Találatok a következő kifejezésre: A menstruációm után nem (221 db)

A menstruáció után mennyi időnek kell eltelnie, hogy sikerüljön is? Most megint megjött aminek nem kellett volna, és most már ott tartok, hogy szétvet az ideg.

Miért van az,hogy aki nem akar babát annak összejön és a rosszabbik esetben még árt is annak a pici kis emberkének.Aki meg akar annak meg az Istenért sem akar összejöni.Mit tegyek?

Legjobb válasz: Menstruáció elsõ napjától számított két hét múlva próbálkozatok (szóval, ha megjött Kedden, akkor két hét múlva Kedd környékén). Misszionárius pózban és tegyél magad alá egy párnát aktus során, aktus után pedig gyertyaállás kb. 20percig és nyugodt fekvés utána. Sok sikert!!!

Menstruáció elsõ napjától számított két hét múlva próbálkozatok (szóval, ha megjött Kedden, akkor két hét múlva Kedd környékén). Misszionárius pózban és tegyél magad alá egy párnát aktus során, aktus után pedig gyertyaállás kb. 20percig és nyugodt fekvés utána. Sok sikert!!!
hát hallod ezt nemtudom hogy aki akar annak miért nemjön össze a pici olyan gyorsan. mi már 18 honapja hogy várjuk. de még nemakart jönni idáig. ti miota probálkoztok?
Hát nem is tudom. Nekünk a második jött össze véletlenül, de nagyon drukkolok minden kevésbé szerencsés párnak! Nekem úgy számoltam, hogy kb a 15-20nap között jöhetett össze a baby, de mindenki más rendszerben él! Csak egy tanács (nekünk ez is bejött) ne a baba "kedvéért" bújjatok ágyba, hanem egymás örömére. Szeretkezzetek ne "gyereketcsináljatok"! Remélem jövõ hónapban már te is a pár hetes terhesek sorát gyarapítod! Szorítok értetek, nagyon sok sikert!
szia légy nyugodt!majd sikerül nekünk is, csak kicsit nehezebben!én már attól vagyok ki"hogy majd jön ha akar"meg"ne azért szexeljetek, mert".akinek össze jön a baba az nem nagyon érti, mit érzünk!nem azt mondom, hogy fogalma sincs, de teljesen más megélni!nyugi!nem vagy egyedül!kitartás!és a gólya, egyszer csak csenget!puszi
Tudom, mit érzel, nekünk 4 év után jött össze a baba (orvosi segítséggel). Én azt javaslom, legyetek együtt a pároddal 2-3 naponta, a saját örömötökre! Nem hiszek a tankönyvi 14.napban, mert minden nõnek más a szervezete, más a ciklushossza, stb. Nekem pl. 26 napos ciklusaim voltak, mégis a 17.napon volt pé-m. Mióta próbálkoztok? Mert ha megvan egy éve, akkor vizsgáltassátok ki magatokat. Az olyan felületes orvosok, akik engem is vizsgáltak (UH-gal megnézte, milyen szép a méhem, abszolút alkalmas a terhességre) nem jók. Sok sikert! :-)
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a biztatásokat.Mi ugy 2-3hónappal ezelõtt gondoltuk úgy, hogy most már ideje hogy nekünk is legyen babynk.Hét éve vagyunk együtt.Meg fogadok minden tanácsot, és ha ne adj'Isten nem sikerül jövöhónapban se akkor elmegyünk dokihoz.Remélem mindenkinek egyszer sikerül!!!!Puszi
Most akkor terhes vagy? Az elõzõ kérdést nem te tetted fel, hogy mikor lesz megint peteérésed?
Ha várandós vagy, úgyis csak az utolsó menstruációd elsõ napját kérdezik! Amúgy nagyobb lehetõség, esély a ciklus közepén van!

Tisztelt Doktor úr! Femara tablettát szedek. A menstruációm a kezelés megkezdése előtt 3 évvel abbamaradt. Másfél évnyi kúra után, a héten megjött a menstruációm, és nem gyengén. Mit tanácsol?

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A több éves kimaradás után fellépő vérzés esetén mindenképpen indokolt a további kivizsgálás. Javaslom, hogy mielőbb keressen fel egy onkológiai területen is járatos nőgyógyász szakorvost. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A több éves kimaradás után fellépő vérzés esetén mindenképpen indokolt a további kivizsgálás. Javaslom, hogy mielőbb keressen fel egy onkológiai területen is járatos nőgyógyász szakorvost. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor úr! Femara tablettát szedek. A menstruációm a kezelés megkezdése előtt 3 évvel abbamaradt. Másfél évnyi kúra után, a héten megjött a menstruációm, és nem gyengén. Mit tanácsol?

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A több éves kimaradás után fellépő vérzés esetén mindenképpen indokolt a további kivizsgálás. Javaslom, hogy mielőbb keressen fel egy onkológiai területen is járatos nőgyógyász szakorvost. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A több éves kimaradás után fellépő vérzés esetén mindenképpen indokolt a további kivizsgálás. Javaslom, hogy mielőbb keressen fel egy onkológiai területen is járatos nőgyógyász szakorvost. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Lehetek terhes ha a menstruációm után két nappal együtt voltam a barátommal? Nagyon kis idejig. Ez pár percet takar. Köszönöm az ÉRTELMES válaszokat és a nem osztó jellegűeket.

Legjobb válasz: Lehetsz. Kicsi az esélye, de nem 0. Nem attól függ, hogy hány percig volt benned. Az pedig, hogy a menstruációd után 2 nappal voltatok együtt, azt jelenti, hogy a ciklusod kb 7-10. napján. Ovuláció (peteérés), bár egyéntõl függõ, de kb a 14. napon van 1-2 napig. Az elõtt 2 és utána 2 nappal veszélyes a szex, mivel ha éppen nincs is akkor érett pete, de 1-2 nap múlva lesz, a hímivarsejt még megtermékenyítheti, mivel pár napig életképes.

Lehetsz. Kicsi az esélye, de nem 0. Nem attól függ, hogy hány percig volt benned. Az pedig, hogy a menstruációd után 2 nappal voltatok együtt, azt jelenti, hogy a ciklusod kb 7-10. napján. Ovuláció (peteérés), bár egyéntõl függõ, de kb a 14. napon van 1-2 napig. Az elõtt 2 és utána 2 nappal veszélyes a szex, mivel ha éppen nincs is akkor érett pete, de 1-2 nap múlva lesz, a hímivarsejt még megtermékenyítheti, mivel pár napig életképes.
Beléd élvezett?
IGEN!!! Ha beléd spriccelt - akár egy-két cseppet - az nem pár percig marad benned! Szépen elkezd kúszni felfelé a méhedbe, aztán onnan tovább! Ha nem volt 50 ilyen kérdés az elmúlt hónapban... olvasni szoktál-e? Amúgy: idejig? Magyar vagy-é? Azt látom, hogy vesszõhiányod van... gondolom, ezért engedted neki, hogy pár percig belédnyomja, csak úgy natúran. Az ilyen emberek szaporodnak... a normálisak meg nem mernek gyereket vállalni.
A kérdező hozzászólása: Nem élvezett belém. Állítása szerint elõváladék sem valószinû hogy volt. Ez a ciklusom 7. Napján volt. 26-27 napos ciklusaim vannak általában. Köszöm.
A kérdező hozzászólása: Bocsmár. IDEIG! Ne haragudj, hogy tévesztettem. Nem tudtam, hogy itt a helyesírást helyezzük elõtérbe. Amúgy ha már itt tartunk... Te paraszt vagy-é? Mert ez sem kifejezetten magyaros.
Én most már kidühöngtem magam... de te mit fogsz csinálni azzal a pár csepp életadó nedûvel a méhedben? Írd majd meg, hogy mi lett az eredmény... okulásnak annak, aki képes elõbb olvasni, és csak utána nyitni (szét a lábait).
Az, hogy a barátod 2 perc alatt elment, gáz, de ha benned ment el, akkor nem fontos, meddig tartott, lehetsz terhes.
Az elõváladékot nem mindig lehet érezni, viszont sokszor jön. Gyakorlatilag mindig, ha történik valami izgalmas, csak nem folyik ki azonnal az elején. Elõször még meg kell töltenie a húgycsövet. Aztán, ha lelohad a szerszám, a fele kifolyik közben belõle.
Nagyon kis idejig. !!!!! Hát magyarul se tudsz. Értelmetlen kérdésre vársz értelmes választ??

Gombás fertőzésem van/volt és a közeli menstruáció miatt nem kezdtem el a hüvelykúpos kezelést, de menstruáció után nem jelentkeztek a tünetek és lefeküdtem a párommal, lehet, h feljebb kúszott a fertőzés? Azt miből lehet megtudni?

Attól függetlenül végigcsinálom a hüvelykúpos kezelést meg a páromat is kenegetni fogom, csak félek,h ha feljebb is kúszott az kiderül-e orvos meglátogatása nélkül?

Legjobb válasz: azt elfelejtettem írni,h szeretkezés után azonban fájt a hüvelyem,de az égõ,viszketõ érzés elmúlt...

A kérdező hozzászólása: azt elfelejtettem írni, h szeretkezés után azonban fájt a hüvelyem, de az égõ, viszketõ érzés elmúlt...
a menzesz alatt nem múlt el szerintem csak a tünetek múltak el menj vissza az orvoshoz
a menzesztõl nem múlt el csak a tünetek menj vissza az orvoshoz és csináld végig a kezelést
Egyet értek az elõttem válaszolóval. A menses vagy felerõsíti, vagy gyengíti a tüneteket, itt nálad ez esetben gyengítette. A szex közbeni fájdalom egyértelmûen arra utal, hogy valami nem okés. Szóval csak a tünet múlt el, de maga a fertõzés nem. A partnert is kezelni kell, de gondolom ez már rég megoldódott ez a kérdés...

Akkor most nem értem. Mikor nagyobb a teherbeesés esélye? A menstruácó után 1 héttel vagy előtte? Ha menstruácó után 1-2 nappal szeretkeztem a barátommal és belém"ment" akkor most nagyon kell félnem?

Legjobb válasz: A teherbeesésre a legnagyobb esély a ciklusod 14. napja körül van. A napokat az utolsó mensesed elsõ napjától számítsd. Tehát a középidõben. De az sem mindegy hány naposak a ciklusaid, amennyivel hosszabb, annyival tolódik a peteérés is. A peteérésedet a nyúlós, tojásfehérje szerû folyásodból tudod megállapítani. De ha nem szeretnétek babát, akkor a ciklus egyik napján se rizikózzatok! Mindig védekezzetek, mert az esély mindig megvan,csak más az aránya.

A teherbeesésre a legnagyobb esély a ciklusod 14. napja körül van. A napokat az utolsó mensesed elsõ napjától számítsd. Tehát a középidõben. De az sem mindegy hány naposak a ciklusaid, amennyivel hosszabb, annyival tolódik a peteérés is. A peteérésedet a nyúlós, tojásfehérje szerû folyásodból tudod megállapítani. De ha nem szeretnétek babát, akkor a ciklus egyik napján se rizikózzatok! Mindig védekezzetek, mert az esély mindig megvan, csak más az aránya.
Nem, nem kell tartanod. A menstruáció után 12-14 nappal van peteérés nagyjából.
elõtte és utána 1-2 héttel....a két meses között nagyjából

Szülés után mennyi idővel tér vissza a menstruációm? Megjegyzem, nem szoptatok, nincs tejem.!?

Legjobb válasz: Nekem nem volt tejem, sajnos nem tudtam szoptatni és császár után 4 hétig véreztem pont. majd 1 hét szünet és megjött. Úgy emlékszem 7-8 napig tartott.Azóta rendszeresen megjött mindig.

Nekem nem volt tejem, sajnos nem tudtam szoptatni és császár után 4 hétig véreztem pont. majd 1 hét szünet és megjött. Úgy emlékszem 7-8 napig tartott.Azóta rendszeresen megjött mindig.
Nincs olyan része a havinak, ahol biztonságos. Tabletta a megoldás neked, ezt pedig nõgyógyász írhat fel.
NE próbáld ki! Akár még a menstruáció ALATT is teherbe eshetsz! Ilyenkor egy kis darabon nem válik le, és ott szépen megtapad a magzat... Persze kicsi az esélye - szeretsz talán orosz rulettet játszani?
Szedj tablettát vagy valami mással védekezzetek, amihez nem kell gumi..
A naptármódszer csak azoknak jó, akik nem bánják, ha netán baba lesz a dologból! Nincs olyan idõszak a ciklusod alatt, amikor védekezés nélkül együtt lehettek! Én is a fogamzásgátló tablettát ajánlom!
http://www.ciklus.hu oldalon írd be az adataidat és kiadja a napokat melyik mennyire biztonságos
A kérdező hozzászólása: Deh állítólag más anélkül és igazábol, már egyszer volt h eljutottunk odáig h berakta és egy fél percig csináltuk ugy, deh aztán megijedtem és modntam h hagyjuk abba. DE viszont ugy sokkal job volt. Szóval nagyon kiszeretném próbálni. hosszabb ideig is, csak félek az elõváladéktól, és ezért akartam megkérdezni h melyik az a legbiztonságosabb nap/napok, amikor kicsi az esélye h terhes leszek.
Igen, átmenetileg elõfordulhat, de egyénfüggõ.
Szia! Nálam minden esetben volt tejcsökkenés( 2x volt menseszem eddig). Utána helyre áll a mennyisége, de addid sûrûbben rakd cicire a babát. Nekem 4 óránként eszik a lánykám, de ebben az idõszakban 2 óránként adok neki és bevált.E mellett szedem a More milk kapszulát is. Ne izgulj! Minden rendben lesz.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!