Találatok a következő kifejezésre: A menstruáciom hány nappal (99 db)

Tiszteletem! Meddig tarthat a menstruáció -hány napig- a változókorban? Hány nap után ajánlatos orvoshoz fordulni?

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Elhúzódó – vagyis az általában tapasztaltnál 3-4 nappal hosszabb – vérzés esetén már mindenképpen tanácsos szakorvoshoz fordulni. Az egyéni eltérések azonban igen jelentősek lehetnek, így egészen konkrét véleményt eleve csak orvosi vizsgálatot követően lehetne mondani. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Elhúzódó – vagyis az általában tapasztaltnál 3-4 nappal hosszabb – vérzés esetén már mindenképpen tanácsos szakorvoshoz fordulni. Az egyéni eltérések azonban igen jelentősek lehetnek, így egészen konkrét véleményt eleve csak orvosi vizsgálatot követően lehetne mondani. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tiszteletem! Meddig tarthat a menstruáció -hány napig- a változókorban? Hány nap után ajánlatos orvoshoz fordulni?

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Elhúzódó – vagyis az általában tapasztaltnál 3-4 nappal hosszabb – vérzés esetén már mindenképpen tanácsos szakorvoshoz fordulni. Az egyéni eltérések azonban igen jelentősek lehetnek, így egészen konkrét véleményt eleve csak orvosi vizsgálatot követően lehetne mondani. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Elhúzódó – vagyis az általában tapasztaltnál 3-4 nappal hosszabb – vérzés esetén már mindenképpen tanácsos szakorvoshoz fordulni. Az egyéni eltérések azonban igen jelentősek lehetnek, így egészen konkrét véleményt eleve csak orvosi vizsgálatot követően lehetne mondani. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

A menstruáció hány napig tart?

Most jött meg életemben először, de már a 6. napja folyik belőlem a vér. Ez baj?

Legjobb válasz: Nem baj, az elején nagyon összevissza van. Elvileg 3-10 napig még normálisnak tekinthetõ, de 7 nap esetén már vizsgálják, hogy nincs-e baj. Akkor kell dokihoz menned, ha most 10 nap után sem múlik el, vagy legközelebb is tovább tart 7 napnál.

Nem baj, az elején nagyon összevissza van. Elvileg 3-10 napig még normálisnak tekinthetõ, de 7 nap esetén már vizsgálják, hogy nincs-e baj. Akkor kell dokihoz menned, ha most 10 nap után sem múlik el, vagy legközelebb is tovább tart 7 napnál.
Ha 10 napnál tovább tart akkor nem normális. Addig semmi gond.
Nincs ilyen, hogy hány napig tart. Ugye papíron ötnek számolják, de nekem 7-8-9 nap, az ikertesómnak 3-4, húgomnak 6-7. 20/L

Fogamzásgátló szedése mellett késik a menstruációm. Hány nap fér bele?

Jelenleg 5-nél járok. Idegességen kívül semmi más tünetem nincs. Se terhességhez kapcsolható, se ahhoz hogy megjönne.

Legjobb válasz: nekem valahogy úgy állt be ,hogy beszedem az uccsó tabit és rá 4 napra jön meg ,késhet sok mindentõl ha nem hiszed ,hogy terhes vagy ne parázz majd megjön nekem egyszer barátnõmnek 2 hetet késett és nem volt terhes.

nekem valahogy úgy állt be , hogy beszedem az uccsó tabit és rá 4 napra jön meg , késhet sok mindentõl ha nem hiszed , hogy terhes vagy ne parázz majd megjön nekem egyszer barátnõmnek 2 hetet késett és nem volt terhes.
A kérdező hozzászólása: Ahh, de jó ilyet hallani, megnyugtat. Késett már máskor is de csak 3 napot de akkor már elõtte 3 nappal fájt a hasam csak még nem véreztem. Most meg semmi.
Nekem volt, hogy ki is maradt, pedig nem voltam terhes. Le is kellett cserélni a tabit, nem volt jó nekem.
Nekem is volt már olyan hogy két és fél hetet késett szóval nyugi
A 7 napban legyél benne.
A kérdező hozzászólása: És ha nem jön meg de már kéne bevenni az 1. gyógyszert akkor mi van? És ha mégis terhes vagyok és elkezdem szedni a gyógyszert attól lehet baja a babának? Soha nem csinált még ilyet velem.
Tesztelj! :) Mielõtt bevennéd az elsõ tabit.
A kérdező hozzászólása: Voltam orvosnál, nincsen baba
Fordulj orvoshoz.
Ha már szedtél akkor tudnod kéne... Menstruáció alatt kell elkezdeni különben abban a hónapban nem leszel védett, tehát feleslegesen dobtál ki pénzt 1 hónapra. Vérzés elsõ napján kezd szedni vagy amit mond az orvos és az elsõ hónapban tanácsos védekezni.
Ha nem a mensid 1.-5. napján kezded, akkor hiába szeded, nem leszel védett abban a hónapban, tehát kidobtál egy levéllel a semmiért!

Az lehetséges, hogy fogamzásgátlót szedek, és mellette is késik a menstruációm? Hány nap után jelentkeznek a terhesség első jelei?

Legjobb válasz: ha késik akkor vagy terhes vagy vagy vmi más oka van.kérj 1 idõpontot dokihoz mert csak õ tudja mi van pontosan!terhesség jelei sztem 1-2hónap után de nem vok benne biztos:$

ha késik akkor vagy terhes vagy vagy vmi más oka van.kérj 1 idõpontot dokihoz mert csak õ tudja mi van pontosan!terhesség jelei sztem 1-2hónap után de nem vok benne biztos:$
Nekem tabi mellett max 1 napos késésem volt. Neked mennyi?
A kérdező hozzászólása: hát tegnap kellett vna megjönnie...
Ha nem jön meg a 7 napos szünetben akkor tesztelj és menj dokihoz.
nekem a tabi útmutatójában az van, h pl egyszer kb ki is maradhat a menzi, ha már 2szer egymás után kimarad, akkor lehetsz terhes, de ha rendesen szeded nagyon kicsi az esélye, h terhes vagy!!!

Ha elmarad a menstruációm hány napig normális ha elmarad?

Meg kellene jönni a havi vérzésemnek a mai nap de nem jött és lehetséges hogy csak késik mert még nem állt be??? de lehet terhes vagyok..:( ez a 4. menszeszem!!!

Legjobb válasz: Ha ma kell megjönnie, nem kell aggódnod, fõleg hogy ez a 4.Még az elején vagy ,idõ kell neki hogy beálljon.Lehet van akinek egy hónap is kimarad az elején,persze ha nemi életet élsz,mint látom, akkor erre oda kell figyelni,ha nem jön meg egy hét múlva,vegyél egy tesztet, nem azért mert terhes lehetsz, de mivel szexelsz,nem húzhatod egy hónpig,hogy hát majd megjön....

Ha ma kell megjönnie, nem kell aggódnod, fõleg hogy ez a 4.Még az elején vagy , idõ kell neki hogy beálljon.Lehet van akinek egy hónap is kimarad az elején, persze ha nemi életet élsz, mint látom, akkor erre oda kell figyelni, ha nem jön meg egy hét múlva, vegyél egy tesztet, nem azért mert terhes lehetsz, de mivel szexelsz, nem húzhatod egy hónpig, hogy hát majd megjön....
Ha késik az alapbol nem normális. Bár ha ez a 4. akk még nicns probléma. De hány éves vagy h már szexelsz is?
A magad megnyugtatására vegyél tesztet és a reggeli elsõ vizeletbõl tesztelj egyet. Amúgy meg nem az a baj ha korán kezded a szexuális életedet, hanem ha ész nélkül csinálod. Legközelebb védekezzetek, mert szerintem ilyen fiatalon még nem akarsz kisbabát.
eleinte nekem se volt normális. sokáig csak minden második hónapban volt mensim. de az h terhes lehetsz egy reggeli vizeletbõl megtudhatod:D sok szerencsét. egy 20éves lány. ja, és védekezz ha nem akarsz anya lenni még.
a kezdetekben elég kiszámathatatlan a menszesz ezért is könnyebb teherbe esni és ezért kell védekezni! Egyébként az is elõfordulhat még így az elején, hogy egy hónap kimarad, ez nem példátlan, de ha terhes lehetsz, vegyél tesztet és nem gyõzöm hangsúlyozni a védekezést!!
Ha védekezés nélkül szexeltél, akkor meg van az esélye a terhességnek! Ha nem, akkor meg majd beáll rendesen, van akiknek csak évek múlva áll be pontosan!

Hány óráig számít a menstruáció 'első napnak' a gyógyszer beszedésénél?

Lehet nem a legjobban fogalmaztam,de arra szeretnék konkrétan választ kapni,hogy most kezdem el a fogamzásgátló tabletta szedését,- úgy tervezem minden nap este 7 óra tájban venném be,viszont abban az esetben ha a menstruációm este 9-10-11 körül jön meg,akkor másnap este 7kor az még az els? napnak számít? Persze tudom,hogy 24 órán belül van,de azért szeretnék ebben a kérdésben is biztosra menni.

Legjobb válasz: Lehet, hogy elsõ nap, de én nem venném annak. Az elsõ levelet akkor beszeded este 10kor, a következõt meg elõrébb csúsztatod majd 7re, ha az elsõ levélnél nem akarsz a 12 óra csúszás beleférre apellálni.

Lehet, hogy elsõ nap, de én nem venném annak. Az elsõ levelet akkor beszeded este 10kor, a következõt meg elõrébb csúsztatod majd 7re, ha az elsõ levélnél nem akarsz a 12 óra csúszás beleférre apellálni.
Ha ma 0-24 órán belül megjön, az az elsõ nap! Ha mától számítód a 21 napot, majd a 7 nap szünetet akkor 8 nap kell szedned a következõ adag tablettát, függetlenül attól hogy megjön vagy nem!

Császár után az első menstruáció hány napig normális? A többi lent.

Májusban szültem,aug. 3-án jött meg és még mindíg tart.Eddig nem volt probléma.Aggódom egy kicsit.

Legjobb válasz: Nekem is baromi sokáig tartott,kb.az elsõ 3!A dokihoz is elmentem,azt mondta minden rendben.

Nekem is baromi sokáig tartott, kb.az elsõ 3!A dokihoz is elmentem, azt mondta minden rendben.
nekem is extrém volt. Nálam sem volt semmi baj. Van, akinél ez ilyen:((

A citrom hány napig késlelteti a menstruációt?

Úgy hallottam, sokaknak eltolta, ha citromot ettek/ittak. Hány napig késlelteti? 4 napja meg kellett volna jönnie.Kedden megyek nyaralni. Ha holnaptól sok citromlét iszok, akkor eltolja? Bezavarhat, hogy már így is késik?

Legjobb válasz: mi? ez biztosan nem igaz, a citromban nincsen olyan hormon ami a hormonrendszerebe betudna avatkozni... ez csak hormonális fogamzásgátlóval lehetséges...

mi? ez biztosan nem igaz, a citromban nincsen olyan hormon ami a hormonrendszerebe betudna avatkozni... ez csak hormonális fogamzásgátlóval lehetséges...
Nekem 5 napot.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!