Találatok a következő kifejezésre: A menstruációs hasonlító (5 db)

Menstruációs fájdalom×100.
Szerintem egyikre sem.
elsõ jól írja, nekem is olyan volt!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat!
A kérdező hozzászólása: Én amióta szültem(2szer)Mindenkinek azt mondom aki elõtte áll, hogy elképzelhetetlenül fáj.Ilyen fájdalom nincs, nem tudom mihez hasonlítani.Na de gondoljunk is bele:a pocakból egy közel 3 kg-os Baba készül a világra jönni, mit várunk:) Készülj erre, iszonyatos!!!Hátha nem lesz-ezt kívánom!:) DE!!!Amikor kibújik, ahhoz fogható csodát és örömöt és boldogságot, soha, de soha nem fogsz átélni, és ezt ugyanúgy nem lehet elképzelni:) !!Remélem segítettem!!:)

Miért hasonlítanak a menstruációs panaszok, a terhességiekre?

de most tényleg! Miért?

Legjobb válasz: Mert természetanyánk így alkotott meg minket... Erre talán csak egy orvos tudja a választ, én még csak tanulom, de arra tippelnék, hogy az azonos hormonok hatása miatt.

Mert természetanyánk így alkotott meg minket... Erre talán csak egy orvos tudja a választ, én még csak tanulom, de arra tippelnék, hogy az azonos hormonok hatása miatt.
A kérdező hozzászólása: foglalkoztatott ez mindíg, de valahányszor elõjöttek, rámhozták a frászt. de útálom -.- (köszi ^^)
szerintem nem hasonlítanak, nem tudom, mire gondolsz
ismeros erzes en mar tulestem ezen is azon is, annyi a kulonbseg hogy azok a fajdalmak akkor vannak mikozben verzel, es ha nem verzel es ugyanolyan erosen faj akkor az mar terhesseg, nekem a nogyogyaszom meselte el.

A menstruációs görcsökhöz hasonlító fájdalom, derékfájással együtt a joslófájás? 34hetesen ez még korai, ugye?

Legjobb válasz: Annyira már nem korai, de azért légy óvatos, és ha teheted pihenj, amennyit csak tudsz és bírsz. Ez az idõszak még veszélyes, a 36ik héttõl már szabad a pálya a kis picurnak onnantól már nem számít koraszülöttnek, bár van aki a 37.ik hetet mondja annak. Tehát hogy onnan nincs vész. Az a biztos ha akkor jön mikor már teljesen érett. Hallottam olyan, hogy vkinek 36 hétre jött és kutya baja, és olyanról is aki 37ik hétre, nincs ugyan baja, de nagyon sokat beteges a tüdejével.. és állítólag ennek köszönhetõen. Kitartás :) 38 hetes kismama

Annyira már nem korai, de azért légy óvatos, és ha teheted pihenj, amennyit csak tudsz és bírsz. Ez az idõszak még veszélyes, a 36ik héttõl már szabad a pálya a kis picurnak onnantól már nem számít koraszülöttnek, bár van aki a 37.ik hetet mondja annak. Tehát hogy onnan nincs vész. Az a biztos ha akkor jön mikor már teljesen érett. Hallottam olyan, hogy vkinek 36 hétre jött és kutya baja, és olyanról is aki 37ik hétre, nincs ugyan baja, de nagyon sokat beteges a tüdejével.. és állítólag ennek köszönhetõen. Kitartás :) 38 hetes kismama
én is a 34-ben járok, vannak nekem is ilyen tüneteim mostanában, csak derékfájáson kivül még fájdogál a szeméremcsontom, csipõm...de nem kibirhatatlan. nekem ilyenkor 20-30 perc pihi segít, utána mintha mi sem történt volna.
A kérdező hozzászólása: köszi és szerinted ez az érzés az?péntek óta van kisebb-nagyobb megszakításokkal:S
Abszolút nem korai, nekem is ekkortájt már voltak jóslófájásaim éjszakánként. Idõnként annyira erõsek voltak, hogy majdnem azt hittem hogy itt az idõ. Pihenj sokat, ne erõltesd túl magad!
Igen az lehet én is ennyi idõs vagyok, a méhnyak is megrövidûlt meg nyitva is vagyok.Csináltak ctg annak az eredménye alapján nem kellett bentmaradni infusióra, kaptam gyógyszert és szigorú fekvés!Szerintem te is pihizzél még két hetet ki kellene húzni.Üdv
A kérdező hozzászólása: köszönöm, igen még min.3-4hetet egybe maradnék babómmal, pihenek. mindenkinek boldog babavárást

A beágyazódást kísérheti menstruációs görcshöz hasonlító érzés? A mensiig még van idő, nem azért érzem.

Legjobb válasz: Nem kell, hogy folyásod legyen, de elõfordulhat. Fehéres-sárgás is sokszor van terhes nõknek.

Nem kell, hogy folyásod legyen, de elõfordulhat. Fehéres-sárgás is sokszor van terhes nõknek.
A kérdező hozzászólása: Köszi kérdésed, akkor nem baba lett. Decemberben viszont igen, de akkor sajnos 6 hetsen elvetéltem, most viszont újtra 6 hetes babás vagyok!
Szia! Remélem baba lett a dologból! :)
A kérdező hozzászólása: Annyiban változott a dolog, hogy ma meg barnás folyásom is van és a görcsölés is megmaradt, csak most már erõsebb. De a barna folyás az teljesen egyértelmûen megvan. Meg iszonyatos hányingerem van, de lehet, hogy ez független a másik dologtól. Szerintetek? Akkor tényleg beágyazódás?
Lehet bizony beágyazódástól is. :)
Ha a középidõre rászámolsz kb. egy hetet, és akkor kezdõdnek a görcseid, s egyéb tüneteid, akkor nagy valószínûséggel beágyazódni próbál egy kisbaba. :)
A kérdező hozzászólása: Te mire nem várod a mensid? Én majd csak okt elejére. de már annyira izgulok. Remélem a babától van a folyásom, mert egyre jobban beleélem magam. Meg sokszor járok pisilni, bár nem tudom, hogy ez igy az elején a babától lehet e. Mindenképpen megírom, hogy mi lett és te is, drukkolok neked!
Szia. Nem kell hogy barnás folyásod legyen! Csak van akinél elõfordulhat. Nem törvényszerû. Nekem is hasonló a folyásom mint neked, remélem a baba miatt. Sok sikert kívánok! Majd írd meg hogy mi lett!!
A kérdező hozzászólása: Köszi, de az nem baj, hogy barnás folyásom nincs? Inkább fehéres- sárgás és kevés?
Nagyon sok egészséget kívánok nektek! Gratulálok! :)

Mára vagyok kiírva. Tegnap óta vannak fájásaim amik menstruációs görcsökre hasonlítanak. A reggeli nst után azt mondta az orvosom, hogy pénteken szeretne még látni. Ez akkor nem azt jelenti, hogy hamarosan szülök?

Legjobb válasz: Gondolom, úgy értette, hogy pénteken szeretne látni, amennyiben nem indulna meg a szülés. Figyeld a fájások gyakoriságát és ha nem megy el a magzatvíz, 5 perces fájásoknál indulj!!!

Gondolom, úgy értette, hogy pénteken szeretne látni, amennyiben nem indulna meg a szülés. Figyeld a fájások gyakoriságát és ha nem megy el a magzatvíz, 5 perces fájásoknál indulj!!!
Gratula!!!!! :)
na ugye hogy izgi lett, mondtam én :) nagyon nagy gratula, ügyesek voltatok!!!
Húúúú de jó, gratulálok és minden jót kivánok nektek:) Gyorsan zajlott le?Tök izgalmas lehetett:) 41+1
A kérdező hozzászólása: Hajnali 4-kor egészséges kisfiúval gyarapítottam a bolygó lélekszámát! Mindketten jól vagyunk, köszönjük a biztatást és a jó kívánságokat!
Szia.Én is bizom benne és szurkolok neked, h ne úgy járj mint én.Görcsök, fájások, 100-as méhtevékenység kb.2hete és sehol senki:) 41+1
Nem szeretnélek letörni, de nekem a kiírt napon és másnap is ez volt, aztán elmúlt, és 4 napja semmi :-( 3 naponta járok nst-re, és csak várunk és várunk...
A kérdező hozzászólása: Nagyon izgalmas!Fõleg az utolsó pár hét.A táska már kb. 1 hónapja be van pakolva csak a kisfiam nem akarja, hogy igénybe legyen véve!De nagyon reménykedem, hogy pénteken már a karomban foghatom és nem pedig az orvosnál fogom várni a sorom.
hú tök izgi, lehet, hogy már csak 1 nap és a karodban tarthatod..:) ha jönnek a fájások irány a kórház (összepakoltál már?)
A kérdező hozzászólása: Bárcsak igazad lenne!Már nagyon várom, õ az elsõ babám! :)
Nem kell neked péntekig várni. Elõbb lesz abból bébi.
A húgomnak 2 napig voltak ilyenek, míg történt valami. De könnyen lehet, hogy hamarosan baba lesz. :)
A kérdező hozzászólása: Nagyon gyorsan megszületett.22.30korra értünk a kórházba.03.45kor már a kezemben tartottam a kisfiam.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!