Találatok a következő kifejezésre: A menstruációm napot késett, (53 db)

A menstruációm most késett pár napot, és amikor megjött akkor ugye kifolyt, de azóta nem folyik ki semmi hanem bent marad a vér. Szerintetek ez nagy probléma?

első nap is csak kevés folyt ki, azóta meg semmi sem folyik ki, csak onnan tudom hogy menstruálok még hogy a tampon mutatja ugye. de ha nem teszek fel tampont akkor nem folyik ki semmi sem, és enge ez idegesít. kérlek aki tud segíteni segítsen!

Legjobb válasz: Szerintem ez elég nagy baj! Azonnal orvos!!!

Szerintem ez elég nagy baj! Azonnal orvos!!!

Lehetek terhes az alábbi esetben? A 4. napja késett a menstruációm, amikor a barátommal tovább mentünk a pettingnél.Ez volt az első ilyen alkalom..

Az óvszer külsejére került el?váladék, és utána hatolt be 1kicsit, és naon parázok, h terhes lehetek mert már 11. napja késik a mensesem :S.(jah és spermicides volt az óvszer,ha ez számít vmit)

Legjobb válasz: Lehetsz,mert minden megtörténhet,de szerintem kicsi az esélye. Végezz el egy tesztet.

Lehetsz, mert minden megtörténhet, de szerintem kicsi az esélye. Végezz el egy tesztet.
Szija! Én is ugyan így vok vele...lefeküdtem a barátommal(gumit használtunk) és nem is élvezett belém...mégis 7 napja késik :S De szerintem neked is meg nekem is csak azért késik mert ezen stresszelünk h nem jön meg!! Dotti
Szija. Na nekem is ez volt még régen. Mindig késett egyfolytában ideges voltam és akkor jött meg miután csináltam 1 tesztet( ami negatív lett) és megnyugodtam. De volt olyan h 1 hónapot kimaradt (azt hittem meghalok) de szerencsére jó nõgyógyászom van csináltunk egy hüvelyi ultrahangot és mondta minden rendbe van. Megmondta várjam meg míg megjön (3 napra rá megjött) Elkezdetem szedni a fogamzásgátlót amit felírt így tök nyugiba vagyok mert, mindig pénteken jön meg. :) :) Neked is ajánlóm hogy, keress egy dokit és beszéld meg vele. http://www.fogamzasgatlas.hu itt nézz szét :) pixpix
Nah akkor mostmár 3an vagyunk :D Én is ilyen miatt stresszeltem :) A kérdésedre válaszolva.. nekem is ezt válaszolták :D Közmondás.. "Csak az nem tud teherbe esni, aki nem él szexuális életet." Szóval tulajdonképpen az esély mindig meg van rá. Max akk nem ha a nõ meddõ, vagy a pasi inpotens, dehát ez más téma. Szerintem nyugodj meg. Amiatt nem jön meg valószínûleg, mert stresszelsz. Meg csinálj tesztet. Az talán megnyugtat. De nyugi, meg fog jönni! ;)

Késett a menstruációm 5 napot, és utána 4 napig voltam beteg de nagyon kevés volt. Teszteljek? Fáradékonyság hányinger szédülés jelen van volt

Legjobb válasz: Ha megjött, akkor felesleges tesztelni. Valószínûleg azért késett, mert késett a peteérés is. A mennyisége meg változhat attól is, hogy most nem vastagodott meg annyira nyálkahártya. A fáradékonyság, hányinger, szédülés nem feltétel nélküli, és biztos tünete a terhességnek, ezeknél biztosabb tünet a mensi elmaradása. De ha van felesleges teszted, tesztelhetsz, csak igazából nem sok értelme van.

Ha megjött, akkor felesleges tesztelni. Valószínûleg azért késett, mert késett a peteérés is. A mennyisége meg változhat attól is, hogy most nem vastagodott meg annyira nyálkahártya. A fáradékonyság, hányinger, szédülés nem feltétel nélküli, és biztos tünete a terhességnek, ezeknél biztosabb tünet a mensi elmaradása. De ha van felesleges teszted, tesztelhetsz, csak igazából nem sok értelme van.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :)
Szia! Miért emelted ki a kérdést? Teszteltél esetleg azóta?
A kérdező hozzászólása: nem szeretnék csalódni szóval még nem :(
Kedves Kérdezõ! Annak semmi értelme nincs amit csinálsz. Ha úgy gondolod terhes vagy, akkor tesztelj. De ha meg megjött, akkor vajmi kevés esélyed van a babára. Én is reménykedem hónapok óta, h hátha van még attól, de hiába teszteltem amikor másabb volt a vérzésem, mindig negatív lett. Persze amúgy számítottam én rá, de a kisördög mindig ott motoszkált bennem. Ne áltasd magad feleslegesen! Sokkal nagyobb csalódás lesz, ha újra megjön, mert csak mégjobbann beleéled magad addigra. Hidd el, tudom mit érzel, mi is nagyon várjuk már a gólyát hónapok óta, de úgy látszik nagyon messzirõl jön! Talán ebben a hónapban végre ideér. Régóta próbálkoztok? Voltál már emiatt orvosnál? Nekünk ez a 9.hónapunk.
A kérdező hozzászólása: Nem rég óta próbálkozunk:$ remélek összejön nektek, a mi gólyánk is messze van még:( majd legközelebb talán sikerül:$sok sikert neked :)

Ha 9 napot késett a menstruációm, attól még mikor megjött, közben már megérhetett egy másik petesejt is?

Legjobb válasz: nem valószínû. tehát úgy gondolod, hogy ha pl. 28 napra mg kellett jönnie, de nem jött meg csak 37-re, akkor abban a 9 napban érett-e másik petesejt, a 37. napont távozón kívül? Én erre írtam, hogy szerintem nem, de ha jól tudom van olyan is hogy 2 petesejt érik egyszerre, bár ez ritka. egyébként 9 nap az sok, szerintem menj orvoshoz, mert valami miatt késett ilyen sokat!

nem valószínû. tehát úgy gondolod, hogy ha pl. 28 napra mg kellett jönnie, de nem jött meg csak 37-re, akkor abban a 9 napban érett-e másik petesejt, a 37. napont távozón kívül? Én erre írtam, hogy szerintem nem, de ha jól tudom van olyan is hogy 2 petesejt érik egyszerre, bár ez ritka. egyébként 9 nap az sok, szerintem menj orvoshoz, mert valami miatt késett ilyen sokat!

Mi lehet ez szerintetek? Késett a menstruációm 10 napot aztán hajnalba nagyon gôrcsöltem és ilyen barnás " menstruációm " volt 3 napig a megszokott 7 nap helyett.

Aztàn eltelt 5 nap és ma ismét pecsétel? vérzésem van... Nagyon szeretnénk màr kisbabàt de nem tudom ez mi lehet... Valaki aki tapasztalt màr ilyet vagy esetleg tud erre mondani valamit kérlek írjatok

Legjobb válasz: 10 napos késés miatt remélem azért csak teszteltél?? eredménye?

10 napos késés miatt remélem azért csak teszteltél?? eredménye?
A kérdező hozzászólása: Hàt a hetedik nap teszteltem de az negatív volt reggeli elsõ vizeletbõl
engem azért aggsztana ez a vérezgetés, szerintem holnap nézz el egy nõgyógyászhoz
Hormonproblémûra utalhat.

9 napot késett a menstruációm, ma reggel megjött és iszonyatos fájdalmakat éltem át. Az ölem borzasztóan fájt. Mi okozhatja ezt?

9 napot késett a menstruációm, ma reggel megjött és iszonyatos fájdalmakat éltem át. Az ölem borzasztóan fájt,nem tudtam üljek,álljak,vagy járkáljak... Fehér voltam mint a fal, 3x leizzadtam fél h alatt, egy keveset hánytam is. Szóval nagyon rossz volt.Ilyen még nem fordult el? velem. Mit?l lehet?

Legjobb válasz: Jó volna tudni mitõl késett kilenc napot a mensid. Lehet hogy csak felfáztál és azért volt ilyen fájdalmad és a késés,de az is elõfordulhat hogy teherbe estél(ezt neked kell tudnod lehetséges-e)és elvetéltél.

Jó volna tudni mitõl késett kilenc napot a mensid. Lehet hogy csak felfáztál és azért volt ilyen fájdalmad és a késés, de az is elõfordulhat hogy teherbe estél(ezt neked kell tudnod lehetséges-e)és elvetéltél.
9 napos késésnél és majdnem szülési fájásoknál lehet, hogy spontán vetélésed volt.Menj el orvoshoz minél elõbb.
Nekem is volt már ilyen. Szinte mindig késik, és a fájdalom mindig elviselhetetlen. Sajnos van ilyen, és az orvosok se sokmindent tudnak vele kezdeni. Ahogy idõsödsz elvileg enyhül.
Hány éves vagy?? Egyébként szerintem nem vészes...Testalkatod??
A kérdező hozzászólása: 21. Átlagos testalkatom van. Volt, hogy késett már , de a 7 nap helyetti 4 nap kicsit megdöbbentett.
Ha késõbb is ilyen ingadozások lesznek, kérd ki egy nõdoki véleményét, akár online is válaszolnak!
A kérdező hozzászólása: Online már írtak hogy keressek fel egy meddõségi ambulanciát. Egy másik pedig, hogy menjek el személyesen orvoshoz, mert bizonyosan van valami gond. 9.én megjött az 5.-e helyett és tartott szintén 4 napig... Az utolsó nap szinte csak barna folyásom volt folyamat. Most már én is félek.
A kérdező hozzászólása: Újra jelentkezem.. Online orvostudakozónál egyik orvos azt írta, hogy keressek fel egy meddõségi ambulanciát, a másik meg hogy valószínûleg van baj, de szerinte nem drasztikus és keressek fel egy nõgyógyászt. Félek elmenni. Nem igazán akarnék olyasmit hallani, hogy nem lehet gyerekem..

Kb 7napot késett a menstruációm. Megjött de szinte csak alvadt vér jött 3 napig majd megszűnt minden. Vajon mitől lehet?

Rendszeres némi életet élek, olvastam több olyan dolgot hogy vetélés... Komoly kapcsolatom van ! Párommal rendszeresen védekezünk bár kb 3 hete mikor utoljára együtt voltunk ez el maradt, de mindenképp vigyázott hogy ne legyen baj! Segítsetek! Ez normális ?:(

Legjobb válasz: köszönöm a válaszodat igazán sokat segítettél vele :) végül az utolsó 2 nap ugyanolyan menetben történt mint szokott:) úgyhogy tesztet sem csináltattam :) semmi jele nincs a terhességnek! merem remélni hogy mindez csak külsõ tényezõ volt:) lehet köze ahhoz hogy az utolsó menstruáció utolsó napjától számoltam a 28 napot és akkorra vártam és akkor jött meg? úgy hallottam van valami köze ehhez is ... :) mindenesetre hála Istennek rendben vagyok :)

A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszodat igazán sokat segítettél vele :) végül az utolsó 2 nap ugyanolyan menetben történt mint szokott:) úgyhogy tesztet sem csináltattam :) semmi jele nincs a terhességnek! merem remélni hogy mindez csak külsõ tényezõ volt:) lehet köze ahhoz hogy az utolsó menstruáció utolsó napjától számoltam a 28 napot és akkorra vártam és akkor jött meg? úgy hallottam van valami köze ehhez is ... :) mindenesetre hála Istennek rendben vagyok :)
Ebben nem vagyok biztos, de általában ez a terhesség jele, hogy menstruál az ember de más mint általában és késik vagy elõbb jön meg, szóval zavaros lesz. Csinálj egy tesztet, de vannak a terhességnek jellegzetes tünetei: -duzzadtak a melleid és érzékenyek -reggeli rosszullét -van olyan étel amit nagyon kívánsz és van amit egyszerûen nem vagy képes megenni -gyakran jársz pisilni -érzékenyebb vagy a megszokottnál. Ha egyiket sem tapasztaltad akkor lehet hogy csak simán valami fertõzést kaptál el de mindenképpen csinálj egy tesztet és írd meg hogy mi van! Remélem segíthettem :)

15 éves korom óta rendszeres a menstruációm, majdnem órát lehet igazítani hozzá.2 hónappal ezelőtt késett 6 napot, majd megjött. Az előző menstruációm 25 napra jött meg. Most megint késik. Mi okozhatja az eddig normális ciklus ilyesfajta kilengéseit?

2 éve próbálkozunk babával, eddig sikertelenül. Teljesen egészségesek vagyunk, a környezeti tényez?k - stressz stb. - sem változtak az eddigiekhez képest. Tehát tanácstalan vagyok. Mit gondoltok, volt valakinek hasonló tapasztalata?

Legjobb válasz: 2 éve próbálkoztok? Megkérdezhetem, hogy az, hogy egészségesek vagytok az azt jelenti, hogy mindketten voltatok már alapos kivizsgáláson? (nõgyógyászati, urológiai stb.) Lehet, hogy ezekben a hónapokban jobban rástresszeltél arra, hogy szeretnéd a babót és ezért?! Ezt el tudom képzelni, más nem jut eszembe sajna... :-S

2 éve próbálkoztok? Megkérdezhetem, hogy az, hogy egészségesek vagytok az azt jelenti, hogy mindketten voltatok már alapos kivizsgáláson? (nõgyógyászati, urológiai stb.) Lehet, hogy ezekben a hónapokban jobban rástresszeltél arra, hogy szeretnéd a babót és ezért?! Ezt el tudom képzelni, más nem jut eszembe sajna... :-S

Üdvözlöm! 26 éves nő vagyok. Nem mindig volt szabályos a menstruációm, volt, hogy pár napot késett, volt, hogy beállt és normálisan megjött. Most az utóbbi pár hónapban megvolt végig. Aztán most január 13-án volt menstruációm, azóta semmi. Most március 6.

Üdvözlöm! 26 éves nő vagyok. Nem mindig volt szabályos a menstruációm, volt, hogy pár napot késett, volt, hogy beállt és normálisan megjött. Most az utóbbi pár hónapban megvolt végig. Aztán most január 13-án volt menstruációm, azóta semmi. Most március 6. van és a tüneteim megvannak, de mégsem történik semmi. Nagyon félek, hogy valami baj lehet. Lehet hipohonder vagyok? Januárban voltam nőgyógyásznál rákszűrésen, akkor mindent rendben talált. Lehetek terhes annak ellenére, hogy feszül a mellem, fáj a hasam? Vagy itt más probléma áll fent? Köszönöm válaszát, Honey

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Amennyiben vérzéskimaradása van és szóba jöhet a teherbeesés, javaslom egy terhességi vizeletteszt elvégzését. Amennyiben ez negatív, akkor egyelőre várakozni kell, hátha hamarosan jelentkezik a menstruáció. Amennyiben komolyabb kóros állapot kizárható, a hormonális egyensúlyzavarok, amelyk gyakran állnak a vérzési problémák hátterében, hatékonyan kezelhetőek a természetes alapú PreMens nevű készítménnyel is. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Amennyiben vérzéskimaradása van és szóba jöhet a teherbeesés, javaslom egy terhességi vizeletteszt elvégzését. Amennyiben ez negatív, akkor egyelőre várakozni kell, hátha hamarosan jelentkezik a menstruáció. Amennyiben komolyabb kóros állapot kizárható, a hormonális egyensúlyzavarok, amelyk gyakran állnak a vérzési problémák hátterében, hatékonyan kezelhetőek a természetes alapú PreMens nevű készítménnyel is. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!