Találatok a következő kifejezésre: A menstruációm napján mindig hasmenésem (2 db)

A menstruációm első 2. -3. napján mindig hasmenésem van. Normális ez? Mitől van?

Legjobb válasz: Gyermekkoromban sokat voltam egy pesti neves klinikán, ott az egyik ápolónõ a menstruációja idején, hányt, hasmenõs volt és még be is lázasodott. Szegényt rosz volt nézni ahogy szenvedett.

Gyermekkoromban sokat voltam egy pesti neves klinikán, ott az egyik ápolónõ a menstruációja idején, hányt, hasmenõs volt és még be is lázasodott. Szegényt rosz volt nézni ahogy szenvedett.
Igen, normális! Nekem elsõ nap volt régen minden bajom: hasmenés, de úgy, hogy 2 óráig nem bírtam szó szerint felkelni a wc-rõl, hányinger, durva hasi görcs, fejfájás, derék, és végtagfájdalom, hõemelkedés. Mivel a wc-s dolog elég kellemetlen volt suli idõben, egész korán elkezdtem fogamzásgátlót szedni. Hogyha téged is korlátoz, konzultálj az orvosoddal, hogy írjon fel valami gyógyszert...
Nekem ugyanez van. Nyilván a menstruációs görcsök okozzák. Nagyon pocsék, mert ilyenkor a komfortérzetem egyenlõ a 0-val. Az elõzõ válaszhoz írnám, hogy nálam a tabletta szedése sem oldotta meg ezt a gondot.
uhh, szegény, sajnálom :S nekem mióta szedem tényleg úri dolgom van :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Nekem hasi görcs a menstruáció elött pár nappal van és a menstuáció 2.3. napjában van hasmenés. 17 éves vagyok, régebben nem volt, az utóbbi fél évben kezdett el így lenni. Azt hittem nem normális dolog. Engem csak akkor zavar amikor megyek valahova amúgy nem.
Az a biztos ha ezt egy orvostol kérdezed . Nem szedsz valami gyogyszert aminek ez a mellékhatása
Szia! Nem tudom, hogy ez normális-e de régebben nálam is igy volt, tetõzve hogy én elsõ nap még hánytam is. Az orvosok B6 vitamint adtak, nem sokat segitett. Aztán az évek elmúltával javult a helyzet. Jártam egy oldáson /természetgyógyásznál/ és a legelsõ mensimet beszéltük meg, mert az akkori félelmem befolyásolta a késõbbi vérzéseimet, szóval azóta meg sem érzem amikor megjön.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!