Találatok a következő kifejezésre: A menstruációm után nem szedtem (6 db)

A menstruációm vége után nem szedtem be 4 db gyógyszert és megtörtént a közösülés. Mennyire lehetséges hogy teherbe estem?

Legjobb válasz: Elég nagy az esélye! Ha nem akarsz babát nem ártana, ha rendesen szednéd!

Elég nagy az esélye! Ha nem akarsz babát nem ártana, ha rendesen szednéd!
Ne ijedj meg, nem biztos, hogy baj van...De elfelejtetted bevenni a tablettát vagy miért hagytál ki, ráadásul 4-et?! Vegyél tesztet, és megnyugodsz.Máskor jobban figyelj oda, ha tablettával akarsz továbbra is védekezni. (nem akarom húzni az idegeidet, de van aki 1-et nem vesz be, és jön 9 hónap múlva a baba...meg van a másik véglet, aki össze-vissza szedi mégsem lesz terhes)És azóta szeded amúgy?
Nem igazán értem a kérdést. Ha beszeded az egész levelet akkor jön meg a menszi, nem? Ha viszont nemrég szeded és köztes vérzésed volt, akkor tovább kell szedni míg el nem fogy. Szóval nem tudom, de nem biztos hogy védett voltál.
Szia én is négy gyógyszert hagytam ki és nem lettem terhes. Nem kell egybõl pánikba esned. csinálj tesztet!

Fogamzásgátlót szedek de a 3ik hét elején nem szedtem be egy szemet viszont 12 óra után amint észrevettem beszedtem, ezután végig szedtem a tablettákat mert még volt egy hét. Meg is jött a menstruációm és szeretkeztem a párommal. Teherbe eshetek?

Legjobb válasz: Szerintem nem, én már többször jártam így, mióta szedem a bogyót (már 13 éve lassan), úgyhogy no para, de ha bizonytalan vagy, inkább csinálj egy tesztet.

Szerintem nem, én már többször jártam így, mióta szedem a bogyót (már 13 éve lassan), úgyhogy no para, de ha bizonytalan vagy, inkább csinálj egy tesztet.

Elsőnek szedek fogamzásgátlót (Milligest).1hete vettem be az elsőt a menstruációm első napján, majd folyamatosan szedtem, de a menstr 2nap után megszűnt. A tablettát azóta is szedem, nem hagytam abba! Ez normális? Vagy menjek orvoshoz?

Legjobb válasz: a fogamzásgátlók lerövidítik a menstruációt, ez teljesen normális. amúgy meg ha még fiatal vagy, akkor teljesen normális a rendszertelen vérzés, fogamzásgátlótól függetlenül is. Egy biztos, nem vagy terhes.

a fogamzásgátlók lerövidítik a menstruációt, ez teljesen normális. amúgy meg ha még fiatal vagy, akkor teljesen normális a rendszertelen vérzés, fogamzásgátlótól függetlenül is. Egy biztos, nem vagy terhes.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! :)
No para, belekavarhat a tabi, ha esetleg a 7 napos szünetben sem lesz olyan erõs a vérzés mint korábban ( a 3.-4. napon várható, nekem pl.: 4. napon szokott) , még akkor se kell kiakadni, de ha a második levél után se az igazi, érdemes visszamenni a dokihoz és jelezni, lehet nem ez a te gyógyszered ( amúgy én is ezt szedem és nagyon elégedett vagyok vele ;) )
A kérdező hozzászólása: Akkor megnyugodtam! Aranyos vagy, Köszi! :)

Menstruáció után 3-4 nappal mennyi az esélye a teherbe esésnek? (csak előváladék volt, nem élvezett el. Évek óta gyógyszert szedtem de most nem kezdtem el a levéllel. )

Legjobb válasz: menzesz után pár nappal kicsi az esélye, viszont az elõváladékkal vigyázni kell, mert attól is teherbe eshetsz

menzesz után pár nappal kicsi az esélye, viszont az elõváladékkal vigyázni kell, mert attól is teherbe eshetsz
3 fajta nõ van: 1. tabi abbahagyása után a petefészke elkezd baromira mûködni, azonnal lesz peteérése, és nagyon könnyen teherbe esik 2. simán visszaáll a ciklusa, normális idõben lesz peteérése 3. több hónapig nem áll vissza a peteérése és a menzesze Hogy te melyikbe tartozol, azt max a jóisten tudja. Elõfordulhat terhesség. De nem értem, hogy 1. ha nem akarsz gyereket, akkor miért hagytad abba, vagy miért nem védekezel máshogy (normálisan)? 2. ha gyereket akarsz, miért szakítottátok meg?
velem is ez volt :D most már 2 gyerekem van...
Szõrös már?
A kérdező hozzászólása: Es te beteg vagy?
A kérdező hozzászólása: Helyesbitenek, hogy 4. heten helyeztem fel.
Milyen fogamzásgátlót szedsz? A szülés óta megjött máûr a mensid legalább 1x?
Nekem is volt ilyen, elsõ szülésem után kaptam, kerek egy évig nem volt menszeszem, mire nagy nehezen meghozták, csak hozzá teszem , ez kb 25 éve volt..ma azért más az orvos tudomány!
Lehet a fogamzásgátló mellékhatása, ajánlom neked a novinet fogamzásgátlót.
A kérdező hozzászólása: Igen, szülés óta már megjött 1x! Jangee, az a gyógyszer neve!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!