14re vartam h megjojjon, de meg nem jott es mar 17ke van:(...mi is mindig durex ovszerrel vedekezunk, meg sosem szakadt ki...de en is parazok most....remelem mindkettonknek megjon!:)

Érzékeny a mellem és fáj a hasam alja. Már 2-3 napot késett a menszeszem. Magszakításosan védekeztünk. Lehetek terhes?

Legjobb válasz: Mostanában, nagyon úgy tûnik, hogy sokunknak késik, még a szüzeknek is. Elvileg lehetsz terhes, persze, de szerintem nem vagy, ha készülõdik a menszeszed. A helyedben még várnék pár napot, valószínûleg meg fog jönni.

Mostanában, nagyon úgy tûnik, hogy sokunknak késik, még a szüzeknek is. Elvileg lehetsz terhes, persze, de szerintem nem vagy, ha készülõdik a menszeszed. A helyedben még várnék pár napot, valószínûleg meg fog jönni.
A megszakítás nem védekezés. Szerezzetek be gyógyszert vagy óvszert. Persze hogy lehetsz terhes. Attól hogy valakinek éveken keresztül beválik ez a "védekezés" nem biztos hogy neked is befog. Bár még sose voltam terhes, nem hiszem hogy ilyen hamar tünetei vannak. Tudtommal elõször reggeli rosszullét jelentkezik. Nem igazán tiszta a kérdésbõl, hogy késett 2-3 napot és megjött, vagy 2-3 napja késik és nem akar megjönni. Ha egy héten belül nem jön meg vegyél terhességi tesztet
A kérdező hozzászólása: még nem jött meg... már majdnem 2 éve megszakításossal védekezünk..és eddig nem volt gond..de már 1 hete fáj a hasam..
Szerintem meg fog jönni, csak jócskán késik. Hidd el, mostanában nem te vagy az egyetlen ilyen, valahogy ránk jár a rúd. Még a szûzlányok is késésrõl panaszkodnak, pedig õk aztán mitõl lennének terhesek? Várj még egy pár napot türelemmel.
nyugodj meg! 5 éve védekezünk igy és nem volt gond. nekem is az elmúlt hónapokban egyre többet késik. most is késett egy hetet, nekem is fájt a hasam, az orvos is azt gondolta terhes vagyok, de nem vagyok az.
A kérdező hozzászólása: vettem tesztet és negatív lett..nem vagyok terhes...de akk miért van h nem mulnak el a tünetek több mint egy hete...
Nekem is vannak tüneteim, nem múlnak el. Tegnap voltam hasi uh-on, minden rendben van. Nõgyógyászhoz is el megyek, majd meglátjuk mi van. Szerintem te is menj el.

Februárban elment a babám 10 hetesen, orvosi javalatra 3 hónapig pihentettük a dolgot. A menszeszem olyan volt, mint elötte, mindig 28 napra jött meg, soha nem késett, de az utolsó 2 hónapban késett, először 3 napot, most pedig 1 hetet. Mi lehet ez?

Nagyon beleéltem magam abba, hogy összjött, erre semmi, a tesztek is negativak voltak. Nem értem miért lett ilyen kiszámithatalan a menszeszem.

Legjobb válasz: Mert a szervezeted össze van zavarodva, csak amiért ilyen korai vetélésed volt, ezért nincs tejed is, de a mensit irányító agyi részed azt hiszi, hogy szültél, és úgy viselkedik, ez idõvel helyreáll, de ha túlzottnak tartod a helyzetet menj visza a dokihoz vizsgálatra.. Remélem minél elõbb összejön.

Mert a szervezeted össze van zavarodva, csak amiért ilyen korai vetélésed volt, ezért nincs tejed is, de a mensit irányító agyi részed azt hiszi, hogy szültél, és úgy viselkedik, ez idõvel helyreáll, de ha túlzottnak tartod a helyzetet menj visza a dokihoz vizsgálatra.. Remélem minél elõbb összejön.

A menszesz 1 napot késett, csináltam gyorstesztet, aminek az eredménye nem túl biztató. A 2. csík halvány. Lehetek terhes?

Legjobb válasz: Valószinû!!:)))Pár nap múlva azért csinálj még egyett!gratulálok!!!

Valószinû!!:) ))Pár nap múlva azért csinálj még egyett!gratulálok!!!
Baba a láthatáron! Gratulálok!
Már egy nap késéssel teszteltél?Minek? Tessék szépen várni még néhány napot, és utána tesztelni.(Van az a vizeletseppentõs okosság a patikákban, a legolcsóbb terhességi tesztek közé tertozik.Édesanyámnak 3napos csúszással adott egyértelmû jelzést hugiról, nekem 2 hét késés után 5mp alatt pozitívat, és a teszt 3 perces.) De jót jelent.Hiszen ha egy nap után mutat valamit a teszt, akkor valószínûleg van baba.
Szia! Nekem mensi elõtt egy nappal már pozitív lett a teszt. Ha elég magas a hcg-d akkor már kimutatja. 1-2 nap múlva ismételd meg. A halvány csík is csík! Nagyon jó teszt a DM ben kapható narancssárga Corax teszt, 799, ft. Nagyon megbízható, sok lánynak segített a pozítivitásban! Drukkolok!
ennyi késés után ki kellett volna már mutatnia, itt inkább hormonális probléma van, ezt támasztja alá a márciusi késés is
A kérdező hozzászólása: Ma voltam nõgyógyásznál.Szerinte bébim van.Ultrahangon és hüvelyi ultrahang szerint is lehet bébim van. Nagy Uterus, endometrium 14 mm, Douglasban kevés szabad folyadék.1 hét múlva kell visszamennem Ultrahangra.Most még nem látni biztosra.
Sajnos nincs más ötletem. Nálam ez okozta a gondokat. Feldobtam hátha... De szeritnem egy endokrinológus biztos tud segíteni.
A kérdező hozzászólása: Voltam terheléses vércukorvizsgálaton.Rendben van a vércukorszintem, voltam éhgyomri vérvételen is ott is rendben van a vércukor értékem.Paleolit táplálkozás híve vagyok, tehát egészségesen élek.Mi lehet a bajom a PCO-n kívül?PCO-om biztos nincs.
A PCOS esetében egyeseknek ilyen, másoknak más tünetei vannak. Nem kell elhízottnak sem lenni (van csontsovány PCOS-s is). Csak hormonális, illetve cukor-, és inzulin terheléses vizsgálattal lehet megállapítani, hogy tényleg fennáll-e. Én a helyedben azért utánamennék.
A kérdező hozzászólása: Hormonszintemet még nem vizsgálták soha.Csütörtökre kaptam idõpontot nõgyógyászhoz.Remélem kiderül, hogy nincs hormonproblémám.PCO-s tüneteim nincsenek, a hugom PCO-s én nem.Szerintem velem mindek oké, csak a stressztõl késhet, vagy a bébitõl.
Ha rendszertelen a menstruáció és ilyen hosszú, akkor ott valószínleg hormonális probléma lehet a háttérben. 3. napi hormonsort még nem néztek nálad? Esetleg PCOS tünetek? Endokrinológust keress szerintem, õ remélhetõleg tud segíteni, a nõgyógyászra ne hagyatkozz a hormoszintek tekintetében.
Szerintem egy hormonkivizsgálás szükséges.Keress fel endokrinológust, õ majd megmondja a további teendõket.
A kérdező hozzászólása: Méhpempõt 2 hónapja fogysztaom a párommal együtt, a hormonális problémámat az nem hozhatta helyre?
A kérdező hozzászólása: Az Ultrahangon azt mondták nincs PCO-m, minden rendben van nálam nõgyógyászatilag.

Julius 2-án mult el ma julius 26-án megjött a menszeszem késett 3 napot mert 23-án kellett volna meg jönnie. Most tart 30. ig melyik után azok a napok amikor legjobban van esélyem teherbe esni?

eddig mindig menszesz után 21 napra meg jött.kivételesen ebben a honapban nem.

Legjobb válasz: a menstruácio elsõ napjától számitott 14-18.dik napján van a legnagyobb esélyed, mert akkor van az ovuláció.A gyogyszertárakban kaphato egy olyan kis kézi készülék PG/53 ami kimutatja, hogy mikor van ovuláciod.

a menstruácio elsõ napjától számitott 14-18.dik napján van a legnagyobb esélyed, mert akkor van az ovuláció.A gyogyszertárakban kaphato egy olyan kis kézi készülék PG/53 ami kimutatja, hogy mikor van ovuláciod.

Ha 5 napot késett a menszeszem, de egyébként 30 napos szokott lenni a ciklusom, most mikor várható a peteérés?

Legjobb válasz: A peteérés az bármikor megtörténhet... De valószínû, hogy kb. úgy lesz a pé-d, ahogy most volt...

A peteérés az bármikor megtörténhet... De valószínû, hogy kb. úgy lesz a pé-d, ahogy most volt...
Menstruációval új ciklus indul. Ha megvolt az elõzõben a peteérés, akkor most minden úgy várható, ahogy szokott...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!