Találatok a következő kifejezésre: A menstruációm után (854 db)

A menstruáció után mennyi időnek kell eltelnie, hogy sikerüljön is? Most megint megjött aminek nem kellett volna, és most már ott tartok, hogy szétvet az ideg.

Miért van az,hogy aki nem akar babát annak összejön és a rosszabbik esetben még árt is annak a pici kis emberkének.Aki meg akar annak meg az Istenért sem akar összejöni.Mit tegyek?

Legjobb válasz: Menstruáció elsõ napjától számított két hét múlva próbálkozatok (szóval, ha megjött Kedden, akkor két hét múlva Kedd környékén). Misszionárius pózban és tegyél magad alá egy párnát aktus során, aktus után pedig gyertyaállás kb. 20percig és nyugodt fekvés utána. Sok sikert!!!

Menstruáció elsõ napjától számított két hét múlva próbálkozatok (szóval, ha megjött Kedden, akkor két hét múlva Kedd környékén). Misszionárius pózban és tegyél magad alá egy párnát aktus során, aktus után pedig gyertyaállás kb. 20percig és nyugodt fekvés utána. Sok sikert!!!
hát hallod ezt nemtudom hogy aki akar annak miért nemjön össze a pici olyan gyorsan. mi már 18 honapja hogy várjuk. de még nemakart jönni idáig. ti miota probálkoztok?
Hát nem is tudom. Nekünk a második jött össze véletlenül, de nagyon drukkolok minden kevésbé szerencsés párnak! Nekem úgy számoltam, hogy kb a 15-20nap között jöhetett össze a baby, de mindenki más rendszerben él! Csak egy tanács (nekünk ez is bejött) ne a baba "kedvéért" bújjatok ágyba, hanem egymás örömére. Szeretkezzetek ne "gyereketcsináljatok"! Remélem jövõ hónapban már te is a pár hetes terhesek sorát gyarapítod! Szorítok értetek, nagyon sok sikert!
szia légy nyugodt!majd sikerül nekünk is, csak kicsit nehezebben!én már attól vagyok ki"hogy majd jön ha akar"meg"ne azért szexeljetek, mert".akinek össze jön a baba az nem nagyon érti, mit érzünk!nem azt mondom, hogy fogalma sincs, de teljesen más megélni!nyugi!nem vagy egyedül!kitartás!és a gólya, egyszer csak csenget!puszi
Tudom, mit érzel, nekünk 4 év után jött össze a baba (orvosi segítséggel). Én azt javaslom, legyetek együtt a pároddal 2-3 naponta, a saját örömötökre! Nem hiszek a tankönyvi 14.napban, mert minden nõnek más a szervezete, más a ciklushossza, stb. Nekem pl. 26 napos ciklusaim voltak, mégis a 17.napon volt pé-m. Mióta próbálkoztok? Mert ha megvan egy éve, akkor vizsgáltassátok ki magatokat. Az olyan felületes orvosok, akik engem is vizsgáltak (UH-gal megnézte, milyen szép a méhem, abszolút alkalmas a terhességre) nem jók. Sok sikert! :-)
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a biztatásokat.Mi ugy 2-3hónappal ezelõtt gondoltuk úgy, hogy most már ideje hogy nekünk is legyen babynk.Hét éve vagyunk együtt.Meg fogadok minden tanácsot, és ha ne adj'Isten nem sikerül jövöhónapban se akkor elmegyünk dokihoz.Remélem mindenkinek egyszer sikerül!!!!Puszi
Most akkor terhes vagy? Az elõzõ kérdést nem te tetted fel, hogy mikor lesz megint peteérésed?
Ha várandós vagy, úgyis csak az utolsó menstruációd elsõ napját kérdezik! Amúgy nagyobb lehetõség, esély a ciklus közepén van!

A menstruáció után 1-2 nappal mennyi az esélye annak hogy az előváladéktól teherbe essek?

Úgyhogy közbe a barátom elötte elment már egyszer .A másodikat is gumival csináltuk csak kiszakadt :S . mennyi az esélye hogy terhes vagyok ?(Mostanában s?r?n járok vécére ..ha ez fontos)

Legjobb válasz: Van akinek közvetlenül a menstruáció után van peteérése.És mivel az elõváladék is tartalmazhat spermát így igen lehetsz terhes.De kicsi a valószínûsége.100 nõbõl kettõ esik teherbe az elõváladéktól.Annak meg semmi köze,hogy sûrûbben mész wc-re-Lehet felfáztál.Mikor kell megjönnie?

Van akinek közvetlenül a menstruáció után van peteérése.És mivel az elõváladék is tartalmazhat spermát így igen lehetsz terhes.De kicsi a valószínûsége.100 nõbõl kettõ esik teherbe az elõváladéktól.Annak meg semmi köze, hogy sûrûbben mész wc-re-Lehet felfáztál.Mikor kell megjönnie?
Az, hogy a barátod elment elõtte, sokkal valószínûbbé teszi, hogy terhes lettél! Így nem csak elõváladék került beléd, ami egy-két kósza spermiumot tartalmazhat, mivel ejakuláció után a húgycsõben ONDÓ marad, tele milliónyi kis spermiummal, aki csak arra vár, hogy megtermékenyíthessen.
Háccc.. sztem mindenképp megér egy tesztet:S
Szerintem kicsi az esélye. Miután elment megmosakadott? Essetleg volt wc-n? De ha nem is, hidd el nem sok az esélye. Én a ciklusom közepén játszottam el ezt párommal. Igen, egymásnak estünk, van ilyen. Nem lett baj, te meg a ciklusod elején vagy, nagyon nagyon nagyon ritka, hogy ilyenkor van peteérésed, az esélyed babára erõsen közelít a nulla felé.
hat nezd.. elméletileg kicsi az esélye. de ez a megszakitasos modszer orosz rulett.
jajjj, bocs, elnéztem. volt gumi, de kiszakadt. kicsi az esélye, de tesztelj 2 hét mulva. meg mindenkeppen menj el orvoshoz, mert õ tudja csak biztosra megmondani.
A kérdező hozzászólása: Bocsánat: melyik?..
A peteéréskor, a ciklus 14.napján.
Menstruáció elõtt, mivel akkor még a nyálkahártya ami a méh belsõ falát fedi teljesen ép és és vastagabb.. Amúgy minden nõnek máskor van peteérése, ha reggelente megméred a hõmérsékleted, akkor megtudod állapítani, hogy mikor is van pontosan :)
*Hozzáteszem, amikor a legmagasabb a hõmérsékleted, akkor van peteérés.
ha rendesen mûködik a ciklus, úgy ahogy a nagykönyvbe meg van írva, akkor a ciklus közepén van az ovuláció, amikor petesejt kiszabadul és kemény 24 órája van a megtermékenyülésre. Utána kiürül a szervezetbõl (ha nincs megtermékenyítés). Ez után a burok (amibõl a petesejt kiszabadult) sárgatesté "satnyul" és sárgatest hormont áraszt, ami gátolja a fogamzást (szóval újabb petezsák nem érik meg). Így a menstruáció elõtt lenne a legbiztonságosabb a szex.
Ovulációkor, a ciklus közepe felé, ahogy már többen is írták. Persze bármikor elõfordulhat, ezért kell mindig védekezni valamilyen módon, ha az ember nem akar babát, de akkor a legnagyobb az esély.

Mikortól kezd el hatni a tabletta, ha a menstruációm után kezdtem el szedni?

Erre nem tért ki az orvosom, nekem meg annyi kérdésem volt, hogy pont a leglényegesebbet hagytam ki. :S Szóval múlt hét szerdán jött meg, vasárnap múlt el, én pedig ma kezdem el szedni a gyógyszert. Mennyi ideig kell kiegészít? védekezés? Köszönöm el?re is a válaszokat! :)

Legjobb válasz: Azt az egyet mondd meg,mi az istenért ma vetted be???? A tájékoztatón amúgy minden rajta van,mint például az a fontos dolog is,hogy a MENSTRUÁCIÓ elsõ max.második napján kell beszedni az elsõt. Ha így teszel,két hét után véd. De nem így tettél,ezért egy hónap gumizás még! 22L

Azt az egyet mondd meg, mi az istenért ma vetted be???? A tájékoztatón amúgy minden rajta van, mint például az a fontos dolog is, hogy a MENSTRUÁCIÓ elsõ max.második napján kell beszedni az elsõt. Ha így teszel, két hét után véd. De nem így tettél, ezért egy hónap gumizás még! 22L
Nem tudom, mi a gondod az elsõ válasszal, abszolút igaza van... Ott van feketén-fehéren, hogy a MENSTRUÁCIÓ ALATT KELL ELKEZDENI SZEDNI. Vagy az elsõ napon, és azonnal véd, vagy a 2.-5.napon, de akkor kell még plusz védekezés... Ha éppen elmúlt a havi vérzés, vársz a következõ vérzésig, ez nem túl bonyolult dolog... Úgy is megbolondítaná a szervezetedet, ha a vérzéskor kezdenéd szedni, nem még akkor, ha a ciklus közepén... Most õszintén, ennek mi értelme volt? Így is gumizni kell, minimum másfél hónapig, meg úgy is, ha vártál volna a következõ menstruációig... Fel nem foghatom, hogy hogy vághat bele egy nõ a tabletta szedésbe úgy, hogy nem tájékozódik elõtte normálisan... Nem félted magad? Nyilván nem... Szerintem sürgõsen menj el újra nõgyógyászhoz! 21L
És csodálkozol, hogy erre a speciális esetre nem térnek ki a betegtájékoztatóban? Talán mert feltételezik, hogy "a menstruáció alatt kell elkezdeni szedni"-t mindenki úgy értelmezi, hogy akkor kell elkezdeni szedni...
A kérdező hozzászólása: Ha nem tudtok normálisan válaszolni, akkor ne is tegyétek.. ilyen paraszt stílusra nem vagyok kíváncsi. Egyébként meg nem tudtam elmenni, mert az orvosom 3 hétig külföldön volt, és most lett aktuális a dolog... de egyszerûbb támadni.. amúgy meg a betegtájékoztatót már elolvastam, nyilván, ha választ kaptam volna a kérdésemre, akkor nem itt kérdezek, úgyhogy várom a normális válaszokat.....
Ha az elsõ napon vetted volna be akkor (állítólag) már az nap védett vagy, ha a 2-5.ik napon akkor egy hét védekezés szükséges. Mondjuk nem értem, ha vasárnap múlt el te miért majdnem egy hétre rá pénteken kezdted el szedni. Most jól összekavartál mindent.
Elsõ válaszoló vagyok, köszönöm az elõttem szólóknak, hogy megvédtek, mert én csak felháborodásomba írtam ilyen stílusban, mert valóban, aki nem érett agyilag, hogy használja a fogigátlót, az testileg se próbáljon már felnõni hozzá...egyszerûbb a gumi: nem kell gondolkodni, csak megvenni aztán feltenni. 22L
Teljesen igaza van az elsõ válasozlónak, meg a többieknek is!! Nem kell megsértõdni, ha egyszer te nem vagy képes értelmezni a betegtájékoztatót.. Benne van világosan leírva, hogy a menstruáció alatt kell elkezdeni, nem után.. Am oké hogy elfelejted megkérdezni a dokid, de õ neki s ejute szébe elmondani hogy hogyan kell ahsználni? Ez az elsõ mondat amit a doki elmond.. Mikor kell szedni. Legalábbis felénk így mûködik :D Mostmár folytasd, ha elkezdted, aztán reménykedj hogy nem kavartál be nagyon..

Lehetek terhes ha a menstruációm után két nappal együtt voltam a barátommal? Nagyon kis idejig. Ez pár percet takar. Köszönöm az ÉRTELMES válaszokat és a nem osztó jellegűeket.

Legjobb válasz: Lehetsz. Kicsi az esélye, de nem 0. Nem attól függ, hogy hány percig volt benned. Az pedig, hogy a menstruációd után 2 nappal voltatok együtt, azt jelenti, hogy a ciklusod kb 7-10. napján. Ovuláció (peteérés), bár egyéntõl függõ, de kb a 14. napon van 1-2 napig. Az elõtt 2 és utána 2 nappal veszélyes a szex, mivel ha éppen nincs is akkor érett pete, de 1-2 nap múlva lesz, a hímivarsejt még megtermékenyítheti, mivel pár napig életképes.

Lehetsz. Kicsi az esélye, de nem 0. Nem attól függ, hogy hány percig volt benned. Az pedig, hogy a menstruációd után 2 nappal voltatok együtt, azt jelenti, hogy a ciklusod kb 7-10. napján. Ovuláció (peteérés), bár egyéntõl függõ, de kb a 14. napon van 1-2 napig. Az elõtt 2 és utána 2 nappal veszélyes a szex, mivel ha éppen nincs is akkor érett pete, de 1-2 nap múlva lesz, a hímivarsejt még megtermékenyítheti, mivel pár napig életképes.
Beléd élvezett?
IGEN!!! Ha beléd spriccelt - akár egy-két cseppet - az nem pár percig marad benned! Szépen elkezd kúszni felfelé a méhedbe, aztán onnan tovább! Ha nem volt 50 ilyen kérdés az elmúlt hónapban... olvasni szoktál-e? Amúgy: idejig? Magyar vagy-é? Azt látom, hogy vesszõhiányod van... gondolom, ezért engedted neki, hogy pár percig belédnyomja, csak úgy natúran. Az ilyen emberek szaporodnak... a normálisak meg nem mernek gyereket vállalni.
A kérdező hozzászólása: Nem élvezett belém. Állítása szerint elõváladék sem valószinû hogy volt. Ez a ciklusom 7. Napján volt. 26-27 napos ciklusaim vannak általában. Köszöm.
A kérdező hozzászólása: Bocsmár. IDEIG! Ne haragudj, hogy tévesztettem. Nem tudtam, hogy itt a helyesírást helyezzük elõtérbe. Amúgy ha már itt tartunk... Te paraszt vagy-é? Mert ez sem kifejezetten magyaros.
Én most már kidühöngtem magam... de te mit fogsz csinálni azzal a pár csepp életadó nedûvel a méhedben? Írd majd meg, hogy mi lett az eredmény... okulásnak annak, aki képes elõbb olvasni, és csak utána nyitni (szét a lábait).
Az, hogy a barátod 2 perc alatt elment, gáz, de ha benned ment el, akkor nem fontos, meddig tartott, lehetsz terhes.
Az elõváladékot nem mindig lehet érezni, viszont sokszor jön. Gyakorlatilag mindig, ha történik valami izgalmas, csak nem folyik ki azonnal az elején. Elõször még meg kell töltenie a húgycsövet. Aztán, ha lelohad a szerszám, a fele kifolyik közben belõle.
Nagyon kis idejig. !!!!! Hát magyarul se tudsz. Értelmetlen kérdésre vársz értelmes választ??

A menstruációm után 3 nappal feküdtünk le a barátommal. A gumi elszakadt. Mikor észrevettük gyorsan jó alaposan lefürödtem belül is kimostam magam szappannal is. Mekkora az esélye h terhes legyek?

Legjobb válasz: belül szappannal? ugye viccelsz? szerinted a szappan spermaölõ? a petevezetékedbõl csak nem mostad ki õket?menstruáció után kezdõdik ráadásul a termékeny idõszak. nem biztatlak, de remélem ugy alakul, ahogy szeretnéd.

belül szappannal? ugye viccelsz? szerinted a szappan spermaölõ? a petevezetékedbõl csak nem mostad ki õket?menstruáció után kezdõdik ráadásul a termékeny idõszak. nem biztatlak, de remélem ugy alakul, ahogy szeretnéd.
a petevezetékekben nincs savas kémhatás. hm, ha minden elpusztulna a savtól, egy kisbaba sem születne. még egyszer a vezetékben 2-3napig sõt, egy hétig is élhetnek:természetesen a lány spermiumok.lásd babatervezok.otthona net példagörbék szerencsés találattal. erre csak a 72órás tabi hathat.kivánom, legyen szerencséd.
A kérdező hozzászólása: ja elnézést rosszul írtam. a ciklusom 29-30napos. a mensesem 4-5
A kérdező hozzászólása: mikor fürödtem a nagy része kifolyt. nyugi nem dugtam fel a szappant nem vagyok hüje, és azt sem hiszem h spermaölõ. sajnos nem az. nem tudok elmenni az ügyeletre mert a szüleim nem tudhatják meg ezt. szal ez sajnos kilõve. reménykedem hogy nem lesz baba mert nem terveztük. egyébként a mensesem 29-30napos ha ez segít valamit az egyik válaszolónak.
Több napig élhetnek? De a nõi ivarutak savas kémhatású váladékot termelnek, amitõl megpusztulnak. Az a néhány db, ami meg esetleg mégis túléli, nem mozog annyira, hogy termékenyítõképes legyen.
ha 6napos mondjuk a mensid és 3nappal utána csináltátok, a spermiumok több napig is elélhetnek benned, tehát a 9-12napig, az már a peteérés környéke...
tehát attól függ, milyen hosszuk a ciklusaid és hány napos a menstruációd...
Elõzõ vagyok: de azért kivételek történhetnek, mindenképp csinálj tesztet. Vagy (azt hiszem) az ügyeleten 72 órás tablettát is kérhetsz.
Az ovuláció (peteérés vége, és kilökõdés) kb. két menstruáció között félúton történik (kb. 2 héttel utána), szóval nem valószínû, hogy érett petesejt volt benned.
és még elfelejtettem, termékeny idõszakban a nõi ivarutak kedveznek a spermiumoknak, a nyálka segiti õket az elõrejutásban. a savas csak a gyenge egyedeket pusztitja el.biológia.

Akkor most nem értem. Mikor nagyobb a teherbeesés esélye? A menstruácó után 1 héttel vagy előtte? Ha menstruácó után 1-2 nappal szeretkeztem a barátommal és belém"ment" akkor most nagyon kell félnem?

Legjobb válasz: A teherbeesésre a legnagyobb esély a ciklusod 14. napja körül van. A napokat az utolsó mensesed elsõ napjától számítsd. Tehát a középidõben. De az sem mindegy hány naposak a ciklusaid, amennyivel hosszabb, annyival tolódik a peteérés is. A peteérésedet a nyúlós, tojásfehérje szerû folyásodból tudod megállapítani. De ha nem szeretnétek babát, akkor a ciklus egyik napján se rizikózzatok! Mindig védekezzetek, mert az esély mindig megvan,csak más az aránya.

A teherbeesésre a legnagyobb esély a ciklusod 14. napja körül van. A napokat az utolsó mensesed elsõ napjától számítsd. Tehát a középidõben. De az sem mindegy hány naposak a ciklusaid, amennyivel hosszabb, annyival tolódik a peteérés is. A peteérésedet a nyúlós, tojásfehérje szerû folyásodból tudod megállapítani. De ha nem szeretnétek babát, akkor a ciklus egyik napján se rizikózzatok! Mindig védekezzetek, mert az esély mindig megvan, csak más az aránya.
Nem, nem kell tartanod. A menstruáció után 12-14 nappal van peteérés nagyjából.
elõtte és utána 1-2 héttel....a két meses között nagyjából

Kismamák, anyukák! Van köztetek olyan aki (k) közvetlenül a menstruáció utan (kb 6. -7. -8. Ciklusnap) estek teherbe?

Csak kiváncsi vagyok az esélyekre :) - tudom, tudom, hogy minden nõ más .. De na :)

Legjobb válasz: Én közvetlenül a menstruáció utáni elsõ napon :)

Én közvetlenül a menstruáció utáni elsõ napon :)
11. nap
azt hiszem utána az 1. , 2. napon -de véletlenül, véletlen baba van bennem! :)
Igen, pont ma teszteltem halvány pozitívat :) :) A menstruáció utolsó napján voltunk együtt (6. nap) rá kb. 4-5 napra volt a peteérésem (nyák alapján) Esélyét nem láttam és erre ma, a nemvárt elõtt 2 nappal van egy halvány tesztem :)
Kisfiam így fogant, most 4, 5 éves. Menstruáció után 6. és 7. napon voltunk együtt a párommal, eszembe se jutott, hogy baba lesz belõle, de örültünk.
Én így fogantam. :) Anyumnak még megvolt a vérzése és nem terveztek, de örültek nekem.
A kérdező hozzászólása: Tyû mennyi sikersztori :) nagyon köszönöm a sok vàlaszt! :) remélem én is csatlakozhatok hozzátok =)
A kérdező hozzászólása: Es persze gratulálok a kismamáknak ;)

A menstruáció után lehet még nőni?

Van egy ismerősöm aki kb. 160 cm és 12 éves és megkapta a menstruációt. Fog még nőni ???

Legjobb válasz: Megkapta a menstruációt :DD: ez nem betegség, hogy megkapod. Persze, még nõhet.

Megkapta a menstruációt :DD: ez nem betegség, hogy megkapod. Persze, még nõhet.
szerintem semmi köze a növekedéshez.. :D
Nekem sikerült:D
Úristen! Alig leszek 160 cm, mire kb. megjön.Dehogyis, ez butaság.(: Fog még nõni rengeteget.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!