Találatok a következő kifejezésre: A menstruáciom hány (149 db)

Tiszteletem! Meddig tarthat a menstruáció -hány napig- a változókorban? Hány nap után ajánlatos orvoshoz fordulni?

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Elhúzódó – vagyis az általában tapasztaltnál 3-4 nappal hosszabb – vérzés esetén már mindenképpen tanácsos szakorvoshoz fordulni. Az egyéni eltérések azonban igen jelentősek lehetnek, így egészen konkrét véleményt eleve csak orvosi vizsgálatot követően lehetne mondani. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Elhúzódó – vagyis az általában tapasztaltnál 3-4 nappal hosszabb – vérzés esetén már mindenképpen tanácsos szakorvoshoz fordulni. Az egyéni eltérések azonban igen jelentősek lehetnek, így egészen konkrét véleményt eleve csak orvosi vizsgálatot követően lehetne mondani. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tiszteletem! Meddig tarthat a menstruáció -hány napig- a változókorban? Hány nap után ajánlatos orvoshoz fordulni?

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Elhúzódó – vagyis az általában tapasztaltnál 3-4 nappal hosszabb – vérzés esetén már mindenképpen tanácsos szakorvoshoz fordulni. Az egyéni eltérések azonban igen jelentősek lehetnek, így egészen konkrét véleményt eleve csak orvosi vizsgálatot követően lehetne mondani. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Elhúzódó – vagyis az általában tapasztaltnál 3-4 nappal hosszabb – vérzés esetén már mindenképpen tanácsos szakorvoshoz fordulni. Az egyéni eltérések azonban igen jelentősek lehetnek, így egészen konkrét véleményt eleve csak orvosi vizsgálatot követően lehetne mondani. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Fogamzásgátló szedése mellett késik a menstruációm. Hány nap fér bele?

Jelenleg 5-nél járok. Idegességen kívül semmi más tünetem nincs. Se terhességhez kapcsolható, se ahhoz hogy megjönne.

Legjobb válasz: nekem valahogy úgy állt be ,hogy beszedem az uccsó tabit és rá 4 napra jön meg ,késhet sok mindentõl ha nem hiszed ,hogy terhes vagy ne parázz majd megjön nekem egyszer barátnõmnek 2 hetet késett és nem volt terhes.

nekem valahogy úgy állt be , hogy beszedem az uccsó tabit és rá 4 napra jön meg , késhet sok mindentõl ha nem hiszed , hogy terhes vagy ne parázz majd megjön nekem egyszer barátnõmnek 2 hetet késett és nem volt terhes.
A kérdező hozzászólása: Ahh, de jó ilyet hallani, megnyugtat. Késett már máskor is de csak 3 napot de akkor már elõtte 3 nappal fájt a hasam csak még nem véreztem. Most meg semmi.
Nekem volt, hogy ki is maradt, pedig nem voltam terhes. Le is kellett cserélni a tabit, nem volt jó nekem.
Nekem is volt már olyan hogy két és fél hetet késett szóval nyugi
A 7 napban legyél benne.
A kérdező hozzászólása: És ha nem jön meg de már kéne bevenni az 1. gyógyszert akkor mi van? És ha mégis terhes vagyok és elkezdem szedni a gyógyszert attól lehet baja a babának? Soha nem csinált még ilyet velem.
Tesztelj! :) Mielõtt bevennéd az elsõ tabit.
A kérdező hozzászólása: Voltam orvosnál, nincsen baba

Gyógyszernél a menstruáció hány napos?

szóval ha van a csaj aki gyógyszert szed és megjön neki pénteken reggel akkor kb mikor múlik el a menstruáció?

Legjobb válasz: 4-7 nap

4-7 nap
Percre pontosan ne mondjam meg? Mindenkinek más. -.-
vannak a szünetes/placebo gyógyszeres napok, ennek a hossza benne van a gyógyszer tájékoztatójában. nekem pl. 4 napos de barátnõmnek viszont már 7, ez a fajtájától függ.

A menstruáció hány napig tart?

Most jött meg életemben először, de már a 6. napja folyik belőlem a vér. Ez baj?

Legjobb válasz: Nem baj, az elején nagyon összevissza van. Elvileg 3-10 napig még normálisnak tekinthetõ, de 7 nap esetén már vizsgálják, hogy nincs-e baj. Akkor kell dokihoz menned, ha most 10 nap után sem múlik el, vagy legközelebb is tovább tart 7 napnál.

Nem baj, az elején nagyon összevissza van. Elvileg 3-10 napig még normálisnak tekinthetõ, de 7 nap esetén már vizsgálják, hogy nincs-e baj. Akkor kell dokihoz menned, ha most 10 nap után sem múlik el, vagy legközelebb is tovább tart 7 napnál.
Ha 10 napnál tovább tart akkor nem normális. Addig semmi gond.
Nincs ilyen, hogy hány napig tart. Ugye papíron ötnek számolják, de nekem 7-8-9 nap, az ikertesómnak 3-4, húgomnak 6-7. 20/L

Mikor áll be rendesen a menstruáció? Hány éves korban általábban?

úgy értem hogy nem késik,vagy hónapokoig nem jönn meg!!!meg ilyenek!!!ezek mikor szünek meg!!

Legjobb válasz: nekem 22 volt. :( 24L de hátha te szerencsésebb vagy

nekem 22 volt. :( 24L de hátha te szerencsésebb vagy
nekem megjött és rögtön beállt, de ez mindenkinél más

Mennyire gyakori az, hogy terhesség alatt többször megjön rendes mennyiségbe, görcsösen a menstruáció? Hány %?

Legjobb válasz: Ha valaki vérzik is, az általában sokkal kevesebb mennyiségû és nem jár görcsökkel, inkább pecsételés. Olyat még nem hallottam, hogy valakinek görcsökkel és rendes mennyiségben megjön és terhes. Persze lehet hogy ilyen is elõfordul, de szerintem elég ritka, mert akkor minden mensi után tesztelhetnénk, hogy nem-e.....

Ha valaki vérzik is, az általában sokkal kevesebb mennyiségû és nem jár görcsökkel, inkább pecsételés. Olyat még nem hallottam, hogy valakinek görcsökkel és rendes mennyiségben megjön és terhes. Persze lehet hogy ilyen is elõfordul, de szerintem elég ritka, mert akkor minden mensi után tesztelhetnénk, hogy nem-e.....

Mi az oka, ha 1 héttel korábban megjön a menstruáció, hány napos ciklus az, ami még normálisnak mondható?

Esetleg volt valaki, akinél ez volt és baba miatt történt? Vagy ez kizárt? Eddig mindig rendszeresen jött a mensim...és most szerintem 1 héttel hamarabb meg fog jönni. :(

Legjobb válasz: 24-33 napos ciklus mondható normálisnak, bár vannak ettõl eltérõ rendszeres ciklusok is. Mibõl gondolod, hogy meg fog jönni hamarabb? Amikor terhes voltam, már 1 héttel elõtte veszettül fájt a hasam és "elfelejtett" megjönni..... Kívánom, hogy úgy legyen, ahogy szeretnéd!

24-33 napos ciklus mondható normálisnak, bár vannak ettõl eltérõ rendszeres ciklusok is. Mibõl gondolod, hogy meg fog jönni hamarabb? Amikor terhes voltam, már 1 héttel elõtte veszettül fájt a hasam és "elfelejtett" megjönni..... Kívánom, hogy úgy legyen, ahogy szeretnéd!
A kérdező hozzászólása: Azért, mert már 3 napja olyan pecsételésem meg húzó érzésem van, mint ami mensi elõtt 1-2 nappal szokott lenni. És ma még csak a 22. napon tartok. Mindig átlagban 29 napra jött a mensim eddig.
Baba miatt nem igazán hamarabb szokott jönni, hanem késõbb, már akinek ugye "megjön"!
Fordulj orvoshoz.
Ha már szedtél akkor tudnod kéne... Menstruáció alatt kell elkezdeni különben abban a hónapban nem leszel védett, tehát feleslegesen dobtál ki pénzt 1 hónapra. Vérzés elsõ napján kezd szedni vagy amit mond az orvos és az elsõ hónapban tanácsos védekezni.
Ha nem a mensid 1.-5. napján kezded, akkor hiába szeded, nem leszel védett abban a hónapban, tehát kidobtál egy levéllel a semmiért!

A menstruáció hány éves korba jelenik meg?

Legjobb válasz: Nekem spec 13 évesen jött meg,de elõzõ válaszolónak annyit..H létezik olyan is akinek nincs vaginája.Õ sosem fog menstruálni..De persze..A legtöbbjük 17 évesen mennek el nõgyógyászhoz h még mindig nincs meg,és ott derül rá fény:/ Persze gyerekük sem lehet soha De természetesen nagyon ritka az ilyen!Kb 100ezerbõl egy.De ewwel nemtéged akartalak megiyeszteni,csak az elõttem szólónak ment,h saynos nem mindenkinek:S :(

Nekem spec 13 évesen jött meg, de elõzõ válaszolónak annyit..H létezik olyan is akinek nincs vaginája.Õ sosem fog menstruálni..De persze..A legtöbbjük 17 évesen mennek el nõgyógyászhoz h még mindig nincs meg, és ott derül rá fény:/ Persze gyerekük sem lehet soha De természetesen nagyon ritka az ilyen!Kb 100ezerbõl egy.De ewwel nemtéged akartalak megiyeszteni, csak az elõttem szólónak ment, h saynos nem mindenkinek:S :(
12-13, de ez változó, kinek mikor, van akinak már 11 éves korára megjelenik, de van olyan is akinek 14 évesen jön meg elõször.
9-16 éves kor között bármikor. Ez nincs korhoz, sem magassághoz, sem testsúlyhoz kötve..
Az elsõ menstruáció minden lánynál máskor jelentkezik. Mindenkinek a saját belsõ óráját követi a teste. A menstruáció általában 12-13 éves korban kezdõdik, de ennél hamarabb vagy késõbb is bekövetkezhet. Mindegy mikor kezdõdik, a menstruációt mindig a hormonok szabályozzák.
10-17 year
Nekem 12 és fél évesen jött meg, most 15 vagyok! :D
átlagosan 12-16 év kor között. de van akinek elõbb, van akinek késõbb jelentkezik.mindkettõ normális, kivéve ha nagyon késõn jelentkezik vagy egyáltalán nem jön meg. akkor irány a nõgyógyász.valaki írta hogy olyan nincs hogy nincs olyan hogy sose jönne meg egyszer se valakinek. el kell szomorítsam, van ilyen. ezt nevezik meddõségnek, azaz nem lehet gyereke. de senkinek nem kívánom ezt, de a tényekkel szembe kell nézni.
nem 11-13 az átlag! inkább 12-16 ha valakinek még 16-17 évesen sem jött meg akkor lehte csak izgulni. MIndenkinek más a szervezete
Ne izgulj nekem 15 évesen jött meg és énis annyit paráztam h nekem nemfog megjönni meg stb... Meg az is zavart hogy másnka már mind meg volt az osztályban deh OLYAN NINCS HOGY VALAKINEK NE JÖNNE MEG 1-SZER SE!!!!:)
Nekem is van egy ismerõsöm, 9 éves, és 3.-os, és õ is menstruál..:) , nekem eléggé hamar jött meg az elsõ a 11 éves szülinapom elõtt kb.1 hónappal.(5.-es koromban)
nekem van egy ismerõsöm suliba 2dikos azthiszem 9-10 éves és már menstruál.
Szerintem félrement :) Az átlag szerintem 13 év körül van, nekem 12éves szülinapom elött jött meg 2-3 hónappal.
Smink és kiegészítõk? :o Vajon miért ideírtad ezt a kérdést? :O :|
az atlag 12-13 de anyanak 11 evesen jott meg..baratnom mar 2.-ba (8evesen) menstrualt....amugy genetikatol is fugg...de nekem meg egyenlore semmi.de remelem segitettem 12/l

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!