Találatok a következő kifejezésre: A menstruációm rettentően görcsölök (2 db)

A menstruációm alatt rettentően görcsölök. Most kezdtem el szedni a Belarat, az megfogja szüntetni a görcsölést?

Mert egyik mellékhatása a fájdalmas menstruáció.Pedig én pont az ellen akartam szedni,mert a görcsoldók már nem használnak.Egy másik orvos a Yasminellet javasolta.

Legjobb válasz: Majd minden fogamzásgátló megkönnyiti a havi vérzést!

Majd minden fogamzásgátló megkönnyiti a havi vérzést!
Sok módszer van a görcsök oldására, aztán vagy bejön valakinek vagy nem... Az én barátnõm AlgoFlexet szed, amikor már nagyon rossz a helyzet, de gyakran az sem segít. Szokták javasolni még a szexet és a jógát, illetve egyéb lazító gyakorlatokat.
szia! hát én nagyon együttérzek veled.. 13 voltam amikor elõször megjött, és attól kezdve mindig rettenetesen görcsölt a hasam. Már elõtte nap megkezdte, h ténylegesen megjött volna...és utána 2-3 napig annyira fájt, h nem tudtam suliba se menni, egész nap csak feküdtem. Ajánlották nekem is a szexet meg a sportot, de olyankor kb. felállni nem tudtam, nemhogy...:S Kiprobáltam több fájdalomcsillapitot, nõgyógyász irt fel nekem is fogamzásgátlókat, de nem használt semmi. Aztán felfedeztem a cataflam nevû gyógyszert, így visszakaptam az életemet a mensi idején is! 1 szem nekem kb.4-5 óráig hat, de nagyon erõs gyógyszer, 1 nap max. 2-t szabad belõle bevenni mert tönkreteszi a gyomrot meg az immunrendszert is. Én évekig elvoltam vele. Most, 22 évesen, pár hónapja azt vettem észre, h nem fáj annyira! Engem lepett meg legjobban a dolog, hiszen semmin sem változtattam...Néha ugyan érzem kicsit, h görcsöl, de azt meg már ki lehet birni! Javaslom neked is, h kisérletezz, hátha beválik valami, és tarts ki, elõbb-utóbb elmulik a fájdalom!
A fogamzásgátlók csökkentik a vérzést és a vele járó görcsöket is.Én 14 éves korom óta menstruálok és nekem is görcseim voltak hányással párosulva, néha suliból hazvittek.Aztán 16 évesen szedtem fogamzásgátlót 3 évig, addig megszüntek a görcsök, ahogy abbahagytam visszatértek.Azóta eltelt 20 év, 4 gyereket szültem, enyhültek a görcsök minden szülés után.Most 5 éve nem szedek semmit, ha megjön 3 órán keresztül görcsölök, utánna észre sem veszem, hogy megvan.
háát nekem 11 éves koromban jött meg elõször (most 17 vagyok) és mindig rettenetesen görcsölt hánytam ment a hasam és ájuldoztam... és csak a fogamzásgátló mulasztotta el. Én Lindynette 20 at szedtem (és azért hagytam abba mert depressziós lettem, egyfolytába bõgtem) de sztem a fogamzásgátló segít ezen :S én nagyon meg tudlak érteni és sok sikert h a fájdalom elmúljon!!!!
Igen!Legalábbis nekem teljesen!
És jön a kérdés, a kérdésre: Védekeztetek?
A kérdező hozzászólása: megszakítással...
a megszakítás még mindig nem védekezés... amúgy a szüzességed elvesztése belekavarhat a havidba, bár nem tudom miért. de a lényeg, hogy belekavarhat. de ha jól számolok, nem akkor volt peteérésed. reméljük a legjobbakat.
A kérdező hozzászólása: de hát ennyire megváltoztatja a menstruációm? eddig tényleg sokkal durvább volt, most meg egyáltalán nem vészes.
mi az hogy megszakítással védekezni?? o.O
amit a pornóban látsz... kirántod és az arcára vered :DD
Ad 1: megszakítás lófiytfenét ér. 2: a szex úgy kavar bele a haviba, hogy rendezi, kissé harmonizálja a hormonháztartásod. Szex közebn rengeteg hormon szabadul fel, és a nõi szöveteid, izmaid is edzõdnek, a sok altesti vérbõség után lehet hogy már nem fog annyira fájdalmas lenni a havi, mivel az orgazmusok méhösszehúzódásokkaljárnak, így azt is megszokja a szervezet, a havinál nem fog annyira fájni, amikor a méh simaizma "görcsöl", hogy lelökje a tisztuláshoz szükséges régi nyálkahártyát. Kissé tudományos lett, de a lényeg: védekezés minimum gumival. És örülj neki, ha rendezi a havidat. :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!