Találatok a következő kifejezésre: A menstruációm napon voltunk együtt, nem (39 db)

A menstruációm előtti napon voltunk együtt, nem védekeztünk, mert biztos voltam benne, hogy semmi esély a teherbeesésre. Utána 1 héttel rózsaszínes folyásom volt, amit eddig soha nem tapasztaltam még. Mi lehet az oka?

Legjobb válasz: Ezek szerint nem volt menstruációd.Sohasem lehetsz benne biztos,hogy nem esel teherbe védekezés nélkül. Szerintem vegyél egy tesztet,mert 50%,hogy terhes vagy.Ha nem szeretnétek babát,akkor legközelebb jobban gondold át.

Ezek szerint nem volt menstruációd.Sohasem lehetsz benne biztos, hogy nem esel teherbe védekezés nélkül. Szerintem vegyél egy tesztet, mert 50%, hogy terhes vagy.Ha nem szeretnétek babát, akkor legközelebb jobban gondold át.
én a mensturáciom alatt voltam együtt a párommal és terhes lettem.a doki azt mondta, hogy ugye soha nem hallottam soronkívüli peteérésrõl.mondtam, hogy nem, de ezek után jobban odafigyelek. most 23 hetes a magzat.nagyon kell vigyázni, és az õsi fogamzásgátlásnak, hogy a "határuton kiszáll" ne higy mert én a menstruáció alatt az elõváladéktol estem teherbe.ha a párod ivasejtjei jók akkor pech...

Menstruáció után 3 nappal voltunk együtt a párommal (védekezés nélkül, a fogamzásgátlót már 2 éve nem szedem). Igaz, hogy ilyenkor minimális az esély a teherbeesésre? Már szeretnénk babát.

Legjobb válasz: Szia! Ez egy érdekes dolog, ugyanis én a mensim utáni héten voltam nagyon aktív szintén a párommal, utána nem is tudtunk együtt lenni, és tutira akkor estem teherbe. 28 napos a ciklusom, és még a kismama.hu-n lévõ termékenységi kalkulátor is azt az idõszakot hozta ki a legtermékenyebb idpszakank, a mensi utáni hetet. És ezelõtt én is azt hittem, hogy az az idõszak "veszélytelen". Ajánlom, nézd meg ezt a termékenységi kalkulátort. Direkt link: http://www.kismama.hu/termekenysegkalkulator/ Anett

Szia! Ez egy érdekes dolog, ugyanis én a mensim utáni héten voltam nagyon aktív szintén a párommal, utána nem is tudtunk együtt lenni, és tutira akkor estem teherbe. 28 napos a ciklusom, és még a kismama.hu-n lévõ termékenységi kalkulátor is azt az idõszakot hozta ki a legtermékenyebb idpszakank, a mensi utáni hetet. És ezelõtt én is azt hittem, hogy az az idõszak "veszélytelen". Ajánlom, nézd meg ezt a termékenységi kalkulátort. Direkt link: http://www.kismama.hu/termekenysegkalkulator/ Anett
Szia Elméletileg kisebb az esély, de nekünk is akkor jött össze a baba. Igaz voltunk együtt máskor is a ciklus alatt, de én úgy érzem, hogy a mensim utáni napon történt meg a csoda. Remélem sikerült nektek is 9 hetes kismama
Ja, és most 12 hetes, BOLDOG kismama vagyok!!!! :) Anett
A kérdező hozzászólása: Kedves Kismamák! Köszi szépen a válaszotokat, valami ilyesmire számítottam..:) Hát, elõbb-utóbb kiderül, lett-e "eredménye" az akciónknak.. :) Puszi Nektek, ja és Boldog Babavárást!

Menstruáció utolsó napja utáni napon voltunk együtt, elszakadt a gumi, de nem ment el. Lehetek terhes?

Rögtön kivette, ahogy észrevette hogy elszakadt, és teljesen biztos hogy nem ment el.

Legjobb válasz: Ha nem ment el akkor mitõl leszel terhes attól hogy benned volt .. nem nem leszel terhes

Ha nem ment el akkor mitõl leszel terhes attól hogy benned volt .. nem nem leszel terhes
nem mar hogy lehetnel?
nem. nyugi. :) )
Terhes vagy!!! Fuss!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek (: A menstruációs ciklusaim között 18-23 nap szokott eltelni, és ma van a 18. és kicsit félek.
A kérdező hozzászólása: Vettem tesztet, negatív lett. Akkor nem kell semmitõl sem tartanom, igaz? (:

A menstruációm előtti napon voltam együtt a barátommal, nem védekeztünk. Másnap megjött a menstruációm. Egy héttel később rózsaszínű folyásom volt. Lehetek terhes?

Legjobb válasz: Elvileg nem volt peteérésed ,de hát semmi sem 100%, de szerintem nemvalószínu,a rozsaszín folyás nemfeltétlenul a terhesség jele, ha biztos akarsz benne lenni vegyél egy tesztet esetleg várj 1-2hetet aztan már a teszt biztossan kimutatja ha kismama vagy!

Elvileg nem volt peteérésed , de hát semmi sem 100%, de szerintem nemvalószínu, a rozsaszín folyás nemfeltétlenul a terhesség jele, ha biztos akarsz benne lenni vegyél egy tesztet esetleg várj 1-2hetet aztan már a teszt biztossan kimutatja ha kismama vagy!
Na mizu ? lett baba belõle?
Nem ! :)
Ha megjött, és a teszt negatív lett, nem hiszem hogy lehetnél terhes. Fõleg, ha azóta több, mint egy hónap eltelt a teszt már biztosan kimutatná.

Ha az esedékes menstruáció előtt kb. 8-5 nappal voltunk együtt lehetséges h babás vok? Ha igen, akkor a jövő héten el is fog maradni a (nem várt) mensi?

Legjobb válasz: Amennyiben neked ekkor volt a peteérésed akkor lehetsz babás, de általában középidõben van peteérés.Ha terhes lennél akkor nem fog megjönni a várt napon.

Amennyiben neked ekkor volt a peteérésed akkor lehetsz babás, de általában középidõben van peteérés.Ha terhes lennél akkor nem fog megjönni a várt napon.
A kérdező hozzászólása: Sajna ma megjött. :(( Azért köszi a választ.

Lehetek terhes, ? Ha a menstruáció előtti napon voltunk együtt a párommal, és egész menszi alatt, és nem védekeztünk!

Legjobb válasz: az ember miért nem fogja föl h ha védekezés nélkül dug akkor 90% az esély arra h terhes lehet sõt 95% :D

az ember miért nem fogja föl h ha védekezés nélkül dug akkor 90% az esély arra h terhes lehet sõt 95% :D
ügyes vagy!
A kérdező hozzászólása: persze szeretnénk babát elfelejtettem hozzá tenni!!!!!!
nem leszel terhes, inkább a peteérésnél kéne, de nem naponta, mert megfelelõ sperma szám kell ehhez N
terhes vagy
Igen. kicsi az esély, de lehetsz.
15 kérdéssel lejjebb a válasz!Mért kell kétszer ugyan azt a kérdést feltenni???
Hogy érted azt, hogy "nem szállt ki"?
Magyarul nem védekeztetek. Nem akkora az esélye, mintha utána 8 nappal lettetek volna együtt, de azért van. Ha nem akarsz terhes lenni, inkább menj el a 72 órás tabiért.
Nekünk így sikerült "véletlenül" 23 hetes km.
Szia! Elméletileg kicsi az esélye; de kb. így estem én is teherbe , mert abban a hónapban "késett" a peteérésem.Mondjuk , mi már készültünk rá.... :) 72 órás tabi , ha ez 3 napon belül történt./Ha nem szeretnétek/ Ha nem mostanában volt és nem jönne meg 8-10 nap múlva , akkor pedig teszt. 1 kismami
Szia! Ez jó mõdszer a véletlenül becsúszott babák számának növelésére!Van esély rendesen!
99 % hogy igen. Nem tudom, hogy hány évesgy vagy, de keress fel egy nögyógya´szt.
A kérdező hozzászólása: Denekem mindig mindig késett egy hetet vagy többet is és volt olyan amikor meg 2 hétre jött meg szóval össze vissza. Lehetséges h az elõváladéktól lennék az?
Igen.Köztudott, hogy az elönedv is tartalmaz spermiumokat. Miért nem lehet végig védekezni?? Mink tervezzük a kistesót, de eddíg mi is ve´dekeztünk. Csinálj egy tesztet, keress fel egy orvost ha más nem írjon fek tabit, és akkor nem kel az óvszer. Szorítok érted, mert gondolom, hogy nem szeretne´l babát.. Megkérdezhetem, hogy hány e´ves vagy??

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!