Találatok a következő kifejezésre: A menstruációm nappal ezelőtt múlt el (3 db)

A menstruációm 12 nappal ezelőtt múlt el és most megint megjött. Túl hamar jött meg a menstruációm?

Eddig volt tavaj nyáron hogy 2 hónapot kimaradt és egyszer 14 napig tartott. Hol volt hol meg nem. Eléggé rendszertelen. Baj hogy amikor elmúlt rá 12 napra megint megjött? Ez nem normális

Legjobb válasz: hát ez nem igazán normális.sztem ennek vmi más áll a hátterében nem a rendszertelenség.vizsgáltasd ki magadat egy nödokival az a legbiztosabb.

hát ez nem igazán normális.sztem ennek vmi más áll a hátterében nem a rendszertelenség.vizsgáltasd ki magadat egy nödokival az a legbiztosabb.
Attól függ hány éves vagy és mióta menstruálsz, mert ilyen elõfordul az elsõ 1-2 évben, miután megjött, ezesetben normális, azonban ha már 18 elmúltál és nem tavaj jött meg, nem normális, ilyenkor tényleg orvoshoz kell fordulni.
A kérdező hozzászólása: 17 éves vqagyok
És akkor az a következõ kérdés, hogy mikor jött meg elõször.Mert legkésõbb 2 éven belül be kell állnia.ha nem akkor érdemes elmenni nõgyógyászhoz aki majd megvizsgál és esetleg fogamzásgátlót javasol.Mondjuk az több okból is jó. Beállítja a vérzésed, nem fogsz görcsölni, meg ha nyaralás lesz vagy ilyesmi akkor el is tudod tolni a vérzésed stb.Ja és ha lesz barátod akkor meg is van oldva a védekezés.Megéri rászánni mind a pénzt mind az idõt mert sokat tud segíteni és nem fognak kellemmentelen meglepetések érni.
lányi nemiszerv XDDDD ezen besìrtam :D
Sztem lányi lalára gondolt.
nézesd meg orvossal
h...ü...v..e..ly.. Lassan írtam, hogy meg tudd jegyezni. A kérdésedre pedig nõgyógyász tud választ adni.

Július 1-én múlt el a menstruációm, 4 nappal később pedig pecsételő vérzésem lett, ami már két napja tart. Mitől lehet ez? Ezelőtt még nem volt ilyen.

A menstruációm nem a szokott id?ben jött meg, hanem hamarabb.

Legjobb válasz: Hány éves vagy, és mióta menstruálsz?

Hány éves vagy, és mióta menstruálsz?
Hormonális probléma lehet. Hétfõn irány a nõgyógyász, vagy háziorvosi beutalóval az endokrinológia.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!