Találatok a következő kifejezésre: A menstruációm napja késik, még (107 db)

Pár napja meg kellett volna jönnie a menstruációmnak de késik. Eddigi előjelei voltak hogy fájt a fejem, pattanásaim lettek és fájt a mellem. Pár napja viszont csak a mellbimbóm fáj és folyásom van. Mitől van ez? Vagy ez is a menstruáció előjele?

Legjobb válasz: A mellfájás lehet mensijel, lehet babajel. Ha a folyás vizes, akkor majdnem biztos hogy mensi közeleg. Ha kevés és egy kicsit fehéres krémes, lehet baba. A pattanás mindkét esetben elõfordulhat. A fejfájást is említik babás jelnek, bár én ezt nem tenném oda. Ha volt rá példa hogy máskor is fájt a fejed, akkor nem tekinteném jelnek. Ha máskor sosem fájt, akkor lehet babajel is. Nem tudom mit szeretnél babát vagy sem, mindenesetre a teszt kimutatná már.

A mellfájás lehet mensijel, lehet babajel. Ha a folyás vizes, akkor majdnem biztos hogy mensi közeleg. Ha kevés és egy kicsit fehéres krémes, lehet baba. A pattanás mindkét esetben elõfordulhat. A fejfájást is említik babás jelnek, bár én ezt nem tenném oda. Ha volt rá példa hogy máskor is fájt a fejed, akkor nem tekinteném jelnek. Ha máskor sosem fájt, akkor lehet babajel is. Nem tudom mit szeretnél babát vagy sem, mindenesetre a teszt kimutatná már.

A menstruációm 3 napja késik, még nem teszteltem, lehet, hogy sikerült?

Szeretnénk babát, már január óta próbálkozunk. A h?m. állandó 37 fölött van. Állandóan fázom, beteg és náthás nem vagyok, s?t nagyon jól érzem magam. Semmi tünet, csak mellérzékenység.

Legjobb válasz: Ha a reggeli hõd maradt 37 felett,az bíztató,meg az érzékeny mell is az.Talán már holnap is kimutatná 1 teszt,próbáld meg!Én a 32. napon csináltam és halványan,de látszott.(28-29 napos a ciklusom) Szorítok!!!

Ha a reggeli hõd maradt 37 felett, az bíztató, meg az érzékeny mell is az.Talán már holnap is kimutatná 1 teszt, próbáld meg!Én a 32. napon csináltam és halványan, de látszott.(28-29 napos a ciklusom) Szorítok!!!
A mellérzékenység mindenképp jelent valamit. Én 5 nap késés után teszteltem és pozítiv lett!:) Drukkolok Nektek!:) Egy 7 hetes kismami
Én a helyedben már tesztelnék!A tünetek stimelnek.

2 hete késik a menstruációm, negatív teszt eredmény a mai napon, van még remény?

Utoljára április 21-26-ig volt vérzésem. Párommal szeretkeztünk május 16-án állítása szerint kicsit belém élvezett. Reménykedtem titkon, hogy pozi lesz a teszt, de nem. (igaz nem első vizeletből csináltam...) Akkor ez most ciszta?

Legjobb válasz: Szerintem pár nap múlva tesztelj megint. Nekem is lett negatív tesztem. És mindenkêppen kérj idõpontot nõgyógyászhoz. Drukkolok neked, hogy a kövi teszt pozitív legyen :-) 33 hkm

Szerintem pár nap múlva tesztelj megint. Nekem is lett negatív tesztem. És mindenkêppen kérj idõpontot nõgyógyászhoz. Drukkolok neked, hogy a kövi teszt pozitív legyen :-) 33 hkm
szerintem ha még 2hétig nem jön meg menj el nõgyógyászhoz.

4 napja késik a menstruációm. Hogy oldhatom meg, hogy megjöjjön már?

Pár nap és suli.:S Nem akarok els? sulis napokban óránként wcre járni a menszeszem miatt.:( Már 4 napja meg kellett volna jönnie, és akkor teljesen el is múlik mire kezd?dik a suli. Hogy tudnám siettetni, hogy még ma vagy holnap, de minél el?bb megjöjjön?

Legjobb válasz: Sehogy ..

Sehogy ..
Elöször is ne idegeskedj mert ezért késhet!!! Igazán szerintem más modszer nem igazán van de lehet h tévedek! csak probálj megnyugodni nem stresszelni! meglátod hamarosan megjön!
Igyál vörösbort.
Az alkohol besegíthet, fõleg a vörösbor, de ha ideges vagy tényleg késni fog.
vörösbor!!
Baromság. Nem lehet befolyásolni. Az alkohol (de nem a bor, hanem egy kis pálinka) a görcsökön segít.

Múlt hónapba vagy 4x csináltuk gumi nélkül a barátommal, de mikor érezte h jön akkor rögtön kivette. A menstruációm viszont késik már 6napja de sokat fáj a hasam. Viszont sok barátnQmnek még 10 napokat is késett. Lehet terhes vagyok?

Legjobb válasz: persze, hogy lehetsz terhes. nekem is fájt a hasam, mint amikor meg akar jönni, csak nem jött meg. szerintem csinálj egy tesztet és megtudod. minden jót: egy 17 napos kisfiú anyukája

persze, hogy lehetsz terhes. nekem is fájt a hasam, mint amikor meg akar jönni, csak nem jött meg. szerintem csinálj egy tesztet és megtudod. minden jót: egy 17 napos kisfiú anyukája
Persze, hogy lehet. Talán nem kellett volna 4-szer gumi nélkül csinálni. Az elõváladékban is van spermium... van, aki már az elsõ ilyen alkalomkor teherbe esik, ti meg 4-szer is így csináltátok. Vegyél egy tesztet, aztán reménykedj, hogy nem mutat két csíkot!
Szia!Igen lehetsz terhes mivel az elõnedv is tartalmaz (azt).Én tapasztalatból írok neked , soha nem akartam gyógyszert szedni és muszály volt valahogy védekezni aztán mégse jött be , de nem bántam meg hogy jötta kicsi fiam(már férjnél voltam).Csinálj egy tesztet és kiderül minden.
Szia! Szerintem ezt egy dokitól kellenne megkérdezned, több ok is lehet a háttérben, jobb utána nézni.
Szia! Igen, a mensi függ sok belsõ szervtõl - azok betegségétõl. a pajzsmirigyedhez is sok köze van! Lehet nem ott a baj ahol látszik, hanem valahol "mélyebben" fordulj nõgyógyászhoz, õ elmondja az összefüggéseket!
Ha nincs peteérésed, akkor nem termelõdik az a biz. sárgatest hormon (progeszteron), ennek hiánya okozhat ilyen tüneket, de ilyenkor mellfeszülés, rosszközérzet, vízvisszatartás, idegesség is jelentkezik. Viszont ha más kísérõ tünet nincs akkor lehet hogy egyszerûen csak vérszegény (vashiányos)vagy. Mindezt egy teljes vérkép vizsgálat, hormonteszt kimutatja, amit nõgyógyászaton is megcsinálnak.

Mindig védekeztünk ovszerrel, soha nem szakadt ki, kétszer volt amikor hüvelytablettával, de akkor is max 5percet volt bennem és nem élvezett belém, utána meg ovszerrel folytattuk! Több mint 10 napja késik a menstruáciom! Terhes vagyok-e?

Szerintem nem vagyok terhes, mert érzem a menstruációs tüneteket, fáj a mellem, derekam, hasam stb! Lehet azért késik ennyit, mert ezelött 1honapja veszítettem el a szüzességemet és a szervezetnek ez új? Egy 19 éves lány!

Legjobb válasz: lehetséges, hogy amiatt késsen, általában ez szokott lenni, hogy utána késik a menstruáció. mondjuk nekem pont fordítva volt, jópár nappal korábban jött meg. szóval szerintem ezen ne nagyon aggódj, ha görcsölsz rajta, az csak még jobban késlelteti. átéltem egyszer egy ilyet, amikor azt hittem, hogy terhes vagyok, de ugyanígy semmi alapja nem volt a feltételezésnek, mint nálad, akkor nekem is késett, másfél hetet. szóval nyugi, majd megjön:) ha meg kimarad, vagy még egy hét múlva sem érkezik meg, akkor menj el orvoshoz:\

lehetséges, hogy amiatt késsen, általában ez szokott lenni, hogy utána késik a menstruáció. mondjuk nekem pont fordítva volt, jópár nappal korábban jött meg. szóval szerintem ezen ne nagyon aggódj, ha görcsölsz rajta, az csak még jobban késlelteti. átéltem egyszer egy ilyet, amikor azt hittem, hogy terhes vagyok, de ugyanígy semmi alapja nem volt a feltételezésnek, mint nálad, akkor nekem is késett, másfél hetet. szóval nyugi, majd megjön:) ha meg kimarad, vagy még egy hét múlva sem érkezik meg, akkor menj el orvoshoz:\
A legjobb, ha veszel tesztet. Ha terhes vagy, akkor már kimutatja. Bár azok alapján, amit leírtál, nem hinném, hogy baba van a dologban.
Szerintem sem kell aggódnod. Az elsõ után kicsit megugranak a hormonok, nekem is késett.
Szerintem tuti hogy nem baba... Ideges vagy, meg persze a szervezeted ilyenkor kicsit megborul és késhet emiatt. Nekem az elsõ után két hetet késett.
A barátnõmnek a stresztõl késett több mint 1 hónapot, de aztán megjött és mégsem lettem apuka. A legbiztosabb a Teszt.
Esetleg késõbb fogant.. Próbáld meg két nap múlva egy érzékenyebb teszttel. ++++++
Nagyon babásnak néz ki a dolog :) Szerintem is csinálj pár nap múlva egy tesztet és reméljük pozitív lesz!!! Szorítok!!!!
A kérdező hozzászólása: köszi a szorítást, de idõközben kiderült a dolog: megjött :( sebaj, majd jövõ hónapban :)

Terhességi tesztet csak akkor lehet használni amikor már a menstruáció késik? Vagy még menstruáció előtt 10-15 nappal is lehetséges?

Tegnap együtt voltam a barátommal, de valami nem stimmelt a védekezés ügyileg.. megjönnie csak november 10. körül kellene.. ha holnap veszek tesztet kimutathatja már ilyenkor az eredményt?

Legjobb válasz: 10-15 nappal a vérzés elõtt terhesség sincs. Biológia órára nem árt néha bejárni, elég hasznos. Ovuláció a menzesz elõtt kb. 14 nappal van, ha akkor megtermékenyül a petesejt, akkor is még 7 nap, mire elkezd egyáltalán beágyazódni. Onnantól beszélünk terhességrõl... Aztán még ahhoz is kell pár nap, hogy akkora legyen a hormonszint hogy a teszt kimutassa. Az ovulációtól legalább 1-14 napnak kell eltelnie, hogy kimutassa a teszt... Egyébként ha nov. 10-e körül kellene megjönnie, és tegnap volt az aktus, akkor BAROMIRA SÜRGÕSEN MENJÉL EL ESEMÉNY UTÁN TABLETTÁÉRT, mert kb. pont ovulációkor sikerült ezt a kis malõrt összehoznotok.

10-15 nappal a vérzés elõtt terhesség sincs. Biológia órára nem árt néha bejárni, elég hasznos. Ovuláció a menzesz elõtt kb. 14 nappal van, ha akkor megtermékenyül a petesejt, akkor is még 7 nap, mire elkezd egyáltalán beágyazódni. Onnantól beszélünk terhességrõl... Aztán még ahhoz is kell pár nap, hogy akkora legyen a hormonszint hogy a teszt kimutassa. Az ovulációtól legalább 1-14 napnak kell eltelnie, hogy kimutassa a teszt... Egyébként ha nov. 10-e körül kellene megjönnie, és tegnap volt az aktus, akkor BAROMIRA SÜRGÕSEN MENJÉL EL ESEMÉNY UTÁN TABLETTÁÉRT, mert kb. pont ovulációkor sikerült ezt a kis malõrt összehoznotok.
elsõnek igaza van. mindneképp menj el esemény utániért....
10-14 akart lenni.
A kérdező hozzászólása: leirom hogy mi történt.. hátha okosabbak leszünk.. tegnap elõtt voltam vele együtt.. és amikor elment és levette a gumit, akkor észrevette hogy nem annyi van benne mint amennyinek kéne... és hogy lehet hogy kifolyt, vagy ilyesmi.. bár ez a kifolyásos dolog, nem hiszem hogy belém jöhetett ( ha ilyen történt ), mert õ feküdt, én pedig ültem .. tehát ha kifolyik akkor õ rá, és nem belém.. illetve ez hogy nem mindig ugyanannyinak kell benne lennie, ez függhet attól is hogy mennyire izgult fel meg stb.. nem?
Ugyan már...lyukas volt vagy nem? Ha nem, akkor nem folyt ki. Nem mindig ugyanakkora adag sperma jön, fõleg ha már nem az elsõ aktus volt aznap.
A kérdező hozzászólása: nem, nem volt lyukas.. egyébként köszönöm a normális választ! :)

Baba? Ma már 5. napja késik a menstruációm, 33. ciklusnapon járok. Mindig napra pontosan jön meg, 28 naponta, most késik.

Érzem 2-3 napja a mindjárt megjön érzést, fáj a cicim,de semmi :( Reggel tesztelek. Szorítsatok!!! :)

Legjobb válasz: ÉS szeretnéd h pozi legyen vagy sem???

ÉS szeretnéd h pozi legyen vagy sem???
Lehet nekem az ideg miatt késik.....
Hát már én is tiszta ideg vagyok... :S Legalább történne valami...
A kérdező hozzászólása: Ani semmiképp ne idegeskedj!!!!!! Az nem tesz jót. Minden rendben lesz nálad is, nyugi :) Semmi nincs még veszve . Én még várok reggelig hogy megjön e rendesen mert ez annyira furcsa nekem hogy egész nap semmi.. csak az a rózsaszín valami.
Köszi, aranyos vagy. De valamilyen szinten bosszant a dolog, hogy nem tudom hogy ilyenkor mi van... Még sose késett. Ami nem lenne baj, mert nagyon szeretnénk Babucit, csak engem meg ez a barna nyavaja nem hagy nyugodni. Te fogsz még tesztelni? Mert ebben is tanácstalan vagyok hogy csináljak-e még majd vagy ne... Bár most megint várok pár napot hogy mi lesz a barnázással. Kiváncsi vagyok mi lesz velünk. :)
A kérdező hozzászólása: Hát én még nem teszteltem mert reggel azthittem megjott, azota nezegetem de semmi, reggel volt az az enyhe rozsaszines pici valami.azota sem jott meg.reggelre ha nem jon rendesen, tesztelek.En is nagyon kivancsi vagyok mi lehet.Neked is erdemes lenne megegyet csinalni, holnap meg vard meg lesz e valami, es csinalj megy tesztet.a barnazas lehet a beagyazodas jele is.mikor voltatok egyutt?Szoritok neked!
Szerintem a hétvégét még megvárom aztán hétfõn vagy kedd reggel csinálok még egyet ha addig nem jön meg. A peteérésem az 20.ától volt ki is használtuk az elõzõ és a következõ napokat is, tehát reménykedünk... És neked tervbe van a baba? Szerinted milyen tesztet vegyek? Eddig x-epilt vettem de a mai nap olvastam róla vegyest. Van aki azt mondta hogy egy nagy nulla, de volt akinek bevált. Szóval nem tudom... nem tudsz valami tutit ami biztire jó?
A kérdező hozzászólása: Eppen nem mostanra tervezzuk, de ha ugy alakul is nagyon orulunk neki.Nem tudom melyik teszt a tuti, en discolort vettem patikaban, olcso (520ft) es sztem jo.Annyira rossz egy teszt sem lehet szerintem., vagy kitudja.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok!Reggel teszteltem ami negativ lett :( es ugy nez ki lassan beindul a menzesz is. :(
Sziasztok! Sajnos engem a nem várt fogadott most reggel... :( Na de legalább nem vagyok kétségek között. Ebben a hónapban újabb próbálkozás lesz. :) Nem adjuk fel. :)
Sok sikert nektek! :) Nem szomorkodni úgyis jönni fog :)
A kérdező hozzászólása: Dehogy adjuk! :) Köszönjük, tudjuk, mi, sikerülni fog :)
Sziasztok, ma reggel elkezdtem barnázni.....:( ..
nekem is 5. napja késik, tesztek negativak, mensi sehol....
A kérdező hozzászólása: Nekem 8 nap késés után jött meg tegnap.
ohhh, na de legalább ez konkrétum... nem elkeseredni, hanem jóízûen együtt lenni :) (és a hõmérõzést ajánlom továbbra is, nekem nagyon bejött)
Nekem is sajna 5 nap után jött meg... :( De nem adjuk fel. :P Ez a hõmérõzés hogy zajlik? Mit kell figyelni? Tudtok segíteni? :)
Sziasztok. Hasonló gondokkal küzdködök... Nekem is 4 napja késik, annyi verzióval hogy hétfõ óta barnázgatok, hol van hol nincs. A hasam az reggelente görcsöl, mintha megakarna jönni de egy idõ után elmúlik. Csináltam kedden délután tesztet meg ma reggel de negatív lett mindkettõ. :( néha hányinger, múlthéten mellfeszülés de semmi más. Minden nap úgy kelek fel hogy: na most fog megjönni. De nem. Szerintetek érdemes még tesztet vennem vagy menjek dokihoz?
:( nem voltál beteg, náthás, ami miatt késhetne....?
A kérdező hozzászólása: Igen, nagyon szeretném... a szomorú smily félreírás volt :)
Meglesz, csak ne idegeskedj... :)
A kérdező hozzászólása: Nagyon remélem
Szia én ugyan így vagyok mint te, 28 naposak a ciklusaim, 33.napon vagyok, de semmi tünetem csak mint ha megakarna jönni érzés, meg sokat eszem, holnap tesztelek. ..5 napja csináltam az negatív...drukkolok neked. .:)
A kérdező hozzászólása: Köszi :) Én is drukkolok neked, remélem sikerül mindkettõnknek! Írd meg mindenképp mi lett az eredmény!
Akkor jó már értem :) Kicsit félreérthetõ volt hirtelen azért nem tudtam h most örülni kell-e ha pozi vagy sem :) De akkor szurkolok :)
A kérdező hozzászólása: Hát igen, lehettem volna egyértelmûbb is :) Köszi :)
Megírom :) feszült vagyok hogy most milehet. ...
Sziasztok lányok teszteltetek? Drukkolok. Én 3 nap múlva tesztelek ha nem jön.
Csajok, én is szorítok! :)
????
A kérdező hozzászólása: Mikor felkeltem eléggé fájt a hasam, mintha megjött volna.Egy tamponnal leellenõriztem magam, és enyhén rózsaszines volt mikor kivettem.Úgy voltam vele, most sem sikerült ezért nem teszteltem, de azóta sem akar rendesen megjönni. A tisztasági hófehér azóta is.Nem tudom most mi lehet?! Szerintetek???
Én a helyedben biztos nem bírtam volna ki, h ne teszteljek :)
Csináld meg a tesztet! Egybõl megtudod h mi van. Szerintem ez a bizonytalanság a legrosszabb. Ha az vagy már mutatja!!!
CSINÁLD MEG! Még bármi lehet. Én a második babával az elsõ 12. hétben vérezgettem, gyógyszert is kellett szednem rá
Teszteltem fél órája. Negative lett , nem jött meg. ...már 6 napja. ..nem tudom mivan velem...
A kérdező hozzászólása: Nem tudom jár e valaki erre, de azóta megfogant a babánk, és 15 hetes terhes vagyok!!!!! Boldog Karácsonyt Mindenkinek!!!!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!