Találatok a következő kifejezésre: A menstruációm napja késik, (311 db)

A párommal babát szeretnénk, már két hónapja próbálkozunk, a menstruációm mindig késik 15 napot, így mindig azt hiszem, hogy terhes vagyok, de mégsem. Mi lehet a baj?

Legjobb válasz: ha mindig 15 napot késik, akkor az már rendszeresnek számít. nem lehet, h elszámoltad a ciklusod?

ha mindig 15 napot késik, akkor az már rendszeresnek számít. nem lehet, h elszámoltad a ciklusod?
Két hónap nem sok idõ. Tudom nehéz, a várakozás, a reménykedés. De nem szabad görcsösen felfogni:) Élvezzétek az egymással töltött idõt, és egyszer csak összejön majd a baba:) Szorítok értetek. Ha sokkal több idõn keresztül nem sikerül, érdemes orvoshoz menni. De már most se ártana, ez a 15 napos késés elég érdekes. Hallottam, hogy terhesség alatt is lehet vérzés, ami menstruációként fogható fel. És mivel nem a szokásos, amióta próbálkoztok, kicsit gyanús. Keress fel egy nõgyógyászt.:)
nem kell ezen kiakadnod, majd jön az a baba :D ez is azt bizonyitja, h nem olyan könnyû éppen teherbeesni :S

Pár napja meg kellett volna jönnie a menstruációmnak de késik. Eddigi előjelei voltak hogy fájt a fejem, pattanásaim lettek és fájt a mellem. Pár napja viszont csak a mellbimbóm fáj és folyásom van. Mitől van ez? Vagy ez is a menstruáció előjele?

Legjobb válasz: A mellfájás lehet mensijel, lehet babajel. Ha a folyás vizes, akkor majdnem biztos hogy mensi közeleg. Ha kevés és egy kicsit fehéres krémes, lehet baba. A pattanás mindkét esetben elõfordulhat. A fejfájást is említik babás jelnek, bár én ezt nem tenném oda. Ha volt rá példa hogy máskor is fájt a fejed, akkor nem tekinteném jelnek. Ha máskor sosem fájt, akkor lehet babajel is. Nem tudom mit szeretnél babát vagy sem, mindenesetre a teszt kimutatná már.

A mellfájás lehet mensijel, lehet babajel. Ha a folyás vizes, akkor majdnem biztos hogy mensi közeleg. Ha kevés és egy kicsit fehéres krémes, lehet baba. A pattanás mindkét esetben elõfordulhat. A fejfájást is említik babás jelnek, bár én ezt nem tenném oda. Ha volt rá példa hogy máskor is fájt a fejed, akkor nem tekinteném jelnek. Ha máskor sosem fájt, akkor lehet babajel is. Nem tudom mit szeretnél babát vagy sem, mindenesetre a teszt kimutatná már.

Ha valaki terhes akkor annak a menstruáció mennyit késik, hány napot? Az első hónapban mennyit? Ugyanannyit a többi hónapban is?

Legjobb válasz: Ha késik és nem jön meg akkor terhes vagy és jobb esetben 9 hónapig nem is leszel beteg! :-)

Ha késik és nem jön meg akkor terhes vagy és jobb esetben 9 hónapig nem is leszel beteg! :-)
Ha valaki terhes, akkor nem késik a menstruációja, hanem nem is jön meg. Aki terhes, az nem menstruál.
7-es bioszanyag!! nem tanulták a suliban vagy lógtál mikor ezt vettétek?? szexre van eszed, de tanulni nem??? Akik itt aggódnak h lehet terhesek mert késik nekik azok nem ugy értik h késve megjött nekik...jobb lesz ha odaállsz anyukád elé és mondod neki h már szexelsz, és mesélje el a következményeket, különben 3 hónap mulva azért fogsz itt irogatni hogy miért nõ olyan gyorsan a hasad mikor alig eszel....
Hát kérlek, mikor elõször terhes lettem akkor 2006 márc.16.-tól egészen 2008 februárjáig nem menstruáltam.(ha a szüléssel és az utána járó vérzést nem számítjuk)
A kérdező hozzászólása: 16 éves vagyok és nem tehetek én róla hogy az ilyesmit nem tudom, anyám nem mondta el, én csak azt hittem hogy úgy van. Interneten meg nem írták. De köszi a válaszokat.
Hát sajnálom, hogy anyukád nem világositott fel!! tehát ha valaki terhes lesz azt elsösorban abbol tudja ha kimarad a menzesze. de ha ki is marad még nem biztos, hogy terhes egy csomo más dolog is bezavarhat. És ügye vannak a kivételes esetek, hogy terhes lesz valaki és még pár hónapig ugyanugy megjön vagy kevesebb.
csak annyit fûzök hozzá, hogy 16 évesen még nem szabályszerû, hogy órát igazítsanak a menstruációd után. Még nem gond ha nem állt be, ahogy hamarabb jön pár napot, úgy késhet is pár napot. Már attól függ, mit jelent nálad a késés. Ha a 24. nap helyett a 26.-on vagy, az szerintem még nem késés.
A kérdező hozzászólása: Jó értem, nekem már 4 éve van és tudom gondolom van valami mert a barátommal nem védekeztünk, és pont az esedékes idõben csináltuk... Nekem eddig nem késett, most késik és ezek miatt is gondolom úgy hogy lehet hogy terhes vagyok... és tisztába vagyok azzal hogy mit akarok.
A kérdező hozzászólása: Nem kamu, van eszem és tisztába vagyok azzal amit akarok. És csak ezt az egy dolgot tudtam másképp és BOCS HOGY MEG MERTEM KÉRDEZNI!!! amikor megírtam hogy hány éves vagyok tudtam hogy ez lesz hogy mindenki meghülyül...de mindegy aki nem bír normálisan válaszolni az tartsa meg magának a véleményét...
Az azért érdekes, hogy azt tudod, mikor van az esedékes idõ, de azt nem, hogy nem normális dolog a menstruáció terhesség alatt. Valóban szomorú, hogy ezt anyukád nem mondta el, de ezt tanítják már általánosban, gondolom azon túl vagy már. Mi sem beszéltünk errõl otthon, mégis tudtam ezeket. Ha meg már késik, akkor vegyél egy tesztet, és csináld meg. Egyébként mi lenne a terved?
Igen, mondjuk ez egy furcsa elszólás, nem védekeztünk és az esedékes idõben csináltuk. Akkor ezek szerint mégiscsak tudsz valamit. Kamu kérdéseket kiírni, de válaszolj, az ilyeneket egyedül találod ki vagy baráti társasággal ütitek el ezzel az idõt?
19:33-as vagyok. Hát igen, csatlakozom az elõttem szólókhoz. 16 évesen van eszed a szexre, tudod, mi a megfelelõ idõ, de nem tudod mik a terhesség jelei, nem tudod, mitõl maradhat ki a menstruáció. Csak jelzem, hogy a neten írnak mindenrõl. Csak be kell írni a keresõbe, hogy a terhesség elsõ jelei, és ezer oldalt dob ki, ahol utána tudsz nézni. Sõt, ha beírod, hogy menstruáció késésének okai, arra is kapsz választ. Ha ez tényleg kamu, akkor szégyelld magad! Sok száz nõ van itt, akik alig várják, hogy jöjjön a gólya hozzájuk is, te meg itt mókázol, hogy 16 évesen lehet, hogy terhes vagy, csak mert nincs annyi eszed, hogy normálisan védekezz.
Ez nem anyukádon múlik csak, ez 8. osztályos biológia! És lehetsz terhes, ha esedékes idõben csináltátok! Csinálj egy tesztet és okosabb leszel. Most már kimutatja reggeli vizeletbõl.
Kérdezõ! Mennyi idõs vagy, ha meg szabad kérdezni? Mert ezek olyan egyértelmû dolgok (tudom, hogy ez egy ilyen oldal, ahol kérdezni szoktak, de akkor is :) ), hogy nehéz elhinni, hogy valaki nem tudja. Amúgy a menstruáció nem feltétlenül marad ki rögtön. Barátnõm az elsõ négy hónapban szépen pontosan menstruált, 16 hetes volt már, mikor kiderült, hogy baba lesz. Gyönyörû 9 hónapos kislánya van már.
mennyi idös vagy??
Lehet idegességtõl is.
A kérdező hozzászólása: És ha 2 napot késik legalább már az is jelenthet valamit?
jó esetben kereken 9 hónapot
2 nap késés még nem jelent 100 % os terhességet bármitöl lehet amugy mennyi idös vagy??
Inkább 9 hónap, aztán 6 hét tisztulás, és jó ha fél éven belül megjön újra..
2 napos késés még nem igazán jelent terhességet. Nekem már volt, hogy többet is késett, és csak késett, nem elmaradt 9 hónapra. Szóval nem vártam babát. Várj még pár napot, és ha még mindig nem jött meg, tesztelj. Aztán legyen kívánságod szerint!
A kérdező hozzászólása: Nekem sose szokott késni, mindig elõbb szokott jönni inkább, de most már 2 napja nem jön meg. Azért is gondolok már terhességre. Van amikor a hasam fájni is szokott vagy kicsit szúrni, meg sokat is eszek mostanában. Hányingerem még nem volt, de volt már olyan hogy rosszul éreztem magam.
A kérdező hozzászólása: Tényleg? Én úgy tudtam hogy csak késik 1-2 hetet és úgy van meg hogy csak kevés és rövidebb ideig is tart.
A kérdező hozzászólása: Az elsõ aki írta hogy ha terhes vagyok akkor jobb esetben 9 hónapig nem leszek beteg ezt mire értette?
Nem az elsõ vagyok, de válaszolok. Az, hogy jobb esetben 9 hónapig nem leszel beteg, azt jelenti, hogy 9 hónapig nem fogsz menstruálni. A beteg szót a menstruációra értette.
Valóban nem menstruál aki terhes. Mert az már nagy baj, ha vérzik terhesség alatt, mert azzal el is vetélhet.
A kérdező hozzászólása: Értem. És ha véletlen meg fog nekem jönni akkor miért késett nekem?
A menstruáció bekövetkezhet a terhesség ideje alatt is, méhen kívülis terhesség esetén. Amúgy meg általában nem jön meg. Nekem már vagy fél éve késik minden hnapban 11-12 napokat, és nem vagyok terhes, nem stresselek.

Sikeres a megtermékenyités akkor a pár nappal késõbbi menstruáció is elmarad vagy majd csak a következö?

sikeres a megtermékenyités akkor a pár nappal késõbbi menstruáció is elmarad vagy majd csak a következö?

Legjobb válasz: Igen elmarad!

Igen elmarad!

Múlt hónapba vagy 4x csináltuk gumi nélkül a barátommal, de mikor érezte h jön akkor rögtön kivette. A menstruációm viszont késik már 6napja de sokat fáj a hasam. Viszont sok barátnQmnek még 10 napokat is késett. Lehet terhes vagyok?

Legjobb válasz: persze, hogy lehetsz terhes. nekem is fájt a hasam, mint amikor meg akar jönni, csak nem jött meg. szerintem csinálj egy tesztet és megtudod. minden jót: egy 17 napos kisfiú anyukája

persze, hogy lehetsz terhes. nekem is fájt a hasam, mint amikor meg akar jönni, csak nem jött meg. szerintem csinálj egy tesztet és megtudod. minden jót: egy 17 napos kisfiú anyukája
Persze, hogy lehet. Talán nem kellett volna 4-szer gumi nélkül csinálni. Az elõváladékban is van spermium... van, aki már az elsõ ilyen alkalomkor teherbe esik, ti meg 4-szer is így csináltátok. Vegyél egy tesztet, aztán reménykedj, hogy nem mutat két csíkot!
Szia!Igen lehetsz terhes mivel az elõnedv is tartalmaz (azt).Én tapasztalatból írok neked , soha nem akartam gyógyszert szedni és muszály volt valahogy védekezni aztán mégse jött be , de nem bántam meg hogy jötta kicsi fiam(már férjnél voltam).Csinálj egy tesztet és kiderül minden.

Mi lehet az oka hogy 2 napja késik a menstruációm?

A terhesség nem valószínű mivel védekezünk a barátommal. De akkor mi lehet az oka? Már ideges vagyok miatta.

Legjobb válasz: 2 nap az nem probléma...még bõven jó,ha biztosan védekeztetek,az óvszer nem szakadt el,akkor nincs probléma! Van,hogy pár nappal késõbb jön meg...nekem van mikor 5 napokat késik...nem parázok már miatta,mert érzem az elõjeleit,szóval...:) Ha meg ráadásul ideges is vagy,akkor még a stressz is rápakol egy lapáttal.Ne stresszelj,de ha mégsem jönne meg meg jó pár napig,akkor,hogy megnyugodj csinálj egy tesztet!

2 nap az nem probléma...még bõven jó, ha biztosan védekeztetek, az óvszer nem szakadt el, akkor nincs probléma! Van, hogy pár nappal késõbb jön meg...nekem van mikor 5 napokat késik...nem parázok már miatta, mert érzem az elõjeleit, szóval...:) Ha meg ráadásul ideges is vagy, akkor még a stressz is rápakol egy lapáttal.Ne stresszelj, de ha mégsem jönne meg meg jó pár napig, akkor, hogy megnyugodj csinálj egy tesztet!
A kérdező hozzászólása: az óvszert barátom mindig megnézi hogy nem e szakad el. bár már pár napja érzem hogy enyhén fájdogál a hasam.. megpróbálok megnyugodni úgy jobb lesz. köszönöm a választ :)
segáz xdxd
Hét elején váltogatták egymást a frontok, nekem is elcsúsztatta két nappal a ciklusomat.

Mindig védekeztünk ovszerrel, soha nem szakadt ki, kétszer volt amikor hüvelytablettával, de akkor is max 5percet volt bennem és nem élvezett belém, utána meg ovszerrel folytattuk! Több mint 10 napja késik a menstruáciom! Terhes vagyok-e?

Szerintem nem vagyok terhes, mert érzem a menstruációs tüneteket, fáj a mellem, derekam, hasam stb! Lehet azért késik ennyit, mert ezelött 1honapja veszítettem el a szüzességemet és a szervezetnek ez új? Egy 19 éves lány!

Legjobb válasz: lehetséges, hogy amiatt késsen, általában ez szokott lenni, hogy utána késik a menstruáció. mondjuk nekem pont fordítva volt, jópár nappal korábban jött meg. szóval szerintem ezen ne nagyon aggódj, ha görcsölsz rajta, az csak még jobban késlelteti. átéltem egyszer egy ilyet, amikor azt hittem, hogy terhes vagyok, de ugyanígy semmi alapja nem volt a feltételezésnek, mint nálad, akkor nekem is késett, másfél hetet. szóval nyugi, majd megjön:) ha meg kimarad, vagy még egy hét múlva sem érkezik meg, akkor menj el orvoshoz:\

lehetséges, hogy amiatt késsen, általában ez szokott lenni, hogy utána késik a menstruáció. mondjuk nekem pont fordítva volt, jópár nappal korábban jött meg. szóval szerintem ezen ne nagyon aggódj, ha görcsölsz rajta, az csak még jobban késlelteti. átéltem egyszer egy ilyet, amikor azt hittem, hogy terhes vagyok, de ugyanígy semmi alapja nem volt a feltételezésnek, mint nálad, akkor nekem is késett, másfél hetet. szóval nyugi, majd megjön:) ha meg kimarad, vagy még egy hét múlva sem érkezik meg, akkor menj el orvoshoz:\
A legjobb, ha veszel tesztet. Ha terhes vagy, akkor már kimutatja. Bár azok alapján, amit leírtál, nem hinném, hogy baba van a dologban.
Szerintem sem kell aggódnod. Az elsõ után kicsit megugranak a hormonok, nekem is késett.
Szerintem tuti hogy nem baba... Ideges vagy, meg persze a szervezeted ilyenkor kicsit megborul és késhet emiatt. Nekem az elsõ után két hetet késett.
A barátnõmnek a stresztõl késett több mint 1 hónapot, de aztán megjött és mégsem lettem apuka. A legbiztosabb a Teszt.
Esetleg késõbb fogant.. Próbáld meg két nap múlva egy érzékenyebb teszttel. ++++++
Nagyon babásnak néz ki a dolog :) Szerintem is csinálj pár nap múlva egy tesztet és reméljük pozitív lesz!!! Szorítok!!!!
A kérdező hozzászólása: köszi a szorítást, de idõközben kiderült a dolog: megjött :( sebaj, majd jövõ hónapban :)

14 éves vagyok nagyon erős hasszúrásom van és a derekam is fáj, Mi lehet ez? 12 napja késik a menstruáciom

1éve élek nemi életet

Legjobb válasz: A hasszúrás oka lehet "felfázás" (fõleg, ha pisilésnél csípõ, szúró fájdalmat érzel), vagy nõgyógyászati fertõzés. De amit írsz, az a menstruációt megelõzõ napokra is jellemzõ lehet. Ha nem jön meg, és akkor nem múlnak ezek el, menj háziorvoshoz. Ha nemi életet élsz, nem védekeztél, és késik a menzeszed, akkor egyértelmû, hogy terhességi tesztet kell venned egy gyógyszertárban vagy drogériában, a leírás szerint használni, és ha pozitív, mielõbb nõgyógyászhoz menni. Sok SZTK-ban van úgynevezett "gyermeknõgyógyászat" vagy "leányka-rendelés" vagy "tiniambulancia", ahol a 12-18 éves lányok számára van nõgyógyászati rendelés. Ha bizalmas a viszonyod anyukáddal, legjobb, ha neki szólsz, hogy bajban vagy, illetve segíthet nõvéred, vagy bármelyik, a környezetedben levõ fiatal, de már felnõtt nõ. És ha továbbra is nemi életet szeretnél élni, legalább védekezz (pl. óvszerrel), akkor is, ha ezt most "megúszod"!

A hasszúrás oka lehet "felfázás" (fõleg, ha pisilésnél csípõ, szúró fájdalmat érzel), vagy nõgyógyászati fertõzés. De amit írsz, az a menstruációt megelõzõ napokra is jellemzõ lehet. Ha nem jön meg, és akkor nem múlnak ezek el, menj háziorvoshoz. Ha nemi életet élsz, nem védekeztél, és késik a menzeszed, akkor egyértelmû, hogy terhességi tesztet kell venned egy gyógyszertárban vagy drogériában, a leírás szerint használni, és ha pozitív, mielõbb nõgyógyászhoz menni. Sok SZTK-ban van úgynevezett "gyermeknõgyógyászat" vagy "leányka-rendelés" vagy "tiniambulancia", ahol a 12-18 éves lányok számára van nõgyógyászati rendelés. Ha bizalmas a viszonyod anyukáddal, legjobb, ha neki szólsz, hogy bajban vagy, illetve segíthet nõvéred, vagy bármelyik, a környezetedben levõ fiatal, de már felnõtt nõ. És ha továbbra is nemi életet szeretnél élni, legalább védekezz (pl. óvszerrel), akkor is, ha ezt most "megúszod"!
Ha nagyon fáj, szólj anyukádnak, hogy hívjon hozzád orvost, mert a méhen kívüli terhességnek is ilyen tünetei vannak, és az életveszélyes.
A húgomnak is csak 13 hetesen lett pozitív a tesztje. Nem jelent semmit.
Elsõ vagyok. Én se értek egyet a 13-14 évesek nemi életével, egyáltalán nem, de attól úgyse fogja abbahagyni, hogy egyesek elítélik érte!!! Akkor legalább csinálja felelõsséggel, védekezve. Amúgy meg ha a tanulást nem hanyagolja el, és azért van tartása; tíz év múlva semmi jelentõsége nem lesz annak, hogy milyen hülyeségeket csinált tizenévesen. Az ítélkezéssel, lehülyézéssel nem fogtok rajta segíteni, de nem baj.
Hogy mit csinálsz????? 1 éve nemi életet élsz? Ne haragudj, de ez nevetséges. Te még gyerek vagy. A hasszúrás, derékfájás meg akár terhesség miatt is lehet. Bravo. Meg az anyádnak is.
Utolsó vagyok. És még annyit, hogy ha terhes vagy, remélem nem akarod megölni azt a kicsi életet, azaz nem fogsz abortuszra menni. Ha annyi eszed volt, hogy 13 éves korod óta szexelj, akkor neveld is fel, vállald a következményeket.
Gratulálok...
Jól lepontoztad az elõttem szólót, pedig mennyire igaza van! Te jó ég!!! 13 évesen már itt tartottál?
Ha te nem szeretnéd elvetetni akkor nem kell, erre nem kényszeríthet senki, de arra sem hogy megtartsd. Ez a te döntésed. Kemény döntés, sok mindent kell mérlegelni. Ha megtartod nagyon nehéz lesz, de a lelked tiszta marad, ha elveteted, sokkal könyebb elsz de lehet hogy nagyon fog érte sajogni késõbb a szíved. Amúgy az a legnagyobb baj, hogy nem biztos h a tested alkalmas a baba kihordására. Sajnos, történik ilyen, de bárhogyis döntesz ne hibáztasd magad, ah mindent megtettél a védekezésért. Ez a legfontosabb! Ha mindig figyeletetek a gumira akkor nem te vagy a hibás, bárhogyis öntesz. Erre most reagálhatank úgy is, hogy de minek kellett 13 évesen szexelni, akkor nem történt volna meg, nah de 18 évesen is kiszakadhat az a gumi! sõt 30 évesen is.
A kérdező hozzászólása: egésznap héányingerem van:Sés kb egy 10perce hánytam:S:S
Hat szerintem is felelotlen dolog 13 evesen sexelni de nem itellek el.Vedekezzetek ezutan is.Kerlek ird meg hogy terhes vagy e vagy hogy mi van. pussi
A kérdező hozzászólása: megfogom
A kérdező hozzászólása: mitöl lehet hogyha befekszem nagy kád fürdõ meleg vizbe eljkezd görcsölni apocim?
ne haragudj, nem itelkezesbol, de ez sok. Es a tobbi 13-14-15 evesnek. Gyerekek vagytok, mit tudjatok ti, mi az a szex. Hova lesz az artatlan gyerekkor, 20 eves letetekre meg mar total kiegtek, mi lesz az izgalom, az uj, a rendkivuli kesobb. En 21 evesen eltem eloszor szexualis eletet, 13 evesen meg a baratnommel bickliztunk, tanultunk, beszelgettunk, a fiukat csak nezegettuk. Ez nem nevetseges, hanem szomoru, mert hol van meg a testetek egy noetol, nincs is melletek, 13 voltam, amikor menstrualni kezdtem eleve...az anyukaddal kellene beszelned es megkerne, hogy mondjon el mindent a szecualitasrol a vedekezestol a teherbe esesig.
További tüneteidre csak orvos tud érdemi választ adni. Én azt mondom, ha terhes vagy, fogd fel úgy, mint egy balesetet. Mert hogy ez baleset lenne, ennyi idõsen. Ennek a magzatnak meg se kellett volna fogannia, tehát nyugodtan elvetetheted. Majd ha idõsebb leszel, lesz gyereked, de most a tanulásra, a jövõdre kellene gondolnod. (és nem hülyeséget hülyeségre halmozni) Persze a döntés a Tied: de kérlek, ne hagyd, hogy mindenféle emberek, akiknek közük sincs az életedhez, lelkiismeretfurdalást keltsenek Benned, ha elveteted!!!!! Vállald a döntéseidért a felelõsséget, és ne roppanj össze azért, mert 1-2 ember ezért-azért elítél. Ha van tartásod, akkor ennek semmi jelentõsége nem lesz a jövõre nézve. Próbáld a saját érdekeidet nézni.
A kérdező hozzászólása: elmult a hasszurás, msotmár csak a derekam fáj meg néha kicsit görcsöl a hasam viszont 2napja estefele hányingerem van és mégmindig nem jöttmeg
A kérdező hozzászólása: csináltam ma tesztet negativ lett.amugy igy estefele msontába igy kipirul az arcom mitöl lehet ez????
A kérdező hozzászólása: a hõm most este 37.4
A kérdező hozzászólása: tudom, de szüleim aztmondjék ha terhes vagyok el kell vetetnem pedig énse szeretném
Azért ne csináltass, mert nem az a baba tehet róla. És ezzel egyedül õt büntetnéd. Neki ez szenvedés, mert szó szerint kitépik belõled darabokban. Csak ezért ne. De ha ezt se tudod, akkor tényleg nem kellene szexelned.
A kérdező hozzászólása: szerdán megyek orvoshoz szoltam anyukámnak már, csináltam terhességi tesztet is 3at mindegyik negativ lett
A kérdező hozzászólása: Óvszerrel védekezünk mindig
1 éve élsz nemi életet. Hány éves is vagy? 14? Nem írtál el valamit? Ja boccs... Szánalom.
Szánalams ez a sok ítélkezõ ember. Komoylan. Mi köüzötök hozzá, de most tényleg? Ez az oldal nem arra való h szánalmas személyes véleményeinket ecsetelgessük, amire mellesleg senki se kíváncsi, hanem hogyha tudunk vmi érdemleges választ azt leírjuk! Mellesleg, a gumi sem nyújt 100%-os védelmet ahogy sajnos semmi sem, szóval ha nagyon nagy a peched, akkor lehetsz terhes. habár én bízom a tesztekben. Csinálj még egy negyedik fajtát is esetleg, vagy kérd meg a dokit h csináljon neked egyet. Egyébként 14 évesen még nem biztos h beállt a menzid, lehet h természetes hogy késik és nincs is összefüggésben a fájdalommal, de ez csak találgatás. Remélem semmi baj! És mégegyszer: EMBEREK, NE ÍTÉLKEZZÜNK!!!
Miért ne? Nézzük végig ahogy elk*rja az életét?
A segítséghez és válaszadáshoz a tanácsok is beletartoznak. TIZENHÁROM TIZENNÉGY ÉVESEN MÉG NE SZEXELJÜNK!
És Ti komoylan azt hiszitek hogy ezzel segítetek? : "Hogy mit csinálsz????? 1 éve nemi életet élsz? Ne haragudj, de ez nevetséges. Te még gyerek vagy. " "1 éve élsz nemi életet. Hány éves is vagy? 14? Nem írtál el valamit? Ja boccs... Szánalom." "Jól lepontoztad az elõttem szólót, pedig mennyire igaza van! Te jó ég!!! 13 évesen már itt tartottál?" "Gratulálok..." Mindegyik választ bõvelkedik hasznos információkban, tanácsokban az elkövetkezendõ nemi életét illetõen és persze egyik sem bántó, vagy egyiks em akar kellemetlen helyzetbe hozni, egyikbõl sem süt az hogy "jajj hogy leehstz iylen hülye én sokkal okosabb avygok, sose tennék ilyet." lehet neki azt mondani/tanácsolni, hogy ne szexeljen, lehet neki azt tanácsolni, hogy ne végeztessen abortuszt! DE NEM ILYEN FORMÁBAN! Könnyû a világháló másik oldaláról leszólni vkit! Az voltam aki azt mondta ne ítélkezzünk...
jah arról nem is beszélve hogy egyikõtök s emagyarázta meg, hogy miért ne szexeljen és hogy miért ne végeztessen abortuszt. És még vami: Ezúton kérek mindenki hogy mutasson némivel többb érzékenységet embertársai problémái iránt. Ez a lány nem bántott senkit, Ti se bántsátok. Máshogy is lehet ezt.
A kérdező hozzászólása: szijja, köszönöm szépen ammiket irtatok, megszeretném kérdzeni miért ne csináltasak abortuszt?
na hogy van a kölyök?

Az lehetséges, ha múlt csütörtökön volt aktus, akkor most már görcsölhet a hasam menstruáció nélkül? 3 napot késik. Lehet terhes vagyok?

Legjobb válasz: Szia! Ha három napja késik, akkor nem valószínû, hogy a múlt csütörtöki aktus után terhes lettél, bár elõfordulhat rendkívüli kilökõdés orgazmus hatására. Szerintem azonban elõbb estél teherbe, ha terhes vagy! A görcsölgetés pedig szintén a terhesség korai tünete(a méh növekedése miatt van), de ugyan úgy a menstruáció elõjele is lehet! Szerintem mindenképp csinálj tesztet! Mert akkor tudsz biztosat! Üdv 14 hetes kismami

Szia! Ha három napja késik, akkor nem valószínû, hogy a múlt csütörtöki aktus után terhes lettél, bár elõfordulhat rendkívüli kilökõdés orgazmus hatására. Szerintem azonban elõbb estél teherbe, ha terhes vagy! A görcsölgetés pedig szintén a terhesség korai tünete(a méh növekedése miatt van), de ugyan úgy a menstruáció elõjele is lehet! Szerintem mindenképp csinálj tesztet! Mert akkor tudsz biztosat! Üdv 14 hetes kismami
Igen lehetsz!!!Szinte ponnt így voltam én is!Én már nagyon korán éreztem a terhességet!Fõleg a hasfeszülést, szúrást, és görcsölést!!!De mindenki más!TESZT! TESZT!
Lehetsz terhes, de közel sem biztos, hogy a csütörtökibõl. Csinálj tesztet és ha ne jön meg, menj orvoshoz:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!