Találatok a következő kifejezésre: A menstruációm napon voltam együtt a (79 db)

A barátommal menzesz előtt egy nappal és a 9. napon voltunk együtt, a menstruáció szinte alig volt, csak csöppek, és ahogy elmúlt, jönni kezdtek a tünetek: alhasi tompa fájdalomtól a megszédülésig, mellfájásig. Ma vagyok a 14. napon. Lehet ez baba?

Végiggondoltam egyébként. Ha volt megtermékenyülés, a sejtek még a petevezetékben voltak, mikor volt az a pár csöpp menzeszszer?ség, vagyis nem ürült ki teljesen a méhem. Mire lejutott a petesejt, addigra meg már nem volt semmi vérzés. Nem akarom túlagyalni. De... Kérdem: ha ez nem baba, akkor mit?l vannak ezek a tünetek? És mit kell még nézni, hogy biztosabb legyek? Köszi.

Legjobb válasz: Hát mondjuk tesztelhetsz, de nem nagy a valószínûsége, hogy mesi elõtt egy nappal legyen peterésed, bár biztos elõfordulhat ilyen is. Lehet, hogy egy korábbi együttlét a ludas. Én elmennék dokihoz, biztos ami biztos alapon... mert lehet, hogy valaki mond neked valamit és te elhiszed, és mégsem az. A doki biztosat tud mondni, hisz õ lát téged, mi nem.

Hát mondjuk tesztelhetsz, de nem nagy a valószínûsége, hogy mesi elõtt egy nappal legyen peterésed, bár biztos elõfordulhat ilyen is. Lehet, hogy egy korábbi együttlét a ludas. Én elmennék dokihoz, biztos ami biztos alapon... mert lehet, hogy valaki mond neked valamit és te elhiszed, és mégsem az. A doki biztosat tud mondni, hisz õ lát téged, mi nem.
A kérdező hozzászólása: Köszi! Nem gondolok én semmit, és nem mondott senki semmit, csak egyszerûen leszakad a derekam.

Menstruációm első napja 06.12. -e volt, a 4. napon voltunk együtt a párommal, megszakítással védekeztünk. 06.29. -én UH vizsgálaton endometriumban 4 mm-es felritkulást találtak. Terhesség lehet?

A menstruáció első napja és az UH vizsgálat között 17 nap telt el. Lehetséges a terhesség?

Legjobb válasz: Csinálj tesztet, nem vagyunk orvosok

Csinálj tesztet, nem vagyunk orvosok

Menstruáció után 3 nappal voltunk együtt a párommal (védekezés nélkül, a fogamzásgátlót már 2 éve nem szedem). Igaz, hogy ilyenkor minimális az esély a teherbeesésre? Már szeretnénk babát.

Legjobb válasz: Szia! Ez egy érdekes dolog, ugyanis én a mensim utáni héten voltam nagyon aktív szintén a párommal, utána nem is tudtunk együtt lenni, és tutira akkor estem teherbe. 28 napos a ciklusom, és még a kismama.hu-n lévõ termékenységi kalkulátor is azt az idõszakot hozta ki a legtermékenyebb idpszakank, a mensi utáni hetet. És ezelõtt én is azt hittem, hogy az az idõszak "veszélytelen". Ajánlom, nézd meg ezt a termékenységi kalkulátort. Direkt link: http://www.kismama.hu/termekenysegkalkulator/ Anett

Szia! Ez egy érdekes dolog, ugyanis én a mensim utáni héten voltam nagyon aktív szintén a párommal, utána nem is tudtunk együtt lenni, és tutira akkor estem teherbe. 28 napos a ciklusom, és még a kismama.hu-n lévõ termékenységi kalkulátor is azt az idõszakot hozta ki a legtermékenyebb idpszakank, a mensi utáni hetet. És ezelõtt én is azt hittem, hogy az az idõszak "veszélytelen". Ajánlom, nézd meg ezt a termékenységi kalkulátort. Direkt link: http://www.kismama.hu/termekenysegkalkulator/ Anett
Szia Elméletileg kisebb az esély, de nekünk is akkor jött össze a baba. Igaz voltunk együtt máskor is a ciklus alatt, de én úgy érzem, hogy a mensim utáni napon történt meg a csoda. Remélem sikerült nektek is 9 hetes kismama
Ja, és most 12 hetes, BOLDOG kismama vagyok!!!! :) Anett
A kérdező hozzászólása: Kedves Kismamák! Köszi szépen a válaszotokat, valami ilyesmire számítottam..:) Hát, elõbb-utóbb kiderül, lett-e "eredménye" az akciónknak.. :) Puszi Nektek, ja és Boldog Babavárást!

SOS! Terhes lennék? A barátommal 3 nappal a menstruáció elött voltunk együtt és nem védekeztünk!

Meg is jött. De azóta nem birok enni, mindentõl hányingerem van,fáradtnak érzem magam mindig és szúró érzést érzek a hasam alatt !!

Legjobb válasz: Mikor volt? Amúgy igen lehetsz terhes, nem véletlen találták ki a fogamzásgátlást.

Mikor volt? Amúgy igen lehetsz terhes, nem véletlen találták ki a fogamzásgátlást.
A kérdező hozzászólása: 1 hete volt meg !
Pampers vagy libero párti vagy?
Tünetek még nem jelentkezhetnek, de mindenképpen csinálj tesztet. És nagyon reménykedj. És ezentúl védekezzetek, vagy ha megtörtént a baj vegyetek eseményutánit.
Nem vagy.:) nyugi! De ha ilyen hatást gyakorol ez rad csinalj egy tesztet h megnyugodj. ;)
Legalább 2 hét.
Átlagos nõnél (esetedben lánynál) menstruáció után szinte kizárt hogy legyenek érett petéi. Amúgy hány éves vagy? 19f
A "szinte" itt a kulcsszó.Vagyis kizárninem lehet a peteérést, bármikor megtörténhet.A terhességi teszt csak beágyazódás után mutat valamit, mivel csak akkor termelõdik a szervezetedben a hcg hormon.Legalább két hetet érdemes várni a teszttel.
Mi az, hogy hat-e? A gyógyszer szokott hatni meg az alkohol. Hány éves vagy, 15?... Egyébként nyilván nem mutatja ki a terhességet. Leginkább azért, mert amíg a zigóta eljut a méhbe, beágyazódik és elkezd termelõdni a HCG, ahhoz több idõ kell. Milyen jó is lenne, ha aktus után gyorsan tesztelnél egyet, és ha pozitív akkor 72 órás tabi...Gondolkodj néha:D Egyébként aktus után két héttel lehet tesztelni.

3 napja voltam együtt a barátommal, közben sajnos kiszakadt a gumi, de még el sem ment akkor, időben észrevettük és kivette. Most megjött a menstruációm. Megnyugodhatok, hogy nincs baj, vagy ez a havim még úgymond független attól?

Illetve az számít-e valamit, hogy kevesebb a mennyisége és barnásabb? Bár még csak pár órája jött meg, tehát még az eleje.

Legjobb válasz: Persze, szerintem megnyugodhatsz.:)

Persze, szerintem megnyugodhatsz.:)
A kérdező hozzászólása: Köszi :)
Nyugi, nagyon valószínû, hogy nem történt baj. :)
Egy off, de kikívánkozik: Annyira hihetetlen nekem minden ilyen sztori, fõleg, hogy hetente több "kiszakadt" gumival találkozik itt az ember.. (én meg kb. 10éve szexszelek és sehol semmi szakadás)- szkeptikus vagyok, hogy fent volt-e egyáltalán. Mivel megjött nagy valószínûséggel nem lesz gond. L27
A kérdező hozzászólása: Sajnálom, hogyha hihetetlennek tartod, végülis ez nem is tartozik rám, mindenki azt gondol, amit csak akar, mindenkinek a szíve joga. Én tudom, hogy valójában így volt, más véleménye errõl a tényrõl konkrétan nem érdekel. Egyébként márkaváltásunk volt és ami az elõzõ márkából megfelelõ méret volt, az ebbõl a másikbõl úgy tûnik, kisebb, mivel szétszakadt. De ebbõl is tanultunk. Mindegy, azért a te válaszod is köszönöm.
A kérdező hozzászólása: Kedves második: köszönöm megnyugtató szavaid!!! :)

Ha januàr 26-àn èrt vèget a menstruàciòm, ès 30-àn voltunk egyutt a fèrjemmel, vagyis "csak" 4 nappal a menstruacio utan, akkor mennyi a valoszinusege hogy teherbe estem?

Legjobb válasz: Attól függ mikor volt az elsõ napja, és attól, milyen hosszúak a ciklusaid. Pl. egy 7 napos menstruáció esetén ti a ciklus 11. napján voltatok együtt, és a spermiumok életképességét is figyelembe véve kb. ugyanúgy 30%, mintha célzottan a jó idõben csináltátok volna. Viszont ha a ciklusod 32 napos, akkor a 11. napon még sehol nincs pete (normál esetben, mert spontán peteérés, és korai peteérés is lehet), vagyis minimális esélyû a terhesség. Ha 26 napos a ciklusod, akkor meg a lehetõ legjobbkor voltatok együtt. De ha 3 napos a mensid, és normál 28 napos a ciklusod, akkor a 7. ciklusnapon voltatok együtt, szintén kicsi a valószínûsége a teherbeesésnek.

Attól függ mikor volt az elsõ napja, és attól, milyen hosszúak a ciklusaid. Pl. egy 7 napos menstruáció esetén ti a ciklus 11. napján voltatok együtt, és a spermiumok életképességét is figyelembe véve kb. ugyanúgy 30%, mintha célzottan a jó idõben csináltátok volna. Viszont ha a ciklusod 32 napos, akkor a 11. napon még sehol nincs pete (normál esetben, mert spontán peteérés, és korai peteérés is lehet), vagyis minimális esélyû a terhesség. Ha 26 napos a ciklusod, akkor meg a lehetõ legjobbkor voltatok együtt. De ha 3 napos a mensid, és normál 28 napos a ciklusod, akkor a 7. ciklusnapon voltatok együtt, szintén kicsi a valószínûsége a teherbeesésnek.
Akkor a 10. napon voltatok együtt, vagyis attól függ, hogy összejöhetett-e a baba, hogy a férjed "kiskatonái" mennyire masszívak, és vártak-e négy napot:) Elég gyakori, hogy a hímivarsejtek ennyi ideig életképesek, így összejöhetett, de azért ha tudtok, ma is legyetek együtt, mert a 30-i szerintem kb. 15%.
A kérdező hozzászólása: Utolsó menstruáció: Január 20. Következõ menstruáció: Február 18. Következõ ovuláció: Február 04. Legrövidebb ciklus: 25 nap Leghosszabb ciklus: 39 nap Átlagos ciklus hossza: 29 nap Tárolt menstruációk száma: 26
A kérdező hozzászólása: ciklus.hu
A kérdező hozzászólása: 6 napos a mensim
A kérdező hozzászólása: koszi szèpen!

Azzal a kérdéssel fordulok hozzátok, hogy nekem 26 napos a ciklusom és a menstruációm 6 napig tart. A menstruációm után 2 nappal voltam együtt a párommal, ami a ciklusom 8. napja, lehetséges-e a terhesség létrejötte?

Legjobb válasz: Lehetséges, de nem túl valószínû. "Tankönyv szerinti" ovulációd a 13. napon van, de bármelyik ciklusban lehet akár korai, akár késõ ovu.

Lehetséges, de nem túl valószínû. "Tankönyv szerinti" ovulációd a 13. napon van, de bármelyik ciklusban lehet akár korai, akár késõ ovu.
mi a menstruáció utolsó napjában voltunk együtt és a teszt negatív lett....megvan az esélye de rettentõ kicsi.

Menstruáció utolsó napja utáni napon voltunk együtt, elszakadt a gumi, de nem ment el. Lehetek terhes?

Rögtön kivette, ahogy észrevette hogy elszakadt, és teljesen biztos hogy nem ment el.

Legjobb válasz: Ha nem ment el akkor mitõl leszel terhes attól hogy benned volt .. nem nem leszel terhes

Ha nem ment el akkor mitõl leszel terhes attól hogy benned volt .. nem nem leszel terhes
nem mar hogy lehetnel?
nem. nyugi. :) )
Terhes vagy!!! Fuss!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek (: A menstruációs ciklusaim között 18-23 nap szokott eltelni, és ma van a 18. és kicsit félek.
A kérdező hozzászólása: Vettem tesztet, negatív lett. Akkor nem kell semmitõl sem tartanom, igaz? (:

Megszakításos módon voltam együtt a párommal a menstruációm után pár nappal van esély a terhességre?

Normális válaszokat kérek!!!

Legjobb válasz: Mennyi az a pár nap? Ha öt napon belül, akkor kevés az esély rá, ah öt napon túl, akkor egyre több. Mindig is utáltam a megszakításos módszert, olyan parás az egész... Van vmi tüneted?

Mennyi az a pár nap? Ha öt napon belül, akkor kevés az esély rá, ah öt napon túl, akkor egyre több. Mindig is utáltam a megszakításos módszert, olyan parás az egész... Van vmi tüneted?
A kérdező hozzászólása: 5-6 nap után történt , a melleim feszülnek a hasam is néha fájdogál.egyépként aug.9 felé kéne megjönnie ha nincs baba, de ha van örülnék neki
Van, nem is kevés esély!
Igen, van esély rá.
Van aki menstruáció alatt esik teherbe!!Így igen..lehetséges!!
Szia! Ez a jó eset, amikor valaki örül a babának. Ha szeretettek volna, akkor remélem most ott fekszik a hasadban :) . Van esélyed rá, igen, majd írd meg van-e baba!
ha nem védekeztek akkor mindig fennáll a baba esélye. ha te tényleg örülnél neki akkor szorítok hogy ott legyen :) ha meg nem akkor ne idegeskedj és reméljük a legjobbakat :) a párod mit szólna ha baba lenne?
A kérdező hozzászólása: Nekem is és neki is az elsõ babája lenne és örülne neki
A kérdező hozzászólása: Nem jött össze a baba.azért köszönöm

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!