Találatok a következő kifejezésre: A menstruációm napon voltam együtt (79 db)

27 napos ciklus esetén mennyi esélyem van a teherbeesésre, ha a menstruáció első napjához számítva a 9. napon voltunk együtt?

Legjobb válasz: Attól függ,mikor volt pé-d. Ha a többségbe esel,akinek a ciklus közepén van pé-je,akkor kb a 12-13. napon lehetett peteérésed. Talán egy kislány összejött. Biztosra nem mondanám. A spermák ugyanis akár 5 napig is életképesek-de csak a lányok,a fiúk bár gyorsan odaérnek,de hamar kipurcannak.

Attól függ, mikor volt pé-d. Ha a többségbe esel, akinek a ciklus közepén van pé-je, akkor kb a 12-13. napon lehetett peteérésed. Talán egy kislány összejött. Biztosra nem mondanám. A spermák ugyanis akár 5 napig is életképesek-de csak a lányok, a fiúk bár gyorsan odaérnek, de hamar kipurcannak.
Nekem is 26-28 napos a ciklusom általában. Meg is érzem a peteérést, fáj a hasam, nyúlós váladék, igaz a hõmet nem mérem. Szóval nekem a peteérésem a ciklus 12. és 13. napján van 90%-ban. Igaz baba még nincs, nem is azért követem nyomon a dolgokat, csak kíváncsiságból. Próbáld te is figyelni a jeleket és akkor lépjetek akcióba.
25-27 napos ciklusokkal, 9. napi együttléttel fogant meg a kislányom, aki nemsokára megszületik. Van esély :) Az utolsó ovulációm kb a 11. napon lehetett, vagyis 2 nappal az aktus után (utána nem tudtunk együtt lenni egy hétig, ezért tudom ilyen pontosan) Drukkolok :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Várom még a további észrevételeket!
Nekem 30-32 naposak a ciklusaim, s a 11. napon estem teherbe , szóval lehetséges igen, szurkolok! :) 14 hetes kismama

A barátommal menzesz előtt egy nappal és a 9. napon voltunk együtt, a menstruáció szinte alig volt, csak csöppek, és ahogy elmúlt, jönni kezdtek a tünetek: alhasi tompa fájdalomtól a megszédülésig, mellfájásig. Ma vagyok a 14. napon. Lehet ez baba?

Végiggondoltam egyébként. Ha volt megtermékenyülés, a sejtek még a petevezetékben voltak, mikor volt az a pár csöpp menzeszszer?ség, vagyis nem ürült ki teljesen a méhem. Mire lejutott a petesejt, addigra meg már nem volt semmi vérzés. Nem akarom túlagyalni. De... Kérdem: ha ez nem baba, akkor mit?l vannak ezek a tünetek? És mit kell még nézni, hogy biztosabb legyek? Köszi.

Legjobb válasz: Hát mondjuk tesztelhetsz, de nem nagy a valószínûsége, hogy mesi elõtt egy nappal legyen peterésed, bár biztos elõfordulhat ilyen is. Lehet, hogy egy korábbi együttlét a ludas. Én elmennék dokihoz, biztos ami biztos alapon... mert lehet, hogy valaki mond neked valamit és te elhiszed, és mégsem az. A doki biztosat tud mondni, hisz õ lát téged, mi nem.

Hát mondjuk tesztelhetsz, de nem nagy a valószínûsége, hogy mesi elõtt egy nappal legyen peterésed, bár biztos elõfordulhat ilyen is. Lehet, hogy egy korábbi együttlét a ludas. Én elmennék dokihoz, biztos ami biztos alapon... mert lehet, hogy valaki mond neked valamit és te elhiszed, és mégsem az. A doki biztosat tud mondni, hisz õ lát téged, mi nem.
A kérdező hozzászólása: Köszi! Nem gondolok én semmit, és nem mondott senki semmit, csak egyszerûen leszakad a derekam.

Menstruációm első napja 06.12. -e volt, a 4. napon voltunk együtt a párommal, megszakítással védekeztünk. 06.29. -én UH vizsgálaton endometriumban 4 mm-es felritkulást találtak. Terhesség lehet?

A menstruáció első napja és az UH vizsgálat között 17 nap telt el. Lehetséges a terhesség?

Legjobb válasz: Csinálj tesztet, nem vagyunk orvosok

Csinálj tesztet, nem vagyunk orvosok

SOS! Terhes lennék? A barátommal 3 nappal a menstruáció elött voltunk együtt és nem védekeztünk!

Meg is jött. De azóta nem birok enni, mindentõl hányingerem van,fáradtnak érzem magam mindig és szúró érzést érzek a hasam alatt !!

Legjobb válasz: Mikor volt? Amúgy igen lehetsz terhes, nem véletlen találták ki a fogamzásgátlást.

Mikor volt? Amúgy igen lehetsz terhes, nem véletlen találták ki a fogamzásgátlást.
A kérdező hozzászólása: 1 hete volt meg !
Pampers vagy libero párti vagy?
Tünetek még nem jelentkezhetnek, de mindenképpen csinálj tesztet. És nagyon reménykedj. És ezentúl védekezzetek, vagy ha megtörtént a baj vegyetek eseményutánit.
Nem vagy.:) nyugi! De ha ilyen hatást gyakorol ez rad csinalj egy tesztet h megnyugodj. ;)

Ha a menstruáció előtt 3 nappal voltunk együtt, és mondjuk sikerült teherbe esnem, akkor annak a mensesnek még megkell jönnie, vagy már kimarad?

Legjobb válasz: Hát menstruáció elõtt 3 nappal nem jellemzõ a peteérés, rendkívüli esetben elõfordulhat, de nem jellemzõ. A peteérés (amikor teherbe tudsz esni) a menstruáció elõtt kb. 14 nappal van. De ha rendkívüli peteérésed volt akkor én úgy tudom, hogy igen az a menstruációs még rendesen megjön.

Hát menstruáció elõtt 3 nappal nem jellemzõ a peteérés, rendkívüli esetben elõfordulhat, de nem jellemzõ. A peteérés (amikor teherbe tudsz esni) a menstruáció elõtt kb. 14 nappal van. De ha rendkívüli peteérésed volt akkor én úgy tudom, hogy igen az a menstruációs még rendesen megjön.
Nem nem jött meg, teszteltem, és halvány, de látható pozitív lett! Tudom hogy csak akkor voltunk együtt, mert a férjem vidéken dolgozott, és minden ultrahangon 10-11 nappal kisebb a baba mint lennie kellene!

Azzal a kérdéssel fordulok hozzátok, hogy nekem 26 napos a ciklusom és a menstruációm 6 napig tart. A menstruációm után 2 nappal voltam együtt a párommal, ami a ciklusom 8. napja, lehetséges-e a terhesség létrejötte?

Legjobb válasz: Lehetséges, de nem túl valószínû. "Tankönyv szerinti" ovulációd a 13. napon van, de bármelyik ciklusban lehet akár korai, akár késõ ovu.

Lehetséges, de nem túl valószínû. "Tankönyv szerinti" ovulációd a 13. napon van, de bármelyik ciklusban lehet akár korai, akár késõ ovu.
mi a menstruáció utolsó napjában voltunk együtt és a teszt negatív lett....megvan az esélye de rettentõ kicsi.

A menstruációm előtti napon voltunk együtt, nem védekeztünk, mert biztos voltam benne, hogy semmi esély a teherbeesésre. Utána 1 héttel rózsaszínes folyásom volt, amit eddig soha nem tapasztaltam még. Mi lehet az oka?

Legjobb válasz: Ezek szerint nem volt menstruációd.Sohasem lehetsz benne biztos,hogy nem esel teherbe védekezés nélkül. Szerintem vegyél egy tesztet,mert 50%,hogy terhes vagy.Ha nem szeretnétek babát,akkor legközelebb jobban gondold át.

Ezek szerint nem volt menstruációd.Sohasem lehetsz benne biztos, hogy nem esel teherbe védekezés nélkül. Szerintem vegyél egy tesztet, mert 50%, hogy terhes vagy.Ha nem szeretnétek babát, akkor legközelebb jobban gondold át.
én a mensturáciom alatt voltam együtt a párommal és terhes lettem.a doki azt mondta, hogy ugye soha nem hallottam soronkívüli peteérésrõl.mondtam, hogy nem, de ezek után jobban odafigyelek. most 23 hetes a magzat.nagyon kell vigyázni, és az õsi fogamzásgátlásnak, hogy a "határuton kiszáll" ne higy mert én a menstruáció alatt az elõváladéktol estem teherbe.ha a párod ivasejtjei jók akkor pech...

Menstruáció után 3 nappal voltunk együtt a párommal (védekezés nélkül, a fogamzásgátlót már 2 éve nem szedem). Igaz, hogy ilyenkor minimális az esély a teherbeesésre? Már szeretnénk babát.

Legjobb válasz: Szia! Ez egy érdekes dolog, ugyanis én a mensim utáni héten voltam nagyon aktív szintén a párommal, utána nem is tudtunk együtt lenni, és tutira akkor estem teherbe. 28 napos a ciklusom, és még a kismama.hu-n lévõ termékenységi kalkulátor is azt az idõszakot hozta ki a legtermékenyebb idpszakank, a mensi utáni hetet. És ezelõtt én is azt hittem, hogy az az idõszak "veszélytelen". Ajánlom, nézd meg ezt a termékenységi kalkulátort. Direkt link: http://www.kismama.hu/termekenysegkalkulator/ Anett

Szia! Ez egy érdekes dolog, ugyanis én a mensim utáni héten voltam nagyon aktív szintén a párommal, utána nem is tudtunk együtt lenni, és tutira akkor estem teherbe. 28 napos a ciklusom, és még a kismama.hu-n lévõ termékenységi kalkulátor is azt az idõszakot hozta ki a legtermékenyebb idpszakank, a mensi utáni hetet. És ezelõtt én is azt hittem, hogy az az idõszak "veszélytelen". Ajánlom, nézd meg ezt a termékenységi kalkulátort. Direkt link: http://www.kismama.hu/termekenysegkalkulator/ Anett
Szia Elméletileg kisebb az esély, de nekünk is akkor jött össze a baba. Igaz voltunk együtt máskor is a ciklus alatt, de én úgy érzem, hogy a mensim utáni napon történt meg a csoda. Remélem sikerült nektek is 9 hetes kismama
Ja, és most 12 hetes, BOLDOG kismama vagyok!!!! :) Anett
A kérdező hozzászólása: Kedves Kismamák! Köszi szépen a válaszotokat, valami ilyesmire számítottam..:) Hát, elõbb-utóbb kiderül, lett-e "eredménye" az akciónknak.. :) Puszi Nektek, ja és Boldog Babavárást!

Menstruáció utolsó napja utáni napon voltunk együtt, elszakadt a gumi, de nem ment el. Lehetek terhes?

Rögtön kivette, ahogy észrevette hogy elszakadt, és teljesen biztos hogy nem ment el.

Legjobb válasz: Ha nem ment el akkor mitõl leszel terhes attól hogy benned volt .. nem nem leszel terhes

Ha nem ment el akkor mitõl leszel terhes attól hogy benned volt .. nem nem leszel terhes
nem mar hogy lehetnel?
nem. nyugi. :) )
Terhes vagy!!! Fuss!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek (: A menstruációs ciklusaim között 18-23 nap szokott eltelni, és ma van a 18. és kicsit félek.
A kérdező hozzászólása: Vettem tesztet, negatív lett. Akkor nem kell semmitõl sem tartanom, igaz? (:

A menstruációm előtt 4 nappal voltunk együtt, azóta eltelt 11 nap miközben rendesen menstruáltam, és most terhességi tüneteim vannak. Lehetek terhes?

Legjobb válasz: Erre az esély szinte semmi, de ha terhesnek érzed magad, akkor csinálj tesztet reggeli elsõ vizeletbõl! Szurkolok!

Erre az esély szinte semmi, de ha terhesnek érzed magad, akkor csinálj tesztet reggeli elsõ vizeletbõl! Szurkolok!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!