Találatok a következő kifejezésre: A menstruáciom jött (711 db)

6 hete szültem és előző héten már nem volt vérzésem de most megint van. Lehetséges hogy a menstruációm jött meg? Így visszamehetek a dokihoz?

Legjobb válasz: Persze menj mindenképpen fõleg így, hogy nem tudni mitõl vérzel. Én 3 hónapja szültem és most jött meg elõször.

Persze menj mindenképpen fõleg így, hogy nem tudni mitõl vérzel. Én 3 hónapja szültem és most jött meg elõször.
Én ugyanígy voltam. Nyugi, egy-két nap és elmúlik. Ez nem menstruáció még, az majd csak a nyár vége felé esedékes nálunk, vagy még késõbb.
Mikor jött meg az elsõ menstruációd?
igen, normális, 13 évesen még nem állt be
A kérdező hozzászólása: megjött még januárban.

Vettem be esemény utána tablettát, de most nem jött meg a menstruáciom. Életemben ez a második tabletta, de rendeltetésszerűen véreznem kell, miután bevettem vagy az csak mellékhatása a gyogyszernek?

Legjobb válasz: Ha nem jött meg a menstruációd tesztelj. Ha negatív és egy hét múlva se jön meg, akkor ismételd meg. Ha ekkor is negatív, és a következõ menstruációd se jön meg, vagy gondok vannak vele, akkor érdemes orvoshoz menni, mert lehet, hogy nem tud a hormonrendszered magától helyreállni.

Ha nem jött meg a menstruációd tesztelj. Ha negatív és egy hét múlva se jön meg, akkor ismételd meg. Ha ekkor is negatív, és a következõ menstruációd se jön meg, vagy gondok vannak vele, akkor érdemes orvoshoz menni, mert lehet, hogy nem tud a hormonrendszered magától helyreállni.
A kérdező hozzászólása: De akkor már nagy baj van, ha nem jön meg ?
Nem, "baj" akkor van ha pozitív a teszt eredménye. Elõfordul, hogy az eseményutáni tabletta felborítja kicsit a hormonháztartást, és kimarad egy menstruáció vagy késik, de az is lehet, hogy az eseményutáni tabletta mellett is terhes lettél. Ezt teszt nélkül nem tudhatod. Orvoshoz meg akkor kell menni, ha a teszt negatív, de mégse akar rendezõdni a menstruációd.
A kérdező hozzászólása: köszönöm, köszönöm. B.U.É.K. ! :DDDD
Nekem sem jött meg utána vagy két hétig. Aztán megjött rendes idõben, azt követõen pedig hónapokon keresztül két hetente. Marha jó volt. De nem voltam terhes.

Már lassan másfél hónapja nem jött meg a menstruációm. Mitől lehet? Amikor már egy hetet késett, vettem tesztet.2szer is megcsináltam, mindkettő negatív lett, (amúgy védekeztem. De a biztonság kedvéért) Mitől késik a menstruációm?

A héten már megyek n? dokihoz, mert nagyon aggaszt:(

Legjobb válasz: Számít, hogy hány éves vagy, egyébként mennyire rendszeres. ha még fiatal vagy és máskor se jön meg napi pontossággal meg ugye védekeztél is akkor nincs még szerintem probléma. Nekem volt hogy majdnem az egész nyarat kihagyta( szép idõk). Egyébként nekem egész jól bevállt hogy eldöntöttem mikor jöjjön meg és akkor kb a körül jött meg, (nem mindig) de a szervezeted azért néha engedelmeskedik, Döntsd el magadban, hogy a héten megjön és minden perceben állj úgy hozzá, hogy na most jött meg és szerintem lesz eredménye. Bár lehet csak én vagyok ilyen fura. :D

Számít, hogy hány éves vagy, egyébként mennyire rendszeres. ha még fiatal vagy és máskor se jön meg napi pontossággal meg ugye védekeztél is akkor nincs még szerintem probléma. Nekem volt hogy majdnem az egész nyarat kihagyta( szép idõk). Egyébként nekem egész jól bevállt hogy eldöntöttem mikor jöjjön meg és akkor kb a körül jött meg, (nem mindig) de a szervezeted azért néha engedelmeskedik, Döntsd el magadban, hogy a héten megjön és minden perceben állj úgy hozzá, hogy na most jött meg és szerintem lesz eredménye. Bár lehet csak én vagyok ilyen fura. :D
A kérdező hozzászólása: na hát igen. Az a baj ahogy ezt leírtam, elkezdted a mellem feszülni.. (ami nálam elõjele) Reggel már elõadás közben görcsögetett a hasam is és még mindig. Szal én nem tudom most mi van a szervezetemmel:S Az igaz, hogy örülnöm kéne hogy hu nem menstruálok egy ideig, de igazából már annyira hozzászoktam, hogy rendesen bepánikolok miért nem jön meg. És azért mégiscsak ez az "egészségesebb".. Nem tudom mi lehet a gond. De besz-rnék ha pont mire eljutok holnap nõgyógyhoz akkor jönne meg:D amire egyszer már volt precedens:D

Hogyan kell kiszámolni, hogy mikor jön meg a menstruáció következőleg? Valaki leírná nekem, elmagyarázná? Ha mondjuk múlt hónapba elsején jött meg és hetedikén ért véget a menstruáció

Legjobb válasz: ciklus.hu segít neked. regisztrálj és ott bejelölöd hogy mikor jött meg,meddig tartott és kiszámolja neked hogy kb mikor fog megjönni

ciklus.hu segít neked. regisztrálj és ott bejelölöd hogy mikor jött meg, meddig tartott és kiszámolja neked hogy kb mikor fog megjönni
A menstruáció elsõ napjától számított 28. napon várható a következõ a szabály szerint. Persze pár napos eltérés is természetes.
Felírod, hogy mikor volt az elõzõ menzeszed elsõ napja. Az a ciklus elsõ napja is egyben. Ha megjön a következõ, akkor annak az elsõ napját is felírod. A kettõ között eltelt napok száma a ciklusod hossza. Ez általában 25-35 nap. Ha most volt az elsõ menzeszed, akkor még lehet nem lesz pontos:) Lehet egy hónap kimarad, vagy hamarabb jön meg, de majd beáll:)
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen

Mi lehet az oka, hogy 14 éves vagyok és még nem jött meg a menstruációm?

14 éves vagyok..az vajon befoj?soplja hogy nem eszek semmiféle húst??és hogy 42-43-44 kg vagyok?

Legjobb válasz: Egyrészt, nincs abban semmi rendkívüli, hogy 14 évesen még nem menstruálsz. Másrészt ha mindenképpen okot keresünk, az lehet hormonális- kivizsgálásra akkor lesz szükséged, ha 16-18 évesen sem jött meg. Viszont mindenképpen híznod kell! 45kg alatt nem felkészült a test a menstruációra.

Egyrészt, nincs abban semmi rendkívüli, hogy 14 évesen még nem menstruálsz. Másrészt ha mindenképpen okot keresünk, az lehet hormonális- kivizsgálásra akkor lesz szükséged, ha 16-18 évesen sem jött meg. Viszont mindenképpen híznod kell! 45kg alatt nem felkészült a test a menstruációra.
A kérdező hozzászólása: Jah..köszi a felvilûgositást..de az osztalytarsaimnak már mind megjött kivéve egynek...
Egyszerûen késõn érõ típus vagy. Nyugodj meg, nincs semmi baj, akkor menj csak dokihoz, ha 17-18 éves korodig nem jön meg. 24/L
A kérdező hozzászólása: Köszi..még várom a válaszokat
fogalmam sincs viszont én tegnap lettem 14 és még nekem se jött meg...

Miért nem jött meg a menstruációm?

A ciklus.hu szerint ma kellett volna megjönnie, de még semmi. Múlt hónapban egyszer együtt voltam a barátommal, de védekeztünk és nem is szakadt ki a gumi? Akkor miért nem jött meg?

Legjobb válasz: Ne aggódj. Nem lehetsz terhes, hiszen védekeztetek. Elõfordulhat, hogy csak késik egy kicsit, hiszen sok dolog befolyásolhatja a menstruációt. A stressz elsõsorban, meg bármilyen gyógyszer, ha csak egy szemet is vettél be. És amúgy is még ma is megjöhet! Nekem is például hétfõn kellett volna és csak ma jött meg. Pár nap késés még természetes néha.

Ne aggódj. Nem lehetsz terhes, hiszen védekeztetek. Elõfordulhat, hogy csak késik egy kicsit, hiszen sok dolog befolyásolhatja a menstruációt. A stressz elsõsorban, meg bármilyen gyógyszer, ha csak egy szemet is vettél be. És amúgy is még ma is megjöhet! Nekem is például hétfõn kellett volna és csak ma jött meg. Pár nap késés még természetes néha.

Már lassan 2 éve menstruálok, kb az 1. évig mindig 23.-a körül jött meg, aztán vhogy lassan átállt 6.-ára. Általában rendszeres volt, de most nem jött meg. Normális a menstruációm?

Létszi segítsetek,kicsit aggódok. Lehet hogy most kimarad,vagy pedig csak ismét átáll egy másik id?pontra?...de szerintetek ez normális, vagy van okom aggódni? Köszönöm. :)

Legjobb válasz: Helló Normális a menstruációd. Nincsen semmi baj nem kell aggódnod megfog majd jönni,ha stresszelsz akkor még késõbb fog megjönni.Lehet hogy most kimarad vagy hogy át fog állni egy másik idõpontra.

Helló Normális a menstruációd. Nincsen semmi baj nem kell aggódnod megfog majd jönni, ha stresszelsz akkor még késõbb fog megjönni.Lehet hogy most kimarad vagy hogy át fog állni egy másik idõpontra.

Kb 7napot késett a menstruációm. Megjött de szinte csak alvadt vér jött 3 napig majd megszűnt minden. Vajon mitől lehet?

Rendszeres némi életet élek, olvastam több olyan dolgot hogy vetélés... Komoly kapcsolatom van ! Párommal rendszeresen védekezünk bár kb 3 hete mikor utoljára együtt voltunk ez el maradt, de mindenképp vigyázott hogy ne legyen baj! Segítsetek! Ez normális ?:(

Legjobb válasz: köszönöm a válaszodat igazán sokat segítettél vele :) végül az utolsó 2 nap ugyanolyan menetben történt mint szokott:) úgyhogy tesztet sem csináltattam :) semmi jele nincs a terhességnek! merem remélni hogy mindez csak külsõ tényezõ volt:) lehet köze ahhoz hogy az utolsó menstruáció utolsó napjától számoltam a 28 napot és akkorra vártam és akkor jött meg? úgy hallottam van valami köze ehhez is ... :) mindenesetre hála Istennek rendben vagyok :)

A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszodat igazán sokat segítettél vele :) végül az utolsó 2 nap ugyanolyan menetben történt mint szokott:) úgyhogy tesztet sem csináltattam :) semmi jele nincs a terhességnek! merem remélni hogy mindez csak külsõ tényezõ volt:) lehet köze ahhoz hogy az utolsó menstruáció utolsó napjától számoltam a 28 napot és akkorra vártam és akkor jött meg? úgy hallottam van valami köze ehhez is ... :) mindenesetre hála Istennek rendben vagyok :)
Ebben nem vagyok biztos, de általában ez a terhesség jele, hogy menstruál az ember de más mint általában és késik vagy elõbb jön meg, szóval zavaros lesz. Csinálj egy tesztet, de vannak a terhességnek jellegzetes tünetei: -duzzadtak a melleid és érzékenyek -reggeli rosszullét -van olyan étel amit nagyon kívánsz és van amit egyszerûen nem vagy képes megenni -gyakran jársz pisilni -érzékenyebb vagy a megszokottnál. Ha egyiket sem tapasztaltad akkor lehet hogy csak simán valami fertõzést kaptál el de mindenképpen csinálj egy tesztet és írd meg hogy mi van! Remélem segíthettem :)

Mennyit késhet a menstruáció? Mikortól lehet gyanakodni arra, hogy akár terhességről van szó, és emiatt nem jött meg?

A legutolsó menzeszem napjától számítva a 9. napon voltunk együtt párommal.Nem élvezett el, de félek attól,hogy az el?váladék tartalmazhatott esetleg hímivarsejtet.

Legjobb válasz: Szia! Az érzékeny tesztek már az elmaradt menstruációd napján kimutatják ha terhes vagy (pl Clearblue). Ha már meg kellett volna jönnie, tesztelj nyugodtan! Az hogy kinél mennyit késhet különbözõ okok miatt, egyénfüggõ, nincs rá recept. Elvileg megtermékenyülhettél a kérdéses idõszakban (fõként,mivel a hímivarsejtek egy-két napig életképesek a méhben), de szerintem az esély nem túl nagy rá. Minden jót!

Szia! Az érzékeny tesztek már az elmaradt menstruációd napján kimutatják ha terhes vagy (pl Clearblue). Ha már meg kellett volna jönnie, tesztelj nyugodtan! Az hogy kinél mennyit késhet különbözõ okok miatt, egyénfüggõ, nincs rá recept. Elvileg megtermékenyülhettél a kérdéses idõszakban (fõként, mivel a hímivarsejtek egy-két napig életképesek a méhben), de szerintem az esély nem túl nagy rá. Minden jót!
Jah, és általában a beágyazódás fizikai tünetekkel is jár. Olyan "mindjárt megjön érzés", csak aztán mégsem jön. A mellérzékenység is lehet egy ilyen jel. De ez is változhat egyénenként, nem mindenki érzi. Elsõ voltam.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!