Találatok a következő kifejezésre: A menstruációm napján lefeküdtünk és nem (3 db)

A menstruációm negyedik napján lefeküdtünk és nem védekeztünk mekkora az esély a teherbeesésre?

Legjobb válasz: Bármikor teherbe eshetsz, így akár menstruáció alatt is! Tény, hogy kevés az esélye, de az a kicsi sokat tud számítani. Olvastam már itt pár nõrõl, hogy akkor esett teherbe.

Bármikor teherbe eshetsz, így akár menstruáció alatt is! Tény, hogy kevés az esélye, de az a kicsi sokat tud számítani. Olvastam már itt pár nõrõl, hogy akkor esett teherbe.
Szerintem semmi esély rá. Bár elõfordulhat, hogy valakinek mensi közben van peteérése, de ez nagyon ritka.
Én úgy tudom, hogy hiába beléd megy a sperma és épp nincs érõ petesejt a közelben ámde a természet annyira "jól" rakott össze minket, hogy bizony a nõi testen belül (a méhben) akár egy hétig is vígan elének a spermák.Vagyis ha beléd ment, majd benned élnek és nem vesztettek vitalitásukból akkor ha lesz peteérésed akkor bizony lehet baj a dologból.De kicsi az esélye fõleg ha azért még erõs vagy közepes a vérzésed nem hiszem, hogy túlélték.....

Menstruációm harmadik napján lefeküdtünk a barátommal. De nem védekeztünk. és kétszer élvezett el. TERHES LESZEK? A teszt még most nem segit. Addig pedig nem birom ki tanács nélkül.

Segitsetek....

Legjobb válasz: Szia! Kb 30% van rá, hogy menstruáció alatt terhes leszel!Ez akkor fordulhat elõ, ha kósza peteérésed volt!De ez nem valószínû!Sõt majdnem kizárt!Sajnos akármennyire is szeretnéd tudni ez a következõ menstruációdig nem derül a ki!Ha nem akarsz babát szedj gyógyszert, mert ez a bizonytalanság elég kellemetlen tud lenni!Jobb elõre gondolkodni, mint utána bánkódni!

Szia! Kb 30% van rá, hogy menstruáció alatt terhes leszel!Ez akkor fordulhat elõ, ha kósza peteérésed volt!De ez nem valószínû!Sõt majdnem kizárt!Sajnos akármennyire is szeretnéd tudni ez a következõ menstruációdig nem derül a ki!Ha nem akarsz babát szedj gyógyszert, mert ez a bizonytalanság elég kellemetlen tud lenni!Jobb elõre gondolkodni, mint utána bánkódni!
Ha babát akarsz akkor megnyugtatlak.Így lettem terhes!:)
Nem most kéne itt rimánkodni, hanem akkor kellett volna gondolkozni, mikor az eset történt... Mostmár a tanács nem segít, nem fogja megváltoztatni a helyzetet. Egyébként menstruáció alatt nagyon kicsi az esélye a teherbeesésnek, de jobb, ha akkor is vigyáztok, sose lehet tudni.
Vannak esetek amikor menstruáció idején marad terhes valaki. Kicsi a valószínûsége de nem lehetetlen. Aki annyira felnõttnek érzi magát, hogy szexel, annak nem árt felnõni a felelõsségvállaláshoz is.
A kérdező hozzászólása: Csak kiváncsi vagyok....az se baj ha terhes leszek.....nekünk az nem gond...csak a teszt kb 2 hét mulva fog mutatni valamit...addig pedig szerettem volna valami választ kapni....
Megvan rá az esély, kevesebb mint 50%
5-6. nap neccesebb lenne, pláne rövid ciklussal kombinálva. (pl 22-24 napossal). De még úgy is kicsi az esély. Ha normál vagy hosszabb ciklusaid vannak, pláne nem hiszem hogy lenne esélyed.
A kérdező hozzászólása: Mindig össze vissza van a menstruációm, szóval még erre se számithatok, de a teszt az negativ lett, de volt aki azt mondta, h ilyenkor még ugyse mutatná ki....Amugy köszi mindenkinek, aki próbál segiteni....
Aktus után 2, 2, 5 héttel már kimutatja a teszt. Nem kell megvárni a következõ menzeszt. Tanács pedig nincs. Ez ilyenkor türelem játék. De szerintem is elég kicsi a valószínûsége a terhességnek.

Ha a menstruációm harmadik napján lefeküdtem a barátommal és lecsúszott a gumi, viszont nem élvezett belém, akkor szerintetek lehet hogy babám lesz?

Szóval, a barátommal nyaraltunk, és nekem pont ezen a héten jött meg. Általában nálam ez az egész női baj 3-4 napig tart. Harmadik nap ismét olyan volt mintha elmúlt volna, ezért végre szerelmeskedhettem a barátommal. Felvett egy gumit, és az lecsúszott, de nem vettük észre, kb 2 percig nem lehetett rajta, de nem élvezett el. Következő nap észrevettem hogy "ismét megvan", de csak egy kicsit, majd az ötödik napon barnás vérzésem volt. Kicsit aggódom, hogy az talán beágyazódási vérzés lehetett-e vagy csak a menstruáció? Egyáltalán az a vérzés mikor jelenik meg? Tudom, hogy elég gáz, itt tanácsot és válaszokat várni.. L/22

Legjobb válasz: nem hinném,h. terhes vagy de ha tartasz tõle csinálj majd 1 tesztet

nem hinném, h. terhes vagy de ha tartasz tõle csinálj majd 1 tesztet
99%, hogy nem vagy terhes!
A menstruáció alatt egyáltalán nem vagy termékeny. Szóval nem.
Persze hogy nem vagy terhes! A babát a gólya hozza! :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!