Találatok a következő kifejezésre: A menstruációt melyik (61 db)

A menstruáció melyik időszakában lehet legkönnyebben teherbe esni? és mikor a legnehezebben?

Legjobb válasz: Úgy érted, a ciklus mely részében, ugye? Egy ciklus általában 28 napos. Akkor a vérzésed elsõ napjára számíts 14 napot, ez a nap a peteérés ideális napja. A teherbeesésre a legtutibb idõpont. És igen valószínû még, az ettõl a naptól visszafelé illetve elõrefelé számított 1-2 nap, tehát a peteérés környéke is.

Úgy érted, a ciklus mely részében, ugye? Egy ciklus általában 28 napos. Akkor a vérzésed elsõ napjára számíts 14 napot, ez a nap a peteérés ideális napja. A teherbeesésre a legtutibb idõpont. És igen valószínû még, az ettõl a naptól visszafelé illetve elõrefelé számított 1-2 nap, tehát a peteérés környéke is.
Szerintem sem menstruációra gondoltál. A ciklus közepén a legesélyesebb a teherbeesés, menses elõtt közvetlen és közvetlen utána pedig a legkisebb az esélye. Vérzés alatt pedig nem ajánlott még óvszerrel sem szexelni a fertõzésveszély miatt. Tudnod kell, hogy minden ember szervezete más, egyik nap sem biztonságos. Ha felmész a ciklus.hu-ra ott van naptármódszer, saját adatokkal tudod nézni mikor vagy a legtermékenyebb, mikor van esélyed mikor fog megjönni stb.
A kérdező hozzászólása: Barátnõm fogamzásgátlót szed és most fogok elõször lefeküdni vele. Félek kicsit mert eddig mindig használtam óvszert.
Ha félsz "védekezzetek" pluszban megszakítással is. Ha tényleg rendszeresen szedi a gyógyszert nem lehet gond. A mentstruáció után 1-2 hétig nehezebb teherbe esni, de ha még csak most kezdte szedni a gyógyszert nem árt az óvszeres kiegészítõ védekezés. Közvetlenül a következõ várt mentstruáció elõtt nagyobb a teherbeesés valószinûsége.
14-16. körül van pé-d, elõtt -utána is esélyes a fogamzás.
Ha a petesejt kilökõdik, csak 24 órán át megtermékenyíthetõ. Így utána 2 nappal már veszett fejsze nyele.
Nekem is 28 naposak a ciklusaim, a kalkuátorok szerint mindig középidõben van az ovum, ehhez képest nekem mindig a 11.-ik napomom van.. Minden nõ más és más, neked sem biztos hogy pont középidõben van.. Nekem az ovuteszt segített, meg ha ismered a tested akkor tudni fogod a jeleket...

A menstruáció melyik szakaszában a "legérdemesebb" az első szexuális együttlétet megejteni?

Nem teherbe esésesélye szempontjából kérdezem, szedek fogamzásgátló tablettát, és óvszert is használni fogunk. Csak úgy tudtam, hogy pl. a méhszáj valamikor lentebb helyezkedik el, a sz?zhártya lágyabb/keményebb. Melyik szakaszban lehet a legszerencsésebb? (Nem tervezném meg én sem napra pontosan, jó lenne "egyszer csak" azt mondani hogy :most szeretném, csak sajnos nagyon ritkán látjuk egymást)

Legjobb válasz: igen,igazad van :)

Én értem a kérdést! És a válasz rá: Miután a menstruációd véget ért (pl.: tartott 1 hétig) , azután a legkisebb az esély a teherbeesésnek!
Na látom nem sok olyan választ kaptál ami konkrétan válaszol is a kérdésre. :D Pedig engem is érdekelne.
a jövõ pinája a segg szal en foglalkozz ilyennel inkább tágítsd magad a kapnyéllel
A kérdező hozzászólása: mondom hogy nem teherbeesés szempontjából!! hanem egyébként. mert van amikor lejjebb van a méhszáj, puhább a szûzhártya stb. :)
nem fog fájni, ha finoman csináljátok.. ugyan már..
A kérdező hozzászólása: igen, igazad van :)
nefoglalkozz ilyenekkel. amikor jól esik, és rátok tör. úgylesz az igazi
Ha nem tartják gusztustalannak a szexet menstruáció idején, akkor semmi gond.Higénia szempontjából tényleg nem érdemes a ciklus alatt "csinálni", mert ekkor a méhszáj nyitottabb és könnyebben kaphatsz fertõzést vagy más betegséget!
a menstruáció egyik szakaszában se.. akkor, amikor nincs meg..
Nem inkább azt akartad kérdezni, hogy a ciklusod melyik napján érdemes?Menstruáció alatt elveszíteni a szüzességet szerintem nem érdemes és fõleg nem higiénikus.
nemhiszem, hogy úgy gondolta, hogy a vérzés ideje alatt, hanem hogy konkrétan vérzés elejétõl vagy végétõl számítva, a ciklus melyik szakaszában. Vagy én gondolom rosszul, Kérdezõ?
mind1, a lenyeg, hogy hasznaljatok sikositott es elotte ujjazzon meg vagy izgasson fel. nyalat is hasznalhattok uzleti sikosito helyett, nagyon hatasos. kar h en ezt nem tudtam az elsonel...
akkor jó :) erre amúgy én is igen kíváncsi lennék (uccsó válaszoló vagyok). :)
Jah, hát akkor tényleg teljesen mindegy! :-D
utolsó, azért értelmetlen a kérdés, mert a kérdezõ tablettát szed!
nem érthetõ a kérdés, mi az, h a menstruacio melyik szakaszában? ciklust akartûl irni? ha meg szeded a tabit, akkor tökre mind1..
na most ezt nem értem..
A kérdező hozzászólása: nem, igazad van, úgy értettem :)
A méhnyak peteérés környékén a legpuhább.A menstruáció elõtt lejjebb kerül, a menstruáció alatt nyitva van, majd újra zárt lesz stb.A szûzhártya milyensége genetikai dolog.Általában egy rugalmas hártya, ami az elsõ szex alkalmával megreped.Ez járhat fájdalommal és vérzéssel, de nem törvényszerû.Hogy kinek milyen lesz az elsõ alkalom ezt nem lehet megjósolni. Ennyire nem kell készülni rá!A legfontosabb, hogy védekezzetek, szeressétek egymást és sok legyen az elõjáték.A méhnyak elhelyezkedésével pedig ne törõdj, nem ez a lényeg, semmiben nem fogja befolyásolni az elsõt.Ha kellõen nedves vagy, akkor könnyebb a pénisz behatolása.Javaslom az óvszert, mert azon van sikosító.Ne izgulj és ne menstruáció idejére tervezzétek.

Julius 19 jött meg a menstruáciom, melyik napon leszek a legtermékenyebb?

Legjobb válasz: Hány naposak a ciklusaid? Elvileg a 14-16. napon leszel a legtermékenyebb.

Hány naposak a ciklusaid? Elvileg a 14-16. napon leszel a legtermékenyebb.
Én 30.ától-3.áig tuti belehúznék!!! 9hkm

A menstruáció melyik napjaiban legkisebb a teherbeesés esélye?

Legjobb válasz: A menzesz alatt baromira egészségtelen a szex. Egyébként a vérzés ideje alatt elég kicsi az esély a teherbeesésre, de attól még van. Sõt, a ciklus összes napján van esély rá. Majd ha mégis összejön, elnevezheted "Kicsi Esélynek"

A menzesz alatt baromira egészségtelen a szex. Egyébként a vérzés ideje alatt elég kicsi az esély a teherbeesésre, de attól még van. Sõt, a ciklus összes napján van esély rá. Majd ha mégis összejön, elnevezheted "Kicsi Esélynek"
Utolsó: Neked aztán annyi közös van a nõ élettanához, mint egy marék szárított molylepkének. Legalább ne mondanál ekkora bõdületes f.szágokat.
Utolsó: Akkor nem a menzesz alatt akarna szexelni bakker.
Lehet a kérdezõ azért kérdezi, mert babát szeretne!
A menstruáció elõtti napokon a legkisebb az esélye. Ha kiszámolod, hogy kb. a mensi kezdete után 2 héttel van peteérés, akkor a legnagyobb. Minél távolabbi ettõl az idõpont, annál kisebb az esély, de bármikor teherbe lehet esni. A ciklus.hu oldalon van ilyen opció, hogy a beírt melyik alapján kiszámolja, mikor mennyire vagy termékeny. Persze csak tájékoztató, azt a program nem tudja, mikor van peteérés.
Értem én, hogy gyökér, de mért akarja terjeszteni? Nem érdemes védekezés nélkül szexelni semmikor, mert akármikor történhet spontán peteérés pl.
21:33 XDDD tetszett a vége
Ennyire baromira nehéz kotont venni? MINDIG kockázatos. Érted? Felfogtad? Megértetted???
A kérdező hozzászólása: A menstruáció elején vagy a végén kockázatosabb?
Szia! Pontosan most nem fogom Neked kiszámolni a napokat, de a menstruáció vége után 3 nappal még nem lehet teherbe esni. A menstruáció végét ne a tényleges idõpont alatt értsd, hanem azt az idõpontot, amikor vége kellene, hogy legyen a kezdõ nap után. Én sokszor élveztem ekkor a páromba és nem lett belõle semmi. Persze azért megjegyzem, hogy biztos ez sem 100%. 29f
3. válaszadó! Mielõtt valakit megpróbálsz hülyének titulálni elõször járj utána a dolgoknak. Nem szeretem az ilyen embereket, akik alap és tudás nélkül beszólnak másoknak. Csatolok egy linket és akit érdekel olvassa el. Ebbõl is látszik, hogy nem a levegõbe beszéltem és volt alapja annak, amit mondtam. Én voltam a 2. válaszadó. http://www.harmonet.hu/te_en_szex/16406-termeszetes-fogamzas..

Tisztelt Doktor Úr! Érdeklődnék, hogy hüvelyfertőzésemre Mycosid Gyno kapszulát kaptam, melyet a mai napon vettem be, viszont közben a menstruációm is megjött, ebből remélem baj azért nem lehet? Olvastam, hogy menstruáció alatt a hüvelygomba kezelése nem

Tisztelt Doktor Úr! Érdeklődnék, hogy hüvelyfertőzésemre Mycosid Gyno kapszulát kaptam, melyet a mai napon vettem be, viszont közben a menstruációm is megjött, ebből remélem baj azért nem lehet? Olvastam, hogy menstruáció alatt a hüvelygomba kezelése nem ajánlott. Amennyiben mégis befolyásolná, kérem írja meg, mit tehetek ez ügyben. Köszönöm. Tisztelettel: Anita.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A menstruáció alatt csak helyi (hüvelyi) kezelés nem javasolt. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A menstruáció alatt csak helyi (hüvelyi) kezelés nem javasolt. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor Úr! Érdeklődnék, hogy hüvelyfertőzésemre Mycosid Gyno kapszulát kaptam, melyet a mai napon vettem be, viszont közben a menstruációm is megjött, ebből remélem baj azért nem lehet? Olvastam, hogy menstruáció alatt a hüvelygomba kezelése nem

Tisztelt Doktor Úr! Érdeklődnék, hogy hüvelyfertőzésemre Mycosid Gyno kapszulát kaptam, melyet a mai napon vettem be, viszont közben a menstruációm is megjött, ebből remélem baj azért nem lehet? Olvastam, hogy menstruáció alatt a hüvelygomba kezelése nem ajánlott. Amennyiben mégis befolyásolná, kérem írja meg, mit tehetek ez ügyben. Köszönöm. Tisztelettel: Anita.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A menstruáció alatt csak helyi (hüvelyi) kezelés nem javasolt. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A menstruáció alatt csak helyi (hüvelyi) kezelés nem javasolt. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Akik a menstruációhoz betétet használnak, kinek melyik vált be legjobban, tapasztalatok?

Napközbe és éjszakára.

Legjobb válasz: always-t hazsnálok, elsö éjszaka éjszakait amugy sima legkisebb méretüt.

always-t hazsnálok, elsö éjszaka éjszakait amugy sima legkisebb méretüt.
Felvaltva hasznalok always es libresset, a tobbi no name sajnos nem valt be, de ha otthon vagyok akkor azokat hasznalom. Szarnyas betet, normal meret, normal nedvszivas, de a legvekonyabb. Ejszakara a kek (sok cseppes) valtozatokat hasznalom. soha nem veszek illatositottat, mert az nagyon rosszat tesz ilyenkor. Egyszer sikerult valami pamuthoz nagyon hasonlito vagysi termeszetes feluletu betet talalnom, az tuti volt, de most mar nem latom a bolokban. Egyebkent nem markatol fugg, higy melyik valt be, hanem, hogy meg kellett ismerni melyik mennyit bir, hogyan ragasszam be (neha milik szamitottak :-)), es tisztaban legyek azzal, hogy milyen a verzesem, mikor kell cserelnem stb.
Attól függ, hány éves vagy ill. mivel védekezel, ha már szükséged van rá. Ha szedsz fogamzásgátlót, akkor eléggé mindegy, hogy milyen a betét, csak vékony legyen, mert jó eséllyel nem lesz erõs vérzésed. Ha nem szedsz bogyót és pláne, ha nagyon fiatal vagy, az más tészta. Nekem abban az idõszakban éjszakára az Always vált be, nappalra meg a Carefree és a Libresse. Mostanában (fog. gátló mellett) amúgy dm-eset szoktam venni, szerintem az is elég jó és olcsó, bár erõs vérzéshez nem tudom, hogy elég lenne-e.(24N)
always, nappalra normál szárnyas, éjszakára éjszakai.
én még nappalra is éjszakait használok, mert nekem az vált be jobban és 100 százalék hogy nem ázok át vele.(always)

Melyik a menstruáció elsõ napja?

Nem barnázok, de volt pecsételõszerûség, pirosas, halványabb talán.

Legjobb válasz: Ha rendes vèrzèsed lesz.Én úgy tudom.

Ha rendes vèrzèsed lesz.Én úgy tudom.
Ha pirosas pecsétszerüség az menstruáció te is nagyon okos vagy ám. A pici piros pecsétszerüség a bugyidban ha nemraksz betétet vagy tampont növekedni fog a mérete a végén majd a nadrágodon is átüt. hány éves vagy te is ?
Mikor megjelenik egy kisebb folt (ez a pecsételés), az már a menstruáció kezdete, az elsõ nap, ezután már nem sok idõ, és beindul. Szóval, amikor megjelenik az elsõ folt, akkortól kell számolni az új ciklus napjait. Amúgy hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: Elég idõs vagyok, de most kezdem újraszedni gyógyszert, elõtte évekig szedtem, és eddig nem volt ilyen tapasztalatom. Az a több kicsi pecsét is nagy nyomot hagy, igen, kb. egy hónap alatt ki is tenné egy napi mensi adagját...( De legalább két hét). És olvastam errõl, de nem tudom megállpítani, hogy ez az-e már, vagy nem. Barnázásnak számít, akkor is, ha piros...ok. ..De halványpiros, és nem csak egy csipp-csepp, hanem, bõvebb piros folyás inkább. De még nem csak vér jön, és nem is intezíven.
Igen, gondolom, hogy nézhet ki. Ilyenben még mondjuk nem volt részem. De akkor van egy ilyen pecsételõs idõszakod? Háziorvossal beszéltél már errõl? Lehet, hogy nem ártana.
A kérdező hozzászólása: Gyógyszer mellett nem volt. Pár hónapig nem szedtem, most újra szeretném. Azóta megjött egyszer nem tudom már hogy, és most 2 hónappal késõbb meg így, ahogy leírtam. ( Egy esetbõl pedig nem csinálok orvost. De most ez volt elõtte két napig...) És most várom a következõt, hogy szedhessem, csak nem tudom, ha ilyen lesz, mikor kezdjem el.
Értem. Sajnos én ebben nem tudok tanácsot adni, szerintem ha ez máskor is elõfordul, akkor feltétlen látogasd meg az orvosodat.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!