Találatok a következő kifejezésre: A menstruációm napon voltam (166 db)

Menstruációm első napja 06.12. -e volt, a 4. napon voltunk együtt a párommal, megszakítással védekeztünk. 06.29. -én UH vizsgálaton endometriumban 4 mm-es felritkulást találtak. Terhesség lehet?

A menstruáció első napja és az UH vizsgálat között 17 nap telt el. Lehetséges a terhesség?

Legjobb válasz: Csinálj tesztet, nem vagyunk orvosok

Csinálj tesztet, nem vagyunk orvosok

27 napos ciklus esetén mennyi esélyem van a teherbeesésre, ha a menstruáció első napjához számítva a 9. napon voltunk együtt?

Legjobb válasz: Attól függ,mikor volt pé-d. Ha a többségbe esel,akinek a ciklus közepén van pé-je,akkor kb a 12-13. napon lehetett peteérésed. Talán egy kislány összejött. Biztosra nem mondanám. A spermák ugyanis akár 5 napig is életképesek-de csak a lányok,a fiúk bár gyorsan odaérnek,de hamar kipurcannak.

Attól függ, mikor volt pé-d. Ha a többségbe esel, akinek a ciklus közepén van pé-je, akkor kb a 12-13. napon lehetett peteérésed. Talán egy kislány összejött. Biztosra nem mondanám. A spermák ugyanis akár 5 napig is életképesek-de csak a lányok, a fiúk bár gyorsan odaérnek, de hamar kipurcannak.
Nekem is 26-28 napos a ciklusom általában. Meg is érzem a peteérést, fáj a hasam, nyúlós váladék, igaz a hõmet nem mérem. Szóval nekem a peteérésem a ciklus 12. és 13. napján van 90%-ban. Igaz baba még nincs, nem is azért követem nyomon a dolgokat, csak kíváncsiságból. Próbáld te is figyelni a jeleket és akkor lépjetek akcióba.
25-27 napos ciklusokkal, 9. napi együttléttel fogant meg a kislányom, aki nemsokára megszületik. Van esély :) Az utolsó ovulációm kb a 11. napon lehetett, vagyis 2 nappal az aktus után (utána nem tudtunk együtt lenni egy hétig, ezért tudom ilyen pontosan) Drukkolok :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Várom még a további észrevételeket!
Nekem 30-32 naposak a ciklusaim, s a 11. napon estem teherbe , szóval lehetséges igen, szurkolok! :) 14 hetes kismama

A barátommal menzesz előtt egy nappal és a 9. napon voltunk együtt, a menstruáció szinte alig volt, csak csöppek, és ahogy elmúlt, jönni kezdtek a tünetek: alhasi tompa fájdalomtól a megszédülésig, mellfájásig. Ma vagyok a 14. napon. Lehet ez baba?

Végiggondoltam egyébként. Ha volt megtermékenyülés, a sejtek még a petevezetékben voltak, mikor volt az a pár csöpp menzeszszer?ség, vagyis nem ürült ki teljesen a méhem. Mire lejutott a petesejt, addigra meg már nem volt semmi vérzés. Nem akarom túlagyalni. De... Kérdem: ha ez nem baba, akkor mit?l vannak ezek a tünetek? És mit kell még nézni, hogy biztosabb legyek? Köszi.

Legjobb válasz: Hát mondjuk tesztelhetsz, de nem nagy a valószínûsége, hogy mesi elõtt egy nappal legyen peterésed, bár biztos elõfordulhat ilyen is. Lehet, hogy egy korábbi együttlét a ludas. Én elmennék dokihoz, biztos ami biztos alapon... mert lehet, hogy valaki mond neked valamit és te elhiszed, és mégsem az. A doki biztosat tud mondni, hisz õ lát téged, mi nem.

Hát mondjuk tesztelhetsz, de nem nagy a valószínûsége, hogy mesi elõtt egy nappal legyen peterésed, bár biztos elõfordulhat ilyen is. Lehet, hogy egy korábbi együttlét a ludas. Én elmennék dokihoz, biztos ami biztos alapon... mert lehet, hogy valaki mond neked valamit és te elhiszed, és mégsem az. A doki biztosat tud mondni, hisz õ lát téged, mi nem.
A kérdező hozzászólása: Köszi! Nem gondolok én semmit, és nem mondott senki semmit, csak egyszerûen leszakad a derekam.

SOS! Terhes lennék? A barátommal 3 nappal a menstruáció elött voltunk együtt és nem védekeztünk!

Meg is jött. De azóta nem birok enni, mindentõl hányingerem van,fáradtnak érzem magam mindig és szúró érzést érzek a hasam alatt !!

Legjobb válasz: Mikor volt? Amúgy igen lehetsz terhes, nem véletlen találták ki a fogamzásgátlást.

Mikor volt? Amúgy igen lehetsz terhes, nem véletlen találták ki a fogamzásgátlást.
A kérdező hozzászólása: 1 hete volt meg !
Pampers vagy libero párti vagy?
Tünetek még nem jelentkezhetnek, de mindenképpen csinálj tesztet. És nagyon reménykedj. És ezentúl védekezzetek, vagy ha megtörtént a baj vegyetek eseményutánit.
Nem vagy.:) nyugi! De ha ilyen hatást gyakorol ez rad csinalj egy tesztet h megnyugodj. ;)

Ha a menstruáció előtt 3 nappal voltunk együtt, és mondjuk sikerült teherbe esnem, akkor annak a mensesnek még megkell jönnie, vagy már kimarad?

Legjobb válasz: Hát menstruáció elõtt 3 nappal nem jellemzõ a peteérés, rendkívüli esetben elõfordulhat, de nem jellemzõ. A peteérés (amikor teherbe tudsz esni) a menstruáció elõtt kb. 14 nappal van. De ha rendkívüli peteérésed volt akkor én úgy tudom, hogy igen az a menstruációs még rendesen megjön.

Hát menstruáció elõtt 3 nappal nem jellemzõ a peteérés, rendkívüli esetben elõfordulhat, de nem jellemzõ. A peteérés (amikor teherbe tudsz esni) a menstruáció elõtt kb. 14 nappal van. De ha rendkívüli peteérésed volt akkor én úgy tudom, hogy igen az a menstruációs még rendesen megjön.
Nem nem jött meg, teszteltem, és halvány, de látható pozitív lett! Tudom hogy csak akkor voltunk együtt, mert a férjem vidéken dolgozott, és minden ultrahangon 10-11 nappal kisebb a baba mint lennie kellene!

Lehetek terhes ha a menstruációm után két nappal együtt voltam a barátommal? Nagyon kis idejig. Ez pár percet takar. Köszönöm az ÉRTELMES válaszokat és a nem osztó jellegűeket.

Legjobb válasz: Lehetsz. Kicsi az esélye, de nem 0. Nem attól függ, hogy hány percig volt benned. Az pedig, hogy a menstruációd után 2 nappal voltatok együtt, azt jelenti, hogy a ciklusod kb 7-10. napján. Ovuláció (peteérés), bár egyéntõl függõ, de kb a 14. napon van 1-2 napig. Az elõtt 2 és utána 2 nappal veszélyes a szex, mivel ha éppen nincs is akkor érett pete, de 1-2 nap múlva lesz, a hímivarsejt még megtermékenyítheti, mivel pár napig életképes.

Lehetsz. Kicsi az esélye, de nem 0. Nem attól függ, hogy hány percig volt benned. Az pedig, hogy a menstruációd után 2 nappal voltatok együtt, azt jelenti, hogy a ciklusod kb 7-10. napján. Ovuláció (peteérés), bár egyéntõl függõ, de kb a 14. napon van 1-2 napig. Az elõtt 2 és utána 2 nappal veszélyes a szex, mivel ha éppen nincs is akkor érett pete, de 1-2 nap múlva lesz, a hímivarsejt még megtermékenyítheti, mivel pár napig életképes.
Beléd élvezett?
IGEN!!! Ha beléd spriccelt - akár egy-két cseppet - az nem pár percig marad benned! Szépen elkezd kúszni felfelé a méhedbe, aztán onnan tovább! Ha nem volt 50 ilyen kérdés az elmúlt hónapban... olvasni szoktál-e? Amúgy: idejig? Magyar vagy-é? Azt látom, hogy vesszõhiányod van... gondolom, ezért engedted neki, hogy pár percig belédnyomja, csak úgy natúran. Az ilyen emberek szaporodnak... a normálisak meg nem mernek gyereket vállalni.
A kérdező hozzászólása: Nem élvezett belém. Állítása szerint elõváladék sem valószinû hogy volt. Ez a ciklusom 7. Napján volt. 26-27 napos ciklusaim vannak általában. Köszöm.
A kérdező hozzászólása: Bocsmár. IDEIG! Ne haragudj, hogy tévesztettem. Nem tudtam, hogy itt a helyesírást helyezzük elõtérbe. Amúgy ha már itt tartunk... Te paraszt vagy-é? Mert ez sem kifejezetten magyaros.
Én most már kidühöngtem magam... de te mit fogsz csinálni azzal a pár csepp életadó nedûvel a méhedben? Írd majd meg, hogy mi lett az eredmény... okulásnak annak, aki képes elõbb olvasni, és csak utána nyitni (szét a lábait).
Az, hogy a barátod 2 perc alatt elment, gáz, de ha benned ment el, akkor nem fontos, meddig tartott, lehetsz terhes.
Az elõváladékot nem mindig lehet érezni, viszont sokszor jön. Gyakorlatilag mindig, ha történik valami izgalmas, csak nem folyik ki azonnal az elején. Elõször még meg kell töltenie a húgycsövet. Aztán, ha lelohad a szerszám, a fele kifolyik közben belõle.
Nagyon kis idejig. !!!!! Hát magyarul se tudsz. Értelmetlen kérdésre vársz értelmes választ??

Menstruáció helyett most fehéres tejszerű folyásom van (nem darabos, nem gomba) Ma voltam túl a 28. napon. Még soha nem történt velem ilyen. Mitől lehet ez?

Mindig 26 napra jön meg és el?tte, már szokott lenni barnázás, de most ez is teljesen ki maradt.Nagyon stresszes volt ez a hónapom, lehet, hogy ez miatt maradt ki?

Legjobb válasz: Szia! Megértem az aggodalmadat! Ez a jelenség teljesen természetes, ha kicsit késik a menstruációd. Vannak olyan nõk is akiknél ez napi rendszerességgel elõfordul (persze nem nagy mennyiségben) mivel a hüvely és a nemi szervek területén is találhatók mirigyek, melyek váladékot termelnek, mely élettani folyamatnak tekinthetõ. Ezt a fehér folyást okozhatja a hormonháztartás kicsi zavara, melyet eredményezhet a stresszes túlhajszolt életmód is. Amennyiben ez a folyás nem okoz különösebb panaszt, gondolok itt arra, hogy nem bûzös, nem okoz az érintett területen viszketõ-égetõ érzést (gomba), nem tartom szükségesnek azt, hogy aggódj, vagy orvoshoz fordulj. Tisztasági betét használatát, valamint a napi többszöri mosakodást ajánlom. Amennyiben viszont ez a folyás huzamosabb ideig fenn áll és panaszt okoz, valamint a menstruációd sem jelentkezik, ajánlatos felkeresni egy számodra megbízható szakembert (nõgyógyászt).

Szia! Megértem az aggodalmadat! Ez a jelenség teljesen természetes, ha kicsit késik a menstruációd. Vannak olyan nõk is akiknél ez napi rendszerességgel elõfordul (persze nem nagy mennyiségben) mivel a hüvely és a nemi szervek területén is találhatók mirigyek, melyek váladékot termelnek, mely élettani folyamatnak tekinthetõ. Ezt a fehér folyást okozhatja a hormonháztartás kicsi zavara, melyet eredményezhet a stresszes túlhajszolt életmód is. Amennyiben ez a folyás nem okoz különösebb panaszt, gondolok itt arra, hogy nem bûzös, nem okoz az érintett területen viszketõ-égetõ érzést (gomba), nem tartom szükségesnek azt, hogy aggódj, vagy orvoshoz fordulj. Tisztasági betét használatát, valamint a napi többszöri mosakodást ajánlom. Amennyiben viszont ez a folyás huzamosabb ideig fenn áll és panaszt okoz, valamint a menstruációd sem jelentkezik, ajánlatos felkeresni egy számodra megbízható szakembert (nõgyógyászt).
Mindenesetre ajánlom, hogy csinálj egy terhességi tesztet! Ha terhes vagy ezek a tesztek csaknem 100 %-ig igazat mondanak. Reggeli vizeletbõl csináld, mert abban van a legtöbb HCG (terhességi hormon). A gyakori vizelési ingert okozhatja felfázás is, vagy húgyúti fertõzés is, de véleményem szerint az több tünettel párosulna. A meleg vizes ülõfürdõt nem ajánlom.
Hát vagy késik a mensid, vagy terhes vagy! Tesztelj! :-)
A kérdező hozzászólása: Nem lesz semmi gond! Csak vigyázz magadra és sokat pihizzél. Én szorítok és veled vagyok! Kellemes hétvégét! Várom jelentkezésedet...
Köszönöm Szépen! Csak most már azon aggódom, hogy minden rendben legyen a továbbiakban is. Ma este megyek dokihoz, remélem tud fogadni. Hétfõn jelentkezem! Addig is vigyázz magadra és továbbra is szorítok!!
A kérdező hozzászólása: Gratula, nagyon-nagyon örülök. Én még várok pár napot! Nekem is folyik, éjjel is arra ébredtem, mitõl van ez kérdezd meg a dokit. Ha nem gond. Feltétlenül jelzek majd, hogy mi van veled. OK! Tartsuk a kapcsolatot és beszéljük meg az észrevételeinket.
Hajnalban teszteltünk és ...... ????? :) POZITÍV lett!! :) Igaz, halványocska a második csík, de ott van! Ma este elmegyek dokihoz. Veled mi újság? Nekem a folyásom ugyan úgy továbbra is megvan és a mennyisége csak nõ és nõ, már éjszaka is folyik. Valahol éreztem, hogy most talán sikerülhet, mert minden olyan más volt a ciklusom során mint szokott és ez a folyás is.... Most te jössz! Drukkolok nagyon-nagyon!!!!!! Feltétlenül írd meg az eredményt!!!
A kérdező hozzászólása: Szorítok és jelezzél mindenképpen, hogy mi újság!!!!!
Sajnálom. :( Szorítok neked nagyon-nagyon, hogy babó legyen és minden rendben menjen tovább!!!!!! Én nem bírom tovább, holnap reggel tesztelek.
A kérdező hozzászólása: Még nem mertem, talán hétvégére erõt gyûjtök. Sajna 2 hónapja volt egy vetélés, ezért sem merek. De jó lenne, ha babás lennék.
Szia! Én is ugyan ezzel a problémával küzdök. Babában reménykedünk. Teszteltél ma reggel? Én még nem mertem.
A kérdező hozzászólása: Max. annyi az észrevételem, hogy sokszor van vizelési ingerem, néha úgy érzem alig érek a wc-re.
Szia! Mizújs Veled? Hogy vagy? Teszteltél már? Vannak tüneteid? Én éjszakánként éhen és szomjan akarok halni. Pénteken voltam dokinál, megállapította, hogy valóban kisbabánk lesz. :) De sajnos a folyás nem jó, nem természetes és az én esetemben ráadásul fertõzésre utal. Hüvely öblögetõ granulátomot írt fel és rakott gyulladáscsökkentõt a hüvelyembe. 04.30 -án megyünk elõször UH -ra! :) Nagyon félek a vetéléstõl. Tudom, hogy nem könnyû neked róla beszélni, de megírnád, hogy nálad miért ment el a baba? Email címem(ide írj): [email protected]

Azzal a kérdéssel fordulok hozzátok, hogy nekem 26 napos a ciklusom és a menstruációm 6 napig tart. A menstruációm után 2 nappal voltam együtt a párommal, ami a ciklusom 8. napja, lehetséges-e a terhesség létrejötte?

Legjobb válasz: Lehetséges, de nem túl valószínû. "Tankönyv szerinti" ovulációd a 13. napon van, de bármelyik ciklusban lehet akár korai, akár késõ ovu.

Lehetséges, de nem túl valószínû. "Tankönyv szerinti" ovulációd a 13. napon van, de bármelyik ciklusban lehet akár korai, akár késõ ovu.
mi a menstruáció utolsó napjában voltunk együtt és a teszt negatív lett....megvan az esélye de rettentõ kicsi.

Terhes lehetek? A menstruációm előtt 2 nappal együtt voltunk a párommal és nem védekeztünk. Azóta eltelt 5 nap nem jött meg. Már vettem tesztet, de még várok.

Legjobb válasz: Sztem, menstruáció elõtt két nappal már nem eshettél teherbe. Tesztet csak a szeretkezés után kb. két hét múlva lehet elvégezni, korábban nem érdemes.

Sztem, menstruáció elõtt két nappal már nem eshettél teherbe. Tesztet csak a szeretkezés után kb. két hét múlva lehet elvégezni, korábban nem érdemes.
NEM!!
Szia! Szerintem ha esetleg nem pont félidõben volt a peteérésed, vagy volt egy "plusz" peteérés a ciklusod vége felé, akkor terhes lehetsz. De valóban csak 2 hét után érdemes tesztelni!
A kérdező hozzászólása: Köszi!Reménykedek benne.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!