Találatok a következő kifejezésre: A menstruáci 1 hétbe (197 db)

Hány napig tart a menstruáció? 1 hét?

Legjobb válasz: MIdenkinel maskepp van. Van, akinek 1 hetet van, akinek 3-4 napot tart. Altalaban az elso par menstruacio szokott ilyen hosszu lenni, majd majd lassan csokken 3-4 napra.

MIdenkinel maskepp van. Van, akinek 1 hetet van, akinek 3-4 napot tart. Altalaban az elso par menstruacio szokott ilyen hosszu lenni, majd majd lassan csokken 3-4 napra.
Ez egyéntõl függ:) A fiataloknál több napig van meg ahogy öregszel úgy minél kevesebb:)
Az enyém 5 nap szokott lenni.
Persze. Ez teljesen természetes. Nekem az elsõ 11 napig tartott. Nagyon sok :S Akkor voltam 14 éves. Most 19 vagyok és 6-7 naposak.
Szia.12 éves vagyok és nekem most jött meg életemben másodjára.Az elsõ 6 napig tartott ami meg most van meg úgynéz ki h 8 napig fog.Most vagyok a 7. napon.Ez természetes? Én úgytudom h igen de azért válaszolnátok nekem is majd? Elõre is köszi a válaszokat
nekem sajna 5 nap:S
nekem mindig 1 hét
nekem 3 nap...és a 3. napon már alig van.
A kérdező hozzászólása: köszi szépen :D
És nekem? én 13 vagyok, 2 hónapja jött meg elõször, és akkor 1 napig tartott, és nagyon gyenge volt. most megint megjött, és erõsebb, de még mindig nem érzek fájdalmat. 2 nap múlva lesz úszás, akkor ne menjek?

Megjött a menstruációm 1 hétig volt az lehet hogy 2 hét telt el megint megfog jönni?

Ma barna folyadékot észleltem és pont olyan mint amikor elõször megjött lehet hogy már megint jönni fog?

Legjobb válasz: Lehetséges. A menstruációt sok minden befolyásolja, idõjárás, stressz, bármi. Én 23 vagyok, már szültem, múlt hónapban mégis 2 napos menzeszem volt, de már ebben a hónapban normálisan megjött. Hány éves vagy?

Lehetséges. A menstruációt sok minden befolyásolja, idõjárás, stressz, bármi. Én 23 vagyok, már szültem, múlt hónapban mégis 2 napos menzeszem volt, de már ebben a hónapban normálisan megjött. Hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: 12
Ne aggódj! Még nagyon fiatal vagy, gondolom nem menstruálsz még azért olyan régóta... Még nem állt be a ciklusod rendesen, ilyenkor megjöhet gyakrabban, vagy ritkábban is. Ha nagyon aggódsz, elmehetsz nõgyógyászhoz, de ebben a korban még teljesen normális, hogy kiszámíthatatlan a vérzésed :)
A kérdező hozzászólása: Az volt az elsõ mensim

Melyik utalhat inkább terhességre? Ha késik a menstruáció 1 hetet vagy ha elõbb jön meg 1 héttel mint kéne?

Olyan problémám van, hogy most már másodjára is 1 héttel elõbb jelentkezik a menstruációm mint kéne. Az elsõnél szokásos mennyiség volt, nem volt semmi gond, pici hasfájás, de ennyi. A következõ szintén 1héttel elõbb megjött, de most valamennyivel kevesebb, de erõs piros. Nem mondható pecsételõ foltoknak, azoknál jòval több, de mégsem annyi amennyi szokott lenni. Más tünet nem jelentkezik, maximum elõtte has és mellfájdalom. Ugye nem terhesség?

Legjobb válasz: Ha megjön nem vagy terhes.

Ha megjön nem vagy terhes.
Ez nem terhesség, hanem csak hormonzavar.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat :-)
Mihez képest elõbb? Átlagolod a ciklushosszaidat és azzal számolsz? Egyébként a terhesség szempontjából édes mindegy, hogy mikor tapasztalsz vérzést (persze olyan értelemben nem, hogy ha megtartanád, akkor az elsõ szokatlan vérzésre menned kellene az orvoshoz). A mennyiségébõl és a színébõl sokkal inkább lehet következtetni. Mennyiség kevesebb ÉS NEM élénk piros -> ez adhat gyanúra okot. Ettõl függetlenül: ha már kétszer megjött, akkor még 3 héttel számolva is legalább a 10. héten kellene járnod. Egy 10 hetes terhességnek már NEM csak a kimaradó (megváltozott) vérzés az egyedüli jele! Ráadásul 2 héttel az aktus után már a teszt is kimutatná, nem értem, hogy miért inkább találgatsz.
A kérdező hozzászólása: Januar 2-an volt a dolog. Most van januar vege... Masodszorra jott meg azota...azert!:)

Yasminellet szedek, és késleltetni szeretném vele a menstruációmat 1 héttel. Csinált vki már ilyet?

És ha késleltetek, akkor is ugyanúgy véd? És utána valamilyen módon vissza tudom állítani az eredeti id?pontra? Kérlek segítsetek, mert a tájékoztató semmi értelmes információval nem szolgál..

Legjobb válasz: Én már csináltam többször is, nem lesz bajod! A védelem ugyanúgy megmarad. És úgy tudod visszaállítani az eredeti idõpontra, hogy csak pont 1 vagy 2 héttel szeded tovább. pl. ha kedden fogyna el a levél tovább szeded egészen jövõ hét keddig, és így minden marad ugyanúgy.

Én már csináltam többször is, nem lesz bajod! A védelem ugyanúgy megmarad. És úgy tudod visszaállítani az eredeti idõpontra, hogy csak pont 1 vagy 2 héttel szeded tovább. pl. ha kedden fogyna el a levél tovább szeded egészen jövõ hét keddig, és így minden marad ugyanúgy.
Tovább szeded 7 nappal. Természetesen ugyanúgy véd akkor is. Utána tartod a 7 napos szünetet, 8.-on elkezdesz egy teljesen új levelet. Amibõl kivetted a 7 plusz bogyót, tedd el, olyankor jól jöhet, ha hányás/hasmenés után bogyót kell pótolni. Nem értem ez az eredeti idõpontot... Hogy érted? Miután eltotlad a kívánt számú nappal 7 szünetet tartasz, 8. naptól szeded a 21 bogyót, megint 7 nap szüntet, stb. stb. A továbbiakban 21+7 naposan szeded, nem 28+7 naposan, mint az eltolt ciklusnál.
A kérdező hozzászólása: úgy értem, hogy ugyanúgy vasárnaponként szeretném h megjöjjön.. :) köszönöm a válaszokat :)

Késleltettem a menstruációm 1 héttel, 7 napos szünet után melyik levéllel folytassam a tabletta szedést?

Legjobb válasz: 1 teljes levél megkezdésével (ami megmaradt késõbb jó lesz még ilyen esetekre, ha késleltetni akarod).

1 teljes levél megkezdésével (ami megmaradt késõbb jó lesz még ilyen esetekre, ha késleltetni akarod).
A kérdező hozzászólása: köszönöm!

Szóval a menstruációm 1 hete késik, de terhességre utaló jeleim nincsenek, most meg jöhet majd vagy, lehetne ebből nagyobb gond is?

A hasam alja fáj,és nem tudom hogy most miért nem jön meg.

Legjobb válasz: Persze késhet.stressz miatt, hormonális hatások miatt, késõi peteérés miatt...de ha továbbra sem jön meg tesztelj vagy pedig doki.

Persze késhet.stressz miatt, hormonális hatások miatt, késõi peteérés miatt...de ha továbbra sem jön meg tesztelj vagy pedig doki.

A menstruációm 1 héttel hamarabb jött meg ez normális? O. O

Augusztus 1. jött meg a menstruációm és lehet hogy csak azért jött meg hamarabb mert még be kell állnia a szervezetnek?

Legjobb válasz: Hány éves vagy, és mióta menstruálsz? Ezeket írd le légy szíves!

Hány éves vagy, és mióta menstruálsz? Ezeket írd le légy szíves!
Ha 16 alatt vagy, akkor ez normális, ne parázz...
A kérdező hozzászólása: Öm annyit mondok a koromról hogy 14 alatt vagyok! És Augusztus 1. óta menstruálok!
A kérdező hozzászólása: 2012 augusztus 1. ;]
Elsõ vagyok. Akkor nyugodj meg, ez természetes. Tudod, a nemi érés egy hosszú több éves folyamat. Idõ kell míg a hormonrendszered mûködése normalizálódik. Minden elképzelhetõ jót kívánok Neked! :)
A kérdező hozzászólása: Köszi..:)
trónörököstõl
A kérdező hozzászólása: azt elfelejtettem beleirni hogy multhonapba másfél hetett késet mert akkoris felvoltam fázzva
késhet??? vagyis késett és most megjött és arra vagy kiváncsi hogy mitõl késett? vagy még nem jött meg? mert akkor lehetsz terhes is
Hasonló cipõben járok.....csak nem vagyok felfázva. Elõzõ hónapban késett 3-4 napot, megjött 5-én most is késni fog, nyugi! HA CSAK
SZÓVAL HA csak nem akarsz gyereket! Mert akkor gartulálok babátok lesz :D
Már megjött, vagy még nem? Ha az utóbbi, akkor: terhesség. Mondták már, hogy a megszakítás nem megfelelõ védekezés, ha nem akarsz gyereket?

Pár hónapja volt, hogy a menstruációm 1 hetet késett (alapból kb.30-31 napos a ciklus, ez meg 37-38 volt), ekkor teszteltem 1 negatívat, majd rá pár órára megjött. Ez mitől lehetett?

Legjobb válasz: Mert már nem reménykedtél, hogy terhes vagy, hanem elhitted, amit a teszt mutatott. Ilyenekre képes a psziché, hihetetlen.

Mert már nem reménykedtél, hogy terhes vagy, hanem elhitted, amit a teszt mutatott. Ilyenekre képes a psziché, hihetetlen.
igen, de pont ez a lényeg, nem? hogy nem voltál terhes, csak késett. De azt hitted, hogy esetleg baba miatt késik. Ha az ember tesztel, tisztábban lát... de lehet, h én értettem félre. bocsi!
Ilyen nekem is volt, mint neked! Amikor késett 40 nap fölé ugrott a ciklus, és nekem akkor a negatív teszt sem sokat segített! Az lehetséges, hogy késõbb volt csak pé-d. Az viszont tényleg igaz, hogy a psziché sok fura dologra képes! Ha nagyon rákattansz a babatémára, csak azért sem jön össze, viszont az összes elképzelhetõ terhességi tünetet érzed magadon! Nehéz megmondani, mitõl volt így, hogy pár órára rá megjött, fogjuk egy véletre! Valószínûleg akkor is megjött volna, ha nem tesztelsz!
Az 1. válaszolónak igaza volt, nem értem, hogy miért kérdezel, mert se nem érted, se nem fogadod el?
A kérdező hozzászólása: Nem értem, mit akarsz ezzel mondani.. Ha elment volna a baba, a teszt + lett volna, mert a hCG nem fogy el pár perc alatt a szervezetbõl.
A kérdező hozzászólása: Ja, így már értem.. De nem valószínû, h ez volt az ok, mert már régóta szeretnénk babát és még csak 1x fordult elõ ilyesmi, egyébként mindig idõre megjött sajnos.. Szóval nem hiszem, h túl erõs pszichés ráhatásom lenne a dologra.. Lehet, h akkor nem volt peteérésem..

Február 13-án volt a menstruációm. 1 hete fáj a mellem, 28-29-én szúrkált a petefészkem, többször járok pisilni (de nem fáj vagy csíp). Lehetséges hogy terhes vagyok?

A peteérésemet azt hiszem észrevettem,átlátszó folyásom volt 2 napig.

Legjobb válasz: szerintem a tünetek még koraikai. de drukkolok:)))

szerintem a tünetek még koraikai. de drukkolok:) ))

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!