Találatok a következő kifejezésre: A menstruáciom hány nappal szeretkezhetek (2 db)

A menstruáciom után hány nappal szeretkezhetek gumival, ahoz hogy ne legyek terhes?

Legjobb válasz: Ha nem szedsz fogamzásgátló tablettát, akkor nem tanácsolom, mert véletlenek mindig vannak, de menszesz után 14 nappal van a peteérés. Addig elviekben nem érik meg a petesejt, de ez bonyolult dolog, ugyanis, a hímivarsejtek erõsebb tagjai, meg még életben vannak pár nappal az után, hogy bekerültek, tehát bonyolult... Szerintem ne bízzatok semmit a véletlenre. Védekezzetek, ne legyetek felelõtlenek.

Ha nem szedsz fogamzásgátló tablettát, akkor nem tanácsolom, mert véletlenek mindig vannak, de menszesz után 14 nappal van a peteérés. Addig elviekben nem érik meg a petesejt, de ez bonyolult dolog, ugyanis, a hímivarsejtek erõsebb tagjai, meg még életben vannak pár nappal az után, hogy bekerültek, tehát bonyolult... Szerintem ne bízzatok semmit a véletlenre. Védekezzetek, ne legyetek felelõtlenek.
egyáltalán semmikor. A lényeget az elõzõ leírta, de a peteérés lahat máskor is , de lehet egy hónapban több is, sõt a szexuális ingerek hatására is simán beérhet egy petesejt. Szóval ne kockáztass, mert te úgyis terhes lennél egybõl..(Murphy törvény) aki pedig terhes szeretne lenni rigtig nem sikerül.
A kérdező hozzászólása: gumi nelkül boccs :) )
Jó napot!
A kérdező hozzászólása: Örülök hogy ennyire tetszett a kérdésem:) Bár én inkább normális választ kértem volna!!
Én úgy tudom egy hét! Persze ez nem biztos.
Bocsi:) Csak olyan aranyosnak tartottam hogy kiírtad hogy jó napot:D
A kérdező hozzászólása: semmi baj, most vagyok az oldalon elõször és nem akartam bunkónak látszani:D
A kérdező hozzászólása: Azóta dokitól megkaptam a választ a 8. naptól már kellõ védelmet nyújt!!Szakorvostól tudom, mielõtt valaki belekötne!!!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!